IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark007
Aha. probalgattam iranyitani, megy is, de eddig egyszer sikerult a gep kozelebe vezetni 😊
De ok, azthittem, van valami mas titka

Bucser
nem auomatikus a rávezetés. Hanem rádiótávirányítású a rakéta. nézned kell, hogy merre megy és korrigálni😊 vicces jószág.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mark007
Megoldva 😊
A hangfal Creative, SB Live hangkartya volt hozza azthiszem, de az alaplapi valahogy jobb volt nala....
a setupjaban atallitottam EAX1 only(Nforce)-ra es igy normalis a hangja.

Valaki amugy nem tud X-4-hez leirast? Mert nem ertem, hogy lehetne befogatni vele valamit/valakit.

Trucker39
Hasonló hibám SB Live!-l volt. akkor nem segített más, csak ha újratelepítettem, a hangkártya drivert.

Mark007
huh..semmilyen 😊
alaplapi. nvidia nforce, ha ez mond valamit..
probalgattam allitani a setupjaban, customnal, de semmi.. magasan, olyan 3000m-en nincs rossz hangja, elviselheto, de olyan 100 alatt, mintha egy csoben repulnel..

Trucker39
Mijen hangkártyád van ?

Attól tartok, hogy igazad lesz...<#conf>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mark007
Hali!
Lenne egy kerdesem:
mar regota megvan az FB+AEP+PF, most megvettem az 1946-ot.
Tegnap felraktam, minden ok, ma viszont mintha elallitotta volna magat...
vagyis a hangjat, mert viszhangzik. ez mitol lehet? probaltam mindent allitani, ha kikapcsolom az enable extensions-ot, akkor jo, viszont olyan a hangja, mintha a szel forgatna a csavart..szoval semilyen..
Nem lehet valahogy kikapcsolni ezt a "viszhangot"?

Falconer
Az is jo resz, amikor a terep kidolgozottsagat mondja, hogy franko de megis nagy fps, aztan utanna mutatja a gepet felulrol. Talan ha 5 fps van...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
JA ez nekem megvan nagyfelbontású aviban. Igencsak durvan akad egy két helyen mikor 1-nél több gépet kell kirajzolnia.. szerintem ez is Core2Duo 7000-re fog kijönni GF 9800+ valamint 8 GB RAM....

HA így haladnak a fejlesztéssel nem lehetetlen és akkor még mindig nem fog normálisan kinézni talajközelben. Emlékszem egy 576Kbyteos Jane's WW2 leírásában azt vízionálta a kedves író, hogy Pentium 7 és Voodooo12 valamint 1 giga rammal lesz majd normális tereprajzolás földközelben😊

mit ne mondjak nem tévedett sokat😊 Mert azért a Core 2 architektúra tekinthet egyfajta Pentium 6-nak is és a GF9800 széri egy csomó dolgot áûtvett a 3DFX architektúrájából😊 Szóval tudot valamit a srác😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
http://www.youtube.com/watch?v=Y9OWQ55n8igkészülget a kicsike😊remélem a gépigény nem fog nagyon nõni de hiába az új engine miatt nem fog menni sok gépen😞nézzétek csak emg mennyira lagos a radaros résznél sry ha már volt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

😄😄😄😄

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

majd még megjelenik vagy három másik, osztán fél év múlva majd kijön az
1946 golden final ultimate edition, késõbb pedig az 1946 platinum really final very ultimate edition. stb.
71? szal' ez má valami javítás?
Trucker39
Megjelent a 4.071m Beta patch!

Link

Trucker39
Most hozta a futár A "szimulátor-t". Épphogy kibontogattam az özön csomagolásból. Elsõ benyomásra tényleg nagyon puritán az egész. A Bonus DVD-n meg az ömlengésen kívül, a többi video már látható volt a neten.
Az ajándék poszternek meg semmi köze a szimulátorhoz.
Végülis nem a csomagolásért vettem meg. Ennyi pénzért kár lett volna kihagyni, hiszen ez az a játék, ami elsõ megjelenése óta folyamatosan fenn van a gépemen.
Köszönöm, Oleg ! <#worship>

Trucker39
Igen.

tehát: a '46 timeout2 problémája úgyanúgy fennáll az eredeti kiadásban is? ill. egyes gépeken igen, másokon meg nem, teljesen véletlenszerûen?
panther112
köszi

Seaweed

Seaweed
Seaweed
Seaweed
Seaweed
Scottt
Igen a 1946ban benne van minden

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

panther112
Üdv,

a hátsó borítón látható továbbá:Fb; ace; pac. ugye azt jelenti, hogy ez a kb. 3,3gigás 1946 tartalmazza is ezeket magában, és nem pedig a 3,3 gigán felül van benne a dvd dobozban mellékletként? (azért lenne fontos tudnom, mert eléggé tele van a winyóm, és 6 gigányi játéknak már tuti nem lenne hely...)

Pár oldallal ezelõtt írtam egy ubisoftos linket, onnan letölthetõ. Lehet, hogy patch formájában, nem tudom.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Trucker39
Én még nem találkoztam 4.07 patch-l. Amit láttam, az 1946 volt, aminek a verzió száma 4.07. Mivel mindent tartalmaz, amire szükség van, így nem érdemes a régebbi verziókat fenntartani a gépen. Annál is inkább célszerû a régebbi verziókat leszedni, mert online játékban, a már korábban említett switcherrel, könnyen átkapcsolható 4.04, 4.05, valamint a 4.07 verzióra. Helytakarékos megoldás. Érdemes kipróbálni.

A 4.07 Patch tartalmazza az 1946-os addont ? Elég csak feljaviatani vele a játékot és megmarad a régi kimentésem ? Érdemes-e letölteni vagy inkább használni az 1946-os komplett verziót ? Mit tartalmaz a 4.07 ? Mire kell odafigyelni telepitésnél ?
Bucser
Én meg megmondam. Igazán visszalapozhatnál az elejéért EGY azaz EGY hozzászólást... Ugyanis SeaWeed betette az elejét én meg hátulját.. ennyire makonya nem lehetsz... Avagy te is a pitypangok közé tartozol...

Trucker39
Ugyan már, ez az ár nem pénz, ezért a játékért. Arról nem is beszélve, hogy minden benne van. Végre, hivatalosan is rendezhetõ lesz AEP és azutáni javításokkal bajnokság.<#violent>

Lophatnál egy egészet is(full).

Trucker39
OK. Megvan, én voltam a béna.

Trucker39
Az ajánlott program. Telepítés közben híbát ír ki.

Trucker39
Megnéztem (utólag). Igazad van. <#worship>

Trucker39
Éppen errõl írtam. Ha jól olvastam, a DCG résszel van valami kavarás.

Idáig a következõ gépekkel - tehát nem szerverekkel - volt gondom:

-He-162 (összes verzió)
-Me-262 (szintén összes)

A "másik oldalt" nem próbáltam.

Az az érdekes, ha nem a fennt említett gépeket választom ugyan ezen a szervereken, akkor minden további nélkül lehet repülni.

Remélem, hamarosan megtalálja valaki a megoldást.

Bucser
HA megnézed a linket onnan loptam😄

Trucker39
Ez a kép van a Galaxisnet oldalán is.

Link

Bucser
ASztaaa micsoda adakozó hangulatban vagy😄

btw: magyar nyelvû hátoldal:

Seaweed
Bucser
no comment

Nem értem,mit olvassak vissza most van vagy nincs?

Scottt
YAh nálam már volt Timeout 2 de ott a server volt a szar(102nd_coop_ded)azon belül is a koreai(maP) volt a rossz de asszem azóta már megcsinálták mert én játszottam már azzal a missionel😊

Sanyo ajánlotta a verziók váltogatásához:

http://www.simulation-france-magazine.com/download.php?op=mydown&did=1032

Mûködik.

Her Laca
Nálam pl nem jelentkezett.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trucker39
Boldog Karácsonyt! Én a helyedben várnék azzal a kivágással. Mint kiderült, nem a játékban van a hiba. Illetve mégis csak, de nem abban, ami nálad van. A hiba az ún szerver részében van és nem minden gépet érint.

Egy kis info a dologról: Hiba

Megkérem tanult kollégáimat, hogy vessenek rá egy pillantást és esetleg foglalják össz röviden, mivel is állunk szemben.

rájöttem miért nem ment a 4.05. mindíg a 4.07-et akarja betölteni. hehe... viszont a timeout 2 még mindíg ott van. az lesz a vége, hogy az egész 46-ot kivágom a fenébe. egyébként mindenkinek bolDOG karácsonyt!
Scottt
Yah én a felette lévõt szedtem le

Bucser
Olvasson vissza valaki.. köszi...