IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi kezed ugy sincsen hogy amikor a gázt adagolod még nyomkodd az eléggé távol lévö gombokat is,de hotas elrendezésnél ez más tészta.
Egy dolgot fûznék csak hozzá: a Cyborg 3D USB-hez Vista alatt már nincs STT ezért inkább az EVO-t javaslom.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Nem bántam meg, de már én is saiteket mondanék, nekem nem volt de minden eddigi szerint sokkal jobb a tartósság/tudás vs. ár aránya (és a baltát sem bírja jobban😉
Szinte biztos, hogy ennek a logitechnek is hamar lazul a karja, és precíz mozgásnál gázos lesz (nekem finom bólintáskor nagyonrossz, de szokom, végülis kimúlóban lévõ Cobra Deluxe-szal tanultam meg ilkettõzni😉
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A Saitekrõl továbbra is áradozva, idáig csak jót tapasztaltam. 3d Gold; EVO; X-45; X-52. Na jó vannak problémák, de szerintem jóval kevesebb. mint amennyi pozitívuma van.
Saitek Cyborg Evo Joystick
* 12 programozható nyomógomb
* nyolcirányú gumírozott billenõgomb
* egy gyorstüzelõ gomb
* USB
* 1 év jótállás
És 6 384 Ft-ért jó vétel és megbízható?
ÁÁ de ne a media marketben 16k multkor meg 10k volt
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Már hosszabb ideje használom és ezidáig sikerült a botkormányokat "kézhez szoktatni". Mindenképp javaslom a kipróbálását.
IL-2 joycontroll
nekem az x52-õm szarakodik megint
az oldalkormány érzékeny lett, és ha hozzá sem nyúlok akkor is dobálja a gépet-szinte lehetetlen célozni
(vagy tudod mit? ránts rá...)<#wave>#wave>
GOOBY, pls
ál befog a Precesszíós nyomaték aminek semmi köze nincsen a fordulathoz, de mégis bekövetkezik. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHH! asszem vennem kéne egy másikat.
me nincs itt gyakran seaweed 😄
Kedves, drága Szepy2884!
Ha vetted volna a fáradtságot és visszaolvastál volna egy csöppet - de persze nem, beleböfögni nagyfiúsabb - észrevehetnéd, hogy próbáltam segíteni. Nem hurrogtam le, nem nyomtam az arcába, hogy ugyan legyen olyan kedves olvasgasson bele a kézikönyvbe, isten ne adja tanusítson egy pici kis önállóságot és olvasson utána a dolgoknak. Nem, megpróbáltam segíteni de feladtam, ennyi.
Értem én, hogy egyszerûbb mindent megkérdezni, aztán majd valami hülye keres helyette leírásokat, útmutatókat, én is voltam ilyen marha. Nem sikerült. De majd Te segítesz neki, ugye?
Az, hogy nem ez õ játéka nem onnan származik, hogy én lennék Oleg vagy annak hinném magam, egyszerûen ezzel a hozzáállással nem sok sikerélménye lesz ebben a játékban, nem kell semmi nagy dolgot belemagyarázni.
Nem akarsz kioktatni, kár, örülnék neki, IRL...
Na mindegy mint már akkor is írtam, "...vagy én jöttem rossz topikba", nyilván ez utóbbi lesz a megoldás.
Mindenki mástól elnézést kérek az OFF-ért és a szófosásért, további jó beszélgetést a témában!
(Fikázást és társait PM-be pls, kár lenne a topikért.)
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Mindenkinek köszönöm a srgítséget, így már tényleg mûxik 😊
Továbbá lenne még egy kérdésem: nincs valahol egy ahhoz hasonló leírás, ami a www.pumaszallas.hu oldalon volt megtalálható a navigációról, manõverekrõl stb... ??
Elõre is köszi!!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Oszt kersel hozáá krackor
Csak sebesség kell neki azaz fókázni kell vele alacsony szögben és akkor semmi gond nincs az overheattel.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A legfontosabb hogy lassan húzd a gázkart, és ha egy ideje "overheat" van (1-2 percet bírhat úgy, nem tudom), vedd vissza legalább 70 körülre amíg vissza nem hûl, különben kigyullad.
Emelkedni ne próbálj 370-400 alatt ha nem muszáj, mert nem lesz elég hûtés. Hagyd elõbb felgyorsulni.
Tudnátok adni néhány tanácsot a Me-262 repülésével kapcsolatban?
Az a problémám, hogy az egyik hajtómû mindig kigyullad 1-2 perc után és szinte fel se tudok szállni :S
Elõre is köszi a segítséget!!
Sõt, ami már kellemetlen volna a cégnek, végre a németeknek is adni kellene egy nem csak 42-ig védhetõ bombázót. (bár talán mindegy, sok szervernek most is van képe nem odaadni az Ar-234-et 44-ben.)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Azért más mint a sima, mert a célkereszt lefelé kilógó vonalán keresztben van egy mozgó vonás, ami mutatja, hova esnek majd a bombák, ha az a sebességed és magasságod, amit beállítottál. Persze csak akkor látszik, ha zuhanásban vagy, és az esés helye már "ráfér" az üvegre (azaz nem lejjebb van még valahol)
Majd jön valaki türelmesebb és elmagyarázza a dolgot, részemrõl feladom a küzdelmet.