IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ui.:Így felszálni szinte lehetetlen és eléggé zavaró hogy a gép magától megy balra 😞
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy tudom használni a full mission buildert? nekem csak a térkép jelenik meg, de semmit nem tudok elhejezni!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
War. War never changes.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Utolsó frissítés ( hétfõ, 12 június 2006 )"
Ha ezen dátum elõtt abba hagytad, akkor sorry, ha utána, akkor meg nem árt a tájékozódás <#worship>#worship>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Van egy másik érdekes hiba is, de ez a magyar nyelvû Forgotten Battles-nél jön elõ. A magyar FB, majd az angol AEP és az angol PF telepítése után a csendes-óceáni dinamikus hadjáratokat nem tudje legenerálni a gép (csak sípol egyet). A trükk az, hogy át kell állítani a nyelvet angolra, és ez megoldja a problémát. >> Lásd a 22-es pontban!
Ezt a megoldást az sg.hu fórumán "Kontar" javasolta - köszi!"
Ugyanis én is évekig szívtam ezzel....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=
A hangsúly az utolsó soron van, vagyis a "hu"-t töröld ki onnan.
Nekem ezért nem mûködött.
õ nagyon jól kampányol😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Azt nem tudjátok, miért csinálja a játék, hogy amikor kampányt akarok kezdeni, csak sípol egyet a gép? Rányomok az új kampány generálására, és semmi<#shakehead>#shakehead>
Valakinek csinálta ezt?
2.Te a TB3-ra gondolsz aminek a szárnya alatt van két rata (I-16).mindkettõbõl az SPB verziójút kell kiválasztani fullmission builderben és azt pontosan nemtudom hogy kell elérned hogy csatlakozba legyenek egymáshoz,de vmi olyasmi hogy meg kell adni a TB-3at a raták célpontjául és akkor vmi... 😊
lenne 2 kérdésem:
1.Hogy Tudom Quick Mission Builderbe at megcsinálni hogy nekem keljen felszállni
2.az 1946mod telepítõjébe van 1 kép amikor az a nagy bombázó visz 2 kisseb vadászgépet
azt hogy tudom megcsinálni??
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amúgy sajnos tényleg a régi nagy játékokról húzzák le az utolsó utáni bõrt, és ezért is van, hogy ilyen kevés játéktípus van- mind egyre laposabb sztorival, igénytelenebb, öszecsapottabb kivitelben.
Szerintem jó ötlet ezt a grafikai potenciált (dx10 álomszép grafikája-> Crysis) nem csak játékokra használni. Én pl. szívesen vennék egy olyan dvd-t is, ami mondjuk a régészeti, történelmi tudásunk alapján ilyen gyönyörû grafikával jelenítené meg mondjuk az ókori Rómát, a századfordulós Budapestet... lerakott emberekkel, a kor szokásai szerint öltözve, mindennapi életüket élve, mint egy virtuális idõutazás/múzeum. Ezek mellett a manapság megjelenû tucatjátékok mellett akár elég széles réteg is nyitott lenne az ilyesmire.
Vagy ott a Steam...kit erdekelnek a hulye kiadok ezek utan?!
(Vegulis szemelyszerint nekem mind1 hogy ki adja ki...csak legyen oszt kesz...)
Gyanús ez az egész dolog.Lehet hogy a kiadók nem akanak ilyen szimulátorokkal foglalkozni arra hivatkozva hogy "nincs rá igény".Pedig biztos vagyok benne hogy ahogy régebben úgy ma is népszerûek lennének ezek a szimek,de igazából a játékkészítõk és a kiadók keltik az igényeket.Arra lesz igény amire õk akarják.A Storm of Wart is szerintem szabotálják-ne legyen igazam!
Az élsimításon, és a faq-ban leírt grafikajavításon kívül lehet még valamit fokozni, vagy ez a max?
köszi
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"