IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kipróbálom, amit mondtatok...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az Ati kártya finomhangolására meg javaslom az ATI Tray tools használatát.
Ezen kívül, a játékban az összes grafikai beállítást maximumra teszem, kivéve a "Landscape detail"-t, azt minimumra. Így nem terheli annyira a gépet, másrészt egy picit jobban látszanak a repülõk földháttérben.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bocs de azt elfelejtettem mondani, hogy ez a sima IL-2 sturmovik annak is az 1.2-es verziója.Na ebben van a pilot carrier-ben a BI-1 campagne, rögtön az elsõ(abban pedig a 3.küldetés)
A robotpilótát is próbáltam de semmit nem csinál...
Nem igazán értem a dolgot mert amúgy a mellettem lévõ két gépnek meg kerekei vannak az én gépemen meg sítalpak......a betonon.....ilyen hülyeséget....😊
Az IL-2 Sturmovik:1946 pontosan melyik USSR oldali pilot carrierében lehet repülni a BI-1-est?Ugyanis én az összeset végignézegettem (dynamic és static egyaránt,nem csak a fighter de még a heavy bomber meg sturmovik kampányokat is meg pe-2 kampányok {pedig tudtam h ezekben biztos nincs}meg persze a többi kampányt is és a VVS-46 ban sem volt (ott Jak-15-össel lehetett nyomulni).Úgyhogy add meg lécci az USSR pilot carrieren belül a kampány pontos nevét meg h dynamic v static és azt h melyik évben repülsz a BI-1-essel.Nekem amúgy 4.071m verziójú 1946-om van lehet h ezért nem találom meg h a 4.070-es verzióban ez még benne volt(bár nem hinném h ez a gondom).Ha ezeket megadod akkor lehet h tudok segíteni.Addig csak annyit tudok mondani h a BI-1-es hajtómûvét ha be akarod indítani akkor azt úgy csináld h a gázt legalább 41%-ra told fel mert 1ébként nem üzemel a gép rakettahajtómûve hiába nyomtad le az I gombot(bár gondolom korábbi 2 bevetésed során rájöttél erre h ez 41%-os gáz alatt nem üzemel).Ha így nem megy akkor az a tippem hogy kapcsold be a robotot (A gomb ugye) és várd meg amíg az beindítja a hajtómûvet és utána robot kikacs full gáz és felszállás.Sajna nincs más javaslatom😞 Sorry ha nem tudtam segíteni.Sok jó leszállást!
azthiszem valahogy igen.. pontosan nem tudom, mintha itt irta volna valaki regebben.
Ugy emlekszem, hogy full mission builderbe kell egy olyan missiont csinalni, amibe benne van az osszes gep, vagyis bele kell oket tenni.. de nem tudom pontosan hogy lehet. Amugy azoknak nincs belso nezetuk, mivel nincsenek elkeszitve
az lenne a kérdésem hogy én mehetek e olyan faja gépekkel(fõként bombázókkal,csapatszállítókkal)mint a Quick Mission Builderbe a Friendly Aircraftok és az ellenségek
elõre is kösz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De az mar ingyenes.
Amugy ebbe benne a Sturmoviks over manchuria, ami valami add-on lenne 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
köszi
Gyenge hozza a gepem. ez van 😊
Egy olyan gondom van hogy a carrier módban ussr oldalon egy Bl-1 -sel kell repülni.Namármost az elsõ két küldetést sikerült megcsinálni(az elsõben csak le kell szállni vele nafta nélkül, a másodikban föl kell szállni megtenni egy kört majd leszállni - nem nagy kunszt)viszont a 3. küldetésben a gépnek kerekek helyett sítalpai vannak és a motort sem lehet beindítani sehogy.Hogy a fészkes p*csába kell ezzel fölszállni?
Ha valakinek sikerült és emlékszik rá légyszives írja már le, köszi!
Amugy multiba mi lassitja be ennyire? mert ha singlet jatszok, es tele rakom AI-val, meg akkor is megy rendesen, multiba meg akad ha mar 5-en vagyunk..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)