IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy változatban így.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Ja, láttam a videón. És ezt hogyan kell megjeleníteni a gépben?
"1946+Pf+Fb+Aep"... arghhhh, ne mond, hogy így túrtad fel...
Egyébiránt igen, van, de nem repülhetõ.

A csávó a videón nagyon izgalmas figurának hangzik. Az életkedvem elhagyott a hangszínétõl.Meg az uncsi beszédstílusától.
A végelges Il-2 -ben tehát a 1946+Pf+Fb+Aep-ben van B17 es? Mondjátok, hogy van!
Egy kezdetleges CCIP-nek mondanám talán...

Kár. Jó lenne látni a Jerikó-sziréna hatására pánikszerûen menekülõ ruszkikat...<#eplus2>
És mi az a "STUVI" célzó?
Nincsennek nyufik, majd talán a következõ Olegfélében, sry nem jut eszembe a neve.

A dokumentumban a célpontok között "csapatok"-at is említ a szerzõ. Ez gyalogságot jelent? Mert én nem találkoztam még ilyesmivel. Ezt hol kell(lehet) beállítani?
Ez szupi. Köszönöm!
Légfék... <#worship>

OK, köszönöm a segítséget mindenkinek.
<#worship><#worship><#worship><#worship>
Ha nem a STUVI revis Stukával csinálod (D-5 ha minden igaz), vagy nem akarod kihasználni a stuvi célzót (pl mert 90 fokos zuhanásban, vagy épp "szemmértékkel" célzol), vedd 0 méterre a célzó magasságát és nem lesz automata oldás, se kürt; dobás után így is felrántja).

2 ezer fölött viszont soha nem láttam hasonlót.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Trucker39
Az alábbi videón pedig látható a bombázás gyakorlatban is. Igaz, angol nyelvû magyarázattal, de szerintem érthetõ a lényeg.

Stuka D-5 Dive tactic

Trucker39
Ha érdekel, az alábbi linken található egy kis leírás, hogyan kell zuhanóbombázni Stukával. Az írást Stukageschwader követte el. Magam mindössze lementettem,átalakítottam doc formátumúvá és megõriztem az utókornak. <#smile><#worship><#nezze>

Meredek zuhanásban

Ugyan azokkal a gombokkal kell beállítani a dobás elõtti magasságod, mint a sima "level" bombsight-oknál (Norden, P-e, He-111). Alapból nincs hozzárendelve billenytû, szóval be kell állítanod õket.

Ha jól emlékszem a Stuka automata pilótája beállított magasság szerint 500 méteren automatikusan eldobja a bombákat és felrántja a gépet.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hmmm....

http://cgi.ebay.com/Legendary-German-WWII-cipher-machine-ENIGMA-1938-circa_W0QQitemZ270142870851QQihZ017QQcategoryZ208QQrdZ1QQcmdZViewItem

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Automata kioldó?
Lehet, hogy igazad van... Mindenesetre a "Kiképzés-Stuka Támadás" c. épületes rövidfilmben a kürt megszólalása után kb.2 másodpercel még zuhan a gép és csak akkor oldja a malackát.
Bucser
mert a Stukán automata kioldó van?

kérdezd a groundpoundereket😊 azt nem tudom, hogy ezt hogyan lehet állítani😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#help>
Stukázik valaki?
Az a gond, hogy célra zuhanásnál amikor megszólal a figyelmeztetõ kürt, a gép magától eldobja az összes bombát. Még idegesítõbb, mikor pl. 5000 m-en lekapom a gázt, benyomom a légféket és kb 2500-2300 méternél ugyancsak megszakítja a zuhanást(igaz a bombákat nem oldja) Tudja valaki, hogy miért csinálja ezt?
Mondjuk attól nem kell tartani, hogy az AI-val együtt tudsz mûködni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Jaa! Nem erre gondoltam.
Ugye nem a filmrõl beszélsz könyörgöm!? <#wow1>

http://en.wikipedia.org/wiki/Thach_Weave

A Thatch-weave az az amit az amcsik csináltak a Peral Harborban?? Az amikor szembe repülnek egymásnak aztán hirtelen kitérnek egymásnak ellentétes irányba?
jesz jesz szerény véleményem szerint is a Zero nem képes gyorsan orsózni. Most, hogy megjavítottam a joyomat naon feltûnõ.
Én a "másik oldalon" repülök... A Zero gyengéje a Wcathez képest lassú orsózási szögsebessége. Ezt használták ki Thatch-féle hálóban az amerikaiak, hogy két Wcat egyszerre ollózott a Zero elõtt, majd az egyik mögé került.

Keress rá a Guglin a "Thatch-weave" kifejezésre...

A Zéró jobban fordul, jobban emelkedik és még jobban is gyorsul. Ezzel szemben három elõnye van a Wildcat-nek: jobban gyorsul zuhanásban, nagyobb sebességet/terhelést is kibír, valamint jobban bírja az ellenséges tüzet, mint a papírvékony korai japán gépek.

PhantomAss
ja
tartsd a sebességed magasan és nem érnek utól
zuhanásban meg simán meglógsz
(ha alacsonyan vagy hûtõ bezár max gáz oszt menekülés)

GOOBY, pls

Her Laca
Gyorsabb vagy ,ezt használd ki. Asszem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Scottt
azért zero a zero 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Willenbrock
Tegnap elkezdtem egy hadjáratot realisztikus módban.Wilcattel a Wake szigetnél kellett a zérók ellen menni.Ketten mentünk 15-20 zéró ellen.Nekiálltam vagy 10X mire a misszió teljesülhetett.Mert hiába szedtem le két zérót is a többi csak jött rám és nem kímélt-hiába minden trükk ilyenkor.A végén aztán félig roncsan sikerült letenni a földre és így sikerült a küldetés.Ki mit gondol mi a leghatékonyabb kitérõmanõver Wildcattal zéró ellen?Én Palástorsókat meg ollót szoktam csinálni meg durva leborításokat,de a zéró elõl nehéz menekülni.

Hát mondjuk nem a Hortobágyra vannak tervezve, hanem az orosz kicsit hideg idõjárásnak. 😊
Hát mondjuk nem a Hortobágyra vannak tervezve, hanem az orosz kicsit hideg idõjárásnak. 😊
"Volt olyan eset, hogy a koaxiális elrendezés miatt elõfordult" - Hát ezt jól megasszontam!
Nem kevés annak a teljesítménye. Én már szerencsés vagyok , mert egyszer amikor a levegõben voltunk és mérgezett búzát szórtunk a nyusziknak és végeztünk egy jópár hektáros területtel és még volt elég rep. idõ és azt levezethettem. 0-100 méterre 4 másodperc alatt képes emelkedni. A manõverezése pedig valami csodálatos szintén a koaxiális elrendezés miatt. A teljesítménye egy gépnek csak nõni tud, ha koaxiális a rotorlapát vagy repülõknél a propeller. Egyszer az apám egyik pilótaismerõse berepült egy erdõben egy tisztásra ahol éppen elfért a rotor, mindezt azért mert tudni akarta, milyen lehetett a katonáknak vietnámban.
Én pedig Apámmal szereltem már egy csomót belõle. Volt olyan eset, hogy a koaxiális elrendezés miatt elõfordult, hogy a felsõ és az alsõ rotor lapátok összeütköztek és az egész kiszakadt tõbõl. Egy pár zuhanást már faterom is látott.
PhantomAss
ja csak a teljesítménye kevés😊
gyakorlatilag a max teljesítménye 98%-val dolgozik a gép, és a pilóta kezében nincs taralék váratlan esetekre
olvastam, egyszer egy pilóta permetezés közben berepült egy katlanba és kénytelen volt leszállni, mert nem tudott kijönni, csak estefelé, mikor lehûlt a levegõ
lol

GOOBY, pls

Cream78
Én úgy tudom, két db csillag motor van rajta, indításnál voltam már a gép közelében, nagyon nagy....

Sógoromnak volt alkalma utasként repülni vele, permetezés közben, azt mondta nagyon nagy élmény volt, a kukorica felett 1 m re repülni....

De most komolyan hogyan szaporodik a medúza??
Her Laca
Nem bántani Bucser kollegát. Elméleti ismeretei megkérdõjelezhetetlenek,sõtt hasznosak is néha. Az igaz ,hogy kevés téma van amihez nem szól hozzá ,de hát istenem😊 Most már csak sûrûbben kéne repülnie ! Nem ? Tényleg jó már a joy -od?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hogyan Szaporodik a Medúza?
"cask mindenbe belepofázok😊 (a világ legveszélyesebb embertípusával van dolgod😄"

Te nem is ember vagy, hanem egy fórum robot aki válaszokat generál mindegy milyen topicokba LOL <#idiota>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

és milyen jó! 😊
jó,de én elõször. És nagyon nehéz.
nemakarom letörni lelkesedésed de már elég sokan 😊
Felszálltam Anyahajóról b-25 össel!!!!
Bucser
Ahogy most áll talán 2 év múlva már jön is😊

jelenleg az Alpha engine build összetákolásán ügyködnek. Úgyhogy lassan lesznek screenek is. amint megszaporodnak a devblogok meg a screenek úgyis szólok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gundark
Te vagy a mi házi FighterOps szakértõnk sok minden más mellett 😊 Mikor jelenik meg? 😊 Két hét múlva? 😊)

Bucser
Én csak partvonalról érdeklõdõ😊

Kamovokban nem vagyok otthon akkor nem gázturbinája van.
(utána is néztem azért😄)

Az meg hogy megmondó lennék?😄 Nem hiszem😄 cask mindenbe belepofázok😊 (a világ legveszélyesebb embertípusával van dolgod😄 Mindenhez értek egy kicsit😄)