IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Il-2 fejlesztõgárdájának készülõ új játéka (nem kiegészítõ).
Teljes neve Storm of War: Battle of Britain

A BOB az egy UFO. Mindenki beszél róla, mindenki várja, de még senki sem látta. Ja, és hisznek benne! (Én is! :-))))
hooah
Mi lenne az a BoB, valami kieg?<#fejvakaras>

Olvasgass egy kicsit:

http://prohardver.hu/teszt/nvidia_sli_videokartyak_parban/nvidia_sli.html

A gyorsulás 0% és 95% közötti, átlagosan 50%.

Helyesbítek: nagy átlagban másfélszerezi a teljesítményt. (Il-2-rõl ill. a BoB-ról persze fogalmam sincs)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Bucser bátyám😊 Ez régi dilema asszem. Én azt gondolom,hogy ha van rá pénzem éppen akkor fejlesztek. Ha nincs akkor meg hiába is akarok ,hát egy gombostût sem tudok venni. Különben én mindig nyáron ,vagy nyár végén vettem újj gépet,és bizony sokszór fél év múlva drágább volt az adott hardver,lévén ugye jött a karácsony😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bucser
"a pénz meg a bankban is veszíti az értékét..."

Igen de nem annyit mint ha egy számítógépben áll...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PhantomAss
igen, csak fel kell telepíteni
a számítógépek elavulásához hozzászólva pedig, sztem a számtech fejlõdés háromnegyede parasztvakítás
arra megy ki a játék, hogy mindenki vegye meg a legújabb, legjobb, legdrágább cuccokat
tökmindegy, hogy semmi sem használja ki a többmagos procikat, a pcie nem gyorsabb mint az agp, a ddr4 es memória sem sokkal jobb mint a sima ddr, és még lehetne sorolni a példákat
nem érdemes mindig a csúcs dolgokat venni, mert elõbb elavulnak mintsem használni lehetne õket, tehát ezeken bukik a legnagyobbat az ember
viszont a jó középkategória már meggondolandó
a pénz meg a bankban is veszíti az értékét...
persze ez csak az én véleményem

GOOBY, pls

Bucser
"Vagyis megduplázni a teljesítményt."

álmodban... a teljesítmény SLI ese4tén jó ha 25%-al növekszik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kérdés az, hogy milyen graf. beállítások mellet megy el... Szeretem a nagy felbontást és a HDR-t... (Az Obli nálam megy 1600x1200-on + HDR)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Párhuzamba kötni két, erre alkalmas, egyforma videokártyát. Vagyis megduplázni a teljesítményt.

Nekem az oblivion a három évvel ezelõtti konfigomon is elmegy. Négy éve játszom il-2-vel, három éve vettem egy olyan középkategóriás konfigot, amelyen nemcsak elmegy a játék, de biztonsággal tudok hosztolni nagyobb missziókat. Eszem ágában sincs lecserélni amíg a BOB ki nem jön.
hát ha alá akarod vele támasztani akkor sztem tökéletesen megfelel ^^
de ha be akarod dugni úket.hááát. én nem vennék rá mérget 😊
Trucker39
Mi az a SLI és mire való? <#conf>

Kb. egy éve van jelenlegi állapotában a gépem. Az értéke csökkent, ez biztos. Cserébe az összes játék élvezhetõen fut rajta. Sem az Oblivionnál, sem másnál nem kellett azon eszelnem, hogy mit cseréljek rajta. Ja, a tavasszal a biztonság kedvéért belekerült még egy GB RAM, de ez minden, ami változott benne.
A BoB-tól függetlenül eszelek egy többmagos proci-alaplap-RAM kombón, de akkor már kellene még egy 7800GT, hogy SLI-ben mehessen (itt jön be a képbe, hogy a 400w-os Chieftec elbír-e kettõt...)
Amúgy van olyan szerencsém, hogy az egyik barátom a számtech boltjában normális áron beszámolja a régit...

Her Laca
Én nem az értékérõl beszélek. Az természetes. Hanem pl egy jó alaplap választás,évekre megoldja eme problémát. STB,STB😊 DE egy bika tápot sem fél évre vesz az ember.Na meg a memória sem rossz befektetés.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bucser
Valóban. pontosan 9-10 hónap alatt veszti el értékének 25%-át a PC hardver😊

Her Laca
Ebben azért nem értek veled egyet. PL most nagyon kedvezõ volt a hardver ára, a memók borzasztó olcsók voltak,meg a procik is. Összességében most volt egy hullámvölgy ,amit ha jól használ ki az ember,évekre megoldja a pc
problémát. Csak tudni kell mit vesz az ember.Azért pár hónap alatt nem avul el az adott hardver szerintem.

Bucser
De addigfra elavuló technóra cseréled most az alkatrészed... hát azt sem tudod mikor fog kijönni nemhogy milyen gépigénye lesz... inkább tennéd félre addig a pénzt egy párnában akkor sem veszít annyit az értékébõl mintha elköltöd egy mostani fejlesztésre... hisz gyorsabban fog elavulni a géped és értéketveszteni mint a pénzed egy párnában (és még csak nem is bankbetéttet mondtam szándékosan)

Her Laca
Hát a gyûjtögetés az mindig azt jelenti,hogy amikor kellene,hát akkor pont nincs rá meg a megfelelõ összeg😊

Szerintem meg az a legkevésbbé gáz, ha az ember csak elkezd gyûjtögetni minden eshetõségre számítva, és nem vesz semmit amíg nem muszály.
Amúgy meg van egy érzésem, hogy maga Oleg sem tudja mikor lesz ebbõl kész játék.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Csak feltelepítem és kész?

PhantomAss
mi a gondod ezzel?
nekem dual amd-m van, enélkül a progi nélkül sz@rt se ér a proci
pl játékok közben fura dolgokat csinál az ai..
szal ez a progi kell a proci normális mûködéséhez, enélkül nem mûködik megfelelõen

GOOBY, pls

Her Laca
Apropó!

http://www.airwarfare.com/tech/system.htm#007
Itten van ez.
AMD Dual-Core Optimizer - The AMD Dual-Core Optimizer can help improve some PC gaming video performance by compensating for those applications that bypass the Windows API for timing by directly using the RDTSC (Read Time Stamp Counter) instruction. Applications that rely on RDTSC do not benefit from the logic in the operating system to properly account for the affect of power management mechanisms on the rate at which a processor core's Time Stamp Counter (TSC) is incremented. The AMD Dual-Core Optimizer helps to correct the resulting video performance effects or other incorrect timing effects that these applications may experience on dual-core processor systems, by periodically adjusting the core time-stamp-counters, so that they are synchronized.

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/...82_871_13118,00.html

Szerintem se "gáz". Komoly elõny abból a szempontból, ha megjelenik a BoB, nem képregényt néz az ember, és nem akkor kell azon eszelni, hogy mibõl cseréli le a gépét...

Trucker39
Bocs, de akkor mégis csak te voltál, aki kérdezte a 262-t 😊

Her Laca
Nem is GÁZ az a logika😊) Majd ,ha megjelenik akkor is fejlesztek.
Nagy a család ,avul a technika mindenkinél,legalább van mire fogni ,minek is a még újabb. A gyerekkeknek sem lehet elavult hardver😊hihihi

Bucser
elég gáz logika.... Majd akkor fejlesztek a BoB miatt gépet ha hivatalosan be van jelentve és ki van hírdetve gépigény, vagy megjelent a szim...

Elõtte hülyeség mert csak áll a pénz egy gyorsan értékét vesztõ eszközben...

Bocs, de a kettõnek semmi köze egymáshoz... van pölö olyan, hogy Quick Mission Builder...
Navajon hogy repültem vele, ha nem bírtam elindítani a hajtómûvet? 😊

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Már igen... közben a zindexen megtaláltam. 😊
Többi géppel nem volt ilyen probléma.

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Willenbrock
Tehát már lehet tudni hogy a BOB már ismét késni fog?Lehet már valami biztosat tudni errõl a szimrõl?Én is többek közt emiatt fejlesztgetem a gépemet és kezd fogyni a türelmem.Talán sosem adják már ki?

lehet h nem õ volt ^^
Trucker39
Nem akarok én sem kukacoskodni, de mintha néhány hete valami hasonló kérdést tettél volna fel. Azt hiszem akkor meg az volt a gond, hogy miért gyullad fel a hajtómû. Akkor hogyan indítottad be? <#smile>

Mark007
jah igen 😊 csak nincs szerkesztes..

Aztán "select all engine"

Mark007
select engine 1, start engine, select engine 2, start engine...

nem akarok hülyének tûnni, de ugye külön indítod a hajtómûveket?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

HELP! SOS! Meg minden... 😊
Hogy a ********************************ba lehet elindítani egy Me262 motorját?
Hagyományos gépeknél az I nyomkodásával lehet (többnyire) leállítani és újraindítani.
Me262-t menet közben le tudom állítani vele, de ha a kifutóról kéne startolni, akkor ott állok hülyén, mert az I-re nem kapcsol... 😞

???????????? milyen alaplapod van? (csak hogy tudjam, milyet ne... 😉 )

PhantomAss
jaja nekem is az usb-vel volt bajom, bár nekem x52-õm van

GOOBY, pls

Bucser
Já. Az van rendesen leföldelve. nekem is ez van az FCC2-vel. Csak az egyikben nem baromlódik el a potméteres kalibráció.

Bucser
az Kv... a "rohadt negatív kisugárzásod"😄

Na sikerült... találtam valami béta drivert és kipróbáltam az összes usb-t... a 10 usb port közül EGYBEN!!! mûködik rendesen!! Az életben nem hallottam még ilyet...

Köszönöm mindenkinek a tippeket... 😊

www.smart-bus.hu

Mark007
X-aktak...😄
Fogalmam sincs akkor..
Ha elinditod a jatekot, akkor egybol ezt produkalja?
Esetleg ha fent van az SST, akkor ott nem allitottal el valamit? 😊

sztem szar fele trimeled, de megin megfogom kapni h az a negatív kisugárzásom... 😄
#11312 😉

www.smart-bus.hu

Szerintem a hiba a szék és a gép közt van... 😉
Nézd meg a játék hardverbeállításainál! il2-ben van rá egy külön menüpont, ahol lehet ellenõrizni, hogy áll a joy... szvsz az a természetellenes, ha nem kell folyamatosan kormányozni a gépet. Csak a korábbi il2 verziók engem is ellustítottak...

Persze! 😊) De azért a leírásom alapján én is erre tippeltem volna, ha másról van szó! 😊)

www.smart-bus.hu

Mark007
Trimet probaltad azert?...😊

Drága vagy! 😊 A lock On ugyanezt csinálja... A Falcon pedig tökéletes... Az FSX is ezt csinálja...

www.smart-bus.hu

Mark007
Miota jatszol repulo szimekkel, FS-en kivul? 😊)
Mert itt nem a joyodnak van baja, az tokeletes...
Csupan be kell timmelned a gepet. trim down/up-ra allits be egy gombot.
A repulogepen kisebb sebessegnel kisebb, nagyobb sebessegnel nagyobb felhajtoero keletkezik, ezert a magassagi kormanyt mindig be kell allitani, hogy egyenes menjen.