91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
  • VO101Tom
    Szar, de tegyük hozzá, hogy hardcore szemmel nézve az. Én sokat fikázom őket még mindig, mert nekem nem jönnek be a húzásaik, de offline AI ellen simán el lehet repkedni, ott nem jönnek elő annyira azok a hibák, ami online repkedéskor, vagy 1v1-ben komolynak számít. Az AI elég hülye így is úgy is. :)
  • Lysandus
    Komoly repmodell problémái vannak még mindig. Bővebben a Puma fórumon olvashatsz róla.
  • repvez
    Igy, hogy végre nem csak a havas táj van egész jónak néz ki.Valaki játszik még vele, mi változott azóta, hogy már nincs annyira szó itt a topicba róla?
  • sakkay
    Szétvágnám!
  • LeonSilver
    Szóval fahéj.. :D :D
  • Lebowski
    A katonai pilóták vicces srácok
  • sakkay
  • GaBika6
    Magyar sasok
  • LeonSilver
    Mi volt rajta? Rúzs, hányás vagy fahéj? :D
  • sakkay
    Óriás törlés volt. A vörös vörös témában de gondoltam te mint igazi úriember... A lényeg, hogy nem élek velük, de ugyanaznap találkozás a nagyővel, aki vörös. Neki meg az első..aki vörös. De nem mondtam semmit mégiscsak az anyja a volt nőm..vagy mi. biztos az elsőszülött jogán kíméltem.
  • sakkay
    Az gáz ha a fiam kabátján...na ezt le sem írom inkább
  • LeonSilver
    Lehet, de attól még retardált :)
  • TG Gida
    Szerintem meg egy valag pénzt megkeres ezzel a tecsőn.
  • LeonSilver
    Ááááá, épp mondtam a fiamnak amikor mutattam neki ezt, hogy szerintem ez az a korlátolt, aki a fahéjat is próbálja megzabálni
  • sakkay
    Akkor csak simán az értelmi képességekkel van a gond
  • PhantomAss
    dede, ez a nő szándékosan csinálja, több videót is láttam tőle. Van a cinnamon-challenge pl, amikor fahéjat zabálnak. Namost ő egy egész evőkanállal megeszik mert bírja...
  • sakkay
    Ja ja. Gondolom a kultúrák közötti különbség lehet a gond.
  • repvez
    Én sem akarok az lenni, de az értelmi szinvonalat jelzi csak és a fltünési viszketekség.( tisztelet a kivételnek)
  • sakkay
    Mondjuk nem akarok rasszista lenni, de csak nekem tűnik úgy hogy feltűnően sok színesbőrű égeti magát rongyá' a különböző videókon?!
  • LeonSilver
    Jaja. Maga a videó nagyon jól meg van csinálva :) Csak az ember (??) hülye :D
  • sakkay
    Viszont aki a zenét alányomja az marha ügyes. A metálnál hangosan nyerítettem..
  • LeonSilver
    De hogy lehet ennyire retardált valaki? Fölzabál valami qrva erős paprikát és elkezd vizet meg kólát inni? Hogy fulladt volna bele...
  • sakkay
    Gondoltam, hogy tetszeni fog!!
  • LeonSilver
    Óóóóó, basszadmeg! Leestem a székről, szóval te fizeted a táppénzem... :D
  • bettly
    Rendbe, megkaptam a Mission4Yoday-en, meg egyszer kosz
  • bettly
    nagyon kosz a vallaszodat ,egye fene modot,hol talalhatom a 4.13-at ? itt meg van vaiahol?
  • TG Gida
    Úgy tűnik, hogy a 4.13-mal nem működik a mod.
  • mustangdc3
    Nekem is gond volt vele korábban nálam az volt a gond hogy az auto updater nem működött valamiért.
    4.12.2 re tettem fel hsfx 7.0.3 at. miután más forrásból updateltem a hsfxet, azután működött.
    4.13 nál nem próbálkoztam még
  • TG Gida
    Haj! Ha a history mod be van kapcsolva, akkor nekem se indul. Egyébkén 4.13 a verzióm.
  • sakkay
    Saját perverzióm, hogy rendszeresen olvasom a 444 nevű szemetet. Általában az a vége, hogy"kurvaanyátok"felkiáltással bezárom.
    De ezen visítottam- Nézzétek végig az utolsó 1 perc hihetetlen.Nem tudom minek nevezzem..
  • bettly
    Udv az uraknak, jomagam is meg mindig ar oreg il-2-ot tolom ,mondhatom ritkabban,itt a forumon inkabb estenkent olvasgatok,vagy nezegetem a feltett kepeket meg videokat,.Nem is irtam volna ,ha nem lenne egy kis gondom e jateknal ,kovetve Savas utasitasait ha a 4.12.2 utan HSFX 7.0 -t teszek es utana hsfx 7.1 auto updatert ,csak a 4.12.2 jatek mukodik,es ha a JSGM-ben atallitom hsfx hystori modra : The instruction at 0x23121147 referenced at 0x24487870 .To memory could not be read" ezzel a gyonyoru szep angol szoveggel nem indul el.
    Viszont ha a HSFX 7.0 -et a a 4.12.1 utan teszem igy mar OK,mukodik, de mar nincs 4.12.2. Nem vagyok nagy szamitogep guru a nyelveknel inkabb a nemet mint angol,jol tudom mar nagyon reg nem igen folyik tema e jatek korul,de azert megprobalom kerni a segitseget,ki tudja lehet csak meg vannak regi il2-sok, Lehet en szurtam el valamit, ja az eredeti cd-t megkarcolta a gyermek , a jatek nem az eredeti ami most van,nem tudom ha ez szamitana ,muszaj ezt is leirnom,s ha tenyleg ez lenne a baj orvendenek ,mert egy uj jatek beszerzesevel akkor haritom a gondot. Koszonom a segitseget ,,,egy szep napot
  • Frenky
    Hi! Aktívan játszó/repülő pilótákat kesesek a DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF Csoportba! Gondolom a légcsavaros gépeket használjátok, mert én is azt szeretem :-) Üdv, HUNter
  • Lacusch69
    Üdv a klubban...
  • mustangdc3
    Most nincs rá egy vasam sem. Komplett konfig kell hozzá mert a meglévőt már nem tudom bővíteni, annyira régi :)
  • GaBika6
    Fejlesszél gépet és bírja... Használt alkatrészekből már olcsón megvan az a szint...
  • mustangdc3
    Én benne vagyok! (Repülnék a ClODdal is ha bírná a gépem.)
  • Valka78
    Úgy tűnik vagyunk azért még páran akik a régi il2-t repülik, ráadásul a hsfx verziót. Ha nagyon akarnánk összeránthatnánk néha egy brigádot - full real szerveren egyedül repkedni amúgy sem egy nagy élmény.
  • artivizsla #84929
    Már kezdtem aggódni, hogy nem bennem van a hiba. Előtte értem haza Pozsonyból, "alig" voltam fáradt, a szövegértelmezéshez.
  • sakkay