IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
És mégegyet szeretnék hozzátenni. Saját tapasztalataom azt mutatja,hogy
ha valaki sikeres akar lenni az Il2 ben ,és nem célt szeretne repülni másoknak akkor ezeket kell szem elõtt tartania. Elõször is csak full szervereken repüljön.Semmi segítség ,semmi ikon ,semmi külsõ nézet stb.
Én pl soha nem használtam ilyesmiket.Lehetõleg keresni kell azoknak a társaságát akik jobbak ,sõtt sokkal jobbak mint én.A dogolás az nagyon jó ,hogy megismerje az ember a gépet ,megtanuljon manõvereket,de nem tesz feltétlenül sokkal jobb harci pilótává onlyne war-okon.Vannak olyanok akik nagyon jól légiharcolnak,de pl war okon nem a legeredményesebbek.Nekem személy szerint a csúcs az Il2 ben ha onlyne wart repülök.Egyrészt mert tétje van ,lehet taktikázni,bele lehet élni magát az embernek.Van amikor annyira izgulok ,hogy kiráz a hideg:)
Bár ezt embere válogatja,van akinek nem jön annyira be ez a dolog.
Na kicsit elkanyarodtam. Tehát Valka tapasztalatból mondhatom(mivel foglalkozom kiképzéssel),hogy nagyon kevesek azok akiket annyira megfog ez a fajta szórakozás ,hogy akár szervezett formában ûzzék.Álltalában elég hamar elvesztik az érdeklédõsüket. 10 bõl egy aki megmarad az onlyne repülés mellet.Aki meg megmarad az elõbb utóbb megtalálja a számára szimpatikus társaságot.Nincsen olyan nagy választék azért.Ha megnézed a lobbit jó ha van rajta ezer ezerötszász ember és ez az egész világ !!!!!!!Hát elég rétegszórakozás.:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Szerintem túl van ez misztifikálva amúgy. Én azért szeretem a 102 Ricsit mert elég baráti a viszony a tagok közt. A pumások azok már nagyon régen együtt vannak ,és hát õk már ritkábban rapkednek.Bár saját véleményem az ,hogy még mindig õk a legjobbak itten:)A dongók belsõ viszonyait nem ismerem.Szóval pl ha bejön bárki hozzánk ,hogy repülne velünk azt mindig szivesen látjuk.És hát azért lehet ám tanulni itt dolgokat :DDe van azért bõséggel itt szervezett formában repülõ társaság.Meg ott a lobby ott aztán összelehet jönni és már csak egy ts kell.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Hát azok nem mi volnánk:)) Azok Kakukk kolegáég szerintem:))

de azért hülyét nem akarok csinálni magamból. csak akkor foglalkozom a dologgal, ha van rá igény, de ha valaki más akarja megvalósítani, azt is támogatom, csak legyen egységes a hozzáállás.
szoktam én repülni a százkettesekkel, de ott nem érzem, hogy egy közösség tagja vagyok. itt, még ha közel sem olyan erõs is a közösség, mint egy században, azért jelen van. ráadásul sokkal könnyebb bejutni, mint egy századba és sokkal kötetlenebb is, már az alpján amit a századok (puma,dogó,stb) honlapjáról le lehet szûrni.
Her Laca
De téged szoktalak látni a lobbyn is tehát csak megtalálod a módját a repülésnek.

Her Laca
Drága kollega. Mondom az alternatívákat. Ahogy Bucser mondotta az az egyik. Egyrészt a ts mint kommunikációs eszköz sokkal hatékonyabb mint a billentyû:) Másrészt nem kell ám félni ott is csak olyanok gyûlnek akik szeretik a repülést. Namármost ha nem akarsz akartok velünk az sem baj mert a ts szerveren mindannyian tudtok beszélni egymással is.

megvárom mit szólnak hozzá a többiek, egy-két alapvetõ dolgot mindenképp konkretizálni kéne. én egy sima dogfight szerverre gondoltam, ahol elõre megbeszélt idõben és gépekkel játszhatnánk, de bármit meg lehet oldani, ha valakinek van ötlete. Aztán ott van még a teamspeak is, nem tudom ki hogyan áll ezzel a kérdéssel...
Bucser
hát Én 102Vo tag voltam elég sokáig (és heti kapcsolatban állok velük) Lebowski és Laca is 102vo tagok úgyhogy nekünk nem gond:) Ahogy gondolod:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ez igaz, de velük nem állunk (legalábbis én) napi kapcsolatban, sõt semmilyenben, szerintem így érdekesebb lenne. Sõt igazából csodálkozom, hogy eddig nem csináltatok ilyet. Nekem ez a lépés logikusnak tûnik, de ha nem akarjátok, akkó' nem lesz...
Bucser
102vo.hu felmész a TS serverükre és ott elég sokan vannak. Ráadásul van egy magyarCoop server is ami forgórotációban hostol missionöket.. a 102vo-sok szoktak dogot hostolni fullreál beállításokkal (általában 42-ig gépek). Jól tolják:) Én velük játszok mostanában amíg ki nem leheli lelkét végleg ez a joystick is:D

vagy pedig ott vannak az online warok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ok. minden faszányos! mûxik!!! : ) mér' nem csinálunk egy saját szervert, amin a fórum tagjai nyomhatnák? meg tudnánk beszélni milyen küldetések meg gépek legyenek stb.
Scottt
a sok ott ne nézzétek mert az csak vétlenül van ott

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Majd sok 2008ban biztos lesz de akkor minimum 9000-10000 lesz ahogy ismerem a forgalmazókat

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Itthoni forgalmazásról tudsz valamit?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
a dvd tartalmazza a teljes játékot (FB+AEP+PF) 4.07-es verzióig (az alapjátékra eddig is le lehetett tölteni a patcheket 4.05-ig, viszont a 4.06-07 csak ezen a dvd-n található, de talán meg fog jelenni külön is)

GOOBY, pls

hali
annyi lenne a kérdésem, hogy a 1946 az kiegészítés, vagy megy az alapjáték nélkül is?

kösz

A legújabb: Y.A.S.U 1.04

YASU_104.rar
Dave000
Sziasztok! Egy kicsit pontosítanék a YASU-s elindítással kapcsolatban, mégpedig, hogy ha valakinek nem megy az nézze meg milyen verziójú, mert nekem 1.0-ás volt, ami a splinter cell-hez volt, és azzal nem ment, viszont az 1.03-al simán megy.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Köszi lehet hohy a kis bötû volt a hunyó De már jó
open mission nem dog misson
Her Laca
Uff Bucser szólt és így is van .:)

Bucser
Nos akkor leírom végre egy postban hogyan tudsz hostolni.

Elõbb fulkl mission builderben csinálsz egy missiont valamelyi kmapra (leraksz repteret Artillery-t gépeket squadokat rendelsz a reptérhez)

Majd lobbyn az egyik dog. mission slot legfelsõ sorába beülsz kiválasztod hány fõs legyen a host beállítoda beállításokat amivel fusson a host. Nem raksz jelszot így egy public game-t inditassz. rányomsz a startra és már indul is a mandula lobby lemegy tálcára és az Il-2 elindul. ezután jön az ablak hogy hány fõs a host milyen porton megy és milyen típusú. (lobby-n ez 21000) majd továbbmész kiválasztod a missiont (asszem a missions net dogfight mappába kell tenni a mission fileokat hogy tudj választani) kiválasztod és betöltöd. Immáron fut a host. már csak emberek kellenek, hogy bejöjjenek...

Bár én jobban ajánlaom az open serverket dogolni mint hogy saját hostot csinálj hacsak nem haverral együtt akarsz gyakorolni egy kicsit.

ok. értem már. ki is próbálom
Her Laca
Hát elõtte megcsinálod a full mission bulderrel a mapot ahogy tetszik és amikor elindítod akkor azt a mapot választod ki ,hogy betöltse. NAAAA

hogyan tudom kiválogatni, hogy milyen repcsik lehetnek a játékban?
szerintem ez nem az
Her Laca
Ha már megy akkor megjelenik de ne értetlenkedj már:)))))))))))

bocs.open missions
de ez megjelenik a baloldali szerverlistán?
hogyan tok szervert csinálni?
open games/coop1 stb . a legfelsõ slotba (helyre) ülj be és akkor kidom egy kis ablakot ami a beáállításokat tartalmazza.itt tudod kiválasztani mit hogy szeretnél. ezután save-re rákatt. majd miután megteltek a slotok a kis kék info gombra rákattintasz a neved fölötti sorban jobbra és start game.majd betöltesz egy dog/coop mapot. érdemes elõször dogot csinálni...
valaki monnya má meg
Her Laca
RTS aLATT VAN AZ HOGY LOCALE=Hu
igy kell. Nekem magyar lett

úgy érted, hogy a szervereknél baloldalt a legfelsõ helyre lépjek be? mer' ott nincsenek szabad helyek
Scottt
Sry nem hammát hanem gammát elírtam

ez így egy kicsit kevés nekem
az opciók se, semmi?
Localnál beírtam hogy hu de nem lett magyar, mi a teendõ? amugy császtok:D
Scottt
hostolsz:

legfelsõ helyre ülsz a slotok ban elíntítod a hammát választasz 1 tipust (dog vagy coop vagy campaign) meg mapot oszt csókolom

azt hogy köll?
Her Laca
Úgy hogy létrehozol egy saját szervert:)

http://video.google.com/videosearch?q=bob%2Cspitfire

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

megjelent a 4.07m a lobbyn
hogyan lehet a hyperlobbyn saját szervert létrehozni?
Bucser
Néhány videóért?? na azért ennyire nem vagyok elfajzott:D

Ez kb olyan mint néhány hülye a Test Drive Unlimited topicban:D 6 dollárt fizetnek azért, hogy részt vehessenek a bétatesztben:D LOL:D

btw: bankkártya van pénz van rajtra csaka szándék nincs meg a vásárlásra:)

Her Laca
A megoldás dombornyomott bankkártya és irány az internyet:)) Oszt lehet rendelni jól:)

Bucser
Igazság szerint a BOB-os special content jobban érdekel mint az UFO-k..

a BoB video engem is érdekelne