IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha joysticket használunk akkor lehet billentyûzetet is használni?
És mindegyik Saitek-en van gázkar vagy valamilyen gázadási lehetõség?
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen joysticket ajánlotok az alacsonyabb árkategóriából?
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
olvasnivaló:
indicated airspeed
true airspeed
http://www.caa.hu/jogszabalyok/jogszabuj/legijarmuvek/9.htm
Il-2 IAS/TAS táblázat
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pcpilot.hu
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
93.71-et felvette öcsém !!
Nem tudom hogy nem-e a Videokártya nem alkalmas ehez a progihoz GeForce 6600 GT ??? Mármint a IL2 1946-hoz .
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mekkora hõmérséklet számít normálisnak? 😊 Elvileg 100 fokig üzembiztosnak kellene lennie a mai modern kártyáknak, de én nem hagynám hogy idáig eljusson. A 6600GT-m 66 fokos volt játék közben, a gyári hûtést lecseréltem egy Zalman rézvirágra, már ritkán megy 50 fok fölé.
Hasonló tüneteket produkált a Radeon 9800próm mielõtt megdöglött. Nem tuningoltam, rendesen volt hûtve, semmi túlfesz, egyszerûen elfáradt.
www.pcpilot.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
DE érdekes ,mert annó nekem is volt 660GT -m és nekem is csinált érdekes grafikai dolgokat,de aztán egyszer csak meg szünt a probléma.
Ha jól értem Nvidia GeForce 6600GT a VGA.
Driver ott már simán méri a hõmérsékletet nem kell külön progi, a VGA beállításainál lehet nézni.
Grafikus problémám nekem a PF-nél volt, az akkor kijövõ driver túlnyomó többségénél hiányos volt a grafika és társai. Ezt valamelyik FP patch javította, utána már minden jó volt. Ezért mondtam, hogy esetleg az Nvidia oldaláról meg kéne nézni a legújabb hivatalos javítást nekem pl a 93.71 van (ha jól tudom még ez a "legújabb"), ezzel a Pe-2 merged installig minden ok.
Ezt tedd fel a driverre. Töltsd le mondjuk innen.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
Utána lehet hõmérsékletet nézni ,meg még egy csomó mindent.
128MB
AUTO
Ötlet?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Kérek még ötleteket !
A mezei Il2 PF-nél nem volt gond !!
S.O.S !!!!<#falbav>#falbav>
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Itten nézelõdj egy csöppet. Amúgy sok minden lehet.Kártya hûtése. Nem melegszik túl?