IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sose értettem, a fordulatszám-probléma miért volt kijavíthatatlan a régi modellben, volt szó róla a cég részérõl, hogy inkább letiltják majd a kézi kezelést. (ha "feláldoztad" a motort, kb 2 mp alatt fel tudott szállni a bf109)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A játékban is újra lehet indíttatni a széllel (ha jól tudom pl a Rata, CR-42 egyáltalán nem önindító, és egy ideig szenvedni is kell vele, meg néha a többi géppel is)
Szerintem akármilyen gyorsan mész, csak akkor forog ha ráindítózol.
Pl. G-50-nel, ha lenyomod az orrat, leall a motor, ujra inditashoz meg sebesseg kell neki.. ha elindulok lefele, begyorsul, es olyan 300-350 korul mar forgatja a csavart.
He-111 bombázónál, ha bedöglik a motor, ott sem forog a légcsavar. Itt szokás az adott oldali motor kiválasztása után a légcsavar "feathered"-be állítása, hogy ne fékezze a gépet a továbbiakban. Ha mindkét motor elszáll, akkor is érdemes, hátha el lehet vitorlázni a határon túlra és nem fognak el.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Kunyerálni vmit bájtfájtra
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Elõre is köszi: STeNN
A linkkel kapcsolatban: nem sok jót hallottam a Logitech joyokról, elsõsorban a potméterek kikopásával voltak problémák, és ezek elég hamar jelentkeztek.
Ha sürgõs, akkor sokkal inkább Saitek!
Én néhány hónapja meguntam a Cyborg Evomat, és elköltöttem joyra kb. 12kHuF-ot. Igaz, több helyrõl szedegettem össze a dolgokat, de magasan verik az említett Saiteket:
-Microsoft Sidewinder Precision Pro FFB: 1500HuF, ócskásnál (na jó, szerencsém volt..)
-tápegység a joyhoz az FFB miatt, új 1500HuF
-másik tápcsatlakozó 300Ft (nem volt kompatibilis)
-hangkártya a gameport miatt 5000Ft (MM, ez volt a leghúzósabb)
-A Teszvesz-en egy hasonló, de nem FFB-s, egyébként hibátlan MS SW Prec.Pro joy, postával 4000Ft
Most van két nagyon jó joyom, egyforma gombkiosztással, az egyik FFB-s, a másik nem. Hatalmas elõnyük a Cyborggal szemben, hogy optikai joyok, potméter csak a gázkarhoz van.
Nézz szét a Vaterán vagy a Teszveszen... <#papakacsint>#papakacsint>
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::