IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.zeladon.com/cart.php?target=search&substring=sturmovik
Koszi
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szerintem érdemes megnézni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha kinn a futó,nyílik a fékszárny is.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Köszi, sikerült!
Vaolamiért ezekben a Mission-okban nem engedi be- és kihúzni a futót és a fékszárnyakat sem tudom leengedni....?
Illetve:
Single Missions-->USN-->F4F-3-->kiválasztod, hogy mit akarsz gyakorolni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tud nekem valaki segíteni ,hogy hogyan tudok olyan küldit, vagy terepet betölteni, ahol gyakorolhatom az ANYAHAJÓRA le- és felszállást?
Köszi!
Van viszont újabb fajta megoldás ami már 1024x768 és 1280x1024.et is tud
csak ezek mégt drágák egyenlõre és fárasztja a szemet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én tavaly láttam egy 3D szemüveget a VRcenter honlapján,ami USB-rõl mûködik.Azóta sajna megszûnt az oldal.Azt írták,hogy a legtöbb játékkal kompatibilis.Az árára nem emlékszem,de talán 30k alatt volt.(Azóta sajna megszûnt az oldal.)
Isten áldja a pogányokat!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha elfogadsz egy tanácsot: Kezdõként tartózkodj mind az egyéni, mind a csoportos fordulóharctól!
Eleinte inkább csak nézelõdj, és a magányosan csellengõ gépeket támadd meg váratlanul. Ha eltaláltad, ha nem, tûnj el onnan, ne forgolódj!
Én ugyanezzel a nickkel vagyok, mint itt. Ha meglátsz, csatlakozz, és megyünk egy kanyart!
Szvsz nem jó nem tetszik, vagy csak megszokás kérdése?
Most délután mentem egy kanyart a Spit vs. 109-en. Nem is rossz az A8-as Fóka... 😊
Ma is lelõttem vele 3 Shitet meg egy P47-est. Engem egyszer lõtt le egy Shit, de csak azért, mert elfogyott a benyám... 😞
2 perccel több üza, és elkapom...
Az elõbb olvasgattam errõl, azt mondták az ilyen típusú 3d feltételezi pl, hogy a két szemed milyen messze van egymástól és a monitortól.. és azt is mondták hogy ha hibátlanul állítod be, nem fáraszt. (persze ehhez gondolom végig ugyanolyan messzirõl kell nézni..)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Lacusch: mentem is pár kört, jól sikerült de a stat másképp gondolkozik;Ð Arra pl már nem is gondoltam hogy ha nem bázisreptéren szállok le a szétlõtt gépemmel nem lesz befejezett a küldetés..
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Ime, a képek:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Kép 8
Kép 9
Kép 10
Kép 11
Kép 12
Kép 13
Néhány hetente cserélem a képet, ezt most tettem fel pénteken este.
Hehe, azonos háttérképünk van...
Kép
Sajnos, a nagyrészét nem ismerem és valószinüleg soha nem is lessz kipróbálva.
A kétmonitoros rendszer jó lenne, de nekem három van. Mit csináljak, adjak el egyet ? <#smile>#smile>
Azért kíváncsiskodom, hátha van még valakinek hasonló tapasztalata, vagy huzalma hozzá hogy kipróbálja és a véleményét leírja ide.
A linkelt videó a 4.05 verzió feltört változatával készült,
nem tudom lehet-e a moddolt 4.08-el ilyet csinálni.....
Mi a fenének akarsz pilótát irányítani földön???
Nem tudja valaki hogy lehet irányítani a pilótát a földön? Tudom hülyén hangzik de mellékelem a videót:
youtube
Ha vki tudja mondja el lécci!
kb. így
A 162.50-es 3D drivert ajánlottad, amihez a hasonló számozású normál drivert is fel kellene telepíteni. De én abból csak a "Quadro" verziót találtam meg, ami nem telepíthetõ a gépemre (nem talál kompatibilis hardvert).
Más párosítást nem találtam, igaz, csak átfutottam a listát.
Figyelem, aki kiszeretné próbálni, csak saját felelõsségére tegye!!!
Valahol olvastam, hogy anno, voltak némi kísérletek az Nvidia-nál, az ún. 3D fejlesztésre. Nos, úgy gondoltam, kiderítem, hogy mit lehet ebbõl kihozni. Kis keresgélés után találtam drivert
3D Stereo Driver
amit letöltöttem, feltelepítettem. Kis állitgatás után sikerült is müködésre bírnom. Itt érdemes megjegyezni, hogy többféle módszer van némi 3D hatást kiváltani a számitógép monitorán. Ebben az esetben a leggazdaságosabb megoldást választottam, vagyis egy mezei 3D szemüveget, amit mozikban osztogatnak, filléres dolog. Akár szines vetitõ fóliából is lehet fabrikálni. Mivel épp volt itthon egy szemüveg, így ezzel nem kellett bajlódnom. (Javaslom, a beépített demot nézze meg mindenki! Nagyon hatásos.)
Azt már eddig is tudtam, hogy az IL-2 igazi orosz technikát képvisel. Szinte minden barkácsolást kibír. Ebben az esetben is valami hasonló dologra számítottam és bizony nem kelett csalódnom. Azt elõzetesen meg kell jegyezzem, hogy az emlitett driver nem teljesen tökéletes. Vannak hibái, meg nem is éppen mai darab. Nos, nem húzom tovább a dolgot, lássuk mire jutottam.
Mivel a driver profiljaiban csak az ös IL-2 Sturmovik-ot találtam, így azt kerestem elõ elöször. Telepítés után átkapcsoltam 3d üzemmódba és csodák-csodája, hiba nélkül indult is. Kis állítgatás következett itt is, majd következett a repülés. Kis hiba itt is van, ugyanis külsõ nézetben ami nagyon látványos beállítás, az belsõ nézetben nagyon zavaró. Megis fájdult tõle a fejem. Ha viszont csökkentett mértékben használom, akkor kisebb a külsõ nézetben a hatás, viszont a fülke nagyon jól néz ki.
Gondoltam egy nagyot és úgy döntöttem, hogy kipróbálom az Il-2 1946-l is. Úgy voltam vele, legfeljebb nem müködik, hiszen profil nincs hozzá.
Itt ért a következõ meglepetés. Simán, hangsúlyozom, minden gond nélkül elindult és át is lehetett váltani 3D üzemmódba. Itt is szükséges volt némi állitgatás, hiszen a driver alapból 1280x1024 felbontásra volt kalibrálva, az il-2 nálam meg ugye 3840x1024 felbontásra van állitva. Ketté is vált a kép rendesen. Olyan szédítõ hatása volt, hogy majdnem szükségem volt a "böfi zacsira". <#nyes>#nyes>
Némi állítgatás után hasonlóan jó eredményt értem el vele, mint az Õs IL-2-vel.
Itt már elragadott a hév. Beállítottam a TrackIR-t, a 6DOF MOD-t és a Sound MOD-t. Gondoltam, ha már lúd, legyen disznó 😊
Természetesen megsem lepõdtem, hogy az Il-2 gond nélkül müködött.
Nagyon érdekes, hogy a 6DOF miatt amugy is látványos fülke látvány után igen meglepõ volt például, hogy a Revi, hogy is fogalmazzak, a monitor és közöttem látszódott. Annyira plasztikus a látvány, hogy szinte meg lehet fogni. A természetes mozgás miatt nagyon jól kiegészíti egymást a 6DOF és a 3D hatás. A Ju-88 "Stuvi"-ja, illetve annak az oldalán található kapcsolók teljesen olyan hatást keltenek, mintha meglehetne fogni öket.
Megnéztem külsö nézetben, álló helyzetben a Ju-88-t. Kicsit erõsebb beállítások mellett, oldalnézetben olyan látványt nyújt a gép, hogy a szárny közelrõl nézve jó 10-15 cm-re "kilóg" a képernyõbõl!!
Mintmár mondtam, vannak hibák is. A legnagyobb hiba a szinek kifakulnak. Szinte minden szürkés árnyalatot kap. Az eltolt képnézetek miatt némi plusz teljeítményt igényel, de ez elhanyagolható. CRT monitoron nem tudom, mennyire fárasztó a nézés a két félkép miatt, de bizonyára az.
Összességében nagyon tetszett, amit láttam, de hosszútávon nagyon fárasztó nézni a képet. nagyon kiváncsi lennék arra, hogy egy komolyabb 3D szemüveggel ( valamilyen folyadékkristályos megoldásúval) milyen látványt lehet elõidézni. Akinek van szerencséje ilyennel rendelkezni és esetleg van hozzá huzalma is, hogy kipróbálja, azt kérem ossza meg velem is, itt a fórumon.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99