IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3. G14-en zöld csík látszik a kabin két oldalán. (Más Messzeren nincs)
5. Mûhorizont csak a G2 és annál újabb 109-esekben van.
6. Én a géppuskákat 600, gépágyúkat 200m-re állítottam be. Lehet, hogy rosszul vettem észre, de úgy tûnik, hogy "géppuskák" az orrban levõ fegyverekre, "gépágyúk" a szárnyfegyverzetre utalnak. Messzeren teljesen mindegy.
Érdekesség gyanánt megjegyzem, hogy az angliai csata kezdetekor a brit gépek szabvány összetartása 600m volt (8db gpu. a szárnyakban). Késõbb módosították kb.300m-re.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
1. Ez sajnos nem orvosolható . A legegyszerûbb megvenned a 46 ot és ott nem jelentkezik ez a probléma.Azért nem írom azt ,hogy szerezd meg a többi kiegészítõt,mert mostmár felesleges.
2.Sok gyakorlással😊 A fókát érzéssel köll vezetni.
3.Azt nem tudom miért nem látszik de pl a G14 esen vagy a 10 esen ottan van egy zöld csík.
5.Van abban.
6.Ha orban vannak a fegyverek mint pl a 109 es ben akkor nincs nagy különbség. Ha a szárnyakban is van akkor már fontos. Mindez attól függ ,te mijen távolságról szoktál tüzet nyitni. A legtöbben 250-400m közt állítják. Próbálgasd.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sziasztok
Lenne néhány kérdésem a Forgotten Battles-el kapcolatban.(magyar nyelvû, 1.22 verzió)
1. Nálam is elõfordult a kampány módban a DGEN-es hiba (nem töltötte be a köv. helyszínt). 2X is megcsinálta a rohadék, két különbözõ kampányban. A CONFIG.INI-ben a "locale=hu" sorból kitöröltem a hu-t + újra is telepítettem a játékot. Ezzel megoldottam a problémát?
2. Hogy a francba kell repülni a FW-190-nel, hogy ne akarjon rögtön átesni pl. egy immelmannál.
3. A Me 109E vadászbombázó változatainál gyönyörûen látszik külsõ nézetbõl a kabindeklin húzódó vörös csík, ami a zuhanóbombázás helyes szögét mutatja. Belsõ nézetben mért nem látom?
4. Ugyanez vonatkozik a kabindeklin középen lévõ merevítöre is
5. A 109-esben valóban nincs mûhorizont, vagy csak én nem találom?
6. A géppuskák, gépágyúk és rakéták összetartási távolsága beállíthatók. Hogy a legoptimálisabb?
Egyenlöre ennyi.
Menjetek el bokszolni, ott is vannak fejlövések... <#idiota>, az orrtalálat különösen jó (porctörés rulez...)... sõt, egyszer az egyik bordám is elrepedt...<#zavart2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hú azt meg nem mondom milyen gyártmány, haveromék hoztak vmi 4et belõlük, nem az enyémek. Amúgy én is kaptam már tarkó, homlok, arc és foglövést, az utóbbi fájt a legjobban, azt hittem kitörött. Azóta csak maszkban merek menni, sajna haveromék nem tudnak leszokni a CS-reflexrõl (headshot rulez!<#buck>)

War. War never changes.

Seaweed
Mondjuk sejtettem hogy nem rohangalsz le fel ordibalva hogy "Idelojjetek vazze, ugysem talatok el benaaaak.." <#idiota>
kaptam már pár fej és arclövést. az elõbbit megfogta a sisak, az utóbbi meg nem fáj annyira 😊

különben is a játék lényege hogy NE találjanak el, szóval én inkább arra hajtok és nem parázok rá fölöslegesen 😊)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Oda lesz a niceface oszt az asszony huzhatja vodrot a fejedre....<#idiota><#ravasz1>
Bucser
Paintballban kaptam Tarkó, áll és Arc lövést is. Gondolom a kisebb bb miatt itt jobban fájhat. Én nem próbálnám ki maszk nélkül az tuti😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

milyen gyártmányú mp5?

engem is folyton ezzel riogat punker hogy majd egyszer jól kilövik a fogam, de én akkor sem akarok csúnya maszkot húzni, elég a szemüveg... 😊

Amíg jó idõ volt mi is csomószor lementünk... legutóbb majdnem kilõtték a fogam, a szám felrepedt, de poén volt 😊
A kedvencem az MP5 utánzat. Elég pontos és könnyû kezelni is.

War. War never changes.

az a baj, hogy ahelyett egy teljesen újat kellene írni, mert olyan technikákat "tanultam" már azóta, amivel könyebb és szebb szkinezni

airsoft

PhantomAss
ja meg a skinkészítést is igérted hogy befejezed 😮)

GOOBY, pls

Katona vagy? Vagy csak hobbiból?

War. War never changes.

Seaweed
Cifunak is beteszek mar egy ilyen smilie-t hatha vegre befejezi a Su-27-es harmadik cikket <#bee1>
lehet rászánom magam a hétvégén, ha a rossz idõ miatt nem megyünk lõni...

Seaweed
<#gonosz1>
pedig már hányszor elhatároztam hogy megírom a folytatást 😊

http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=126&Itemid=34

sajnos csak elsõ rész....

Firerock
császtok eltudnátok mondani hogy a Full Mission Builderbe hogy kell Missziót Kreálni??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Örülök, bár nem az én érdemem...<#wink>

Kösz, tegnap megoldotam kivettem az elemet vissza raktam és müködik.
Her Laca
Bocsi véletlenül lejjebb kattintottam😊)))))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Trucker39
Én? Nem kértem segítséget! <#wow1>

bodzamaci: Azt is elárulod, hogy mi volt a hiba? Azért is jó ez a fórum, ha van ilyen hiba és van rá megoldás, az be kerül ide.

Köszi a segítséget, tök jó, már minden hang teljesen rendben mûködik !

Formula 1 Fan

Her Laca
Ahogy gondolod! Te kértél segítséget,ha megfogadod jó, ha nem nekem úgyis jó.

Nekem akkor segített sokat, amikor (még a régi gépemen) egy vírusírtás után töröltem néhány fájlt, és azokat pótolta.

Ettõl függetlenül minden évben 1x tartok egy format c:-t, meg egy winfos telepítést.

Bucser
nem mindig. Ha file hiányzik tuti megoldja.

Egyébként azt a gépjavítási mettódust, hogy formázzuk a winchestert a legbarbárabb legbénább és legtöketlenebb megoldásnak tartom. Aki nem ért hozzá inkább ne nyúljon hozzá.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
Hat a windozban ilyen javitos dolgok elegge felmegoldasok.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Trucker39
Meg kikapcsolni a játék setup-jában a Sound fül alatt a "Audio enhancements and hardware acceleration" opciót. Meg ha véletlenül be van kapcsolva a Radio Chatter, no az is ki legyen kapcsolva.

Mark007
Hello!
olvass kicsit vissza. nekem is ez volt a gondom.
alaplapi "hangkartyat" hasznalok, arra kellett allitani a setupban(NForce)

Sziasztok !

Nem tudjátok mi lehet a baj? A játékban ha külsõ nézetben vagyok, baromira viszhangzik minden.

Formula 1 Fan

Scottt
Ház a screen shotok alapján vmi arcade lószar

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

próbálta már valaki a blazing angels-t? milyen?
Trucker39
Azt hiszem az Image elkészítése kevesebb idõt vesz igénybe, mint ha leszedi. Keríteni kell egy Alcohol 120D-t (trial verzió is megteszi), elkészíteni az image file-t, majd DTools-l bemountolni és telepíteni, majd szétnézni a GameCopy wold-n "okosságért". Ennyi idõ alatt nem jön le a DVD 10 %-a sem ( legfeljebb, ha optikai kábel van a lakásában)

Her Laca
Vagy egyszerûen szedd le a netrõl😊) Már megvetted így ez azt hiszem nem erkölcstelen.

Trucker39
Az is lehet megoldás, hogy a vásárolt lemezrõl készítünk egy image file-t és DaemonTools-al telepítjük. Így meg kerülhetõ a DVD olvasó és annak az esetleges rendszer összeférhetetlensége. Már többen csinálták és tudtommal mûködik a dolog. A gyári lemezt meg kellõ óvatossággal biztonságba kell tenni. Mert ha megsérül, nem hiszem, hogy bármelyik üzlet is kapkodna azért, hogy kicserélje.
Op. rendszer telepítése elõtt egy próbát megér.
S!

Her Laca
Mert ha van egy telepített winfos akkor megkérdezi ,hogy ujratelepíted e vagy javítod é. Asszem,de majdnem biztos.

Her Laca
Miért kéne formázni. Beteszed az XP-t ,és telepítés helyett javítást választassz.
Álltalában helyrehozza az ilyen jellegû hibákat.

Falconer
Mi a szarnak a 98rendszerlemez? XP boot disc, aztan ott a formazas 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hmm... köszi akkor most mit is kéne csinálni?
Hát nem fogsz neki örülni... Konyev kolléga is így járt az Index "Prop.rep.szim" topikjában:

"Az 1946-tal kapcsolatban lenne technikai kérdésem, mivel sikerült gép közelébe jutnom.

Az installt a gép elkezdi, de amikor effektíve a fájlokat kellene másolnia akkor közli hogy a legelsõ file amit másolnia kellene (Aircraft guilde) nem található meg a Data1.cab fileban. Innentõl kezdve a gép jelzi hogy hiba az installációban és vissza áll alap helyzetbe. Érdekelne, hogy esetleg ez azért van, mert elõtte az FB+AEP+PF-et a 4.02 es patchig fel kell rakni, (akkor meg miért írták rá hogy komplett csomag?)
vagy maga az install DVD rossz. A poén meg az, hogy ez a file a Bonus dv-n meg rajta van."

És ezt a megoldást találta:

"Valami lekapott egy sys filet. én is akkor jöttem rá amikor egy teljes nap pihentetés után bekapcsoltam újra de az istennek sem indult el+ az alaplapi beállításokat sem engedte. Így elem kivesz CMOS kisüt bottsorrend megváltosztat '98 rendszerlemez elõvesz és format c:"

Remélem, hogy valaki tud ennél jobb megoldást...

Sziasztok

Némi segítségre lenne szükségem.Megvettem az IL2 1946-t de DVD olvasó nem akarja feltelepíteni(valami data1 cab nevû file-l van problémája)a dvd jó kipróbáltam másik gépen viszont a DVD olvasóm is jó mert a gagyi dvd-t beolvasa csak az eredetit nem, nincs ötletetek mi lehet a gond?
(A másik DVD olvasó ugyan az a típus mint az enyém és ott minden oké)
nincs
de vannak benne olyan gépek amivel lehet "szimulálni" csak nem anglia fölött

Willenbrock
Egy kérdédem lenne:Az 1946-os szériában van 1940-es Angliai csatás kampány is?

lajfaszt.te kezdted bleee.(amugy télleg..) szal megmondalak a ovónéninek!!!
PhantomAss
nem csak a német gépek jelzik a lõszert, ha a 46' dvd-n megnézed a plane guide-t, ott a mûszerfalképeknél láthatod hogy van -e lõszerszámláló vagy nincs (pl néhány amcsi gépnél is van)

GOOBY, pls

Helyzetjelentés....

Nah egy hosszabb kihagyás után ismét magamhoz ragadtam a game-t.
Alkotói munkáim is fejlõdnek a spiten már csak simítások lesznek és nyomok egy próbaképet, de ez csak vizsgaidõszak után lesz 😛

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Her Laca
Hagydmán Gida😊 Nem is neki írtam ,de tudod úgy is mindent a szivére vesz😊