IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Példa A P47 es. Azt pl magasba 8-10 ezer talán csak a Ta tudja megfogni.
Röhögve lehagy bármit még a dórát is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
a c ha jól emlékszem nem akkora szárnyú igaz?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ja?!
hû, még a végén a ta lesz a kedvenc gépem : )
Her Laca
Ja az egy fw 190 a5 volt

ja 2000 m-nél már majdnem lefordultam a székrõl a röhögéstõl. tovább nem erõltettem.
Bucser
Magassági vadász teljesítményét csak magasságban tudod meg..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
Alapvetõ problémákat vélek felfedezni itten😊
Na próbáld ki 4000 -rõl 30fokos szögben egyenesen lefele. Add neki az anyagot és meglepõdsz mit bírsz kihozni belõle. Nincs az a gép ami utolér ha így harcolsz vele,fõleg nem az oroszok akik alant forgolódnak,de ha mondjuk utánadered 700 körül azé már lazul az az orosz csoda,evvel meg szépen 850 ig gyorsúlsz.Az igaz ,hogy ne nagyon babrálj a kormánnyal közben😊Csak finoman😊 Ki próbáltuk én sem akartam elhinni,de az egyik srác bebizonyította.

nem akartam vele mûvészkedni, csak a teljesítményére voltam kíváncsi
Bucser
próbáltál vele emelkedni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

8000 m-re? ha-ha-ha. mire felér odáig, vége a háborúnak.
Bucser
Talán feljebb kéne menni?? Mert magassági gép? Nem véletlenül vannak a nagy lapát szárnyai...

Bucser
Barátom mit próbáltál csinálni a Ta 152-vel??? Az magassági vadász az élete 8000 méteren kezdõdik... Ott úgy fordul repül mint az isten a többi gépekhez képest😊 Nem 200 méteren kell vele mûvészkedni meg dogolni... ez nem lavocskin...

egyébként a 190D-vel 570-580-at értem el, a La7-el 590-et,
mielõtt túlmelegedett
ezt a g2 is tudja
pedig az '42-es gép
450 km/h tengerszinten mw50-el 490-500. ez elég tré szerintem.
Her Laca
Na figyu. A fókák minden válfaja nagyon jó kis gép. A ta 152 -nek baromi erõsa fegyverzete. Itt nem egy mûrepülõ az igaz de hát nem is úgy kell vele repülni. Képzeld úgy ,hogy egy gõzmozdony ,begyorsítod enyhe szögben lefele,oszt lõssz a veresre. Na utána szépen tertod egyenesbe és repülsz ,repülsz ,míg a ficak mögötted meg nem unja,vagy nagyon lemarad.Akkor aztán újra fel és kezdheted elõlrõl. Mondjuk kell némi nyugodtság ehhez a fajta gépészkedéshez.😊

na, mindegy. mit panaszkodok, végül is ingyen van.<#hehe>
ez a yak3 vk ez kurvára kellett. úgy látszik az la7 már kezdett túl ciki lenni, kellet egy másik propelleres hipergép. cserébe kaptunk egy ta-152c-t, ami olyan szar, hogy még leírás sincs hozzá. pedig mintha azt ígérték volna, hogy minden géphez lesz.
Her Laca
http://hyperfighter.sk/

Testvérem letöltöd oszt itt van a repülõ onlyne közösség.

Bucser
nem lehet. de látom sikerült elolvasnod a FAQ-ot sõt még a patchek letöltésénél a readme-t semsikerült megvizslatnod.. Írják:

You can't join to other server that does not have the same version number as yours. Visszafelé nem kompatibilis.. (elég nagy baromság is lenn mivel a flight modell patchenként és verziószámonként különbözõ ugyanazon gépek esetén is.

Deloi
Hm, oké kösz, de a kérdésemre nem válaszoltál, hogy merged-el lehet e pl sima FB-s szerveren játszani. Na és még egy kezdõ kérdés(bocs, de ez van), én eddig csak ubi.com játszottam. Neten hol lehet találni nagyobb számban szervereket?

Neten leginkább a 4.05m-mel, illetve az új patchek telepítésével tudsz játszani. Az ubi.com-on találsz 4.04m-es szervereket is, 2.01-eseket is, és 1.22-eseket is, de ezeket elényészõ számban.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Deloi
Én még nem tettem fel a PF-t azért kérdezem. Ez a merged install azért jó, mert neten lehet vele mondjuk sima ACE-t, vagy FB 1.22-t is játszani? Csak mert nekem fennt van az ACE, és jó is meg minden,de nem tudok vele a sima FB szerverekre felcsatlakozni, pedig nekem kéne. M4.04-el lehetne?

Scottt
Nekem ecos a pf a fb az is bolti az aep meg warez de olyan h else indul csak ha mergedelem tehat ha siman fb+aep kor nem megy😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
én is ezzel küdök de engem a messzer meg a fóka hiány zavar

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem mondtad hiába, de ezt a FAQ-ot már a telepítés elõtt elolvastam, és mindent a leírtak szerint tettem. Jól is mûködik, kizárólag a teljes küldetésszerkesztõben nem elérhetõek az FB-s gépek. QMB-ben, campaign-okban ott vannak.

Azért köszönöm hogy fáradtál a bepastézással!
Szép napot, megyek gyakorolni. 😊

Bucser
Látom hiába mondtam, hogyha olcsó ecobites van olcvass FAQ-ot...

Íme a megodlás..

"És a hozzáfûznivalóm: januárban vettem 2000ft-ért egy Ecobit kiadasú Pacific Fighterst, valóban nincsenek rajta a merged installhoz szükseges file-ok, én is siránkozni kezdtem, viszont csak ket óra próbálkozásba tellett feltenni a játékot: A trükk nagyon egyszerû, 2 lépésbõl áll:

1. lepes: A megszokott modon kell telepiteni a jatekot, viszont a telepitesi celnak a FB+AEP konyvtarat kell kijelolni. Nagyjabol ennyi. Tehat lefut egy normal install, semmifele merged opcio nelkul, viszont a PF -fileok hozzaadodnak a FB+AEP fileokhoz. Ezutan a jatek meg mindig standalone lesz, ha elinditod, csak csendes oceani hadszinter/repcsik vannak.

2. lepes: Felteszel ra egy MERGED! patch-et. A jatekot elinditva maris van egy fullos FB+AEP+PF jatekod

Tehat egy komplett telepitesi szekvencia:
1: IL2 Forgotten Battles 1.0
-> tegyuk fel, h a c:\games\il2 konyvtarba tettuk
2: IL2 Forgotten Battles 1.0 - 1.22 patch
3: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0
4: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0 - 2.01 patch
5: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.01 - 2.04 patch
6. Pacific Fighters 3.0 ->Ha Ecobit -es verzio, akkor telepitesnel nincs merged opcio -> Jatek telepitesi helynek megadjuk a c:\games\il2 konyvtarat, es telepitjuk a jatekot. Ekkor van egy mukodo FB+AEP-nk, es egy mukodo PF-unk, egy konyvtarban, de kozuk nincs egymashoz.
7. Pacific Fighters 3.0 - 3.03 MERGED!!! patch -> feltesszuk tehat a m3.03-as petchet, ezutan ha elinditjuk a PF-t, mar osszekapcsolodik a ket jatek
8. ....... szep sorban az osszes patch-et feltehetjuk, a lenyeg, h mindig a merged valtozatot tegyuk fel

remelem hasznara valik sokaknak ez a telepitesi mod😊
szep napot! "

PF az újonnan kiadott, bolti. De lehet hogy elõások valahonnan egy warezt FB-bõl és PF-bõl is. Most hogy megvettem az eredetiket, tiszta lelkiismerettel tehetem. 😊

Bucser
A nyugati fronton 43-ig friedrichel repültek és Emilel egészen 42-ig.

Semmi különös nincs ebben. A spiteket és hurricat ezekhez a gépekhez kell haosnlítani.

Entirely new game engine.
Superb graphics and physics.
Detailed damage modelling - The damage will appear exactly where bullets and shells hit.
New technology allowing precise terrain and ground object rendering .
Large cities like London will not be deserted and lifeless anymore.
Planned street traffic imitation in particular the famous double-decker buses are already made.
Dynamic weather.
Detailed aerodynamics and improved flight models.
New dynamic campaign engine.
Every AI pilot will have his/her own profile including favorite tactics and combat methods.
The player will be able to choose into his/her squadron different AI subordinates for different tasks.
Extended ground-control cooperation.
Ground-radar will assist pilots in the target acquisition.

nem egy nagy választék: 109 E3...
Bucser
Na látom H2- megint lesz😄 Kíváncsivagyok, hogy az Il-2bõl átvett kabin lesz -e benne😄

Willenbrock
Türelmetlenül várom a megjelenést-csak fusson rendesen.

ez volt már?
Storm Of War: The Battle of Britain:

Episode one (1st episode in the series of the new generation of the simulators):

RAF flyable Spitfire Mk.I, Hurricane Mk.I, Blenheim Mk.IV, Gladiator Mk.II (possible)

RAF Ai Defiant Mk.I, Beaufighter Mk.IF, Blenheim Mk.IF, Blenheim Mk.IVF.Blenheim Mk.I, Wellington Mk.IC, Lysander Mk.I, Anson Mk.I, Cierva C.30A/Avro Rota Mk.I (autogyro) & Sunderland Mk.I (possible)

LW flyable Bf-109 E3, Bf-110 C4, He-111 H-2, He-111 P-2, Ju-87 B-2, Ju-88 A-1

LW Ai Do-17 Z-1, Do-215 (recon.), FW-200 C-1, He-59, He-115, Ju-52 /3M, Bf-108. and Italian FIAT G.50, FIAT CR.42, FIAT BR.20M

Willenbrock
Bár tolhatnánk már azt is!Talán van valami hír a közeli megjelenésrõl?
Nekem a FB-al az a bajom hogy hadjárat módban néhány elvégzett pálya után egyszerûen nem tölti be a következõt.Volt hogy a 14.gyõzelem után csinálta ezt.Így sosem lesz lovagkeresztem,ezért felbosszantott és uninstalizáltam.Ez talán programhiba vagy mi?Az IL-2-az elsõ rész nem csinál ilyesmit.

Bucser
PF warez vagy az újonan kiadott Pacific Fighters? ami 2500 Ft körül van? Ha igen akkor azt nem tudod felrakni mergedben... nézd meg a FAQ-t.

Két éve, mikor warezba' volt meg nem is volt vele semmi gond, gyönyörûen ment a merged. Most szerintem a bolti magyar FB miatt szaraxik. Egyelõre nyomom így, mert a lent írt problémán kívül szépen nincs más gond, ez meg apróság.

Eh, egyébként is minek magyarították? Ilyen ócska fordítást nem láttam még. Nem tudom ki fordíthatta, de hogy sem a repüléshez, sem a számítógépes játékokhoz semmi köze nincs, abban biztos vagyok. Remélem pénzt nem kért a "munkájáért". Vagy ha kért is, nem kapott. 😊

Nah,minden jót, jó repkedést! Én egyelõre offline nyomom, még van mit csiszolni a technikámon. Csak attól félek, mire kitanulom, addigra már mindenki az addigra megjelenõ Battle Of Britain-t tolja majd! 😊

Her Laca
Úgy emlékszem nem merged installt ajáll fel hanem valahogy így van írva FB-AEP-PF valami.Ezer éve nem installáltam il2 õt. Próbáld meg újra szerintem ,ha meg már jó akkor az egész könyvtárat kiírni egy dvd re és máskor csak felmásolod. Nem kell installáni,tökéletesen mûködik így is.

Üdv uraim! Egy merged install problémára kérnék segítséget:

-Magyar FB-re felpakoltam az Acest, majd arra egy angol PF-t. Nem ajánlott fel merged installt, így manuálisan kijelöltem az FB könyvtárat, és oda tettem a PFt.

Utána felpeccseltem szépen 4.04M-re. A dolog mûxik merged installként, egy apróságot leszámítva: a full mission builderben csak a PF-es repülõk objectek választhatók. Pedig szeretnék magamnak csinálni egy kis La5-FN gyakorló missiont.

Elõ lehet valahogy csalogatni egy ilyen "cigány" mergedben az FB-s repcsiket?

Elõre is kösz a segítséget!

Her Laca
Igazad van😊 De nem akartam már felsorolni az egész kompániát. Akit érdekel úgyis megtalálja bármely századot elég könnyen😊)

A Dongók belsõ viszonyai jók. :-D

Tény, hogy vannak napok, mikor egyetlen zümi sincs fent. De azért még ott vagyunk a lobbyn. Ki többet, ki kevesebbet.

Kihagytad a Kör Ászt, ami szintén jó kis csapat. Ott van még ugye Tomcsi alternatív csoportosulása a HUN, és a GT Sirályékkal azoknak, akik nem szeretik a századok kötöttségét. Na meg ugye a Kakukk féle 102.

V.4_Hans_T

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

panther112
Üdv,

érdekelne, hogy a játék milyen módon támogatja a wide monitorokat. Nyújtás, hor+, vagy vert-? Valakinek van esetleg közvetlen tapasztalata errõl?

elõre is köszönöm

mi okozza a gép orrából kínyúló cuccost? nem tudom, lehet, hogy a moszad...
OMG!

Hálásan köszönöm, már nagyon-nagyon kezdtem hülyén érezni magam...

THX! 😊
Az új 3.1-es winInstall okozza.
Fb,és Aep telepítés után újraindítani.
Nekem ez segített...
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy van egy eredeti játékom, egy nem eredeti AEP, és szintén egy eredeti PF. Ja, mindkét eredeti játék angol nyelvû a SimWare -tõl. Valamilyen oknál fogva nemtudom megcsinálni a merged installt... Pedig volt már fönn úgy többször, csak most több alkatrészt is kicseréltem a gépemben és új a windows is. Fölmegy az FB, de amikor az AEP -et telepíteném aztmondja, hogy Forgotten Battles not found... Pedig ez a telepítési fileok kitömörítése után van egybõl, úgyhogy még az sem lehet, hogy az elérési út nemjó. Pedig tisztán emlékszem, hogy régen mindenféle patch nélkül az FB -re azonnal tettem az AEP -et és jó volt. Most meg már próbáltam a 2 patchet is föltenni, ahogy a FAQ -ban le van írva, de nemmegy sehogysem... Ha valakinek van valami ötlete, pls help!

THX.
sry nemolvastam tovább 😄
mea culpa 😄
azért azt nemmered leírni hogy régen tag voltál 😄
mocsok 😄
Nekem 4.03-om van verziom van , a kérdésem az lenne hogy ezt a karriert ami van benne hogy ne veszitsem el az eddigi eredményeket át-e lehet másolni az uj 4.07-be ugy hogy a D-gen ne katanjon ki vagy N-gen ami a karrier folytatásához szükséges ? Nem akarok uj hadjáratot kezdeni de szeretném 1944-es japán hadjáratba a B6N2 Tenzant stb berakni ! Mire kell odafigyelni másolásnál mi nem kompatibilis ? Ja és jelent-e meg valami Stab marking program ? Amin a finn és a német gépeken rajta van az eredeti felségjel !! A 4.03-as hoz használok ilyen áttupirozó progit ! Nem merem kiirni hogy mi ne hogy bannoljon a Moszad ! Ja és én tapasztaltam grafikai hibát is a vadászgépek orábol kinyuló hosszú több kilométeres egyenes fekete vonal formályában mi okozza ?? Ki vett már észre ilyet ? Hogyan lehet ezt a problámát orvosolni ?