IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok hogy a Me-262-esben miért gyullad ki a hajtómû felszállásnál?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Korábbi példa: 300m-rõl üldözök egy gépet kis sebességelõnnyel, már majdnem beérem, amikor bevág elém(!) egy társa (p-51). Egyszerre voltak a célkeresztben lõtávon belül. 3 mp alatt 2 kill 😉
Az elmúlt két napban este 11 és éjfél körül tudtam csak felmmeni, és hajnali 1-2-ig nyomtam.
A második kérdésedre pedig azt tanácsolnám, hogy amikor leszeded az FB-ét, akkor a mentéseid ments el, majd próbáld meg, hogy mûködnek-e a '46 alatt.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
- Na, ezt csináld utánunk!
- Csak figyeljetek - jön a válasz.
Repül a hatalmas C-130-as 10 percen keresztül nyílegyenesen, mintha dróton húznák. Majd a pilóta leszól a vadászoknak:
- Na, láttátok?
- Ugyan már öreg, mit kellett volna látnunk?
Hát, az elmúlt 10 percben kicsit felálltam, kinyújtóztattam a tagjaimat, elmentem WC-re, megittam egy kávét, belelapoztam a mai újságba, majd szépen visszaültem a helyemre.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A vadászat még nem megy, de már úgy érzem, kevesebbszer lõnek le és ennek örülök. Végülis, ahogy a póker-mondás tartja: nem az a jó játékos, aki sokat nyer, hanem aki keveset veszít. 😊
/off
Szerintem Winrar-ral a legegyszerubb...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ezzel régebben szerkesztettem iso fájlt.
Valszeg alkalmas ilyen dologra,ha kell a teljes progi,írj priviben....
Egyesítés ugyanazzal a verzióval!
azt nem tudjátok, hogy hogy kell azt megcsinálni, hogy ha letöltöttem egy iso filet, az pedig nagyobb mint egy dvd-re írható mennyiség, akkor hogy tom ezt a fájlt kettészakítani?
/off
Inkább "Csináljuk azt, amihez értünk - repüljünk!". - Me Gibson, Air America
kicsit hülyén néz ki néha
meg ha nem látok jól valamit, mindíg rá akarok zoomolni (pl az utcán egy plakátot)
aztán persze leesik hogy nem tudok...
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Egyébként nálam más játékkal volt hasonló élményem:
Mohaa-ztunk (OMG hogy tudtam vele játszani) régesrég egy LANon baráti körben. Szokásos sniper mindenki. 5 óra folyamatosan, mindenki rejtõzik, idegek harca. Szal eléggé beleépült a játék mentalitása az emberekbe.
Meguntam, kimegyek konyhába, italért. Miközben iszom kinézek ablakon. Látok ott egy embert aki felém néz és ösztönösen visszahúzódtam "holttérbe" hogy ne lásson 😄 Még jó hogy puksám nem volt.
a masik hogy a saitek drivert is felrakod
Egyébként mi van vele Lacusch, nem tudod?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...