IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röhögve lehagy bármit még a dórát is.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na próbáld ki 4000 -rõl 30fokos szögben egyenesen lefele. Add neki az anyagot és meglepõdsz mit bírsz kihozni belõle. Nincs az a gép ami utolér ha így harcolsz vele,fõleg nem az oroszok akik alant forgolódnak,de ha mondjuk utánadered 700 körül azé már lazul az az orosz csoda,evvel meg szépen 850 ig gyorsúlsz.Az igaz ,hogy ne nagyon babrálj a kormánnyal közben😊Csak finoman😊 Ki próbáltuk én sem akartam elhinni,de az egyik srác bebizonyította.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mielõtt túlmelegedett
pedig az '42-es gép
Testvérem letöltöd oszt itt van a repülõ onlyne közösség.
You can't join to other server that does not have the same version number as yours. Visszafelé nem kompatibilis.. (elég nagy baromság is lenn mivel a flight modell patchenként és verziószámonként különbözõ ugyanazon gépek esetén is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azért köszönöm hogy fáradtál a bepastézással!
Szép napot, megyek gyakorolni. 😊
Íme a megodlás..
"És a hozzáfûznivalóm: januárban vettem 2000ft-ért egy Ecobit kiadasú Pacific Fighterst, valóban nincsenek rajta a merged installhoz szükseges file-ok, én is siránkozni kezdtem, viszont csak ket óra próbálkozásba tellett feltenni a játékot: A trükk nagyon egyszerû, 2 lépésbõl áll:
1. lepes: A megszokott modon kell telepiteni a jatekot, viszont a telepitesi celnak a FB+AEP konyvtarat kell kijelolni. Nagyjabol ennyi. Tehat lefut egy normal install, semmifele merged opcio nelkul, viszont a PF -fileok hozzaadodnak a FB+AEP fileokhoz. Ezutan a jatek meg mindig standalone lesz, ha elinditod, csak csendes oceani hadszinter/repcsik vannak.
2. lepes: Felteszel ra egy MERGED! patch-et. A jatekot elinditva maris van egy fullos FB+AEP+PF jatekod
Tehat egy komplett telepitesi szekvencia:
1: IL2 Forgotten Battles 1.0
-> tegyuk fel, h a c:\games\il2 konyvtarba tettuk
2: IL2 Forgotten Battles 1.0 - 1.22 patch
3: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0
4: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0 - 2.01 patch
5: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.01 - 2.04 patch
6. Pacific Fighters 3.0 ->Ha Ecobit -es verzio, akkor telepitesnel nincs merged opcio -> Jatek telepitesi helynek megadjuk a c:\games\il2 konyvtarat, es telepitjuk a jatekot. Ekkor van egy mukodo FB+AEP-nk, es egy mukodo PF-unk, egy konyvtarban, de kozuk nincs egymashoz.
7. Pacific Fighters 3.0 - 3.03 MERGED!!! patch -> feltesszuk tehat a m3.03-as petchet, ezutan ha elinditjuk a PF-t, mar osszekapcsolodik a ket jatek
8. ....... szep sorban az osszes patch-et feltehetjuk, a lenyeg, h mindig a merged valtozatot tegyuk fel
remelem hasznara valik sokaknak ez a telepitesi mod😊
szep napot! "
Semmi különös nincs ebben. A spiteket és hurricat ezekhez a gépekhez kell haosnlítani.
Superb graphics and physics.
Detailed damage modelling - The damage will appear exactly where bullets and shells hit.
New technology allowing precise terrain and ground object rendering .
Large cities like London will not be deserted and lifeless anymore.
Planned street traffic imitation in particular the famous double-decker buses are already made.
Dynamic weather.
Detailed aerodynamics and improved flight models.
New dynamic campaign engine.
Every AI pilot will have his/her own profile including favorite tactics and combat methods.
The player will be able to choose into his/her squadron different AI subordinates for different tasks.
Extended ground-control cooperation.
Ground-radar will assist pilots in the target acquisition.
Storm Of War: The Battle of Britain:
Episode one (1st episode in the series of the new generation of the simulators):
RAF flyable Spitfire Mk.I, Hurricane Mk.I, Blenheim Mk.IV, Gladiator Mk.II (possible)
RAF Ai Defiant Mk.I, Beaufighter Mk.IF, Blenheim Mk.IF, Blenheim Mk.IVF.Blenheim Mk.I, Wellington Mk.IC, Lysander Mk.I, Anson Mk.I, Cierva C.30A/Avro Rota Mk.I (autogyro) & Sunderland Mk.I (possible)
LW flyable Bf-109 E3, Bf-110 C4, He-111 H-2, He-111 P-2, Ju-87 B-2, Ju-88 A-1
LW Ai Do-17 Z-1, Do-215 (recon.), FW-200 C-1, He-59, He-115, Ju-52 /3M, Bf-108. and Italian FIAT G.50, FIAT CR.42, FIAT BR.20M
Nekem a FB-al az a bajom hogy hadjárat módban néhány elvégzett pálya után egyszerûen nem tölti be a következõt.Volt hogy a 14.gyõzelem után csinálta ezt.Így sosem lesz lovagkeresztem,ezért felbosszantott és uninstalizáltam.Ez talán programhiba vagy mi?Az IL-2-az elsõ rész nem csinál ilyesmit.
Eh, egyébként is minek magyarították? Ilyen ócska fordítást nem láttam még. Nem tudom ki fordíthatta, de hogy sem a repüléshez, sem a számítógépes játékokhoz semmi köze nincs, abban biztos vagyok. Remélem pénzt nem kért a "munkájáért". Vagy ha kért is, nem kapott. 😊
Nah,minden jót, jó repkedést! Én egyelõre offline nyomom, még van mit csiszolni a technikámon. Csak attól félek, mire kitanulom, addigra már mindenki az addigra megjelenõ Battle Of Britain-t tolja majd! 😊
-Magyar FB-re felpakoltam az Acest, majd arra egy angol PF-t. Nem ajánlott fel merged installt, így manuálisan kijelöltem az FB könyvtárat, és oda tettem a PFt.
Utána felpeccseltem szépen 4.04M-re. A dolog mûxik merged installként, egy apróságot leszámítva: a full mission builderben csak a PF-es repülõk objectek választhatók. Pedig szeretnék magamnak csinálni egy kis La5-FN gyakorló missiont.
Elõ lehet valahogy csalogatni egy ilyen "cigány" mergedben az FB-s repcsiket?
Elõre is kösz a segítséget!
Tény, hogy vannak napok, mikor egyetlen zümi sincs fent. De azért még ott vagyunk a lobbyn. Ki többet, ki kevesebbet.
Kihagytad a Kör Ászt, ami szintén jó kis csapat. Ott van még ugye Tomcsi alternatív csoportosulása a HUN, és a GT Sirályékkal azoknak, akik nem szeretik a századok kötöttségét. Na meg ugye a Kakukk féle 102.
V.4_Hans_T
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
érdekelne, hogy a játék milyen módon támogatja a wide monitorokat. Nyújtás, hor+, vagy vert-? Valakinek van esetleg közvetlen tapasztalata errõl?
elõre is köszönöm
Hálásan köszönöm, már nagyon-nagyon kezdtem hülyén érezni magam...
THX! 😊
Fb,és Aep telepítés után újraindítani.
Nekem ez segített...
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy eredeti játékom, egy nem eredeti AEP, és szintén egy eredeti PF. Ja, mindkét eredeti játék angol nyelvû a SimWare -tõl. Valamilyen oknál fogva nemtudom megcsinálni a merged installt... Pedig volt már fönn úgy többször, csak most több alkatrészt is kicseréltem a gépemben és új a windows is. Fölmegy az FB, de amikor az AEP -et telepíteném aztmondja, hogy Forgotten Battles not found... Pedig ez a telepítési fileok kitömörítése után van egybõl, úgyhogy még az sem lehet, hogy az elérési út nemjó. Pedig tisztán emlékszem, hogy régen mindenféle patch nélkül az FB -re azonnal tettem az AEP -et és jó volt. Most meg már próbáltam a 2 patchet is föltenni, ahogy a FAQ -ban le van írva, de nemmegy sehogysem... Ha valakinek van valami ötlete, pls help!
THX.
mea culpa 😄
mocsok 😄