IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Kiváncsian várom a tapasztalatokat! <#violent>

PhantomAss
asse lehet rossz....

GOOBY, pls

Scottt
NEm a bite fight az ilyen VÁMPÍR VS FARKAizé oszatat ha oda mísz megkarmol/megszívószálaz

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PhantomAss
jó játék lehet....

GOOBY, pls

Haha rendeltem egy saitek cyborg Evo-t. A jövõ héten már jön is.
Ja az ilyen csapatgyilkosokat. Akik inkább köröznek a spawnhelynél és ha berakott a játék egy sorozattal kilyuggatnak? Nekem ezekkel a San andreasban gyûlt meg a bajom. Mert még nem igazán játszottam il-2-vel multiban.
Trucker39
Igen, ismerõs a dolog. Már (próbálok) nem idegeskedek miattuk! vagy az IQ-ja kicsi az ilyennek (nem nevezném virtuális pilótának), vagy a fütyije. Valahol vérpistikének is nevezik õket. <#violent><#falbav>

Valami olyasmi, hogy két ország versenyez, hányszor klikkelnek az internethuszárai adott idõ alatt...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A csapattársadnak nevezett hiéna meg lelkiismeret-furdalás nélkül lelövi azt a gépet, amelyik mögül kiváltál. Szerencsés esetben. Szerencsétlen esetben meg téged is. Lásd tegnapelõtt...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
mi a rák az a bitefight?

GOOBY, pls

1.22-ben a 109 kikapcsolt motorját "padlógázos" fordulatszámra lehetett vele pörgetni, ha felnyomtad az állásszöget..és rendesen mûködött zuhanófékként;Ð

Sose értettem, a fordulatszám-probléma miért volt kijavíthatatlan a régi modellben, volt szó róla a cég részérõl, hogy inkább letiltják majd a kézi kezelést. (ha "feláldoztad" a motort, kb 2 mp alatt fel tudott szállni a bf109)

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Ez a játék annyi mindenben direkt nem élethû, hogy igazán nem tartok zavarónak egy végre értelmes "könnyítést" is.

A játékban is újra lehet indíttatni a széllel (ha jól tudom pl a Rata, CR-42 egyáltalán nem önindító, és egy ideig szenvedni is kell vele, meg néha a többi géppel is)

Mark007
Most probaltam, nem sok gepnel, de pl. I-16-nal 360km/h utan elkezd forogni.

Hát úgy az élethûbb a játék, ha a légcsavar forog a motor leállása után is. Mai napokban ha egy utasszállítónak leáll a motorja akkor a szél által próbálják meg bepörgetni és úgy újraindítani.
A vitorlázóba állított légcsavar sem úgy áll, mint ha beragadt volna...mindegy, ez az egyetlen "hülyeség" a játékban amit én is támogatok😊

Hát a Pixmania tényleg mindenki szerint szar!
Az 1.22 oktatótrackjében leírták, hogy a szél mindig tovább forgatja, tényleg azért kapcsolhatták ezt ki, hogy ne lõjenek rájuk online.

Szerintem akármilyen gyorsan mész, csak akkor forog ha ráindítózol.

Mark007
Forog az, ha gyorsitasz (elindulsz a fold fele 😊 ).
Pl. G-50-nel, ha lenyomod az orrat, leall a motor, ujra inditashoz meg sebesseg kell neki.. ha elindulok lefele, begyorsul, es olyan 300-350 korul mar forgatja a csavart.

Trucker39
Nem vagyok szakértõje a témának, de szerintem így van jól. Lehet, hogy emberi gyengeség, de ha támadok egy gépet és annak leáll a motorja, automatikusan kiválok mögüle. Ha álló motornál is forogna, nehezen lehetne eldönteni, hogy mûködik-e még a motor, avagy nem.

He-111 bombázónál, ha bedöglik a motor, ott sem forog a légcsavar. Itt szokás az adott oldali motor kiválasztása után a légcsavar "feathered"-be állítása, hogy ne fékezze a gépet a továbbiakban. Ha mindkét motor elszáll, akkor is érdemes, hátha el lehet vitorlázni a határon túlra és nem fognak el.

Nekem nem forog az 1946-ban a propeller,ha laállítom a motort a levegõben. Ez nálatok is így van, mert nekem forgatta a levegõ a pacific fightersben.
ámen. én ettõl függetlenül a tescoót nem a jóval asszociálom. még most megyek körülnézek egy pár számtek boltban , ha mázlim van találok egyet.
Bucser
Nem attól függ valaminek a minõsége, hogy honnan veszed, hanem hogy mit veszel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Õszintén szólva én mind a két Cyborg Evomat a Tecsóban vettem, de pont olyan jók voltak, mintha a MM-ben vettem volna, vagy a barátom számtech boltjában...

Én csak tudni akarom, ha már rendelek, akkor honnan.
A legutóbbi cuccot is a tescoból szereztem ért is annyit, hogy jó kedvemben szétvertem egy baltával.
Tescoból elég kösz! Csakhogy nekem speciel nincsen kedvem 200 km-t utazni a legközelebbi normális boltért ahol árulnak ilyen cuccot. Másfajtát meg nem akarok mert több helyrõl is azt, mondják, hogy ez jó. na kész ennyi pár nap alatt úgyis kihozzák, addig meg nyûvöm billentyûzettel a játékot mint eddig. Ha 3 évet végigbillentyûztem akkor ez a pár nap már nem lesz gond.
Ágyhoz kötött mozgássérült vagy? :-) Nem igaz, hogy nincs elérhetõ távolságban egy Tesco, vagy más üzlet, ahol informatikai cuccot árulnak. Tudod ki várna rá, míg elküldik... Elmegyek, és megveszem. Anno képes voltam a Rome Total Wra játékért 180 Km-t utazni Pestre, mert nem volt türelmem megvárni, míg póstázzák. Döntsd el, hogy kell joy, vagy nem. De még az akkor 5e forintos FB-ért is megtettem ezt az utat. (Igaz, bizonyos buszokkal ingyen járok) Ne szarakodj netes megrendelésekkel.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

ez komolynak hangzik
Scottt
Anyád tudja h kéregetsz?!

Kunyerálni vmit bájtfájtra

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ez mit akar?
ja értem és akkor honnan a legérdemesebb megrendelni a www.depo.hu-n belül?
Bucser
Mi meg neked egy banánt faszjóska...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Bocs te most tényleg 1,5 ezer forinton problémázol? Jó tudom nem mindenkinek hatalmasan jó az anyagi helyzete, de inkább veszel egy régebbi joyt (ami nem biztos, hogy a jobbik megoldás mert software támogatása nincsen) minthogy várj amíg lesz + 1,5 ezer forintod?

Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Elõre is köszi: STeNN
Félreértettél... a Teszveszrõl is én vettem meg 4 ropiért...

A linkkel kapcsolatban: nem sok jót hallottam a Logitech joyokról, elsõsorban a potméterek kikopásával voltak problémák, és ezek elég hamar jelentkeztek.
Ha sürgõs, akkor sokkal inkább Saitek!

az szem már elkelt az aukción. Mert nem tanáltam meg. Lécci tud valaki segíteni , hátha egy helyi boltban melyik lenne a legjobb, mert ezt a helyet sem akarom rögtön kizárni a lehetõségek közül. http://www.novacomp.hu/?mod=1120&cvor=12582 Lécci sürgõs lenne meret már ma dönteni kellene.
Ha nem rendívül sürgõs, akkor várj egy picit a Saitekkel...

Én néhány hónapja meguntam a Cyborg Evomat, és elköltöttem joyra kb. 12kHuF-ot. Igaz, több helyrõl szedegettem össze a dolgokat, de magasan verik az említett Saiteket:

-Microsoft Sidewinder Precision Pro FFB: 1500HuF, ócskásnál (na jó, szerencsém volt..)
-tápegység a joyhoz az FFB miatt, új 1500HuF
-másik tápcsatlakozó 300Ft (nem volt kompatibilis)
-hangkártya a gameport miatt 5000Ft (MM, ez volt a leghúzósabb)
-A Teszvesz-en egy hasonló, de nem FFB-s, egyébként hibátlan MS SW Prec.Pro joy, postával 4000Ft

Most van két nagyon jó joyom, egyforma gombkiosztással, az egyik FFB-s, a másik nem. Hatalmas elõnyük a Cyborggal szemben, hogy optikai joyok, potméter csak a gázkarhoz van.

Nézz szét a Vaterán vagy a Teszveszen... <#papakacsint>

Trucker39
Igaza van repvez-nek. A pixmania, ha jól tudom, párizsi cég, németországból szállítanik ide Mo-ra. Nincs a feltüntetett árban a postaköltség és elõre át kell utalni a pénzt!! Ezt mind vedd figyelembe, mielõtt döntessz!

repvez
De vedd figyelembe ha jol tudom akkor ez a cég külföldröl szálit igy a garis kérdések is macerásabbak és ha hozzáveszed a 2500FT-os postaköltséget ugyan ott vagy mintha itt vennéd meg az országba valamelyik uzletbe.És akkor mész visza amikor csak akarsz ha valami gondja lenne a botnak.
Nincs benne turpisság. A sima EVO-nak ennyi az ára. És én a Sima EVO-t ajánlom.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Engem kezd meggyõzni- ilyen olcsón már akkor valami turpisság lehet a dologban nem?
Kösz de most egy állati faszára bukkantam, már bocs a kif. ért : szerintetek érdemes lehet?: http://www.pixmania.com/hu/hu/323539/art/saitek/joystick-cyborg-evo.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui
repvez
Tessék, a www.depo.hu-n nézz körül ott 9K-ért kapsz saitek EVO-t
Valki tud nekem segíteni, mert nekem túl sokat kóstál sok heylen 12k ért megvenni egy joystickot és inkább olyan 10k körül nézelõdnék valaki aki úgy behatóbban ismeri az ilyen dolgokat eltudja nekem mondani, hogy az alábbi oldalon, melyik a legjobb joy? : http://www.novacomp.hu/?mod=1120&cvor=12582
A Cyborg ugye Usb-s? Mert ez Game Porton van és akkor lenne egy tök állat Gázkarom is. 😊
Összeraktam a régit amit szétcsapkodtam. Nem is volt, olyan vészes a sérülése félre ne értsetek még mindig nem mûködik úgy, mint joystick, hanem az egészet átalakítottam döntött Gázkarnak és annak tökéletes és még hasonlít is egy gázkarra. Hogyan tudok ide képet beszúrni? Mert jól is néz ki. U.i: Soha ne vegyetek HAMA Rage Warrior joyt, mert nem jó.
Ugye ezen nincsen Force Feedback?
És Sima EVO vagy Evo Force vagy EVo wireless? Én innen nézem: http://www.users.hu/category/28#Saitek
repvez
Az elején én is probálkoztam,de feladtam mivel a shift funkcio csak ugy müködik ha folyamatosan nyomva tartom tehát nem funkcionál modváltoként és a tengelyeket nem lehet shiftelni, pedig a proppitch-et rátettem volna.
Nekem hiányzik, hogy a HAT-et nem tudom egérként beállítani. Megszoktam, hogy folyamatosan tudok vele nézelõdni, valamint STT nélkül a shift-et sem tudom használni sajna...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::