IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IL-2 1946 boritót tegyen fel valaki!Köszi.

Her Laca
Nem szándékozom indokolatlanúl véleményezni embereket(asszem finom voltam) de néha az az érzésem ,mintha analfabéták tömkelege lenne számítógép közeliben. Mit nem találsz ?Az oldal elsõ harmadában rögtön ott vana hivatkozás.Utána kb négy kattintás. Meg ne csinálja valaki neked? Ne legyél már ennyire málé😊) KIs olvasás és eléred azt a szintet,hogy egyedül is menni fog😊 Ahogy barátom szokta volt mondani " Hiába, tanult embernek nincs párja"

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trucker39
Végig kellene olvasni azt az oldalt, ahol a miniimage filet találtad.
Az egyiknek (miniimage) dátuma 12.07.
A másiknak (exe) dátuma 12.22.

Scottt
Lécci kûdjél 1 linket PLSSSSSSSSSS

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
Pedig ott van az fixed exe néven 4mb az egész
Scottt
Nem to m de én a gamecopy world rõl csak 1 szar képfájlt kaptam le és ha bemuontolom nem tesz semmit szal ezzekl mit lehet érni vagy kûddjektek 1 konkrétab linket a gamecopyn belül😊thx

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PhantomAss
az anizo szûrés azért kell, mert ha bekapcsolod az élsimítást, akkor ott romlik a textúrák minõsége, és ez javít rajta (elvileg)
bár 1600*1200-ban nem is nagyon kell élsimítás..

GOOBY, pls

Félreértések elkerülése végett: én az 1600x1200-at 4x élsímítással használom...
Egyébként az Oblivionnál jöttem rá, hogy 1024x768 2x élsímítással lassabb, mint 1600x1200 AA nélkül. És a képminõség nem rosszabb. (Igaz, az DX-es játék, és Nvidia kártyám van)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Hát élsimítás nélkül szerintem ratyi a dolog. Anizó meg semmit nem változtat ,tehát valóban fölösleges. A felbontásnak meg elvileg semmi köze az árnyékokhoz ,meg a füsthöz. Mondom nekem is csinálta aztán állítgattam,meg nyomkodtam ,és egyszer csak jó lett.Esetleg a config iniben nézd ezeket meg,a legalján. Nekem ilyen :
HardwareShaders=1

Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3

Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2

LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1

VideoSetupId=3

ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
Water=1
Effects=1

Érdekes pl hogy a viz pl 1 esen van és nem is tudom feljebb állítani ,de így is nagyon szép. Pedig elvileg a kari tudja a SM 3 at és lehetne állítgatni. Ez is érdekes.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Esetleg próbáld meg a felbontást 1600x1200-ban, élsímítás és anizó nélkül.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ja és tedd az élsimítást 4x esre a többit hagyd ahogyan van.Mármint az Nvidia panelon.Nekem így tökéletesen akadásmentesen 1024 ben full beállításokkal mûkszik,és hát a te kártyád az egy csöppet jobb is.😊)

Her Laca
Ja és tedd fel a coolbits force ware-t .Az csakk kiegészíti a drivert.
Be tudod állítani a frissítést stabílra,meg ilyesmik. Asszem a guru3D -rõl húztam le anno.

Trucker39
Köszi, már nézem is.<#worship>

Her Laca
Nekem is volt egyszer ilyen ,nálam 6600gt nél .De meggszünt.Tudod mit az IL2 setup ban a videó-nál állítsd gf 6800 ra,ha ez nem segít akkor makszimum értékekre. Az open GL az pedig jobb itt az il 2 ben.

LeonSilver
Nemhinném.Ezt csinálja a 93.71-es ForceWare-el is és a régebbiekkel is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Drájjjjjjjver 😊

Her Laca
Copy akart lenni😊

Her Laca
Na nézzetek körül a GameCoyWorld-on. És nem kell már yasu😊

LeonSilver
Srácok.Ezzel mi a francot lehet csinálni??
gef6800;opengl és ilyen izés az árnyék a füst meg mittomén mi.
Ez igaz, hogy il-2 ...1946 de ilyen a sima és a Forgotten is.
Direct3d-ben jó de én inkább az opengl-t használnám.

Köszönöm!

Képecske

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

vazze' nálam is ezt csinálja, sõt most már a 4.05 sem indul (a securomos hülyeségre hivatkozva. de csak online játéknál!) pedig azzal eddig semmi baj sem volt. természetesen a tûzfal és egyéb hagyományos problémák szóba se jöhetnek. vagy a daemon 4.08-as változata miatt lehet, vagy a '46 csinált valamit...
Scottt
Hát ja télleg kéne 1 olyan patch amiban a hangok javultak

Seaweed
igen
igazából lehet, hogy az a mûszerfal recsegése, mintha lett volna valami ilyesmi opció a hang beállításoknál, nem emlékszem pontosan és azóta leszedtem már a vinyóról. egy napig se' volt fent. csalódtam a ms-ban. vagy mondtam már ezt korábban is...? vagy mások mondták...? : )
Hát télleg 1 nagy röhej az a cfs 3.Múlt vasárnap próbáltam ki,de ááá valami ûbergáz.Azmég csak csak hagyján h rondább mint az Il-2.De ez a dugózásmentesség ultragáz.Ez a recsegés ropogás meg eszméletlen röhejes😊) Ha jobban elkezdtem húzni bámilyen gépet is fordulóban má nézegetttem a szárnyakat h mikor hagyom el valamelyiket😊Nem hinném h egy Fóka v egy Mustang már így könyörgött volna a kegyelemért,ha az ember mindössze 370 környékén késbe teszi és elkezdi húzni😊Én olvastam róla asszem (PC Guru-ban) értékelést is,ezért is próbáltam ki mert azt írták h sokkal élethûbb igazi felvett motorhangok vannak benne az IL-2-vel ellentétben.Ez igaz is.Az Il-2 1 edül a motorhangok terén gyengébb a CFS 3 nál,amúgy minden másban sztem nyugodtan mondhatom h fényévekre elõtte jár.Apropó,délelõtt megrendeltem a cdgalaxistól az IL-2 1946-ot<#smile> Holnapra kihozzzák de csak Karácsonykor fogok vele játszani mer anyuék azt mondták h lkegyen ez az egyik ajándékom.Jó ajándék az tutti😄😄

Sea ez az a gép amit Zsukovszkijban építenek újjá 1 kiemelt törzsmaradványból meg az abban lévõ motorból?Mert én más ilyen MiG-3 újjáépítési programról nem tudok.Gondolom ha be tudják fejezni idõre akkor ez lesz a MAKS-2007 egyik sztárja és nagyon remélem h én is láthatom élõben repülni majd ott😊

Bucser
Ez igaz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Mig-3, es jo "pilota" keze kozt atkozod a napot mikor legyartottak <#ravasz1>
Scottt
sry mig volt az még szebben ég😉

Scottt
Én nem búlykálnék 1 (általam jaknak)nézett gépbe mert mulkor szép fáklyával esettle😄

Seaweed
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/mig3.html
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/yuri-rr/rusavia3.htm
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/rusavia2.html
http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/rusavia.html
Seaweed
Ujja epitett darab amibol szinte semmi se volt meg a fofutokon meg par lemezen kivul...
Bucser
Szépszép😊 De jobban szeretem hátulról vagy fentrõl nézni ahogy okádja a fekete füstöt majd kigyullad😄 <#csakviccel>

Egyébként ez tervek alapján utángyártott darab vagy eredeti darabokból összeállított múzeális érték?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
repvez
Ebben a változatban amit a cdgalaxysnál lehet venni ugyan ugy 2 dvd van benne?Az egyiken az extra multimédia?Mert ha még dupladvd-s is akkor teljesen korrekt az ára.
Gundark
Nem csak elsõre 😊 Amikor megjelent nyomtam pár küldetést. Talán Midway-nél volt mikor portyáztunk, és jött az ukáz hogy kapjuk el a gaz támadókat. Odamentünk ahonnan jelezték õket, erre ott sunnyog két romboló. Bomba, rakéta persze nincs. Jött az utasitás hogy támadás. De mivel? Géppuska az van 😊 Mindjárt 4 is. Rárepültünk, megszórtam õket. Mire az egyik felrobbant. 😊 Bizonyára egy véletlen találattól 😊) Ennyit a realizmusáról.

kipróbáltam az ms combat flight simulator 3-at. lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim az il2 miatt, bár azt hittem a ms. biztos v.mi profi cuccost dob piacra, elvégre híres flight sim. készítõ. ehez képest egy röhej az egész. még full real módban sincs átesés, vagy legalábbis nekem nem sikerült produkálnom : ) viszont a gépszerkezet recseg-ropog, ez tetszik. biztos aszitték', ettõl lesz reális. nem vagyok pilóta, de az il2-bõl kiindulva azt kell mondanom, hogy ez egy arcad játék. meg nem is jó. vagyis így elsõre tök tré.
Trucker39
No akkor a "bizonyos esetekrõl", mert úgy tûnik, nem voltam elég pontos.
Az online szerverre felcsatlakozik a játék, repteret is választhatok és még gépet is. A hibaüzenet akkor következik be, ha egy adott szerveren pl. He-162 tip. gépet választok, vagy pl. Me-262-t. Ha azonban ugyan itt Lerche-t, vagy pl. Me-163-t, vígan repülhetek. Volt egy másik online szerver is, ahol ha Me-262-t választottam, azonnal kidobott a szerver (Timeout2), ha viszont BF-109-t, vagy FW-190-t, akkor semmi baj nem volt.
Ebbõl következik, szerintem, hogy a válaszidõmnek semmi köze hozzá, a tûzfal progimról nem is beszélve.
Az meg kell jegyezzem, hogy a 4.05-s patch-ig ilyen egyszer sem fordult elõ velem, pedig néhány órát már repültem online.
Valami más lesz a hiba és szerintem ez a hiba a 4.07-ben található.
Várom a további segítõ szándékú hozzászólásokat.

tûzfal v vmi hasonló blokkoló progit lõdd le !
Szerintem a válaszidõd a limit fölé ment.

Trucker39
Megkérem tanult kollégáimat, hogy nézzenek utána az ún. Timeout2 hibajelzésnek. Sajnos nem tudok idegen nyelveket és így kissé nehézkes megérteni, mi is a gond.
Online játék esetén tapasztaltam, de ott is csak bizonyos esetekben.

Her Laca
Várjál😊 A vicc az egészben hogy tán egy órát ha foglalkoztam vele😊 Csak az emlékek miatt vettem meg😄

Bucser
Igen a HL2 megvételén én sem gondolkodtam😊 tudtam, hogy nem fogom megvenni😄

Her Laca
Tudod vannak programok amik megvételén nem is gondolkodom. Ilyen volt pl a HL2 is. Annó a HL volt számomra a csúcs,és talán az elsõ voltam aki megvette amikor megjelent.Elõrendeltem ahogy lehetett.Ilyen volt még a Diabló ,meg a Battlefield,meg van még pár. Na meg az IL2.Na asszem mondom asszonynak mi köll karácsonyra.😄

Bucser
Hát ha azt veszed, hogy ebben a csomagban benne van a FB1.22- AEP2.04- PF3.0-PE-2 addon- Mandzsuria addon- meg maga a 46 nem is olyan rossz csomag karácsonyra. Csak ugye nem azok szemével kell nézni aki az eddigieket is megvette.. meg ugye az extra contentért megvenném😄

Her Laca
Ahoz a pár géphez képest azé sok😊 Na most csak az nem fér a fejembe,hogy miért nem gondoltak azokra akik eddig megvették az összes részt,mondhatnám az elvakult hívekre. Persze õk a legjobb üzlet ,tudom. De azért egy letölthetõ pach az szerintem korrekt lett volna ,és aki akarja az megveszi így egészben. Persze jártatom itt a számat ,de úgyis megveszem ,mert hovatovább csak ez az egyetlen pc-s játék ami a gépemen van. Meg hát szeretem na,meg Olegéknek is kell a lé a fejlesztésre.😊

Gundark
Ja tényleg nem. Azt hittem bepróbálkoznak egy tizessel 😊 Mondjuk nem veszem meg mert a 46 annyira nekem nem jött be, a többi meg megvan eredetiben. Persze kivéve az acespakkot 😊

Bucser
nem is lett vészes az ára....

http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9410

Most már értem, hogy miért vagyunk elsõk a népességhez viszonyított Nobel-díjasok számában...<#nyes>

PhantomAss
vagy szigszalagozd a fejedre a projektort..<#wave>

GOOBY, pls