IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utólag beépített fedélzeti rendszerek alapján ez az utolsó repülõképes, a piros 7-es lehet (ameddig le nem koccolták)

http://www.youtube.com/watch?v=OmA9Kba7IT4

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Azt hiszem, ez a piros 7-es...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Bucser
btw: már nincs repülõképes német messzer. csak utángyártott van de abban nem eredetiek a mûszerek sem a szerkezet. tudtommal az utolsó eredeti alkatrészekbõl összerakott Bf 109-es a Rote 7 volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
miért õrzik a 210-est biztonságiak ha a 109-est símán lehet fotózni....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
Faszt ez az enyim valameik paparazzi fotózta most perelem még van 1 210sem is de az biztonságiak örzik😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PhantomAss
ez a repülõképes német messzer fülkéje?
szeva sin 😮)

GOOBY, pls

A játékban csak a P-51D-20NA,és az YP-80 rendelkezik
giroszkópos célzóval,be kell konfigurálni:ToggleSightMode-nak hívják.
A német gépeken csak "napszemüveget" <#hawaii> kapcsolhatsz a Revi elé.
TintedReticleDimmer néven fut a dolog, talán ez be van konfigolva,
keresd a Controls menüben,by.

céééélzókészülék?
próbáld meg a shift+F1-et.ha nem erre gondolsz akkor passzolok
*billentyûvel
Sziasztok!

Megtudnátok mondani, hogy alapértelmezett esetben melyik billenytûvel lehet beállítani/bekapcsolni a célzókészüléket a Messerschmitt G-tipusú gépekben.
(Il-2 Forgotten battles)
tudtok a dcg kampány-generálóhoz egyszerû, érthetõ (esetleg magyar nyelvû) leírást?
holnap keresek v.mi ilyesmit
Seaweed
Ha valakit netan erdekelne. link.

ilyet hasznalok ezek kozul:

Seaweed
Finom-mechnaikai gepzsir. Viz es nyomas allo kenoanyag direkt precizios nagy teherbirasu helyekre tervezve. A joy-nal ezredakkora erok/kopas-ok vannak. (kb olyan az allaga mint az arckremnek). Ennel jobb nincs. Eleve erre van kitalalva. (Egyebkent ezt hasznalom bringanal is a csapagyakhoz, azaz eleve azert van ilyenem.)
én univerzális spray-t szoktam belefújni - egy bicajos boltban vettem, jó fémre és mûanyagra, csúszás és elektromos kontakt növelõ cucc

de jó a szilikon spray is, fõleg ami kifejezetten mozgó mûanyag alkatrészekhez lett kitalálval (pl. airsoftos Classic Army vagy Cybergun)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

én mûszerolajjal kentem be, de mikor lejött róla, elkezdett akadni a két felület egymáson és most rosszabb mint volt. még nyikorog is ha lassan mozgatom <#falbav>
Bocsi, lemaradt: G4 cockpit.

Nem felderítõ volt (Pl. Hartmann is repült vele, persze gyõzelmeket is aratott...)

Scottt
Nincs is benne g-4, az felderítõ volt nem??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Igen, a G4 minden magasságban gyorsabb, mint az A5. Namost az, hogy ez eredeti, történelmi garfikon-e, és esetleg nem így van a játékban...

Vagy nálad a fogalmazással vannak problémák? El is dúdolhatod! :-)
De ezek szerint neked sem, ha nem tudod a kérdéseimre a választ! :-)
Seaweed
Nem igazan megy neked a grafikon elemzes ahogy elnezem!
Seaweed
Akkor mar nagyon kavarom...ez van..en se leszek fiatalabb csak oregebb es szenilisebb <#vigyor3>
Falconer
(vagyis van, de az a muanyagot is oldja 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Etolaj gyilkossag. Par honap alatt ugy beleragad hogy nincs az az oldoszer amivel ki birod szedni, szo szerint gyanta lesz belole. Plusz megavasodik es budos is lesz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Fec papa
õ, megpróbáltam de valamiért nem mûködik.. :S

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

A Fóka erchöhtével vagy anélkül?

Egyáltalán milyen adatok ezek? Jobb lenne a G4, mint az A5? Hogy a jak-9T-rõl már ne is beszéljek...
Fec papa
akkor bocsi az elõzõ kérdésért, nem olvastam a FAQ-t.

Bucser
betát nem teszteltem😊 nekem csak az 1.0 volt meg😊

Sanyo
A bétákhoz képest lópikula volt a végleges repmodell. A messzert szépen kilebegtetve letenni nem lehetett, mert ahogy kissé megemelte az ember fia a gép orrát, már borult is le. Mire rájöttünk a használható módszerre (2 kerékre pattogós) kijött a végleges.

www.pcpilot.hu

Bucser
Igen ezt én is tudom, de a precessziója nem volt olyen mértékû, mint a "new" flightmodell beelentése után lett😊

Scottt
HA minden igaz akkor az õs sturmóban is láttuk a zûd línzert😄D,sõt azt a gépet modellezték elsõnek sztem😄DD

Sanyo
Rata már az 1.0-ban is volt ha jól emlékszem, de lehet hogy nem. 8)

www.pcpilot.hu

Seaweed
Nem tudom..a fene se emlekszik mar erre...bennem csak az maradt meg mikor jott egy patchel vagy uj verzioval (nem tudom mar) a RATA es csak lestunk hogy hirtelen gazadasra majdnem hanyattvagta magat mint a pitizo kutyus 😄
Bucser
zõdlézeres RATA nagyon régóta van😊 De 3.04-ig abban sem volt erõs precesszió😊

csak az õs sturmoban. (mondjuk ott általában a legtöbb gép a téglamodellel rendelkezett😊

Seaweed
Nah akkor mikor is jottek RATA-k?! mert lehet hogy en emlekszem rosszul a verzioszamra...reg volt, nem kizart!
Bucser
a precessziot igazán keményen 3.04 után tették bele tudtommal. Elõtte nagyon lightos hatásfokkal mûködött...

Seaweed
A precessziora gondolsz?! Az kezdetektol volt benne, de leginkabb valahol 2. akarhenynal jott be amikro megjottek a RATA-k.
Seaweed
(Igaz hogy lengyelul van..de nem kell hozza doktori disszertacio hogy ertelmezni lehessen)

Lock tailwheel. ! .
amugy már nemtudom melyik verzió óta kimodellezték a motorhúzást...
Willenbrock
Megvettem az 1946-ot és úgy érzem felszálláskor sokkal erõsebben húznak balra a gépek mint szoktak.Meg könnyebben vágódnak az orrukra.Mintha a felhõk is árnyaltabbak lennének.Tényleg változtattak a fizikán vagy rosszul érzem?A Ki-84-essel Iwo Jimán alig lehet egyenes vonalban normálisan felszállni.A leszállást viszont nem nehezítetteék-ahogy én érzem.

Her Laca
Mindegy😊 Ird át a config iniben ezt. locale=hu ra.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

piros bizony 😊 kértem a moderátor topikban, hogy a sárgáról módosítsák valami jobban látható színre az ilyenek (9316) elkerülése végett 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
tudom, hogy a FAQ-ot nem szokás olvasni de probáld meg nem véletlenül virít pirosan a felirat.

Fec papa
Nem tudjátok hogy hol lehetne magyaritást letölteni az IL-2 Sturmovik Forgotten Battleshez? tudom hogy magyarul is megjelent de ha már egyszer megvan nem akarom megvenni mégegyszer.

Her Laca
😄😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

vagy a helyes ír ás
😄😄