IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Enje! <#ejnye1>
F.A.Q. 22. 23. pontjai. Tessék elolvasni!

Bucser
azt hiszem magyar.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha csak annyiba kerül akkor 1-2 hónapon belül megveszem! Csak az lenne a kérdésem, hogy magyar-e?
Bucser
Már csak pár lencse kell hozzá, hogy eltûnjön az a ronda szegély😊

Valahogy így😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Trucker39
Kis érdekesség igy Karácsony tájékán. A másik fórumban már "eldicsekedtem".
Végre összeállt a három monitoros rendszerem és elfogadható teljesítményt nyújt az Il-2 alatt (alapvetõen ezen szimulátor miatt állítottam össze).
Vannak még hiányosságai, de majd összecsiszolódik a rendszer.
Majd teszek fel képeket. Most csak egy hevenyészett videót linkelek be.

Test in 3 monitors

Trucker39
Ime: Il-2 1946 a CD galaxisban 😊

Szerintem is vedd meg!
Egyetlen javítást kell csak hozzá tenni (4.08m)

Csak a fele, 3kHuF.

http://galaxisnet.hu/PC/14187/il2-sturmovik-1946

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Bucser
vedd meg az 1946-ot (kb 6000 Ft) az a legújabb és benne van minden amit kiadtak.

Az alap Sturmot meg felejtsd el.

azt tudom hogy az il-2 1946ban sok gép van, de nekem az il-2 sturmovik van meg és ahhoz keresnék kiegészítõket.de ha csak szted elbarmolni lehet vele akkor nem kell. lennen még egy kérdésem. az il-2 1946 mennyibe kerül?
Trucker39
Mármint milyen kiegészítõ gépekre gondolsz? Az il-2 1946-ban rengeteg gép van. ha ez nem elég, akkor nem jó szimet választottál, mert ehez nem lehet újabb gépeket letölteni.
Mondjuk az más kérdés, hogy a már meglévõ gépek közül egyre több "válik" repülhetõvé. Ez sajnos nem hivatalos, vagyis csalásnak minõsül. ha van kedved "elbarmolni" az il-2-t a gépeden, akkor találsz az alábbi linken moddereket. Igaz, hogy angol nyelvûek, meg egyik másik elég neccesnek tûnik, de van közöttük egész szép próbálkozás is.

IL-2 MODS

szeretnék segítséget kérni! honnan lehet kiegészítõ gépeget letölteni?
a segítséget negyon megköszönném!
Köszi és Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!!!

Trucker39
Némi info:

Link1
Link2

Tudom hogy hülye kérdés de mi is az a BOB?????

Bucser
Meg a hurriban pumpálni a szívatót mielõtt beindítod😊

Nagyon mókás😊

Valamint, hogy kinyitod a fülketetõt (és ha van TrackIR-od) oda hajolsz ahova akarsz a fülkén kivül is akár😊 Leszállásnál baromi hasznos!!!

Ha lenne multi akkor szerintem nem tolnák annyian az il-t
A hangulata az tényleg lehengerlö.
A repterek sem ugy néznek ki mint az il2-ben, egyszerü füves placcok! 😄
Na meg hogy ha ugy állitod be akkor nem csak egy gomb kell a moci beinditásához hanem pár kattintás a müszerfal megfelelö kapcsoloin és karjain.....
Bucser
Igazából totál más mint az IL-2. (irányítás terén) Nekem tetszik nagyon és a milliõ meg odabasz. (pl induláskor angol reptérrõl egymás mellõl indulunk riadóstartra és ha a törés ütközés be van kapcsolva akkor igencsak izgis tud lenni a 16-32 egyszerre felszálló gép vagy 2 hullámban felszállás.

Egyszerûen csak a multi hiányzik belõle és BOB-ig símán kibírom vele😊

Valahol találtam egy jó leirást a stratégiai részhez angolul de nem tudom hogy mi a linkje már elfelejtettem!
Ha nem érti az ember hogy kell irányitani az egységeket akkor gyorsan vége lessz az angliai légicsatának 😄
Akkor úgy látszik ezt elég sok szerverüzemeltetõ nem tudja..😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Her Laca
Hát igazad van😞(( Kénytelen voltam csúnya dolgot mûvelni. Estére véleményezek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Teljesen mindegy, hogy mire állítod be. A host saját beállításaival fog menni a játék.

www.pcpilot.hu

A különbség az elküldött adatokban van szerintem, pl. kisebb sebességre állítva nem látja rajtad a másik, pontosan hol áll a féklapod, ég-e a fülkében a lámpa, stb.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

nem
Muki100
de akkor nem lesz sokkal darabosabb a játék?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

igen.minél kisebbre van állítva a netsebesség annyál kevesebb csomagot próbál küldeni és fogadni.ebbõl következik hogy kvesebb csomag ttud késni és elveszni.
Egyik szerver szabályzatában ezt olvasom:
"Set your connection speed to 14.4K, it will reduce the lag!"
Ez igaz? Próbálta már valaki? Egyébként valahányszor beállítom Cable/XDSL-re, minden csatlakozás után automatikusan visszaállítja ISDN-re.

Idén többször nem jelentkezem, kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt és kill-ekben Gazdag Új Évet! 😊
Bucser
oltban nem is fogod. ugyanis alapjában kiegészítõet gyártó úriemberek megvették a Battle of Britain kódját és megcsinálták a Wings of Victory-t. közvetlenül a fejlesztõtõl érdemes megvenni a neten való rendeléssel. boltok polcain biztos nem találod meg.

Her Laca
Köszi. Meggyõzõ , asszem megveszem. Csak boltban nem találtam még ,pedig ma is kerestem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

dede 😊
PhantomAss
csak nem a balaton map ?

GOOBY, pls

talán...

de télleg nagyon ... (pont,pont,pont)

tudom. a mi kurva anyánkat...
Scottt
Mit kell nézni aképen?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem tudtok segíteni? Tényleg szükséges lenne. Elõre is kösz!
TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Talán nem neked kéne bocsánatot kérned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hát igen ö rá hondoltam és nem rád 😄
bocs ha félreértetted😄

sztem õ a haverjára gondolt...
Okoska törp! Mirõ' ugacc? 😄
Eszembe sem volt felmenni. Itt vagy a zindexen olvastam, hogy a soundmodot nem szeretik sokfelé. Csak tudatosult bennem, hogy a soundmod úgy "mellesleg" egy crack is egyben. 😞

... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...

Her Laca
Ezt most komolyan mondod??? Mert ha igen hát ránézek.

Heló nem tudjátok, hogy ki lehet -e valahogyan kapcsolni az Anyahajóból kijövõ rohadt sok füstöt, de csak azt és a felhõket meg a többit ne. Mert nekem e miatt szaggat és mindig beakad a leszállás elõtti másodpercben és a következõ kép már a vízben úszva van.
TG Gida
fotósopp

nemtom.én beírtam gugliba és egy pillanat alatt letölthettem volna... gúgli barát mindenféle szempontból.

Gida faszányos a neved!!! 😄 hogy csinátad?😊
TG Gida
Bizonyos servereken azért nem szeretik,mert megenged olyan modokat is,amik
már a cheat kategóriába tartoznak.

Battle of Britain II <#szeret><#szeret><#worship><#worship><#szeret><#szeret>
Lassan az a helyzet, hogy nem a játékot crack-eljük fel, hanem a crack-et játékozzuk fel...ded szerverekre beengedés reményében. 😄
az megesik de legalább mostmár nem fog basztatni...

én meg szerzek valahonnan egy joyát és a pofájába röhögök XD

Csak a dedikáltak nem engedik be.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

háát én besírok ezen a csákón most meg rinyál hogy nem engedik fel a szerverek XD leütöm...

FixY kollega hozzászólásában már ott is van a megoldás a barátod problémájára...