91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mustangdc3
    hétvégén kell próbálkozni. Havi 1x összejön a szerveren 20 ember. war-ok már nem nagyon vannak(illetve nem tudok róla) ha összejönnek egy este 10 en akkor az se tart pár óránál tovább, nincs már ez az éjszakát át repülő csapat.
  • LeonSilver
    Pontosan Tom
  • VO101Tom
    Leon úgy értette, hogy ne múlt időt használj.
  • artivizsla #84924
    Nem kötelező mindenkinek így éreznie, de hosszú ideig jó pár embernek napi szinten "rutinja" volt a gép bekapcsolásakor ránézni az IL2 fórumra, esetleg még írni is oda. Nem egyszer a statisztikában az egyik legolvasottabb fórum volt. Gondolom sokuk fejéhez közben egy pisztolyt szorított valaki. Ráadásul, mint utóbb kiderült, sokan rendszeresen csak olvasni jártak ide, részint az írott anyag végett, részint a társaságnak köszönhetően.
    Ha esetleg egyedül vagyok evvel a véleményemmel, akkor sorry, valamit én értettem félre korábban.
  • lala42
    És mi van ha Lacát átnevezték külhonban Kőmérges Kelemennek?
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.10.25. 20:59:49
  • LeonSilver
    "volt egy összetartozás a tagság között"

Ez így ebben a formában nem igaz. Nem volt.. ;)
  • artivizsla #84921
    Szerintem, itt mindenki elküldte volna neki és nem csak neki, hanem a legtöbbünk szerintem egymásnak is elküldte volna, mert volt egy összetartozás a tagság között és ennek a kis közösségnek az egyik összetartó motorja pont Laca volt, akinek egyébként erkölcsi és morális kérdésekben is sarkalatos véleménye volt nem egyszer. Én találkoztam már vele személyesen is, bótoltunk is, nem volt soha semmi gond. Szóval, én azért bízok benne, hogy "előkerül" és rendezi a dolgait a közeljövőben, mert ilyennek ismertem meg az elmúlt pár év alatt.

• PhantomAss
    Alapból az én lapom sem kezelte az újabb gpu-kat, de nálam egy bios frissítés megoldotta.
    Ilyen ez a popszakma.
    Amúgy bios frissítés után én is rakhattam újra a rendszert , egy napom ráment.
  • TG Gida
    Na ja...Felmentem a lobbyra ma, nem sokan voltak. Viszont repültem egy kicsit offline és szembe jutott, mekkora csaták voltak régebben. Néha 20-an voltunk 102-esek egy serveren, de jó volt:)
  • mustangdc3
    Van Spit Vs '109 is 4.12 vel és hsfx verzióban is, de nem sokan szoktak lenni. Az AoE-en se szokott sok ember fent lenni, ha hétvégén van 10-15 ember az már jó.
  • Lysandus
    Én is. Úgyhogy ezen része miatt a dolognak ne érezd magad szarul Dumbó!
  • Solt
    Az a lap nem kezeli a GTX980-t? Ne már... :(

Azt próbáld meg, hogy a BIOS-ban a PCI beállításoknál tedd GEN2-re, ne hagyd auto-n.

Az a baj, hogy az összes gyártónak van valami nyűgje... én például nagyon szerettem az Asus cuccokat, erre bementem egy helyre (nem írhatom le hova), és a visszavitt termékek 90%-a Asus alaplap és VGA volt... :(
  • Fürtös
    MSI Z77A GD65 a lap, és az MSI nem töri magát össze terméktámogatás terén ezért a lap nem bootol 3. generációs PCIE kártyával...
    A supportjuk egy vicc, először ajánlották a BIOS frissitést, majd miután a BIOST sikerült totálisan szétbarmolni közölték, hogy ja az MSI BIOS frissítő progiját ne használjuk, mert az nem működik.
    Igaz ,hogy az a hivatalos meg az van a supportnál a letőltéseknél, de attól még nem jó.
    Szóval a BIOS elszállt :D
    Még szerencse,hogy ez a lap dual BIOSsal megy, így vissza tudtam írni alapra.
    Felraktam a legfrissebb BIOS-t de ugy sem indul, legutoljára az augusztusi beta Biost javasolta a support, de közölték, hogy nem tudják honnan lehet megszerezni mert nincs letöltő link hozzá :D
    A net tele van ilyen és hasonló problémákkal egy páran belefutottunk...
    Egy biztos én MSI től többet semmit nem veszek.
  • LeonSilver
    GPx8 #84899

Ezt is idevehetjük. Az alap, hogy ha valamit megbeszélsz valakivel és közbejön valami, akkor szólsz, hogy mi van.
  • beci43
    Ki a második?Tényleg felfoghatatlan...
  • Solt
    980Ti van egy Gigabyte Z97X Gaming 7 lapban.

Mi az, hogy nem tudod bebikázni? :)
  • croatianus
    Úgy egy éve itt még keringtek néhányan (néha 30-40-en is.):AoE
    De ehhez köll ez is:HSFX
  • TG Gida
    Szevasztok!
    Az ős IL-2-vel repül még valaki? Vannak még serverek?
  • Fürtös
    Solt neked 980-ad van ha jól emlékszem, milyen alaplapba tetted?
    Megjött tegnap az enyém de az istenért sem bírom bebikázni...
  • Solt
    Igen, és mivel pont úgy vagyok a dologgal ahogy te, ezért nem is hoztam szóba eddig...
  • LeonSilver
    :(
    Nagyon szomorú vagyok most. Te akkor már a harmadik vagy... amiről tudunk.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.10.24. 19:39:38
  • LeonSilver
    Elolvastam Tom. Csak... próbálom magamban mentegetni a menthetetlent. Érted ugye?
    Tudod, hogy ha ez ember megkedvel valakit, akkor nehezen fogadja el, érti, hogy még sincs rendben valami az illetővel.
  • Solt
    Akkor én már csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy több mint egy éve nála van javításra a Dell U2311H monitorom, plusz 10K forintom. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert nagyon én sem erőltettem, hogy adja már vissza, de ennyi panasz után azért nálam is más megvilágításba kerülnek a dolgok. Nem tudom mi a szar történhetett vele, mert egyáltalán nem ilyennek ismertem meg. :(
  • VO101Tom
    Nemtom mennyire figyelmesen olvastad Dumbo írását, itt nem arról van szó, hogy hirtelen eltűnt, és senki nem tud róla semmit. Itt arról van szó, hogy kb egy éve nem fizette ki, amit megkapott (ami önmagában nem is lenne akkora gond, mindenki kerülhet váratlan helyzetbe, de akkor küldje vissza azt, ami nem az övé), és az csak ráadás, hogy két hónapja teljesen elérhetetlen lett Dumbo felé. Németországban dolgozik vagy sem, szarul áll anyagilag vagy sem, történt vele valami nagyon extra két hónapja vagy sem, ezt elég nehéz lenne bármivel kimagyarázni. Szerintem.
  • LeonSilver
    Nem csak te Tom. vagyunk itt páran, akik ugyan azt tették volna, mint dumbo, hisz' ismertük LacAI-t.
    Számomra még mindig tök hihetetlen és nagyon szomorú vagyok basszus. Mert én ugyan még személyesen nem ismertem, de qrvára megbíztam benne. Remélem előkerül egészségesen, kicsengeti dumbónak a zsetont és tisztázza ezt az egészet. Jó volna.
  • VO101Tom
    Dumbo, valszeg én sem csináltam volna másképp, azért Lacát ismerjük már annyi ideje, hogy hasonló helyzetben én is simán elküldtem volna neki amiről szó van, nem is gondoltam volna arra, hogy fizetés helyett lelép.
  • 77pxdumbo
    Gondolhatjátok, hogy én mennyire csalódott vagyok, és nem is annyira a pénz miatt. Lacával már akkor összehaverkodtunk amikor bőszen harcoltunk egymás ellen még az IL2 aranykorában. Ő VO.102-sként Gidáékkal én még 77.PX-esként. Nagyon sokat repültünk együtt akkor is, amikor másokkal nem jött ki olyan jól. Kecskeméti repnapokon pedig sok vidám órát töltöttünk együtt. Régebben már boltoltunk, igaz akkor én vettem Tőle karit és fizettem is rendesen.
    SnowFox DCS fórumban a rendőrséget javasolta, ami már nekem is eszembe jutott, de csak mint legvégső megoldás. Azért is írtam ide le a sztorit, hogy talán ezt elolvasva békésebb úton is elrendezheti még a dolgot.
  • PhantomAss
    Hát, ezen én is ledöbbentem most.
    Nem akarok ítélkezni, nem ismerem személyesen, nem tudom mi lehet a háttérben.
    Csak valahogy...én úgy vagyok vele hogy az adott szavam és a becsületem többet ér bárminél.
    Remélem tisztázza magát.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.10.24. 12:41:37
  • GPx8
    Én ismeretlenül sem tartom korrekt embernek. Csak telefonon beszéltünk párszor (egy joy-t akart tőlem megvenni), meg is beszéltünk egy konkrét időpontot áprilisban, hogy jön hozzám időre (tehát legyek otton), nem hogy nem jött, hanem nem is értesített, hogy bocs, nem tudok vagy valami...
    Utána több privátot is írtam neki (még sms-t is), de nem válaszolt. Még utána feltűnt a fórumon, hogy majd mindenkit jól lelő, ha újra fog repülni, de akkor sem sikerült kapcsolatba lépni vele.
    (Monjuk én pont jobban jártam, mert sokkal jobb áron tudtam eladni a cuccomat, mint amit neki ígértem.)
  • LeonSilver
    Mondjuk sose volt egy kifejezett fészbúk huszár, de június óta ott sem volt.
  • LeonSilver
    Én sem gondoltam volna LacAI-ról meg valahogy számomra hihetetlen még mindig.

NEM abban kételkedem, amit dumbo leírt, szó sincs róla. De .. például tudjuk, tudhatjuk, hogy mióta így eltűnt Laca éle-e, hal-e?
    Vagy nem tudom... annyira hihetetlen. És nem azért, mert ennyit keresett meg annyit keresett. Egyszerűen az ember nem így ismerte meg Lacát.
    Vannak, akik személyesen is ismerik tudtommal. Ha vetített volna az nulla perc alatt kiderült volna.
    Én abban bízom, hogy minden rendben van vele és abban is, hogy kicsengeti amivel tartozik és kész.
  • beci43
    Ezen én is döbbentem.Bár,szerintem mindenki életében van lejtmenet,legalább egyszer.Ennek ellenére nem értem,de az igaz hogy Laca már két hónapja ténylegesen "eltűnt".
  • Lebowski
  • Valka78
    Bocs, de ezt nem bírom szó nélkül hagyni. Ez nem balekság. Laca már régóta tagja ennek a fórumnak és mindig is korrekt fickónak tűnt. Én is megbíztam volna benne, pedig nem is ismerem. Őszintén szólva teljesen le vagyok döbbenve. Mit mondjak - eddig volt egy olyan képzetem, hogy "mi" itt jobbak vagyunk ennél.
  • VO101Tom
    Hát, ez gáz :/
    Én nem hallottam felőle semmit, mióta nem repked, azóta TS-re sem jár, nincs infóm arról mi van vele.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.23. 13:19:54
  • 77pxdumbo
    Egy kis OFF HerrLacáról
    2014 tavaszán úgy tűnt nekem, hogy Laca visszatér a repüléshez. Írt is pár ilyen értelmű postot, amikben még videokártya beszerzésére készült, de pill pénzzavarban volt.
    Gondoltam régi jó cimboráért megtesz az ember egy- két dolgot. Felajánlottam neki egy ASUS GTX 680 DCuII Top kártyát. Azt mondtam neki, hogy használja és ha beválik, majd később kifizeti, ha nem tetszik akkor meg visszaküldi és csak a postaktg.-et kell állnia. Ezt elég korrekt ajánlatnak gondoltam és Laca el is fogadta, így a karit elküldtem neki.
    Használta is a nyáron, reppentünk is párat, majd augusztusban rákérdeztem, hogy akkor mi legyen, mert több vevőm is lett volna rá (PHaprón meg volt hirdetve 60000 Ft-ért). Laca azt mondta, kell neki a kártya, nagyon jól működik és a 60000 Ft vételár is megfelel neki, amit hamarosan át is utal a számlámra.
    No itt van a bibi. Azóta sem láttam tőle egy vasat sem. Több mint egy éve telefonálgatok, írok neki privát üzeneteket, amelyek során mindig készségesen biztosít az felől, hogy holnap már utalja is a pénzt. Közben ugye rakosgatta fel sg fórumra a képeket a csodálatos pipa, majd azután borotva gyűjteményéről. Aztán németországban dolgozott, és elmondása szerint 7-800000 Ft-ot keresett havonta, tehát a pénz nem lehetett akadály.
    Azt is felajánlottam neki, hogy havonta 10-20e Ft-onként részletekben is kifizetheti, de ha végképp nem telik rá akkor szépen csomagolja be és küldje vissza a kártyát hiszen repülni már amúgy sem szokott.
    Ez tartott 2015 augusztus végéig. Azóta a telefonja nem fogadja a hívásomat, hiába próbálkozom lassan két hónapja elérni: semmi.
    Nem akartam ezt -és a nyilvánvaló balekságomat- közhírré tenni, mert eddig azt gondoltam, előbb utóbb majd csak megoldódik a dolog, de ezek után sajnos egyértelművé vált számomra Laca rosszhiszeműsége az ügyben.
    Ha még esetleg olvassa a fórumot és megkeres, tudatni fogom a nyilvánossággal.
  • Kurfürst
    A forum alapján kisebb poénnak, jópofaságnak szánják a vezethető tankokat.
  • messerharcos3
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hátha valakit érdekel
  • Rue East
    Félre értettél, én tudom, hogy ez BoM. A kérdésem arra irányult, hogy terveznek-e ilyen játékmódot, vagy mit lehet még erről a videóról tudni?
  • VO101Tom
    Nézd meg ki a feltöltő :)