IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Rendeld meg innen.

6200 a játék 990 a házhozszállítás és futárral küldik. Szerintem megéri.. eddig a legtöbb belföldi rendelésem innen jött és mind hiánytalanul érkezett.

Ja és ha írni akarsz elõbb gondold végig , hogy mit akarsz ne percenként írj új HSZ-t.

Köszi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fárasztok már mindenkit mi?<#vigyor5>
Nem tudjátok? ebben az oldalban meg lehet bíni rendelés szempontjából?:
http://shop.gamestar.hu/shop.php?mit=mutat&id=2864
Bucser
Hülyeség!! Ugyanis ha a galaxistól rendelsz köze se lesz a postához mivel futárral küldi ki másnapra (munkanapra).

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ahhoz képest ez nagyon olcsó. 6990Ft.
És mennyi minden van rajta. Csak már nem találom a boltokban. most vagy elkapkodják vagy már nincs is. Netrõl meg nem merem megrendelni, mert a jó magyar posta kiszedi a lényeget.
Ó!! Kössz! csak most össze vagyok zavarodva ezektõl a részektõl.<#szomoru1>
Bucser
Az 1946 az egyben az egesz.. arra ne akarj rárakni semmit ha lehet...

És ugye a magyarországon megvehetõ vagy megrendelhetõ példányokkal (il2 1946) Nincsen ilyen probléma , hogy nem lehet a verziókat egymásra rakni?
A te problémádhoz szükséges orvosságon még dolgozik az orvostudomány szerintem ... <#sniffles>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

2: az én problémámra az orvosság nincsen ott leírva.
Bocs De nem vettem észre, hogy az egy link. Azt hittem ez a topic neve.
Bucser
Igen. Meg felpatchelni.

És most olvasom a FAQ-t akkor ha mindent akarunk elég megvenni az Il-2 Sturmovik 1946-ot?
Bucser
miért olvasnád el a FAQ-ot?<#confused> Végülis csak piros és ordenáré betûmérettel van kirakva...

Hy nem tudna nekem segíteni valaki ,hogy hogyan lehet az1. Il-2 sturmovikkal multiplayerben játszani, mert nekem ló..szt sem csinál amikor rámegyek a multiplayer opcióra a menüben.(mondjuk nekem a játékot nem engedte felrakni mert valamilyen fájlokat nem tudott átmásolni és én csak az IL2 mappát másoltam ki a cd-rõl és betettem a saját készítésû Ubi soft mappába és átneveztem IL2 Sturmovikra) lehet ,hogy ezért nem megy de ha valamilyen progi kell hozzá valaki lenne oly szíves és átküldené a [email protected]ímre! Elõre is kössz! És még annyi ,hogy a forgotten battles az egy kiegészítõje az 1. résznek vagy egy külön játék?
Nincs mit...<#wave>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Megkaptam a trautloftot, ezer kösz. <#worship>
Úgy látszik elõléptem valami rajparancsnok szerüséggé. A rádiózásnál aktívvá vált a Zveno3. Õket most nekem kell irányítanom? Ha nem adok nekik parancsot, akkor nem is támadnak?
Scottt
Ááhhhhhhhhh

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Eszméletlen jó!!!! Potyog a könnyem a röhögéstõl...

http://youtube.com/watch?v=Zojr-lI3YPU&mode=related&search=

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem olyan rohadt bonyolult...

Koszi, megkaptam, de ez teljesen nemet nyelvu. Porolhatom le nemet tudasomat :/

#ofp.hu@irknet

weapon 3 rakéta, weapon 4 bomba,torpedó
Tedd fel addig ezekre:

rapidshare.com

filefactory.com

Bar tok szar varni a letoltesre, meg szamokat captchat beirkalni, de ingyen van es nem tudok hirtelen jobbat.

#ofp.hu@irknet

...sszátok meg, lemaradt a freemail... <#falbav>

Ebédidõben, ha ráérek, küldözgetem. Vagy este...

Ez igaz, elfelejtettem megemliteni.

Lacusch69 altal emailben kuldozgetett Trautloft-féle légilövész oktatófüzetet, ha vki megkapta mar, nem toltene fel vmi oldalra, ahonnan barki konnyen le tudja tolteni? plzkthc

#ofp.hu@irknet

Trucker39
Hozzátenném, hogy nem minden fülke nyitható!

Nagyon hasznos megnezegetni a billenyuzet kiosztast. A jatek gyokerkonyvtaraban me'g raadasul van egy Controls.pdf is.

Alapbol vagy weapon 3 (space) vagy weapon 4 (alt+space) a bomba kioldas. A pilotafulke nyitasa/zarasara alapbol nincs billentyu konfiguralva, de ezt megteheted az "open/close canopy"-nal.

#ofp.hu@irknet

Sziasztok, sehol sem találtam azt a billentyüt amivel a bombákat lehet ledobni, láttam egy videót ambe a pilótafülke ablakát nyitották ennek sem találom a billentyüjét, valaki megirná mejjek ezek, köszi

Kuldtem en is levelet, remelem, hogy jol fejtettem meg az email cimet.

#ofp.hu@irknet

Küldtem én is egyet, nemtudom megkaptad-e 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Trucker39
Köszönöm, megkaptam. <#worship>

Trucker: mail ment...

Ezek szerint spóroltam 7 ropit...

Seaweed
ugyfest jah...ujabb remenyseg...es ami megy a levesbe...
Sanyo
Te Magasságos, tényleg ennyire elszúrták ezt a programot? 😞 Igen, ez volt az.

Sea: kösz a linket.

www.pcpilot.hu

Sanyo: Lehet, hogy lemaradtam, de ma láttam a Tecsóban a Vietnami forgószél(?) címû progit. Ezt vártad?

Ezer köszönet! Fantasztikus kiadvány! Szerintem azóta sem íródott jobb ebben a témában. Hannes Trautloft nemcsak mester pilóta és született katona, hanem vérbeli ilusztrátor is!

Íme itt egy kis kedv csináló egy nagyon izgalmas önéletrajzi könyvbõl, amire persze szintén Lacusch69 barátom hívta fel a figyelmem:

Szerzõ: Norbert Hannig (a JG 54 vadászpilótája)
Cím:A Luftwaffe szolgálatában
Harcaim a keleti fronttól a Birodalom védelméig

"Késõbb, július 1-jén kellemes meglepetéssel vettem kézbe egy hivatalos tájékoztató anyagot a légi lövészet szabályairól és módszereirõl. Már régóta szerettünk volna ilyenhez hozzájutni. A Luftwaffe fõparancsnoksága adta ki és terjesztette, szerzõje a vadászrepülõk fõfelügyelõjének egyik törzstisztje, korábbi JG 54-es ezredparancsnokom, Hannes Trautloft ezredes volt.
Noha a füzet hivatalosan a D.(Luft) 5001-es kiadvány nevet viselte, és jól láthatóan ott virított rajta a figyelmeztetés, miszerint bevetésre szigorúan tilos magunkkal vinni, címe – Horrido, avagy bevezetés a légi lövészet rejtelmeibe – és a borítón lévõ humoros rajz vidám hangulatot árasztott magából. Végre ezzel olyan anyaghoz jutottunk, ami tömören, érthetõ módon magyarázta el többek között az elõretartással való tüzelés szabályait, az ellenséges gép távolságának legkönnyebb becslési módszereit, valamint a leggyakoribb hibákat és azt, hogy ezeket miként lehet elkerülni. A hivatalos kiadványok többségétõl eltérõ módon a füzet szórakoztató, könnyed stílusban íródott, és az egészet Hannes Trautloft saját rajzai díszítették (lásd a képek között). Számos pilóta állította, hogy miután elolvasta, még az agyaggalamb-lövészeteken is sokkal jobb eredményeket ért el."

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sikerült leszednem az eredeti Trautloft-féle légilövész oktatófüzetet. 1.63MB

Ha valakinek kell, küldje el a mailcímét a Lacusch69 kukacom.hu-ra...

focke, focke über állat,
über állat in der welt!
<#eljen>
Sanyo
Az only AI gépek repmodelje egyszerüsített és csak dogfight módban lehet velük repülni. Ha érdekel valakit, bemásolom a mission file egy részletét. 😊

www.pcpilot.hu

Kösz.

Ja és itt a kép.

HardcoresHUN
célkereszt: Shift+f1, ugrálás: gyakorolj és a leszállásnál kicsit emeld a horizont fölé az orrát

Sziasztok, most raktam fel az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.22 verzió, eddigmég nem próbáltam, és van egy két problémám. ahogy a képen látszik nagyon elvan csúszva a célkeresz, nagyon erõs manõvereknél kezd középre csúszni, de alapból alig látszik ezt hogy lehet beálítani?, másik gondom hogy fel és leszállásnál gyakran egész érdekesen ugrálni kezd a gép a kifutón, ha tudjátok ez mitõl lehet kérlek segítsetek.

elvileg minden gépnek megvan a repmodellje, csak a kabin nincs meg. úgy tom régebben volt valami alkalmazás, amivel lehetett trükközni.
bármilyen gépet lehet multiban külsõ nézetbõl repülni...
Van egy lista: Flyable. Repülhetõ. Ezekkel tudsz repülni.
Egy másik Only AI. Ezt csak a gép vezetheti.
Viszont multiban lehet néhány 4motoros amcsi gépet vezetni, de csak külsõ nézetbõl. Ne kérdezd hogyan, én nem szeretem a BUFF-okat.