IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudjátok, hogy hogyan lehet minden géppel játszani? Létezik erre valami trükk?
Próbáltam,nem mûxik nálam,csak a SturmStab....

A fekete csík "ellen":
SaveAspect=0 - TFT monitorknál a "0" értékkel megszüntethetõ a kép függõleges torzitása.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Ha a config init írod át,az nem mindig segít,fekete csík marad a képernyõ szélén.Nekem a SturmovikStab6.2 segédprogi oldotta meg
ezt a problémát,ha ezzel állítom át a felbontást akkor nincs csík...
Ahogy Neuro írta,ezután se indítsd a gyári setupot.
Sturmovik Stab 6.2

repvez
megnézem ujra lehet hogy ez volt a baj, mert egybol leelenöriztem hogy sikerült e áttálitani vele
Az iniben írd át, de utánna ne indítsd el a setupot, mert az visszaírja a felbontást!

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

repvez
Valaki tudna segiteni hogyan leghet 1680x1050 wide felbontásba futtatni a játékot?Mert az inibe átirtam a megfelelö sort de nem változott semmi a max felbontás amit ki lehet választani az 1280x960.
http://uscockpits.com/

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Sanyo
Én már nem ígérek semmit. 😞

www.pcpilot.hu

Sanyo: lesz még valaha honlapotok? <#conf>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

(miaza gamma???)
Sanyo
Tényleg nagy segítség lenne, ha tudnánk hogy mit ír ki a program.

www.pcpilot.hu

Ha eredeti a játékod, akkor itt a piros F.A.Q. feliratnál találsz segítséget. Az alapján menni fog.
Ha nem eredeti, akkor sry, de nem tudok, és nem is akarok segíteni...

mit ír ki??
egyáltalán hyperlobbyn keresztül akarod?
nem tom nyomni onlineba <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>meg van a patch és a gamma is de mindig vlmit Sz@rt írt ki ! vlki pls help !
A hozzászólást vagy a hozzászólót ? <#wilting>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Bucser
LÉÉÉCCCII LÉCCCIII VALAKI TÖRÖLJE!! KÖSZI!!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LÉCCI LÉÉÉCCI Vlki msnre vegyen fel !!! IL-2 letöltötem és gémelni szeretnék de nem tom elindítani LÉCCI !! PLS !!! [email protected]
Willenbrock
Ja hogy az azért van?Azt hittem csak ergonómiai vacakkösz a tippet így talán kényelmesebb lesz.

egyszerû.joy tövében ott egy elcsavarható vmi. ha azt elcsavarod akkor lezárod a twistet és akkor csinálhatod pedállal!
Willenbrock
Vettem egy Saitek Cyber akármit 9000-ért és azt kell mondanom a Tscós Impact 3500-ért jobban megérte,érzékenyebb és jobban kézre áll harc közben.A gáz is jobb helyen van és nem akadhat véletelen az ujjam a gombokba.Ki milyen joystickot ajánlana?Én amúgy nem szeretem a csavaróst mert a pedál élethûbb és úgy nem zavar a csavarós tengely.

Jah, Hardcore, megleltelek a Lobbyn.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Én-e? De. :-) DE ha eljár a szád...

Scottt
Hans! Véletlenül nemte vagy akárki a twonline.jatekok.hu-n?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mi a Lobby neved?

HardcoresHUN
megoldottam köszönöm mostmár énis tudok veletek játszani. Köszönöm a segítséget. és iszonyat sokat gyakorlok, hogy felérjek a szintetekre

Most 400-an játszanak, 93-an chat szobában vannak a lobby Forgotten Battles szekciójában.

Mark007
veletlenul nem az il-2 sturmovik szobaba mentel be?

vagy regeltel is?
mert a lobbyn mindig vannak min. 100-an. most is 😊

HardcoresHUN
patch megvan, de ígysem lát senkit a lobbyn. bentvagyok és minden nulla. elnézést kérek a hülye kérdéseimért. meghogy így teleflémelem a fórumot. utolsó kérdésem volt.

És ne felejtsd el felrakni a 4.08-as patchet. A 46-ot tulajdonképpen mindenki a Forgotten Battles továbbfejlesztésének tekinti. Csak az eredeti FB-én kívül még benne van pár korábbi és friss addon.
Forgotten Battlesbe a Lobbyn. Az ubin nem tudom.
HardcoresHUN
másik problémám. 46-al milyen szobába kell bemennem multihoz? mivel külön 1946 szoba nincs se hiperlobbyn és ubi.com-on.

Már miért ne játszana?
HardcoresHUN
köszi megvan. Nem játszik már senkisem online-on?

Válts célzónézetre. Azt hiszem Shift+F1

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

HardcoresHUN
Kezdõ vagyok, most vettem meg a 46-ot. mért van az hogy a BF-19-eseknél nálam nem látszódik az egész célkör csak a széle mert el van csúszva. dedós lehet a kérdés de mi a teendõ? baloldalra van elcsúszva

de le is szállhatsz esetleg... : )
Seaweed
Nah de lagalabb meg lehet venni kulon is...mert aki eddig mindent megvett annak tok folosleg megvenni egyben az egeszet....persze mivel 6K kornyeken mozog a full 46 igy anyira nem zavar senkit..de ha mondjuk 12K lenne maris mindenki akinek a regiek megvannak kovetelne hogy legyen 46 addon modban is..hat van 😉)
Sanyo
Pont ennyi a különbség a 4.05m és a 4.07m között, megabyteban. 😊 Csináltam egy belsõs patchet amiben csak az új dolgok vannak benne, kb.ugyanekkora lett.

www.pcpilot.hu

Seaweed
Nezdmar mik vannak az UBIshop letoltheto szekciojaban!

http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=528&id=97

Csak az ujdonsagok a 46-bol addonkent!!
Bucser
Ha jammed a fékszárny akkor az úgymarad míg le nem zuhansz vagy újra nem indítod a missiont.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha beakad a fékszárny, ki lehet akasztani valahogy?
Sanyo
Németül nem tudok, de a szöveg elején megemlítik a "Hispano"-t, szóval úgy tûnik Bucsernek van igaza.

info

www.pcpilot.hu

Bucser
Valamint 2 F4-est akarnak repképes álapotba hozni még.

Mindkettõt az Air Assets megbízásából.

Air Assetsnél repülõ gépek

Sanyo
3 héttel a zeltwegi repülõnap után leszállás közben megtörték egy kicsit. Dolgoznak rajta, fog még repülni.

Ami még eszembe jutott, a black 6 az tényleg 100!-ig eredeti, egy G2-trop. Közel 20 évig tartott a helyreállítása, 1997-ig repült. Motorhiba miatti kényszerleszállás közben ez gép is eltörött. Újra repülõképes állapotba hozták, ma már múzeumi tárgy.

http://www.adlertag.de/heute/static.htm

www.pcpilot.hu

Sanyo
Én ugyanezt olvastam a Rote 7-rõl, hogy eredetileg Buchon volt. Azt hiszem, jobb lesz ha pontosan utánanézek. 😊

www.pcpilot.hu

Bucser
Tudtommal az FM+BB-ben nem eredeti DB-601/605 pöfög, hanem egy Buchonból átvett sárkányba tettek modernizált utángyártott motort.

Lásd még fellelhetõ repülõképes FW-190-es is ami szintén csak külsõleg Focke Wulf egyébként pedig utánygyártott alkatrészekbõl készült szntén mai motorral modernizált fedélzeti elektronikával ugyanis amerikai piacra szánják a sorozatgyártást.

PhantomAss
na én erre gondoltam...tom ez öszzetörött régebben

GOOBY, pls

Bizony-bizony, vannak még eredeti repülõképes Messzerek. Asszem az amcsiknál is van egy G-14-es és egy G-10-es. A Rotte Siebent is helyre szeretnék pofozni asszem.
Sanyo
Ha jól tudom ez a gép is eredeti. FM+BB ha valakinek így ismerõs. 😊

www.pcpilot.hu