IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki sikeres akar lenni az Il2 ben ,és nem célt szeretne repülni másoknak akkor ezeket kell szem elõtt tartania. Elõször is csak full szervereken repüljön.Semmi segítség ,semmi ikon ,semmi külsõ nézet stb.
Én pl soha nem használtam ilyesmiket.Lehetõleg keresni kell azoknak a társaságát akik jobbak ,sõtt sokkal jobbak mint én.A dogolás az nagyon jó ,hogy megismerje az ember a gépet ,megtanuljon manõvereket,de nem tesz feltétlenül sokkal jobb harci pilótává onlyne war-okon.Vannak olyanok akik nagyon jól légiharcolnak,de pl war okon nem a legeredményesebbek.Nekem személy szerint a csúcs az Il2 ben ha onlyne wart repülök.Egyrészt mert tétje van ,lehet taktikázni,bele lehet élni magát az embernek.Van amikor annyira izgulok ,hogy kiráz a hideg:)
Bár ezt embere válogatja,van akinek nem jön annyira be ez a dolog.
Na kicsit elkanyarodtam. Tehát Valka tapasztalatból mondhatom(mivel foglalkozom kiképzéssel),hogy nagyon kevesek azok akiket annyira megfog ez a fajta szórakozás ,hogy akár szervezett formában ûzzék.Álltalában elég hamar elvesztik az érdeklédõsüket. 10 bõl egy aki megmarad az onlyne repülés mellet.Aki meg megmarad az elõbb utóbb megtalálja a számára szimpatikus társaságot.Nincsen olyan nagy választék azért.Ha megnézed a lobbit jó ha van rajta ezer ezerötszász ember és ez az egész világ !!!!!!!Hát elég rétegszórakozás.:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
vagy pedig ott vannak az online warok.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
GOOBY, pls
annyi lenne a kérdésem, hogy a 1946 az kiegészítés, vagy megy az alapjáték nélkül is?
kösz
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Elõbb fulkl mission builderben csinálsz egy missiont valamelyi kmapra (leraksz repteret Artillery-t gépeket squadokat rendelsz a reptérhez)
Majd lobbyn az egyik dog. mission slot legfelsõ sorába beülsz kiválasztod hány fõs legyen a host beállítoda beállításokat amivel fusson a host. Nem raksz jelszot így egy public game-t inditassz. rányomsz a startra és már indul is a mandula lobby lemegy tálcára és az Il-2 elindul. ezután jön az ablak hogy hány fõs a host milyen porton megy és milyen típusú. (lobby-n ez 21000) majd továbbmész kiválasztod a missiont (asszem a missions net dogfight mappába kell tenni a mission fileokat hogy tudj választani) kiválasztod és betöltöd. Immáron fut a host. már csak emberek kellenek, hogy bejöjjenek...
Bár én jobban ajánlaom az open serverket dogolni mint hogy saját hostot csinálj hacsak nem haverral együtt akarsz gyakorolni egy kicsit.
igy kell. Nekem magyar lett
legfelsõ helyre ülsz a slotok ban elíntítod a hammát választasz 1 tipust (dog vagy coop vagy campaign) meg mapot oszt csókolom
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez kb olyan mint néhány hülye a Test Drive Unlimited topicban:D 6 dollárt fizetnek azért, hogy részt vehessenek a bétatesztben:D LOL:D
btw: bankkártya van pénz van rajtra csaka szándék nincs meg a vásárlásra:)