IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PFfel nekem mar 1100-1200 mega ram volt foglalva a rendszerrel egyutt. (az 1256bol).
Videokartya is elegge karcsu. Nekem 6600GT volt az ami szepen vitte.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
latom hogy eleg hardver-be ment at a tema.
lenne egy kerdesem, igaz ne monitorrol 😊
mennyi RAM kellene, hogy szepen fusson, es nem minimumon? neekm most 512MB van. Ez nem keves hozza? mert ha mediumra veszek mindent, singleben megy akadas nelkul, multiba viszont akad rendesen.
GeForce FX 5600XT-m van.
Miez vazze valami bovlibolt szlogenje?! <#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#ravasz1>#ravasz1>
...monitort soha hasznaltan...en legalabbis...inkabb adok erte 300 ezret de legyen nekem 3 ev gar meg szerviz meg tokomtudja mi, jah meg pixelgarancia...6 eve is Viewsonic puver volt ezutan is nagyon valoszinu az lesz ha veszek...
Ja ez enm is ez az, ezen nincsenek fent a pixelméretek, nekem még az van letöltve, valami francia weblapról.
Szóval szerintem a 19" volt az utolsó széria, amit 5:4-ben gyártottak, a 20"-as van 4:3-ban (2-3 modell csak) meg 16:10-ben (a 90%), 21" fölött pedig elvétve 1-2 4:3 99%-ban 16:10, 16:9 arányúak. (És ha belegondolok, hogy egy 20-as wide, alig 5-10 ezer forinttal több, mint egy 4:3-as 19"-es, akkor komolyan nem értem ki vesz ma még önszántából 19"-est 1280x1024 vs. 1680x1050, nagyon erõsen érezhetõ kölünbség, ebbõl kifolyó pixelméretbeli elõny a wide javára- mármin hogy sokkal kisebbek a pixelei-> élesebb kép, közelrõl nehezebben kivehetõ rácsozat, és 2,5 centivel nagyobb képátló, szerintem nem komplett, aki 19"-est vesz manapság.)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként sok helyrõl hallottam már azt a hülyeséget is, hogy nem jó a tft monitor mert torzít😊 Pl. az xp alap háttérképeit, különösen a holdat oválissá... A kép 4:3 arányú, ha kirakja egy 5:4 arányú megjelenítõre, még jó hogy torz lesz. Vagy szerkessze át a képet levágással, ami kb. 5 mp, avgy töltsön le 5:4-es képet háttérnek. egyébként sok ember használta a crt-jét is 1280x1024-en egy idõben (amikor ezzel akarták eladni a tft-ket), mert örült neki, hogy 'többet' is tud uazon a frekvencián. Csak abba nem gondoltak bele, hogy így ha utánaállítják a vetített képet a kávához, akkor értékes felületet veszítenek, kisebb lesz a crt monitor által használt képátló...
GF7800GT-m van, de ha felugrasz a Pumák fórumára, akkor NateDog-ot kérdezd meg errõl, neki GF8800GTS-e van.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
TFT esetén nincs villogás, mert minden pixel külön van vezérelve, így bõven elég a 60-as frissítés is, mivel az ember ennél több mozgásátmenetet nem tud feldolgozni, a zavaró villódzás pedig nem jelentkezik az egyedileg vezérelt pixelek miatt (nem kell minden mp-ben 60-szor újra kirajzolni a képet a monitorra, mint a crt esetében- mondjuk ott jobb esetben inkább 100-szor- elég csak ott váltani a pixeleket, ahol valóban van átmenet.)
TFT-k képminõsége pedig igencsak megugrott, nekem egy EIZO T962-es trinitronom volt, ami talán a valaha gyártott egyik legjobb crt monitor volt, de mivel már 7 évesnél is idõsebb, messze gyengébb színei voltak már, mint a mostani tftmnek, nem is beszélve az egyéb hibáiról. A minõségi crt-k gyártása 2-3 éve leállt, ha most akarsz venni, akkor pedig 4 évesnél újabb darabot beszerezni esélyed sincs (a viewsonic tart még egy minõségi darabot gyártásban, de az 160ezer ft+ a postköltség, amiért behozzák az országba...). Az újonnan kapható crt-k pedig rosszabbak, mint egy jó tft. Ha kifogsz 20-25 ezer ft-ért egy jó állapotú 3-4-5 éves darabot, vagy még nem ment szét a sajátod konvergenciája, geometriája, a Moiré-t még be lehet normálisra állítani, és a fényereje sem ment totál szét, akkor érdemes lehet crt-n maradni, de ha nem akkor mindenképpen tft.
És ha már tft, akkor pedig wide, egyre több játék támogatja, és elmondhatatlanul különb, mint az 5:4-es arány (sajnos tft-re ezt az idióta arány vezették be marketingfogásból, mert 1280x1024 sokkal jobban néz ki, mint 1280x960, mert mind2 1000 fölött van, húha). Eltûnik szinte minden csõlátás érzésed, mert oldalra akkora területet jelenít meg, ami már beleér az ember periférikus látásába. Ennek köszönhetõen oldalra jobban érzékeled a mozgásokat, ezáltal pedig sokkal jobban benne vagy a képben, sokkal kevésbé van az az érzésed, hogy egy képernyõt nézel. Engem vasvillával kéne visszazavarni az 5:4, vagy a 4:3 arányra😊
Nekem 6600GT m van a gépben.
Tényleg ha valakinek van egy combosabb kártyálya az leírhatná ,hogy milyen felbontásokat enged,már ha enged egyáltalán.
Ja, érdekes, de alaphelyzetben nem jelenít meg a játék 1280x1024-et, csak az említett 1280x960-at az utána következõ pedig 1600x1200.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
width=1280
height=1024
Na ezeket kell átírni asszem.
Neked milyenek vannak a korul?
Sorry hogy megkérdezem,de ezt te hogy tudtad produkálni?
Akárhonnan nézem a game nem ismeri ezt a felbontást.
De lehet én vagyok a figyelmetlen!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De azt tudom hogy nagyon nem voltak elajulva tole... 😊
Amugy pl Far Cry-ra is van olyan patch ami tamogatja. De van egy olyan fogadasom, hogy es soha nem fog elterjedni.
TFTt meg addig nemveszek amig nem latok egy olyat, aminek van legalabb olyan kepminosege mint a CRTmnek.
De azt tudom hogy nagyon nem voltak elajulva tole... 😊
Amúgy fps szám hajszolásának csak crt monitor mellett van értelme, a tft úgyse tud 60 fölé menni, rakhatsz alá bármilyen erõmûvet, néhûány darab állítható 70, ill 72-re, de ez monitorfüggõ. Az enyém pl. 60-at tud és kész, a régi crt-vel 100 fölött tudtam AA-t játszani, ezzel pedig fixen 60. Szóval akinek tft-je van, az felejtse el a magas fps-t, cserébe kárpótolja a 16:10 képarány (ha wide darabot választ), oldalra sokkal többet fog látni, mint a többi játékos, persze ez alaposan terheli a vga-t, pl. 4:3 arányú monitorral majdnem teljes grafikán ment el a legtöbb játék, így wide-on (persze csak azoknál a játékoknál, amik hor+ megoldásúak, vert-, és nyújtásnak nem) örülök, ha megvan a közepes minõség.
Amúgy a BOB gépigényét nem fogjuk tudni eldönteni, mert annyira egyikünk sem ért a dologhoz, nekem volt egy ötletem, hogy az fps-ekhez képest még ez a grafika sem vészes, de elég sok ellenérvet hoztatok fel, így most már nem mernék fogadni- mondjuk szerintem mind annak örülnénk, ha nem lenne nagy igénye, de ez persze már más dolog😊
Szoval az osszefoglalasban vmi olyasmi volt, hogy ha ki akarsz probalni vmi ujat akkor vedd meg, egyebkent szinte semmi ertelme.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mellesleg a felhõzet karpotol mindenert😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
En is ezt mondom. Te irtad, hogy valszeg nem lesz nagy a gepigenye, mert a talaj grafikaja olyan, mint egy ot eves fps-e. En meg erre reagaltam, hogy attol fuggetlenul lehet bazinagy gepigenye....
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"