IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5. Mûhorizont csak a G2 és annál újabb 109-esekben van.
6. Én a géppuskákat 600, gépágyúkat 200m-re állítottam be. Lehet, hogy rosszul vettem észre, de úgy tûnik, hogy "géppuskák" az orrban levõ fegyverekre, "gépágyúk" a szárnyfegyverzetre utalnak. Messzeren teljesen mindegy.
Érdekesség gyanánt megjegyzem, hogy az angliai csata kezdetekor a brit gépek szabvány összetartása 600m volt (8db gpu. a szárnyakban). Késõbb módosították kb.300m-re.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
2.Sok gyakorlással😊 A fókát érzéssel köll vezetni.
3.Azt nem tudom miért nem látszik de pl a G14 esen vagy a 10 esen ottan van egy zöld csík.
5.Van abban.
6.Ha orban vannak a fegyverek mint pl a 109 es ben akkor nincs nagy különbség. Ha a szárnyakban is van akkor már fontos. Mindez attól függ ,te mijen távolságról szoktál tüzet nyitni. A legtöbben 250-400m közt állítják. Próbálgasd.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lenne néhány kérdésem a Forgotten Battles-el kapcolatban.(magyar nyelvû, 1.22 verzió)
1. Nálam is elõfordult a kampány módban a DGEN-es hiba (nem töltötte be a köv. helyszínt). 2X is megcsinálta a rohadék, két különbözõ kampányban. A CONFIG.INI-ben a "locale=hu" sorból kitöröltem a hu-t + újra is telepítettem a játékot. Ezzel megoldottam a problémát?
2. Hogy a francba kell repülni a FW-190-nel, hogy ne akarjon rögtön átesni pl. egy immelmannál.
3. A Me 109E vadászbombázó változatainál gyönyörûen látszik külsõ nézetbõl a kabindeklin húzódó vörös csík, ami a zuhanóbombázás helyes szögét mutatja. Belsõ nézetben mért nem látom?
4. Ugyanez vonatkozik a kabindeklin középen lévõ merevítöre is
5. A 109-esben valóban nincs mûhorizont, vagy csak én nem találom?
6. A géppuskák, gépágyúk és rakéták összetartási távolsága beállíthatók. Hogy a legoptimálisabb?
Egyenlöre ennyi.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
War. War never changes.
különben is a játék lényege hogy NE találjanak el, szóval én inkább arra hajtok és nem parázok rá fölöslegesen 😊)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
engem is folyton ezzel riogat punker hogy majd egyszer jól kilövik a fogam, de én akkor sem akarok csúnya maszkot húzni, elég a szemüveg... 😊
A kedvencem az MP5 utánzat. Elég pontos és könnyû kezelni is.
War. War never changes.
War. War never changes.
sajnos csak elsõ rész....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
bodzamaci: Azt is elárulod, hogy mi volt a hiba? Azért is jó ez a fórum, ha van ilyen hiba és van rá megoldás, az be kerül ide.
Formula 1 Fan
Ettõl függetlenül minden évben 1x tartok egy format c:-t, meg egy winfos telepítést.
Egyébként azt a gépjavítási mettódust, hogy formázzuk a winchestert a legbarbárabb legbénább és legtöketlenebb megoldásnak tartom. Aki nem ért hozzá inkább ne nyúljon hozzá.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
olvass kicsit vissza. nekem is ez volt a gondom.
alaplapi "hangkartyat" hasznalok, arra kellett allitani a setupban(NForce)
Nem tudjátok mi lehet a baj? A játékban ha külsõ nézetben vagyok, baromira viszhangzik minden.
Formula 1 Fan
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Op. rendszer telepítése elõtt egy próbát megér.
S!
Álltalában helyrehozza az ilyen jellegû hibákat.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Az 1946-tal kapcsolatban lenne technikai kérdésem, mivel sikerült gép közelébe jutnom.
Az installt a gép elkezdi, de amikor effektíve a fájlokat kellene másolnia akkor közli hogy a legelsõ file amit másolnia kellene (Aircraft guilde) nem található meg a Data1.cab fileban. Innentõl kezdve a gép jelzi hogy hiba az installációban és vissza áll alap helyzetbe. Érdekelne, hogy esetleg ez azért van, mert elõtte az FB+AEP+PF-et a 4.02 es patchig fel kell rakni, (akkor meg miért írták rá hogy komplett csomag?)
vagy maga az install DVD rossz. A poén meg az, hogy ez a file a Bonus dv-n meg rajta van."
És ezt a megoldást találta:
"Valami lekapott egy sys filet. én is akkor jöttem rá amikor egy teljes nap pihentetés után bekapcsoltam újra de az istennek sem indult el+ az alaplapi beállításokat sem engedte. Így elem kivesz CMOS kisüt bottsorrend megváltosztat '98 rendszerlemez elõvesz és format c:"
Remélem, hogy valaki tud ennél jobb megoldást...
Némi segítségre lenne szükségem.Megvettem az IL2 1946-t de DVD olvasó nem akarja feltelepíteni(valami data1 cab nevû file-l van problémája)a dvd jó kipróbáltam másik gépen viszont a DVD olvasóm is jó mert a gagyi dvd-t beolvasa csak az eredetit nem, nincs ötletetek mi lehet a gond?
(A másik DVD olvasó ugyan az a típus mint az enyém és ott minden oké)
de vannak benne olyan gépek amivel lehet "szimulálni" csak nem anglia fölött
GOOBY, pls
Nah egy hosszabb kihagyás után ismét magamhoz ragadtam a game-t.
Alkotói munkáim is fejlõdnek a spiten már csak simítások lesznek és nyomok egy próbaképet, de ez csak vizsgaidõszak után lesz 😛
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99