91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Na és a Dűne? Úúúú, de fasza könyvek! És az 1984-es, David Lynch féle film? Én imádom, és tök érdekes, hogy mennyire szélsőséges véleményeket vált ki az emberekből. Mert nincs olyan, hogy hát nem rossz vagy hát egész jó. Az emberek vagy szeretik vagy utálják. Én szeretem. Nem kicsit :D
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.11.21. 22:05:35
  • whiteskull
    Már kinéztem magamnak. :)
  • Papa01 #85005
    Semmigond.. :) mi 18:00 óta a RoF-al szívunk, nem tudok hostolni.. :(((
    Zsolti: A Hyperion sorozatot neked is nagyon javaslom! :)
  • sakkay
    Bocs Papa csak itt volt a fiam. Majd holnap nézlek hátha leszel.
  • whiteskull
    Természetesen azokat is olvastam. :)
    Most éppen a Térség sorozatot olvasom, aminek jövő héten lesz a bemutatója Amerikában. Mármint a filmsorozatnak. :)

Az elveszett rakéta ugyanolyan kedvenc. :))

Én is e-könyvben olvasok mostanában, de a régi kozmosz-galaktika sorozat teljes fényében itt ragyog a polcomon. Még az újra kiadások is. :)))
  • VO101Tom
    Asimovtól a robotika-birodalom-alapítvány könyvek is nagyon jók (így sorrendben, egyszuszra ;) ), mostanában a Marsi-t olvastam, meg a Scalzi féle Vének háborúja sorozat utolsó könyvénél tartok most.
  • LeonSilver
    Van egy könyvem, illetve kettő, amit qrva sűrűn olvasok.
    Az egyik Stanislaw Lem: Éden (ezt évente kétszer-háromszor elolvasom), a másik pedig Hal Clement: Az elveszett rakéta :)

Az Alapítvány könyvek meg alapmű szerintem.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.11.21. 12:26:57
  • Papa01 #85000
    Köszi! :)
  • Fürtös
    http://brookskiado.hu/sites/default/files/duncan_shelley_a_felelem_ize_reszlet.pdf
  • Papa01 #84998
    Oké! :)
  • sakkay
    Húú azt is sokszor. Olvastam valahol, hogy lehet megfilmesítik az amik!
  • sakkay
    Elvileg igen.
  • Papa01 #84995
    "Ami még szerintem óriási az John Scalzi Vének háborúja sorozata.
    Vagy Haldeman Örök háborúja." Teljesen igazad van, bár szerintem a Scalzi sorozatból az első kötet a legjobb. :)
    Én most Dan Simmons: Dan Simmons: Hyperion sorozatát olvasom, bekerült a nagy kedvencek közé.
  • Fürtös
    A teljes alapítvány trilógia itt figyel E-könyvben :D
    Egyébként elég tisztességes sci-fi gyüjteményem van e-könyvben ha érdekel valakit.
    Mai magyar írók közül olvasta valaki Duncan Shelleyt? Az első trilógiáját egy seggel toltam végig 27 óra alatt. Hihetetlen a pali.
    Másik nagy magyar kedvencem On Sai néven Ír sci-fit. Az egyik a Calderon (Avagy hullajelölt kerestetik) trilogia. a Másik a Szivárgó sötétség sorozat (Scar).
    Ezekből sajnos csak A Calderon van meg elektronikusan, de mindkét szerző megérdemli,hogy megvegyétek a könyveit.

Ami még szerintem óriási az John Scalzi Vének háborúja sorozata.
    Vagy Haldeman Örök háborúja.
    Ha valaki akar igazán jó sci-fit olvasni akkor ezeket szívesen odaadom E könyvben vagy pdf-ben.
  • Papa01 #84993
    Zsolti, a többi Alapítvány regényeket nem olvastad? :) Azok is nagyon jók!! Természetesen azokat is a Mester írta! :) A félkövérrel jelöltek a trilógia regényei.

Az Alapítvány előtt (Prelude to the Foundation), 1988
    Előjáték az Alapítványhoz (Forward the Foundation), 1993
    Alapítvány (Foundation), 1951
    Alapítvány és Birodalom (Foundation and Empire), 1952
    Második Alapítvány (Second Foundation), 1953
    Az Alapítvány pereme (Foundation's Edge), 1982
    Alapítvány és Föld (Foundation and Earth), 1986

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.11.21. 10:00:41
  • whiteskull
    Két könyv van amit én is évente elolvastam régebben. A távoli tűz és az Alapítvány trilógia. Ja, meg természetesen a Csillagok háborúja. :)))
  • Papa01 #84991
    Szia Sakkay! :) 18:00 jó neked?
    Lacusch69: Nekem is megvannak az említett könyvek. :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.11.21. 09:39:51
  • sakkay
    Szeva Papa, este ts?
  • sakkay
    Tök jó, hogy írtátok!!! Megyek is kivenni a könyvtárból. A távoli tűzet ronggyá olvastam 20 éve.
  • Lacusch69
    A nyáron, így vén hülye fejjel megint elolvastam a Viking visszatér-t.
    Simán veri a korabeli sci-fi konkurrenciát, a külföldieket is.
    Nagyon tetszett még anno (vagy 30 éve) Csernai Z.: Atleontisz c. könyve.

Halálra ítélt szakasz: nekünk is kedvencünk volt gimiben. (Itt van a szekrényben ma is)

Még 8.-ban mindenkinek kellett egy olvasónaplót írni a kedvenc könyvéből, bár egy sima jegyzetet is elfogadtak.
    Teljesen elfelejtettem, iskolában jutott eszembe.
    A legjobb barátom 50m-re lakott a sulitól, szünetben elhozta nekem W.Lord : Hihetetlen győzelmét, ami nekem is megvolt.
    Szünetben írtam egy jegyzetet, és pont engem hívtak ki felelni... 4-es...
  • Papa01 #84987
    Tőlem RICHARD GALLAGHER: A halálra ítélt szakasz című könyvét vették 7.-es koromban. Apámat is behívatta a tanárnéni,hogy miket olvasok. Mi köze hozzá?
  • LeonSilver
  • Solt
    Na most nézem, hogy én rosszat linkeltem... az interjúhoz is a videó ment! :( Itt a friss interjú velük: LINK
  • Fürtös
    A Viking trilógiát kellene kötelező olvasmánnyá tenni gimnáziumban.
    Hihetetlen amit a felelősségről és az emberi természetről mesél a történet.
    Én mondjuk személy szerint Fekete István könyvein kívűl minden kötelező olvasmányt lecserélnék, az a sok vontatott szar semmi másra sem jó, csak hogy megutáltassa az olvasást minden gyerekkel
    Mondjuk én is megkérdeztem az irodalom tanárom 6.ban mikor elvette tőllem a Boigáncs című Fekete István regényt amit a pad alatt olvastam,hogy hát neki tulajdonképpen örülnie kellene,hogy olvasok hiszen ez az irodalomoktatás lényege nem?
    Ő azt mondta, hogy olvassam inkább a Légy jó mindhalálig című depressziv förmedvényt... Mire én közöltem ,hogy az szar, és adja vissza a könyvemet. Minden év végén 3 táska könyvet adtak vissza a tanáraim amiket év közben elvettek.
    Mondjuk aztán volt egy fizika tanárom később aki az elvett könyvemet óra végén visszaadta, hogy ez olyan jó, hogy nem veszi el de ha befejeztem adjam kölcsön :D
  • Papa01 #84983
    Köszönöm! :-)
  • VO101Tom
    Ez egy elég friss cikk: http://www.gamekapocs.hu/cikk/2733/exkluziv_kupolavaros_elozetes
  • repvez
    Én nem ismerem ezeket a regényeket vagy történeteket ( nem vagyok egy könyvmoly) igy csak reménykedek, hogy nem jár úgy mint ahogy általlában a magyar filmek.
    MErt hiába van világhirű operatörünk és olyan visuál effekt csapatunk és egyéni látványtervezőink a világba, még is mikor hazai filmet forgatnak az nagyon gyengére sikerül. PErsze nem az ő hibájukból, de ha gyenge a forgatókönyv a szövegek és a szinészi játék akkor akármilyen jó operatőr is valaki nem lesz olyan minőség mint a kinti verzió.

Igy lehet itt is az lesz, hogy bár a könyv maga tökéletes szórakozást nyujt, a játék adaptácoiiója meg köszönő viszonyba se lesz vele, mivel gondolom nem egy az egybe lesz megcsinálva a könyv történése.
  • LeonSilver
  • Papa01 #84979
    Már remegek érte... :))
  • Papa01 #84978
    Zsoldos nekem is ott van a nagy kedvencek között, szerintem sokkal jobban írt mint Nemere..
    Zsoldostól nekem a Viking visszatér, Távoli tűz, Az utolsó kísértés sorozat a kedvencem. Nemerétől pedig Az utolsó bolygó című regény, bár hozzá teszem, hogy Daniel Defoe Robinson Crusoe-ja szintén ott van a nagy kedvencek között... :D
  • LeonSilver
    Húúú, annak idején a könyvtárban elég macerás volt Nemere könyvhöz jutni :) Meg Zsoldos könyvhöz is.
    De jók voltak bakker. Zsoldostól A feladat-ot minden évben legalább egyszer megnézem.
  • VO101Tom
    Nemere Istvántól a Kupolaváros valamikor a 80-as években volt nagyon sikeres. Regény és képregény is készült belőle.

Ennek a teaser videonak kb annyi a lényege, hogy "itt vagyunk, készül". Sem grafikára sem a játékmenetre nem lehet ebből következtetni még, de amit láttál animációt, az a Digic Pictures-nél készült, a szinkront ismert szinkronszinészek adják (egyik srác volt Harry Potter szinkronhangja, a csaj a Twilightben szinkronizálta a főszereplőt), a környezet meg majd sokkal jobban fog kinézni, ha a modellek, propok rendesen le lesz gyártva.

Ha szereted a sci-fi -t, akkor tetszeni fog.
  • Solt
    Ha magyarázni kell, hogy mi benne a pláne, akkor nem te vagy a célközönség! :)
  • Valka78
    Jó lesz ez... Alig tíz évet késett... Mi benne a pláne, mert úgy különösebben nem nyűgözött le.
  • VO101Tom
    Ja ja, jó kis game lesz ;)
  • GPx8
  • Solt
    Egy kis off:

Interjú a készítőkkel: LINK

Nemere könyve alapján, magyar sci-fi írók bonyolítják a szálat, magyar szinkron színészek, magyar készítők! :)

Aki bírja a stílust, annak ajánlom a figyelmébe! ;)
  • sakkay
    Bos. Illetve Az Új il-2 valamelyikével érkezhet, valamikor.
  • RepeszElek
    mi ez a tankos dolog?? Nekem ez kell !! :)
  • Solt
    Üdv Urak!

Ha valakinek jó áron kell 128GB-s SSD: LINK

Nektek 10K!
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.17. 20:31:57