IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Így gondoltad? Bár lehet ,hogy nem jó😊)
Nos, akkor a királynõnek meg kell halnia, vagy mégsem? Pedig csak a vesszõket hagytam ki...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://www.youtube.com/watch?v=-jP3IS0mQOY&mode=related&search=
Saitek Cyborg evom van nekem is.. eleg jol birja, nyar ota nyuzom..
viszont szerintem egyre figyelj: ne netrol rendeld. en megjartam vele.. mikor megjott, nem neztem at a csomagot, es utan derult ki, hogy le volt torve egy gomb. Felhivtam egybol oket, persze, azonnal kicserelik.
aha.. ket honap mulva vegre elfogadtak, hogy nem en tortem le, hanem gyarilag volt. aztan meg ket honap, mire szervizbol jott a valasz, hogy meg 2-3 honap..ekkor kertuk, hogy adjak vissza a penzt.. meg igy is vesztettem rajta, de az uj gombjai is lotyognek.. nekem csak ezek nem tetszenek benne, viszont ilyen arba, szerintem ez az egyik legjobb joy.
ui.: bocs, hogy belevau <#smile>#smile>
Joy ügyben pedig Saitek Cyborg Evo... Én 5 év alatt a 3. Saitekemet nyúzom, az elõzõ kettõ az én marhaságom miatt "ment tönkre" (vagyis még jók, de nem tökéletesek), és a "kölcsönadható" kategóriába kerültek.
Arra figyelj, hogy ezeket a joyokat idõnként kenni kell, ez a kenõanyag személyenként változik, sokan az étolajra, van aki a testápolóra, én személy szerint a marhafaggyúra esküszöm... De különbözõ szilikon-olajokat és zsírokat is használnak, gyakorlatilag szabadon választott. Egy a lényeg: ne legyen agresszív hatású anyag (pl.fegyverolaj), mert úgy jársz, mint én az elõzõ kettõvel... 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A hozzászólásaimat úgy írtam, ahogy msnen szoktam.
Látom itt szépen kell írni, úgyhogy mostantól csak a magyar helyesírás szabályait betartva fogok írni.
És legyél oly szíves, ne gyere a szóismétléssel! Mert ugye az "ír" így már
négyszer fordul elõ ebben a szövegben...
A helyesírásról csak annyit , hogy olvasd vissza az én hozzászólásaimat meg a sajátjaidat , a döntést rád bízom ...
Ezt már leírtam,de úgy látom mások is megerõsítették. Akkor már csak a pénztárcád szab határt. Írd le mennyit bszánsz rá és akkor talán pontosíthatunk is.
Nem figyeltem h te írtad😄
Basszus télleg sry!
Aszittem h vmi gyökér baszogatni akar
me ugye hiába veszem meg ha 1-2 hónap után dobhatom ki!!!
Benyek boltba simán csak ha szart venni nem akarok!
Kössz a segitséget baszd meg!!!
Ez nem az, hanem a konkurrencia verziója, de használható...
(Egyébként a Trautloft-féle változatot is ismerem, de fogalmam sincs, hogy hol találtam, illetve hová tettem...)
Ha nem játszol túl sokat, szerintem nem érdemes túl komoly joyt venned. Popeye tulajdonol egy Saitek Cyborg Evo wireless-t, annak is vannak nyûgjei, de alapvetõen nincs gond vele.
www.pcpilot.hu
Amikor elindítod a lobbit, akkor felugrik maga a kezdõ képernyõ. Jobb oldalon vannak a szobák (il-2, FB, Falcon, stb.) Neked a 46-al az FB, Forgotten Battles szobát kell bejelölnöd. Azt hiszem itt kell beírni a választott callsign-t is, és a jelszót. Utánna klikk a connect-ra, kérni fogja az exe elérhetõségét, ezt vagy megadod neki vagy rákerestetsz. Ha jól emlékszem az elsõ belépéskor meg kell erõsítened a jelszót. Ezt úgy tudod megtenni, hogy beírod a közös chatbe és nyomsz egy entert. Ezt az üzenetet természetesen más nem fogja látni.
De még nem jo. Felraktam ezt a hyperlobbyt, reggeltem, csak nem tudom használni a progit. Ez olyasmi mint az xfire? És hogy tudom pachelni a játékot akkor? Sry a láma kérdésekért.
Köszi minden!
Töltsd le telepítsd,majd jelõld ki a forgotten battlest,ezután erõsítsd meg a jelszavadat majd adj egy email címet és voala.
Szeretném kiprobálni a játékot interneten.Xfire-rel találtam néhány szervert, de nem tudtam csatlakozni. Leszedtem ezt a 4.08-as pach-et de így se megy.Kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm!