IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
Ne kukacoskodj már Kisvadász!😊

Isten áldja a pogányokat!

Ez a légcsavar forgatónyomatékának modellezése miatt van. Ezt az oldalkormány (rudder:pedál vagy 3D-s joyoknál a kar tekerése) használatával lehet kompenzálni. Sugárhajtásúaknál nem jelentkezik, de szerintem kétmotorosoknál sem, bár egyikkel sem szoktam repkedni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szeveasztok!!! nekem olyan problémám lenne hogy az il-2 1946(az új) játékban a repülõ oldalkormánya el van picit fodulva!!!!! akárhogy állítom a joystikot nem jó! De sima il-2 sturmovik forgotten battles be meg semmi problen nem tudna valaki segíteni fontos lenn!!!! Elõreis thx
Ui.:Így felszálni szinte lehetetlen és eléggé zavaró hogy a gép magától megy balra 😞
Kiválasztasz a menüben egy gépet (vagy bármilyen más objektumot), és a "CTRL"-t nyomva tartva ráklikkelsz egy "bal egérgombot" a kiválasztott helyre. Aztán beállítgatod a tulajdonságait...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

w77d
Hali!
Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy tudom használni a full mission buildert? nekem csak a térkép jelenik meg, de semmit nem tudok elhejezni!

Scottt
Tudtommal csak a német gépek mutatják pl ameszéában ott vannak azok az izék ha minnél magassbabak annál több van

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hali! Most kezdtem el növelni a nehézséget, pl kikapcsoltam az unlimited ammo-t, viszont felmerül egy kérdés: hol mutatja a gép a lõszer mennyiségét?

War. War never changes.

Her Laca
Akkor csak értelmezés szerint. Ez így ok? 😛

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ha a helyesírásnál tartunk akkor a SÕT az egy T! 😛
<#beka3>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Nida'! telleg...csaknem reaktivaltad magad es eltevedtel a BoP admin felulete fele?!<#gonosz1>
én már megcsináltam 😊

Falconer
Hat meg juliusban lehet, hogy jatszottam vele. Most laptopom van, szoval nem jatszok semmivel. Majd juniustol ujra.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Seaweed
Jah ideje lenne aktulaizalni a FAQ-ot..es pl belevenni a 46-ot is...<#rolleyes> Nah majd egyszer nekiesek ha lesz kedvem...esetleg ha valaki megcsinalja a meglevo szoveg kiegesziteset akkor felteszem mert neha lenni en lusta <#bohoc>
Trucker39
Az általad alkalmazott kötõszóból nem derül ki ugyan, hogy mikor játszottál utóljára a szimulátorral, de engedj meg egy újabb idézetet a FAQ-ból:
"Utolsó frissítés ( hétfõ, 12 június 2006 )"
Ha ezen dátum elõtt abba hagytad, akkor sorry, ha utána, akkor meg nem árt a tájékozódás <#worship>

Her Laca
A helyesírás ,sõtt értelmezés szerint is a D betû kéne oda még.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

bazmeg
Falconer
Bazmeg, amig en jatszottam ezzel akkor meg senki nem tudta a megoldast.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Trucker39
Ez érdekes, mert ha olvastad volna, akkor megtaláltad volna a FAQ-ban is a megoldást. 5. pont, legutólsó bekezdés:
"Van egy másik érdekes hiba is, de ez a magyar nyelvû Forgotten Battles-nél jön elõ. A magyar FB, majd az angol AEP és az angol PF telepítése után a csendes-óceáni dinamikus hadjáratokat nem tudje legenerálni a gép (csak sípol egyet). A trükk az, hogy át kell állítani a nyelvet angolra, és ez megoldja a problémát. >> Lásd a 22-es pontban!
Ezt a megoldást az sg.hu fórumán "Kontar" javasolta - köszi!"

"Tom 100"-nak köszönd, engem is Õ világolt fel...<#vigyor>
Ugyanis én is évekig szívtam ezzel....

HF
Viszont Lacusch69-nek köszönhetõen már megy<#vigyor>
köszi<#worship>

HF
Azt elfelejtettem írni, hogy semelyik kampány nem mûködik, és il2 1946 van meg. És olvastam a F.A.Q.-t.

Bucser
Az il-2 és sorozata egy igen jol fogyó fejõstehén... Ez nagyon bejött az UBI-nak mégha a lock Onnal (saját hibájukból) lukra is futottak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Trucker39
El kellene néha olvasni a F.A.Q.-t.

Nemrég volt róla szó... Lényeg az, hogy a Conf.ini-ben így módosíts:

;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=

A hangsúly az utolsó soron van, vagyis a "hu"-t töröld ki onnan.
Nekem ezért nem mûködött.

milyen verziód van? ha nem az 1 dvd-s 1946, akkor biztos hogy rendesen patch-elted végig?

Falconer
Loal. Meg o is voroscsillagos <#nyes>

Firerock
Kérdezd meg a Miniszter Elnök urat
õ nagyon jól kampányol😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HF
Üdv mindenki.
Azt nem tudjátok, miért csinálja a játék, hogy amikor kampányt akarok kezdeni, csak sípol egyet a gép? Rányomok az új kampány generálására, és semmi<#shakehead>
Valakinek csinálta ezt?

1.quickmission builderben nem tudsz felszállni, épp ezért quick.tehát cscak fullba tudsz olyan küldit csinálni amiben fel kell szállnod.
2.Te a TB3-ra gondolsz aminek a szárnya alatt van két rata (I-16).mindkettõbõl az SPB verziójút kell kiválasztani fullmission builderben és azt pontosan nemtudom hogy kell elérned hogy csatlakozba legyenek egymáshoz,de vmi olyasmi hogy meg kell adni a TB-3at a raták célpontjául és akkor vmi... 😊
Trucker39
Azt hiszem mind a kettõ gondodra a Full mission Builder a megoldás.

Firerock
császtok
lenne 2 kérdésem:
1.Hogy Tudom Quick Mission Builderbe at megcsinálni hogy nekem keljen felszállni
2.az 1946mod telepítõjébe van 1 kép amikor az a nagy bombázó visz 2 kisseb vadászgépet
azt hogy tudom megcsinálni??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

panther112
Félreértettetek nem azt mérik fel, hogy legyen-e egyáltalán ilyen játék (BO😎, hanem azt, hogy milyen legyen, milyen gépek legyenek repülhetõk, legyen-e single rész, azt lehessen-e coop módban játszani, stb. Egy ember, meg én is írtam már be, hogy hor+ móddal támogassa a 16:9, és a 16:10 módot, csak gondolom minél többen írjuk be, annál nagyobb a foganatja😊 Armed Assault-nak azt hittem kicsi a gépigénye. Amúgy aki szereti az rpg-t is, annak szerintem fog tetszeni a nemsokára megjelenõ The Witcher nevû lengyel csoda, mondjuk, ha annyira megtetszik a demo alapján, akkor erre lehet, hogy érdemes lesz gépet cserélnem, persze nem kell neki c2d😊 legalábbis merem remélni.

Amúgy sajnos tényleg a régi nagy játékokról húzzák le az utolsó utáni bõrt, és ezért is van, hogy ilyen kevés játéktípus van- mind egyre laposabb sztorival, igénytelenebb, öszecsapottabb kivitelben.

Szerintem jó ötlet ezt a grafikai potenciált (dx10 álomszép grafikája-> Crysis) nem csak játékokra használni. Én pl. szívesen vennék egy olyan dvd-t is, ami mondjuk a régészeti, történelmi tudásunk alapján ilyen gyönyörû grafikával jelenítené meg mondjuk az ókori Rómát, a századfordulós Budapestet... lerakott emberekkel, a kor szokásai szerint öltözve, mindennapi életüket élve, mint egy virtuális idõutazás/múzeum. Ezek mellett a manapság megjelenû tucatjátékok mellett akár elég széles réteg is nyitott lenne az ilyesmire.

Her Laca
Hát csak annyiban😊 ,hogy õk pénzelik a fejlesztõket.Prersze ha egy cégnek van sikeres kiadása,és hobbiból csinál mellé egy nem annyira keresettet az jó. De szerinted a mai világban 20-30 programozó ,grafikus ,hangmérnök,teszter ,stb a népek kedvéért eltölt egy ,két évet bármivel is? Ez 20 éve még igaz volt amikor a hõskorban a garázs mélyén ketten ,hárman összedobtak egy játékot. De ma? Én kicsit szkeptikus vagyok,bár nem elhanyagolható az sem ,hogy a hardvergyártóknak is kellenek a programok,hisz ha három, négyéves gépeken is tökéletesen futnának a gamek akkor rályukszáradna a cucc.

Seaweed
#8421...vagy eppemlithetnem az ArmA-t is..en perpill netrol vasarolt nemet verzioval jatszok (99% angolra patchelve(kivetelek az atvezeto videok)), es tokeletesen mukodik a dolog...annyi az egesz hogy nincs egy doboz a polcodon....(ettol fuggetlenul elobb utobb biztosan megveszem a dobozost is)...es ha netan a BoB igy lenne kenytelen megjelenni mert Ubi bekaphatja', akkor en nem vagyok/lennek ketsegbe esve ..sot!

Vagy ott a Steam...kit erdekelnek a hulye kiadok ezek utan?!
Her Laca
Itt nem az árról van szó. Az hogy megérje fejleszteni ahhoz kell egy bizonyos vásárlóközönség. Volt szerencsém a Stormregion nál megfordúlni,és hát amit hallottam láttam az nem volt semmi. Iszonyatos pénzeket ölnek bele egy játékba,és közel sem biztos ,hogy megtérül.Persze a pénzt a kiadó adja,tehát itt nem is a fejlesztõkön múlik a dolog,õk megkapják a pénzt.Tehát ha az ubinak megéri akkor lessz ,ha nem hát akkor ?

Trucker39
Mondjuk, ha annyiba fog kerülni, mint az 1946, akkor sokan meg fogják venni. Magamat is ide számítva. <#phone>

Her Laca
Hát ha azt nézzük akkor mondjuk egy jobb nap a lobbyn van fenn 1500-2000 ember. Ehez adjunk hozzá azokat akik nem játszanak onlyne a földön kb mennyi lehet.5-10 ezer ember? Na ennyi a potenciális vevõ. De lehet hogy tévedek. És persze ezek nem mind veszik is meg. És mennyi pénz a fejlesztés?

Seaweed
Mifele valsag meg szabotacio...most nem akarlak megserteni de nem vagy te kicsit paranoid?! <#rolleyes>
Willenbrock
Valóban válságba került ez a játék?Nem sokat tudok róla-angolul nem értek.

Seaweed
Max kiadjak neten az oroszok maguk..lasd Eagle Dynamics a Lock On folytatasait....
(Vegulis szemelyszerint nekem mind1 hogy ki adja ki...csak legyen oszt kesz...)
Willenbrock
A BOB-ról igényfelmérést csinálnak?Bezzeg a gagyi fps játékokról nem szoktak ilyet csinálni aztán mégis vég nélkül ontják õket.
Gyanús ez az egész dolog.Lehet hogy a kiadók nem akanak ilyen szimulátorokkal foglalkozni arra hivatkozva hogy "nincs rá igény".Pedig biztos vagyok benne hogy ahogy régebben úgy ma is népszerûek lennének ezek a szimek,de igazából a játékkészítõk és a kiadók keltik az igényeket.Arra lesz igény amire õk akarják.A Storm of Wart is szerintem szabotálják-ne legyen igazam!

Seaweed
"...nem is létezik játék,"
<#ejnye1>

Armed Assault
panther112
Teljesen igazad van, a mai csúcsgépekre nem is létezik játék, ami kihasználja. Amire ezek a játékok megjelennek, addigra meg bõven lemegy a mai csúcsgépeknek az ára az elfogadható szintre. Én márciusban tervezek gépcserét, mert valószínûleg kijön egy elképesztõen jó játék ( a witcher), de nem fogok rá csúcsgépet venni, mert totál felesleges, bõven jó lesz rá az a generáció, amit a c2d szorít majd akkora ki, minimális ráfizetéssel tudok majd egy olyan gépre váltani a mostaniról.

Az élsimításon, és a faq-ban leírt grafikajavításon kívül lehet még valamit fokozni, vagy ez a max?

köszi

Her Laca
Hát igen. Én személy szerint meghúztam anno a határvonalat. Hatvanezer az a max összeg amit videókártyáért hajlandó vagyok kifizetni. De ha jobban belegondolok nem is érdemes (legalábbis nekem ) komolyabb kártyát venni mivel egy játék van a gépemen az meg az IL2.Majd ha jön a bob akkorra úgyis veszek újj gépet abba meg majd lessz minden szép és újj.😊 Érdekes az is hogy a Bartonos konfigom 1,5GB rammal már több mint három éve húzza és nem nagyon éreztem ,hogy kéne jobb. Bár a családban van három gép is pl athlon 64 es procival azt sem találom jobbnak. Talán ez az újj intel széria meghozza a kedvem a gépvásárláshoz. Majd akkor megveszem az újj videókártyát.

Scottt
nekem nagy mázlim van mert 1 9250esem van ami inkább a közepes katega legalja

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem is lehet lépést tartani... Egy GF8800GTX most egy jó közepes komplett gép ára...

Her Laca
mondom szerintem az ati kártyák valamivel jobban hangolhatóak. Ugye az köztudott ,hogy kevésbé viselik meg õket a szûrõk bekapcsolásai. Fõleg a középkategóriás GF okhoz képest,bár az enyém már inkább alsó kategória. A fene se akar már lépésttartani ezekkel😊

Trucker39
Az alap ötletet innen vettem. Kicsit finomítottam a saját gépemhez.

Her Laca
Hát ja. Eljárt felette az idõ😊 Pedig nekem is a legkedveltebb kártyám volt. De hát ugyi a fejlõdés meg ilyesmik😊)