IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, éppen az a baj, hogy a proci számolja, közben a videokártyának ez sokkal jobban menne 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A grafikára visszatérve, egyáltalán nem hiszem, hogy nagyságrendileg jobb grafikája lenne. Részletesebb, kidolgozottabb pilótafülke, sokkal több tereptárgy, az igen. Ebbõl csak egy dolog következik, hogy offline épp csak repülhetõ lesz, szerintem, Online meg komolyabb gépvásárlás után (erõmû)válik lehetségessé, de ott sem max grafikán.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szintén Olegék csinálják, és jövõ év vége (2008) a várható megjelenés.
Link:http://www.simhq.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=144;t=007174
Egyébként vannak róla infók a Il-2 FB1946-hoz kapott búnusz DVD-n.
A conf.ini fileben A local=HU -ból ki kell törölni a HU-t és mindjárt enged mindent#wow3].
😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Megoldodott<#eljen>#eljen>
Nem tudom volt már szó róla de meg szeretném kérdezni, hogy a 1946-ban végigjátszotam a magyar küldetést 100%-an, és utána nem enged több pilota carriert csinálni. Ha rákattintok a zöld generálás gombra akkor sípol egyet a játék és nem történik semmi. A játék eredeti bolti ( 2 napos).
Már kitöröltem a pilóta nevet, és újat hoztam létre, kilétem-beléptem de nem nem nem!
PLZ!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
(kéne egy piros no warez felirat alulra...) Miután megtjelent az 1946 MO-n és eléggé elfogadható áron is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõre is köszi a fáradságot!
BUÉK
Ezt most nekem mondod?! Miert aggodnek?! <#ravasz1>#ravasz1>
RATA puver oszt bekaphatja minden swastikaseggu kavedaralo

Mind1 feldobom masik gepre es elkezdek hasonlitgatni hogy mi merre aztan felteszem ide majd...mar anyira nem zavaro mert vagy 2-3 (hanem tobb) eve nem nyomom komolyan...de ha csinalnam en ki lennek borulva hogy nincs merged install lehetoseg az tuti!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Örüjjéá paraszt <#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
<#confused>#confused>
Innen letöltheted.
erre tényleg kíváncsi vagyok! 😊 de télleg. mert akkor énis felrakom aztat program 😊
Úgy gyakoroltam, hogy földi célokat támadtam vele. Meg kellett szokni, hogy milyen távol van épp a rakéta. Természetesen, nem gyorsan manõverezõ célokra találták ki, hanem lomha bombázók ellen.
A rakéta irányításának konfigurálása is sokat nyomhat a latba. Észrevehetõen javult a találati valószínûsége, az általam kilõtt rakétáknak, amikor bekonfiguráltam a botkormány kitekintõ kapcsolóira. Közvetlenül a HAT switch alatti gombra tettem az indítását. Így kevés mozdulattal végrehajtható az irányítás és a botot sem kell elengedni.