IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is logitech wingman force 3D-m volt és hát szar. most saitek cyborg evo van, de szerintem lesz az még x52-is egyszer : )
errõl tud valaki valamit? vagy hasonlót? Hannes Trautloft ezredes légi lövészeti útmutatója
Her Laca
Már mér ne lehetne. De itt egy link nézelödj http://www.saitek.com/row/prod/pcgc.asp

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszi a segítséget.
Ha joysticket használunk akkor lehet billentyûzetet is használni?
És mindegyik Saitek-en van gázkar vagy valamilyen gázadási lehetõség?

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

Seaweed
Soot az ujabb Saitek software-ekben jol korrigalhato mar a kopas, igy "lotyogesbol" adodo zonakat gyonyoruen ki lehet zarni!!!
Her Laca
Hát ha nem használod minden nap akkor jó,de ha nyúzod akkor nagyon hamar megkotlik😊 De legyen szerencséd vele és ne legyen igazam.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én még nem vettem észre ilyesmit
Remélem nincs igazad!
Her Laca
Hát ha sûrûn használod akkor a potik elkopnak ,vagy mi. Nekem is volt ,de hamar (3 hónap) múlva túl is adtam rajta. Félrehúz ,ilyesmik. Kalibrálni kell állandóan. Saitek-nél ez nem fordúl elõ,és aránylag jók az áraik.

Hogy érted, hogy pontatlanná válik?
Her Laca
Csak és kizárólag Saitek ,valamelyik verzióját. Amit a pénztárcád megenged. Logitec az hamar pontatlanná válik. Szerintem.

Nekem Logitech Attack 3-as van. 4000Ft-ért szereztem és meg vagyok vele elégedve.(eddig<#wink>)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen joysticket ajánlotok az alacsonyabb árkategóriából?

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

Sanyo
A fülkében jelzett sebesség az "IAS", vagyis az Indicated Airspeed - mûszer szerinti sebesség. No cockpit módban a speedbar (bal alsó sarok) pedig a "TAS" - True Airspeed, vagyis a valós föld feletti sebességet jelzi.

olvasnivaló:
indicated airspeed
true airspeed
http://www.caa.hu/jogszabalyok/jogszabuj/legijarmuvek/9.htm
Il-2 IAS/TAS táblázat

www.pcpilot.hu

: ) természetesen igyekeztem egyenes vonalban repülni, állandó magasságon.
hooah
A pillanatnyi sebesség sok mindentõl fûgg ilyen pl: a manõverezegetés,magasság nyerése-csökkenése.

amit a sebesség mérõ kijelez az a tényleges sebesség? csak mert a leírásban a 109 g2 7000m-en 666-km/h-val megy, de még 500-at se tudtam kihozni belõle (full tank és lõszer, szél turbulencia és ilyesmik kikapcsolva). (450-460). volt már szó róla régebben, de mintha nem lett volna biztos. ezen a gépen csak a magassági kormányt lehet trimmelni?
Lehet, nem nézem a sorozatot (soha nem is szerettem), de az Nvidia kezelõfelületén ez a kifejezés van...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Nekem is 6600GT-m van, Gigabyte gyártmány. Vagy a játékban makkant meg valami, vagy a kártyáddal/egyéb hardvereddel lehet gond. Tégy úgy ahogy Seaweed mondta, így elég jól kiszûrhetõ hogy hol a gond.

www.pcpilot.hu

Seaweed
(en megprobalnek egy betett vinyora gyorsan feltenni egy test uj windows-t, arra legujabb drivereket mindenbol (VGA-tol az alaplapig, hang miegyeb), aztan feltenni ra 1946 (semmi mast!) es teszt....ha jelentkezik a hiba lehet hogy tenlyeg doglodik valamelyik hardware elem! (nem is biztos hogy VGA...lehet alaplap, memorai, de meg tap is....de lehet tobb is...de lehet egyik sem ha nem jelentkezik a hiba enne la tesztnel...ekkor software baj van es elegge egyertelmu mit kell csinalni..)
Falconer
Alkalmasnak kell lennie. Meg mindig vmi driver gubanc vagy hasonlo. Vszeg vmi az IL2ben van elcseszve alapbol.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ez olyan startrekes hangzott 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Felvettem a legujabb drivert ! Semmi változás ! Érdekes a Medieval Total War II-nél semmi baj meg a Cold Fear nál , Silent Hunter III-nál sincs gond !
93.71-et felvette öcsém !!
Nem tudom hogy nem-e a Videokártya nem alkalmas ehez a progihoz GeForce 6600 GT ??? Mármint a IL2 1946-hoz .
sry, lassulási 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A 7800GT maglasullási küszöbe 115'C. Én még nem láttam 60 fok felett...

Sanyo
Rajta van a dvd-n. 😊 Magyar változatról nincs infóm.

www.pcpilot.hu

Sziasztok!Tud valaki segíteni abban hogyan juthatnék IL2 1946 kézikönyvhöz?Esetleg letölteni valahonnan?Köszi
Sanyo
A videokártya hõmérsékletet az Everest nevû tesztprogival is meg lehet nézni, innen letölthetõ az idõkorlátos változat.

Mekkora hõmérséklet számít normálisnak? 😊 Elvileg 100 fokig üzembiztosnak kellene lennie a mai modern kártyáknak, de én nem hagynám hogy idáig eljusson. A 6600GT-m 66 fokos volt játék közben, a gyári hûtést lecseréltem egy Zalman rézvirágra, már ritkán megy 50 fok fölé.

Hasonló tüneteket produkált a Radeon 9800próm mielõtt megdöglött. Nem tuningoltam, rendesen volt hûtve, semmi túlfesz, egyszerûen elfáradt.

www.pcpilot.hu

legalább is az én gainwardos cuccomon rajt van....
az expert tool mutatja, ami alapból rajta van a telepítõ CD-n. a driverben még én se láttam.
dogfight mapon csináltam, de nem termelõdtek újra. persze lehet, hogy nem vártam elég ideig. azér' gondoltam, hátha valahol lehet idõzíteni.
Bucser
nem lehet. ahhoz dogfight mapot kell csinálnod. HA dogfightban indítod akkor mindig újra meg fognak jelenni a egy idõ utána kilõtt célpontok azt hiszem. (lásd így mûködnek a deidkalt szerverek dogfight mapkjai is. Ezért érdemes pl dogfight mapon gyakorolni a bombázást. viszont itt nem tudnak mozognia földi célpontok csak coopban.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
Hát nem tudom. Nekem nem mutatta ,sõtt az ismerõsemnek sem. Bár lehet hogy kártyafüggõ a dolog. Egy inno 3D volt.Bár ha belegondolok most egy 6800Gt-m van az is inno,és ha felteszem a drivert ott sincsennek meg az opciók.Végül is min1😊

Falconer
Nekem MSI 6600GTm volt. Nvidia driver mutatja alapbol, igen.

nekem is 6600 gt-m van 256mb. ahogy közeledek a távolabbi hagyekhez, egyéb terptárgyakhoz, elkezdenek átrendezõdni. kis fekete csíkok nekem is szoktak néha lenni, de asszem csak stukánál láttam eddig. MÁS: hogyan kell a teljes küldetés szerkesztõben úgy beállítani az objektumokat (pl:légvédelmi ágyú, anyahajó), hogy miután elpusztultak, adott idõ után újra megjelenjenek?
Her Laca
Nem jól tudod. Az Nvidia driver nem mutatja alapból. A coolbits az csak engedélyezi a le tiltott dolgokat a vezérlõ pultjában .
DE érdekes ,mert annó nekem is volt 660GT -m és nekem is csinált érdekes grafikai dolgokat,de aztán egyszer csak meg szünt a probléma.

42nd Intruder
Na stop...
Ha jól értem Nvidia GeForce 6600GT a VGA.
Driver ott már simán méri a hõmérsékletet nem kell külön progi, a VGA beállításainál lehet nézni.
Grafikus problémám nekem a PF-nél volt, az akkor kijövõ driver túlnyomó többségénél hiányos volt a grafika és társai. Ezt valamelyik FP patch javította, utána már minden jó volt. Ezért mondtam, hogy esetleg az Nvidia oldaláról meg kéne nézni a legújabb hivatalos javítást nekem pl a 93.71 van (ha jól tudom még ez a "legújabb"), ezzel a Pe-2 merged installig minden ok.

Her Laca
Vagy tedd fel a kártyához kapott drivert,mert az rendbehozhatja.

Her Laca
ForceWare Coolbits 2.0

Ezt tedd fel a driverre. Töltsd le mondjuk innen.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

Utána lehet hõmérsékletet nézni ,meg még egy csomó mindent.

PhantomAss
vegyél radeont <#hehe>azzal nem lesz baj....<#integet2>

GOOBY, pls

Her Laca
Vedd ki a karit majd tedd vissza.

42nd Intruder
Esetleg a legújabb drivert a VGA-hoz.

8X
128MB
AUTO

Ötlet?
biosban agp sebesség, aprture size, fast write stb?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Mind a kettõnél csinálja a fesztivált mindegy hogy mire van állitva !
Kérek még ötleteket !
A mezei Il2 PF-nél nem volt gond !!
S.O.S !!!!<#falbav>
directx vagy opengl?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Her Laca
http://airwarfare.com/tech/graphicsil2.htm

Itten nézelõdj egy csöppet. Amúgy sok minden lehet.Kártya hûtése. Nem melegszik túl?

<#eljen>
Seaweed
jol linkelt kepek:

Seaweed
Hianyzik egy "p/" bejegyzes a kepup.extra.hu utan a kep linkjeben. Igy csak az oldalra mutat a link ahol a kep van nem a kepre kozvetlenul.