IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy mint ami a jövõ házában van. csak ott 737-es szimulátor van..😊 de eredeti fülke meg minden 😄 jó kis melo lehet. monnyuk egyik ismerõsöm az egyik pilota és asszondja hogy az ovodásokat ki kéne írtani 😄 vajon mér
Her Laca
Valami olyasmi kéne mint a Planetáriumban van😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Már és is eszeltem, de az a baj, hogy romlik a képminõség, vagyis gyakorlatilag csak egy nagyobb "monitorod" lesz. Több projektorral lenne az igazi, hogy minden irányba vetítsenek, de az meg szerintem egyenlõre megoldhatatlan.
Esetleg, ha forgatná a projektort valami, a fejed elfordulásával megegyezõen, illetve ennek megfelelõen változna a látott kép is.
Bár még mindig ott a gond a torzítással, mert ehhez egy gömb belsõ felülete kellene, arra meg nem lehet torzításmentesen sík képet vetíteni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Bucser
Én próbáltam anno😄 Anyám hazahozott egy 3-4 éve egy projektort a suliból. 2.04-el kipróbáltam jó poén volt😊 csk hamar szédültema nagy vetítõ miatt😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
Azon töprengek,hogy vajon projektorral mit lehetne kihozni a játékból.
Estleg valaki elmélyedt már a kérdésben?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mindegy, ha lesz fölös két millám egy ilyenre:
http://www.inition.co.uk/inition/product.php?URL_=product_hmd_cybermind_visette45sxga&SubCatID_=16
akkor építek hozzá egy 3 vektoros gömböt.<#hawaii>
Trucker39
Ezt szerintem jobban meg lehetne szokni.<#papakacsint>

Trucker39
Egy alapos szem rongálásról meg nem is beszélve.<#wow1>

Bucser
Garantál a hányinger vagy rosszullét már pár perc után is ha mást érzékelsz a külvilágból és mást érzékel az egyensúlyi állapotod. Namost ezt a határt ki lehet tolni ha nincs hozzá mozgás, de egyszerûen émelyegni fogsz tõle. Legalábbis szerintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát még egy fóka reinkarnáció hogy feldobná... ;-)

Van fölös 140milliód?

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

lehetséges, mert ezt már többen is mondták, de hátha meg lehet szokni?
Bucser
Engem rettenetesen zavarna, hogyha olyan képet vetítenének elé (külvilágot kitakarva) mintha folyamatosan mozognék mindezt olyan közelségbe, hogy elvesztema realitás érzékemet... Mást látok és az egyensúlyérzékem mást érzékel (ugye mert ülök).. nem tartom üdvözítõnek a dolgot... Szerintem rókavödröt kéne a gép elõtt tartanom.

az új vr sisakok inkább már egy nagy szemüvegre hasonlítanak
http://www.personaldisplay.com/content/fmds/fmd_sub02_01.asp
az úgy tûnik, az arra vonatkozik, hogy valszeg azér' nem tudtam leszállni, mert nem használtam a szárnyféket, ahogy írtam is,
azzal már elsõre is összejött, valóban nem olyan nehéz.
a fülke világítás is a lerchére vonatkozik
Trucker39
Belegondoltam a vr sisakba. Most gondolj bele te is. Online War-on repülsz egy jó izzasztó missiont, A szobában meg van mondjuk 28 fok. Jól nézhetsz ki a mission végén. <#wow3>
A fegyverzet kérdésedre meg Lerche itt választ kaphatsz.
Az úgy tûnik.... címû részt, amit leírtál meg nem értem, mikor néhány hsz-l elõbb konkrétan leírtam, hogyan kell leszálni.
A fülke világítás kérdése alatt melyik gépet érted?

nektek se mûxik a fülke világítás?
sikerült leszállnom a lerchével, elsõre! nekem úgy tûnik a fékszárny a megoldás kulcsa,
valahogy stabilizálja a gépet. de így is 2-3 perc. tudja v.ki hányas kaliberû gá. vannak rajta? össz. 12-t lehet vele lõni : (
gondolj bele, egy vr sisak mennyire feldobná!
Trucker39
Egy TrackIr bõven megteszi. Már próbáltam és nagyon feldobja a repülés élményt.

már gondoltam rá, hogy kéne csinálni v.mi ilyesmit,fõleg amíg a logitech joyt használtam. de ez a sanyitek most elég jó : )
inkább egy vr sisak kéne! kár, hogy itthon nem foglalkoznak vele. (meg hogy nincs rá negyed millám)
kösz, rajta vagyok! : )
Her Laca
http://www.simcontrol.co.uk/offboard.htm
http://www.simcontrol.co.uk/longshaft%20page.htm
http://www.simcontrol.co.uk/menuepage.htm
Na jó csámcsogást😊 Hátha valakinek megtetszik az ötlet ,és megcsinálja😊

Trucker39
Elõszörre tûnik csak nehéznek a leszállás.
A következõ módszert ajánlom:
1. Közelítsük meg a repteret, kb. 300 m magasságon.
2. Emeljük a gépet függõleges állapotba, kicsit vegyük le a gázt.
3. Nyissuk ki a fékszárnyakat, ugyan az a gomb mûködteti, mint a Stukában a zuhanó fékszárnyakat.
4. A prop.pitch-et nyomjuk fel 100%-ra, majd a gázkar megfelelõ szabályzásával szüntessük meg az emelkedést.
5. Nyomjuk meg a "Gunsight" gombot. Ez alapértelmezésben a Shift+F1. Ekkor Leszállás nézetbe vált a kép.
6. A fülke jobb oldalán, lent található a Varió, körülötte pedig egy "tárcsa", ami, ha jól emlékszem, valami ultrahangos magasságmérõ. Csökkentsük a motorok teljesítményét, közben figyeljük a variót és a magasságmérõt. Az esetleges függõleges tengely irányú elfordulást az oldalkormánnyal küszöböljük ki.
7. Ha még magasan vagyunk, 500m felett, lehet ereszkedni 20-s varióval is. Alatta már óvatosabbak legyünk. 300m-nél már csak 10-s varióval szoktam ereszkedni.
8. A talajfogás elõtt már csak 5-s varióval, vagy kevesebbel szabad süllyedni. Ellenkezõ esetben összetörjük a gépet. Figyeljük a "tárcsát". Mikor a kék sáv a tárcsán az alsó végponthoz közeledik, nagyon figyeljünk a süllyedésre.
9. A talajfogást onnan tudjuk, hogy a jobb oldali mûszerpanelen 3 db zöld lámpa világítani kezd. Ekkor gázt nullára. Motort le lehet állítani. Megérkeztünk.

Felszálláskor szintén érdemes ezt a nézetet, valamint ezeket a féklapokat használni.
Kis gyakorlással nagyon egyszerûvé fog válni a leszállás. Szinte még a hagyományos leszállásnál is egyszerübb.

Érdekes tulajdonsága még a gépnek a megfüggés és a függés közbeni, oldalirányú irány változtatás.
Nagyon ritka, hogy épp a reptér állóhelye felett sikerül megállni. Ezért azt javaslom, hogy kb. 100m magasságban függjünk meg a géppel, majd a botkormány segítségével fordítsuk a leszálló hely irányába a gépet, majd a botot finoman elõre tolva, elindul a gép abba az irányba. Ha úgy érezzük, hogy a megfelelõ helyen vagyunk, nem fogunk épp másik gép tetejére leszállni, a bot hátra húzásával állítsuk meg a gépet, majd a már felvázolt módon csökkentsük a magasságot és tegyük le a gépet.
Remélem segítettem.

<#wave>

thanx
jó gép ez a lerche, csak nem tudok vele leszállni
Willenbrock
Tudom hogy ez ún.off de azért csak megkérdem:Nem ismeritek a MS Train Simulatort?Mert akkor segíthetnétek.

Igaz .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Willenbrock
conf.ini fájlban a no lens flare értéket átírni 1-re vagy 0-ra ha igaz.

tudja valaki hogyan kell kikapcsolni a kabintetõ és a célz. tükrözõdését? egyáltalán; mi a legoptimálisabb beállítás, mert ikonok nélkül nem látom a gépeket.
Her Laca
Azt nem tom de pl a Tesco ban most ismét láttam Fb,meg Pf-et igaz az utóbbiért kértek vagy 8000 huf -ot .😊 Gondplom találtak párat a raktárban és hát itt a karácsony csak el fogy😊

Scottt
Sztem õ nem a 46 ra gondol😊hanem a sima fbre

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Nem értelek.Yasu 1.04 elindítod az elrejti a meghajtókat és simán mûködik a dolog.

nekem a tiltsd le a virtuális meghajtót van meg.
sziasztok aszt szeretnem megkerdezni a jatekhoz van valakinek mukodo cracke ? vagy a szedd le a optikai meghajtokat valtozata van meg mindenkinek mert akkor dobom is ki a HDD rol a infot elore is koszi talaltom linkeket a forumban de nemmukodnek sajna
Scottt
Hát gondolom azér' h jettel menj és puffantsd oda azt a néhány rakétát és tûnj el

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

mégiscsak történt változás a '46-ban, nem csak az új gépek. a b17-esek már szembõl is tüzet nyitnak. ezt eddig nem csinálták...kis szemétládák. és oldalról is eltalálnak! és a tûzerejük is megnõtt, legalábbis lõnek mint atom! ha 700-al rombolok be közéjük akkor is eltalálnak. miféle sátánizmus ez?! : )
Her Laca
Menjetek war -olni. A legjobb unalomûzõ.Ha minden igaz megnyerjük már Kubant. Volt pár érdekes esemény ott. Tegnap amikor abbahagytam volt még két repterük az oroszoknak ,ma reggelre meg visszafoglaltak egy halom területet. De most úgy látszik csak lenyomjuk õket.

Scottt
Hát ja én is csak unalmamban írogatok😊ide

tényleg unja a banánt 😄
azé' röpködök tengerszinten, mert ott a legkönnyebb tartani a magasságot.
Her Laca
Gidaaaaaaa😊))) Ezt nem hiszem el😊 Fórumozgatsz ,eszem megáll.

TG Gida
Bakker!Annyira unom itt magam,hogy elkezdtem fórumozni😊Megyek haza kezdõdik a repülés:elõször egy Airforce war,aztán dog orrvérzésig.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Könyörögnek.Nézz fel az Oleg's Ready Room-ra!

repvez
Mondjuk egyedül ezt nem értem a sturmoba, hogy miért olyan egységes a motorok hangja és alig hasonlitanak az igaziéhoz.
Csodálom hogy még nem könyörögnek a forumokon hogy egy patchben cseréljék ki a motorhangokat.
Sokkal jobb feelingje lene egy ilyen mély öblös hangu motorhangnak
TG Gida
Egyébként a gépek teljesítményét fölösleges méregetni,a mûszerek amúgy is csak a légsebességet mutatják,ami a magassággal csökken.Erre a célra ott van a compare.

TG Gida
Ilyen hangjának kéne lenni eg G6-osnak

http://www.youtube.com/watch?v=ZJPFOwaxnHg

Her Laca
Eh olyan mindegy asszem. Valka kollega tengerszinten méricskél ,lehet ott szeret repkedni😊 Szive joga.😊)

Sanyix
Több különbözõ magasságon szokták PONT-osan mérni 😊 így minden magasságon PONT-osan kiderül mit tud, mert nem mind1 milyen magasságon repül.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

de ha egyszer PONT azt adják meg a leírásban és ott lehet PONTosan mérni, akkor nekem is ott kell, mert kíváncsi vagyok, hogy a játékban szereplõ gépek milyen PONTossággal vannak modellezve a leíráshoz képest.
é'ted?! : )
Scottt
Zsííer volt a pumás vidi😄