IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is 9800Pro-m volt, de nem rakom vissza ezért...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Hát nem nagyon veszek észre különbséget. Talán az nv kártyák ebben butábbak. Amikor 9800prom volt ott nagyon széles kálán tudtam minõségi beállításokat végezni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
na ezt kipróbálom . Én kikapcsoltam eddig a 6600 ason de most megnézem

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Lehet, hogy igazatok van, én nemrég váltottam ATI-ról NV-re, és lehet, hogy a régi beidegzõdések keverednek az új tapasztalatokkal. Valószínûleg ebbõl lett egy zagyvalék... :-)
Kipróbálom, amit mondtatok...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Trucker39
Az aniso-val nem értek egyet. 8x anisoval repülök és nagyon sokat segít, mikor a zöld háttérben kell észre venni a zöld festésû gépeket. Régebben nem használtam, nem is nagyon vettem észre a gépeket földháttérben. Az aniso "kiemeli" a környezetébõl a gépet és már messzrõl észre lehet venni, hogy "lopokszik" valaki kis magasságon. ATI kártyán ez kevéssé veszi le az fps-t, mint az AA. Érdemes kipóbálni.
Az Ati kártya finomhangolására meg javaslom az ATI Tray tools használatát.

Her Laca
Nos ez pl atinál igaz. de nv nél nem. Sokart néztük nincs különbség. Szerintem Mármint a "Landscape detail" minimumra vétele.Nem látszanak jobban.

Ha elég erõs géped van, akkor érdemes 4x élsímítást használni, Anisót pedig a legkisebbre is lehet venni, az nem érdekes.
Ezen kívül, a játékban az összes grafikai beállítást maximumra teszem, kivéve a "Landscape detail"-t, azt minimumra. Így nem terheli annyira a gépet, másrészt egy picit jobban látszanak a repülõk földháttérben.

Scottt
Yaya nálam ati catalisis centerben be lehet állítanimondjuk én mindent teljesítményre állítottam nem pedig minõségre😄 hisz kell a teljesítmény mert...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Azokat a vidkari beállításainál tudod aktiválni. Csak pl az élsímításnál beállítod hányszoros legyen és ne alkalmazásvezérelt. A többivel is így kell azt hiszem,mert magában a játék beállításaiban nem lehet.

panther112
na ez mitõl lett 2 azt nem tudom

panther112
Élsimítást, pixel shader-t... hogyan lehet bekapcsolni?

panther112
Élsimítást, pixel shader-t... hogyan lehet bekapcsolni?

panther112
Még az lenne a kérdésem, hogy grafikai szint emelésére a FAQ-ban leírt 24; 25-ös ponton kívül van más lehetõség is, vagy ha ezeket átállítottam, akkor az elérhetõ legszebb grafikát kapom meg? köszi

panther112
Sikerült beállítani, támogatja a widescreen-t, de sajnos vert- így nem ajánlott natívban játszani vele. Megkérdeztem e-mail-ben a fejlesztõit, és azt írták, hogy az Il-2 szériában nem lesz hor+ támogatás, nem fognak ilyen patch-et kiadni. A BOB-nak most zajlik az igényfelmérése az alábbi fórumban, légyszíves minél többen kérjétek a hor+ támogatást, és a wide támogatást alap menübõl. köszi

panther112
Sikerült crakelnem a játékot, és nem lehet kivinni wide-ra, avgy legalábbis enkem eddig nem sikerült, pedig a .ini-t átírtam, még szerencse, hogy nem vettem emg eredetiben.

Hali Sidewinder!
Bocs de azt elfelejtettem mondani, hogy ez a sima IL-2 sturmovik annak is az 1.2-es verziója.Na ebben van a pilot carrier-ben a BI-1 campagne, rögtön az elsõ(abban pedig a 3.küldetés)
A robotpilótát is próbáltam de semmit nem csinál...
Nem igazán értem a dolgot mert amúgy a mellettem lévõ két gépnek meg kerekei vannak az én gépemen meg sítalpak......a betonon.....ilyen hülyeséget....😊

Hello cater!
Az IL-2 Sturmovik:1946 pontosan melyik USSR oldali pilot carrierében lehet repülni a BI-1-est?Ugyanis én az összeset végignézegettem (dynamic és static egyaránt,nem csak a fighter de még a heavy bomber meg sturmovik kampányokat is meg pe-2 kampányok {pedig tudtam h ezekben biztos nincs}meg persze a többi kampányt is és a VVS-46 ban sem volt (ott Jak-15-össel lehetett nyomulni).Úgyhogy add meg lécci az USSR pilot carrieren belül a kampány pontos nevét meg h dynamic v static és azt h melyik évben repülsz a BI-1-essel.Nekem amúgy 4.071m verziójú 1946-om van lehet h ezért nem találom meg h a 4.070-es verzióban ez még benne volt(bár nem hinném h ez a gondom).Ha ezeket megadod akkor lehet h tudok segíteni.Addig csak annyit tudok mondani h a BI-1-es hajtómûvét ha be akarod indítani akkor azt úgy csináld h a gázt legalább 41%-ra told fel mert 1ébként nem üzemel a gép rakettahajtómûve hiába nyomtad le az I gombot(bár gondolom korábbi 2 bevetésed során rájöttél erre h ez 41%-os gáz alatt nem üzemel).Ha így nem megy akkor az a tippem hogy kapcsold be a robotot (A gomb ugye) és várd meg amíg az beindítja a hajtómûvet és utána robot kikacs full gáz és felszállás.Sajna nincs más javaslatom😞 Sorry ha nem tudtam segíteni.Sok jó leszállást!

Mark007
Hello!
azthiszem valahogy igen.. pontosan nem tudom, mintha itt irta volna valaki regebben.
Ugy emlekszem, hogy full mission builderbe kell egy olyan missiont csinalni, amibe benne van az osszes gep, vagyis bele kell oket tenni.. de nem tudom pontosan hogy lehet. Amugy azoknak nincs belso nezetuk, mivel nincsenek elkeszitve

Hol gondoltad single vagy multi?
Firerock
császtok
az lenne a kérdésem hogy én mehetek e olyan faja gépekkel(fõként bombázókkal,csapatszállítókkal)mint a Quick Mission Builderbe a Friendly Aircraftok és az ellenségek
elõre is kösz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Köszi szépen!
Mark007
A 4.071 egy javitas.. miutan kiadtak a 46-ot, egybol jott a patch 😊
De az mar ingyenes.
Amugy ebbe benne a Sturmoviks over manchuria, ami valami add-on lenne 😊

köszi szépen eddig minden rész megvan . Már régóta játszom a4.04 és a 4.05 -ös patch-os szervereken az interneten.Akkor megveszem.Néhány szerver csak4.071-es patch -el enged be akkor az mi??
Mark007
hiaba keresed, mivel a 4.07 az az 1946. Csak meg tudod venni.. de szerintem megeri, mivel meg lesz MINDEGYIK resz eredetibe, es 7000FT-ert nem draga 😊

Honnan tudok 4.07 patch-et letölteni?Hetek óta keresem,de hiába.
használd az oldal kormányt felszállásnál alapból x y !!!!
Sanyix
Az elõfordul offline-ban is, mert a hülye il2 néha az 1. lövéskor akarja betölteni a dolgokat, amik ezzel kapcsolatosak, és akkor megakad. De aztán már nem. Mondjuk nekem volt hogy me262-vel föledérés elõtti pillanatban így megakadt... amikor újra ment, már csak 2 futómû volt meg szárnyon csúszás 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tipikus "lag". Sajnos ez minden online játékban elõfordulhat, kisebb-nagyobb mértékben.

Mark007
az viszont lehet😊 bar azt utalom, amikor kozel van a cel, es mar beceloztam, loni akarok, es megakad. 3-4mp mulva ujra megy, akkor meg mar fenyevekre van tolem...rosszabb esetben leestem 😞

Nem a tieddel van baj, hanem a szerverével. Elég, ha egy brazil vagy thaiföldi belép a szerverre, összezavar mindent...

Mark007
AMD Athlon XP 2400+ a proci. nah mindegy, azert nem jatszhatatlan igy sem..😊

panther112
Nem tudjátok, hogyan lehet az 1946 single részéhez hozzáférni nem eredeti verzióval, vagy, hogy létezik-e demoja a játéknak (wide monitor miatt, mert ha nem támogatja, akkor nem venném meg lutrira)
köszi

Trucker39
Nekem addig volt ilyen gondom, míg celeron proci volt a gépben. Offline tökéletesen futott, még sok gépes bevetések közepette is. Online viszont nagyon akadozott. Sikerült a processzort lecserélnem és azóta -egy két kisebb akadás kivételével - szépen fut a játék online is. Jah azt elfeledtem, hogy Ati 9600XT volt as gépben, mind a két processzor esetében.

Mark007
Hat lehet, bar nem nagyon hiszem.. chello classic azthiszem 2.5 mbit/s
Gyenge hozza a gepem. ez van 😊

Elsõ megközelítésben arra gondolok, hogy a netkapcsolat lagol.

Sziasztok!

Egy olyan gondom van hogy a carrier módban ussr oldalon egy Bl-1 -sel kell repülni.Namármost az elsõ két küldetést sikerült megcsinálni(az elsõben csak le kell szállni vele nafta nélkül, a másodikban föl kell szállni megtenni egy kört majd leszállni - nem nagy kunszt)viszont a 3. küldetésben a gépnek kerekek helyett sítalpai vannak és a motort sem lehet beindítani sehogy.Hogy a fészkes p*csába kell ezzel fölszállni?
Ha valakinek sikerült és emlékszik rá légyszives írja már le, köszi!

Mark007
a legcsavar forgatonyomateka miatt azthiszem..
Amugy multiba mi lassitja be ennyire? mert ha singlet jatszok, es tele rakom AI-val, meg akkor is megy rendesen, multiba meg akad ha mar 5-en vagyunk..

Bucser
Ez tök normális dolog propelleres gépeknél...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

evildoer
IMP99 köszi a segítséget

evildoer
Ezt csak nálam csinálja vagy nálatok is?!

használd a függõleges vezérsíkot

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

evildoer
Hogy kell felszálni mert nekem mindíg húz egy irányba, és ha letérek a kifutó pályáról törik a gépem!!😄 😞

Bucser
AZ FB-t meg GF2 GTS-el toltam😊 Az AEP-re volt meg a 9500 radeon es csak egy fél éve cseréltem 6600GT-re. MIndennel lehetet jatszani es persze 512 ramom volt az uj gép megerkezeseig csak. Persze neha multiban akadt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jaja a régi geforce 2 -mön is már il2-tem és jól ment rajta de pf már nagyon szar volt

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Sanyix
Nem, 20-ad magammal 1024-ben mediumon-highon 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
hogyan?! egymagad repkedve 640x480-ban minden low-on?<#ravasz1><#rolleyes>
Sanyix
Nekem még 384 mega sdrammal jól futott, a PF-ig...

Mark007
Akkor lehet inkabb a RAM keves.Nah mind1 egyelore megfelel igy is, azert medium/low + 2xAA-val is jatszhato 😊

panther112
Csak egy tanács, meg személyes tapasztalat. Egyszer vettem újonnan monitort, persze az hibás volt, két hét lóti-futi után cserélték. A 2 használttal meg semmi gondom nem volt, és az egyiket fél év után fillérre uannyiért tudtam eladni, mint amennyiért vettem. Szóval én tuti nem veszek monitort újonnan. Olyan embertõl kell venni, aki valami számtechboltban, vagy elektroworld, MM... ilyenekben dolgozik, és folyton a csúcsmodell van az asztalán otthon, és mindenhol hirdetéseket ad fel, állandóan csencsel, mert ezek az emberek a munkahelyükön kiválasztják a legjobb darabokat, nyomott áron megveszik maguknak, aztán pár hónap után eladják (gyakran drágábban, mint amennyiért õk maguk vették, de nekünk ez mindig sokkal olcsóbb, mint a bolti), mert kijött valami új. Szerencsére találtam ilyen embereket, amikor kellett, amúgy a PH tele van velük.

panther112
Ha olcsón adnák terjedne az is😊