IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a helyesírás nem ugyanaz mint a helyes írás.
Sanyo
😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Csak gondoltam ,ha már a helyes írásnál,és fogalmazásnál tartunk ,hát legyünk konzekvensek😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Igen, szóval Katona József Bánk Bánjának eredeti szövegében... na. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Katona József eredetijében 😊 akartad mondani😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
/OFF

Bánk bán eredetijében sem volt vesszõ. 😊

/ON

www.pcpilot.hu

Ez az egyik változat. A másik lehetséges ennek az ellentéte...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
A királynõt megölni nem kell, félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek, én nem, ellenzem!

Így gondoltad? Bár lehet ,hogy nem jó😊)

A királynõt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem!

Nos, akkor a királynõnek meg kell halnia, vagy mégsem? Pedig csak a vesszõket hagytam ki...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

naná : ) soxor még 100m-rõl is mellélövök : )
Már láttam... 😊 Különben inkább szerencsének nevezném...

van itt egy esettanulmány az elõtartásról : )
http://www.youtube.com/watch?v=-jP3IS0mQOY&mode=related&search=
az enyim 9700 volt a tuskóba
neszeneked heJesirás. amugy nemértem mér kell naonhejesen irni.ha valakinek ez esik jol akkor nosza.vagy nem???
Mark007
Hali!
Saitek Cyborg evom van nekem is.. eleg jol birja, nyar ota nyuzom..
viszont szerintem egyre figyelj: ne netrol rendeld. en megjartam vele.. mikor megjott, nem neztem at a csomagot, es utan derult ki, hogy le volt torve egy gomb. Felhivtam egybol oket, persze, azonnal kicserelik.
aha.. ket honap mulva vegre elfogadtak, hogy nem en tortem le, hanem gyarilag volt. aztan meg ket honap, mire szervizbol jott a valasz, hogy meg 2-3 honap..ekkor kertuk, hogy adjak vissza a penzt.. meg igy is vesztettem rajta, de az uj gombjai is lotyognek.. nekem csak ezek nem tetszenek benne, viszont ilyen arba, szerintem ez az egyik legjobb joy.

ui.: bocs, hogy belevau <#smile>

Igaza van "kiskorú" kollegának, tényleg elég sz@r percekig gondolkozni egy-egy hozzászólás értelmezésén, persze ez nem kizárólag neked szól...
Joy ügyben pedig Saitek Cyborg Evo... Én 5 év alatt a 3. Saitekemet nyúzom, az elõzõ kettõ az én marhaságom miatt "ment tönkre" (vagyis még jók, de nem tökéletesek), és a "kölcsönadható" kategóriába kerültek.
Arra figyelj, hogy ezeket a joyokat idõnként kenni kell, ez a kenõanyag személyenként változik, sokan az étolajra, van aki a testápolóra, én személy szerint a marhafaggyúra esküszöm... De különbözõ szilikon-olajokat és zsírokat is használnak, gyakorlatilag szabadon választott. Egy a lényeg: ne legyen agresszív hatású anyag (pl.fegyverolaj), mert úgy jársz, mint én az elõzõ kettõvel... 😊

Úgy írsz ahogy neked tetszik , de azért csak igényesebb így nem ? <#awink>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Tudok normálisan is írni!
A hozzászólásaimat úgy írtam, ahogy msnen szoktam.
Látom itt szépen kell írni, úgyhogy mostantól csak a magyar helyesírás szabályait betartva fogok írni.
És legyél oly szíves, ne gyere a szóismétléssel! Mert ugye az "ír" így már
négyszer fordul elõ ebben a szövegben...
Nem , nem baszogatni akarlak , csak szúrja a szemem az amit idehánytál ... <#szomoru2>
A helyesírásról csak annyit , hogy olvasd vissza az én hozzászólásaimat meg a sajátjaidat , a döntést rád bízom ...

Her Laca
OK elnézem😊

Kurva fáradt vagyok és beteg is ugyh légyszi ne baszobass azért h ha vétek helyesírási hibákat! Szerintem nem vagy magyar tanár és nem hiszem h neked olyan jo volna a helyesírásod!
Mondjuk egy Saitek Cyborg Evo-t lásd: #9285 (7-8000 HUF) + kijön mellé egy magyar nyelvtan könyv is , persze csak ha gondolod ...

10ezeré milyet kapok?
Kössz a segítséget!
Her Laca
"Csak és kizárólag Saitek ,valamelyik verzióját. Amit a pénztárcád megenged. "

Ezt már leírtam,de úgy látom mások is megerõsítették. Akkor már csak a pénztárcád szab határt. Írd le mennyit bszánsz rá és akkor talán pontosíthatunk is.

Ja sry!
Nem figyeltem h te írtad😄
Basszus télleg sry!
Aszittem h vmi gyökér baszogatni akar
Her Laca
Egyrészt leírtuk hogy mit vegyél ,szerintünk. És nem sértegettelek asszem!

42nd Intruder
Saitek Cyborg Evo valamelyik változata. Én több mint 2 éve nyúzom az enyémet és semmi baja. Pöpec cucc.

és gondolom van itt olyan akinak van normásis és nem vette soké.
me ugye hiába veszem meg ha 1-2 hónap után dobhatom ki!!!
-ha
Nagyon vicces!!!
Benyek boltba simán csak ha szart venni nem akarok!
Kössz a segitséget baszd meg!!!
Her Laca
Hát ott az internyet ,rákeresel és kb 100 árat meg üzletet találsz. De ha gondolod meg is vesszük neked jó?😊))

Tudna estleg még vki ajnlani árral együtt olcsobb de megbizhato joyt?
ok. köszi
eggen ezt mán megcsináltuk... 😄
http://www.darts-page.com/files/gunnery01.htm

Ez nem az, hanem a konkurrencia verziója, de használható...
(Egyébként a Trautloft-féle változatot is ismerem, de fogalmam sincs, hogy hol találtam, illetve hová tettem...)

http://www.youtube.com/watch?v=glMxKHKqyJg
kevés rajt a gomb az il2-höz
ChevyG
Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro

A gagyi név 1 olcsó, minõségi joyt takar! Csak ajánlani tudom!
Sanyo
Logitech Wingman Extreme 3D-t semmi esetre se vegyél, 3 hónap intenzív használat után bizonytalanná vált az oldalkormány, a gázkar sem mûködött tökéletesen. Cseréltem X45-re, azt 2 év után X52-re (ennek 3 éve lassan 😊. Elégedett Saitek user vagyok, bár az tény, hogy minden csak nem olcsó.

Ha nem játszol túl sokat, szerintem nem érdemes túl komoly joyt venned. Popeye tulajdonol egy Saitek Cyborg Evo wireless-t, annak is vannak nyûgjei, de alapvetõen nincs gond vele.

www.pcpilot.hu

kerestem, de nem találtam. nem tod az eredeti címét? vagy megvan magyarul? esetleg angolul?
Tehát ne az il-2, hanem a Forgotten Battles szobába lépj be!
A peccselés független a Lobbytól. Ha sikerül feljutnod, akkor a majd látod, hogy vannak különbözõ szerverek, egyesek nem a legfrisebb peccsel futnak. A te verziódnak és a szerver verziójának kell megegyeznie, de a Hyperlobbit ez nem befolyásolja. Idõrõl idõre (kb évente) frissítik magát a Lobby is, ilyenkor mindig le kell tölteni az aktuális klienst. Installálni és felülírni a régit (magyarul: a régi könytárba telepíted). Hallottam már olyanról, hogy a Hyperlobby újabb verziójának tepelítése a régire problémát okoz, de általában (90%) nem.

Amikor elindítod a lobbit, akkor felugrik maga a kezdõ képernyõ. Jobb oldalon vannak a szobák (il-2, FB, Falcon, stb.) Neked a 46-al az FB, Forgotten Battles szobát kell bejelölnöd. Azt hiszem itt kell beírni a választott callsign-t is, és a jelszót. Utánna klikk a connect-ra, kérni fogja az exe elérhetõségét, ezt vagy megadod neki vagy rákerestetsz. Ha jól emlékszem az elsõ belépéskor meg kell erõsítened a jelszót. Ezt úgy tudod megtenni, hogy beírod a közös chatbe és nyomsz egy entert. Ezt az üzenetet természetesen más nem fogja látni.
Ezt megcsináltam, de nem ír egy szervert se.
Her Laca
Van egy olyan opció ,hogy connect select game. Na ott jelõld be a forgotten battlest. Utána a neved és a jelszód alatt van egy gomb a connect. Na rákatt majd valszeg kijön egy ablek ahol meg adod a il2 exe -jének a hejét ,de rá is keres. Na ennyi asszem.

Kell-e több pachet feltenni vagy elég a 4.08-as is vhogy?
Köszi a segítséget!
De még nem jo. Felraktam ezt a hyperlobbyt, reggeltem, csak nem tudom használni a progit. Ez olyasmi mint az xfire? És hogy tudom pachelni a játékot akkor? Sry a láma kérdésekért.
Köszi minden!
Her Laca
http://hyperfighter.sk/ Hyperlobby
Töltsd le telepítsd,majd jelõld ki a forgotten battlest,ezután erõsítsd meg a jelszavadat majd adj egy email címet és voala.

Sziasztok!
Szeretném kiprobálni a játékot interneten.Xfire-rel találtam néhány szervert, de nem tudtam csatlakozni. Leszedtem ezt a 4.08-as pach-et de így se megy.Kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm!
Her Laca
Valahol meg is van ,de a neten is fellelhetõ. Keresgesd ,aranyos rajzokkal van illusztrálva.