IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HL-ben te is csinálhatsz hostot, és ott olyan szabályokkal játszol ahogy akarsz.
Általában csapatokban játszunk.
Néhány tipp kezdésnek:
- az idõ 90%-ában a mögöttünk (fõleg hátul, oldalt, fenn) levõ légteret kémleljük, mert szinte mindig onnan jön a veszély
- figyeljünk minden látható repülõgépre, és követjük azok mozgását. Tudni kell hogy melyik barát, melyik ellenség. AZ azonosítatlan kontakt ellenségnek tekintendõ.
- figyelj a géped energiájára (magasság+sebesség). Kerüld el a nagyobb energiájú ellenfeleket, mert csak szerencsés esetben gyõzheted le õket. - ha éppen nem harcolsz, emelkedj
- repülj csapatban ha lehet, több gép harci értéke exponenciálisan nõ (kommunikálj, kérj segítséget)
- mindig tájold be magadban, hogy merre van a bázisod, vagy legalább a saját terület. Arrafelé menekülj, ha bajban vagy, könnyebben találsz segítõkre
- ne lõj amíg nem vagy elég közel; tanuld meg hogyan becsüld a célpont távolságát (200m alatt általában nem érdemes lõni, közülünk sokan csak 50-100m-rõl nyitnak tüzet)
- ne fixáld magad a célpontra, támadás közben is mindig figylej magad mögé, feltételezd, hogy az ellenfél társai MINDIG OTT VANNAK MÖGÖTTED.
- ha lehet repülj egy tapasztaltabb játékossal párban, aki menet közben magyaráz és segít.
- ne add fel és ne veszítsd el a kedved, ez egy nehezen tanulható mûfaj, a sikerélményekért sokat kell küzdeni.
- kérdezz 😉
Thx elõre és bocs ha sok voltam 😊
Megvettem az EVO-m, vége a Wizard-ozásnak és újra repülök. Elkezdtem hyperlobbyzni, ahogy vártam, nagyon kemény. A kérdésem: nincs deathmatch, magyarul hogy mindenki mindenkit támadhat?
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
LINK MistelMissionBuild
A TB-3-at nem próbáltam...
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
valaki nem tudna elmagyarazni az anyahajorol valo felszallas utolso mozzanatait? megneztem a tutorialt es mindent megcsinalok de a vegen ott van vmi "choks off" vagy ilyesmi felirat, de nem talalom a controlson belul, meg semmi hasonlo jelentesut se... vki plz mondja meg hogy azt hogy tudom megcsinalni, thx 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet, hogy a honlapon a beregisztrálást rontottam el?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
voila
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
aztán meg ha jól tudom az e-mailedet és kész is az accountod.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Please wait, connecting HyperLobby server
HyperLobby server connected succesfully
*Welcome to user account wizard (2 steps):
*Please confirm your password by chat:
nemtudok csinálni semmivel-semmit és nemtudok írni semmit-sehova. Mit rontottam el?
innen letölthetõ a dolog: http://hyperfighter.sk
A Forrgotten battlest kell bejelölni,és meg kell adni az utvonalat az Il2fb exe-hez. Kb ennyi,de ha valami nem világos segítünk.
Visszaolvasol ,valahol már le lett írva itt a fórumon ,mit ,és hogyan kell csinálni.
Azt kérdezném hogy az IL-2-ben hogy kell beindítani a nagy bombázókat és sugárhajtású gépeket? (A gombok alapbeállításokon vannak!)<#violent>#violent>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A másik "hibája", hogy be kell fektetni nem kevés összeget alaplapra, meg másik monitorvezérlõ kártyára. Itt is van valami nyûg, ami állítólag orvoslásra került. Valami olyat olvastam, hogy csak teljesen azonos kártyákkal ment a dolog. Megfelelõ driver frissítéssel, már ez sem gond. Csak arra kell figyelni, hogy típusa megegyezzen. Pl, 2x6600GT;8600GT; stb.
Azoknak javaslott, aki alaplapot cserél mostanában és nem akarja (nem engedheti meg magának) kicserélni a monitorvezérlõ kártyáját.
Magyarra fordítva, (pusztán csak azért, hogy jól értem-e) ha most fejleszteni szeretnék, akkor érdemes venni egy SLI alaplapot, meg a meglévõ kártyám mellé keresni egy használt, de jó állapotban lévõ, második monitorvezérlõ kártyát. Ha szerencsém van, akkor még mûködni is fog a rendszer.
Láttam olyan videót, ami SLI-ben futtatta az IL-2-t. Tetszett.
Felkeltette az érdeklõdésemet ez az SLI dolog. Következõ fejlesztéskor majd figyelembe veszem. <#smile>#smile>