IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helo!

Nem tudjátok hogy a Me-262-esben miért gyullad ki a hajtómû felszállásnál?
Lacusch, a sohs úgy akahja, hogy kehesd tovább a magyahokat...
Már megvan, köszi
konkrétan nem rád gondoltam 😊
Muki100
jó 6-os 7-es pont felett átsiklottam pedig többször is megnéztem. ctrl + f rulz<#falbav>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem tudom, a biztonság kedvéért elõbb a 4.07-et, utána a 08-at. Nem olyan nagy macera.
vagy inkább, nagy pirõs betûkkel! KATTINTS IDE, ÉS NYERSZ 120EZER FORINTOT! CSAK MOST!

sokaknak az, hogy f.a.q nem jelent semmit. tán azt kéne írni, hogy; a legfontosabb tudnivalók a játékról, vagy gyakran feltett kérdések, vagy valami hasonló. ez a "f a kju" nem a legjobb sztem. <#vigyor1>
mindenképpen szerezd meg a '46ot. csak azonos verziójú játékkal tudsz másokkal játszani. de nemértem még mindig hogy azt az eFf A Qú pirosan csilingelõ feliratot miértnem tudják egyesek megnézni. vmi szöveget oda kéne még írni hogy feltünõbb legyen mert sztem sokan azt hiszik hogy vmi dizájnelem...
Muki100
Ebben a hyperlobbizásban én is részt vehetek az FB AEP-ommal vagy szerezzem be mindenféleképpen még a '46-ot, Mandzsúriát és Pacific Fighterst? Remélem nem hagytam ki semmit.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

A véletlen gyõzelem is gyõzelem. Nagy adag szerencse is kell a játékhoz 😉

Korábbi példa: 300m-rõl üldözök egy gépet kis sebességelõnnyel, már majdnem beérem, amikor bevág elém(!) egy társa (p-51). Egyszerre voltak a célkeresztben lõtávon belül. 3 mp alatt 2 kill 😉

Amúgy mindig szétnézek a Lobbyn ismerõsök után

Úgy látszik mindig pont elkerüljük egymást, pedig hidd el nem kerüllek 😊

Az elmúlt két napban este 11 és éjfél körül tudtam csak felmmeni, és hajnali 1-2-ig nyomtam.

Csak a 4.08-as patch kell, vagy szükséges elõtte a 4.07-es is?
Ok, köszi
Õszintén szólva nem tudom, hogy mi lesz akkor ha rátelepíted. De inkább ne tedd! A '46 egy önálló progi, csak peccselni kell.

A második kérdésedre pedig azt tanácsolnám, hogy amikor leszeded az FB-ét, akkor a mentéseid ments el, majd próbáld meg, hogy mûködnek-e a '46 alatt.
Rátelepíthetem az 1.22-es FB-re a '46-ot, vagy inkább szedjem le elõtte? Az FB-ben megkezdett kampányt végigtolhatom a '46-ban?
Hol a búbánatba vagytok ilyenkor? Egész este a BGszerveren voltam, olyan 9-tõl 11-ig, legalább beszólhattatok volna, hogy fent vagytok! (Unalmamban lemészároltam mindenki... na jó, adok-kapok alapon...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Köszönöm 😊 azért még a véletlen is közrejátszik ezekben. Jól kented tegnap, sokszor láttam a nevedet! 😉
Gratulálok az elsõ on-line légi gyõzelmekhez!

Pár F-16-os csodamadár körbevesz egy békésen repülõ C-130-ast. Pörögnek, manõvereznek, elkövetnek minden szépet és jót, amit egy vadászpilóta csak elkövethet, majd odaszólnak rádión a C-130-asnak:
- Na, ezt csináld utánunk!
- Csak figyeljetek - jön a válasz.
Repül a hatalmas C-130-as 10 percen keresztül nyílegyenesen, mintha dróton húznák. Majd a pilóta leszól a vadászoknak:
- Na, láttátok?
- Ugyan már öreg, mit kellett volna látnunk?
Hát, az elmúlt 10 percben kicsit felálltam, kinyújtóztattam a tagjaimat, elmentem WC-re, megittam egy kávét, belelapoztam a mai újságba, majd szépen visszaültem a helyemre.
még a végén félreértem 😊)
A "," nem kell 😉

Igazán nincs, mit 😊

Talán ma hamarabb hazaérek és írthatjuk õket! 😉

9 körül értem haza Maestro!!! 😊

A micsodám R. fülébe... Egész délután képtelen volt feljönni a Lobbyra...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Szeretném mindenki elõtt újra megköszönni Ricthofen barátomnak a tegnap esti feledhetetlen közös repülést és tanítgatását a hegyek között! Meg persze a többieknek is a tippeket. Olvastam Pumaszállást, nagyon bejön, sokat lehet tanulni belõle!
A vadászat még nem megy, de már úgy érzem, kevesebbszer lõnek le és ennek örülök. Végülis, ahogy a póker-mondás tartja: nem az a jó játékos, aki sokat nyer, hanem aki keveset veszít. 😊
naggyon szépen köszönöm mindenkinek! 😊
Abból nem...ha viszont utána megint kimásolja és egyesíti, akkor igen 😉

/off
Mark007
En irtam egy privat uzenetet.. de ugylatom felesleges, annyira nem offoznak le miatta...😊
Szerintem Winrar-ral a legegyszerubb...

Bucser
Abból nem lesz 2 dvd-re kiírható ISO...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Keress erre a gugliban:Magic ISO Maker 5.4 Build 239
Ezzel régebben szerkesztettem iso fájlt.
Valszeg alkalmas ilyen dologra,ha kell a teljes progi,írj priviben....

Total Commander: File -> Fájldarabolás
Egyesítés ugyanazzal a verzióval!
off

azt nem tudjátok, hogy hogy kell azt megcsinálni, hogy ha letöltöttem egy iso filet, az pedig nagyobb mint egy dvd-re írható mennyiség, akkor hogy tom ezt a fájlt kettészakítani?

/off
narancs vagy nemzet...lassan már mindegy lesz 😊
Inkább "Csináljuk azt, amihez értünk - repüljünk!". - Me Gibson, Air America
jajj. magyar narancs nem jobbos. 😄 sztem a magyar nemzetre gondotál 😄
Ez olyan, mint amikor 3 napi folyamatos netezés után a kezedbe veszel egy Népszabadságot (jobbosok Magyar Narancsot), és böksz az ujjaddal a vastag betûs részre. Meg keresed a keresés funkciót. 😊 szintén bocs az OFF-ért
PhantomAss
én meg ha más játékát nézem mindíg forgatom a fejem mintha rtackir lenne rajtam
kicsit hülyén néz ki néha
meg ha nem látok jól valamit, mindíg rá akarok zoomolni (pl az utcán egy plakátot)
aztán persze leesik hogy nem tudok...

GOOBY, pls

Na jó akkor én is... Nekem még Doom-al volt ilyen élményem... utolsó röfögõ szörnyet kerestem úgy, hogy már, ha rámnéz is végem, mert alig volt életerõm... kb 15 percen keresztül jártam nagyon óvatosan ajtóról ajtóra és kerestem ezt a folyamatosan röfögõ valamit! Persze fülhallgató max hangerõn, külvilág kizárva... Hang alapján nagyjából betájoltam... minden idegszállal koncentrálás, ajtó kinyit, erre abban a pillanatban egy iszonyat nagy szöcske beleugrik a képembe!!! Kicsit ciki így visszagondolva, de felugrottam és elkezdtem toporzékolva üvölteni... mindezt hajnal kettõ körül! 😊)) Szerintem akkor kezdtem el õszülni... ott verdeset bele a képembe a szárnyaival... iszonyat mekkora állat volt... tuti, hogy Ferihegyrõl szállt fel és még pilóta is volt benne! 😊)) Bocs az offért... 😊)

www.smart-bus.hu

Még a Doom 1-es idõkben, egész napokat játszottunk át. Aztán egy-egy pillanatra az utcán volt olyan érzésem, hogy nem kéne közel menni ahhoz a hordóhoz, mert robbanni fog...

Vogel
Ott a pont: kiszórja az "ászokat". Jaj de jól esett.

Egyébként nálam más játékkal volt hasonló élményem:

Mohaa-ztunk (OMG hogy tudtam vele játszani) régesrég egy LANon baráti körben. Szokásos sniper mindenki. 5 óra folyamatosan, mindenki rejtõzik, idegek harca. Szal eléggé beleépült a játék mentalitása az emberekbe.
Meguntam, kimegyek konyhába, italért. Miközben iszom kinézek ablakon. Látok ott egy embert aki felém néz és ösztönösen visszahúzódtam "holttérbe" hogy ne lásson 😄 Még jó hogy puksám nem volt.

Nálam az van, hogy csak akkor ismeri fel a Saitek Prog. Softw. a joyt, ha egy bizonyos USB kimenetbe dugom. Mástól is hallottam már ilyet. Tehát próbáld végig az összes USB kimenetet, az egyik valószínûleg jó lesz!
Hypo
gondolom az xp felismerte a joyt es telepitette a drivert. Probald meg esetleg hogy mikor isntallalod a softwaret legyen a joy kihuzva, aztan amikor elinditod elotte ujra bedug hatha.
a masik hogy a saitek drivert is felrakod

Fölraktam a Saitek Programming Software-t, de mikor elindítom, azt kapom, hogy dugjak be egy Saitek programozható controllert (be van dugva a joy). Várom az okosságokat. 😊
Hülyén hangzik, de sztem még ebbõl is lehet tanulni: mert ez azt jelenti, hogy megtanultatok olyan szinten csak a game-re figyelni - ahogy én még nem tudok -, hogy szinte minden külsõ hatást játék-belinek érzékeltek. Ez szerintem tanulható és nagyon fontos a jópilóta-sághoz.
Ez már beteges...<#vigyor>

Illúzióbol a csúcs nálam ez volt: repkedek WarCloudson, és egyszer távolról jet hajtómûvet hallok. Mondok: mi az úristen, hogy lehet itt me262? Meg hol van, merre van? Kb 1 percig tartott felfogni, hogy csak a nejem szárítja a haját a fürdõben...

Olvastam az üzeneted, de pár napja nem használtam a TS-t és ma délután láttam, amit Lacusch mondott (meg múltkor nalyib), hogy le van tiltva, azért nem küldtem a címet.

Egyébként mi van vele Lacusch, nem tudod?

<#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...