IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha csalók ellen gyakorolsz attól úgyis csak jobb leszel" ez tényleg igaz lehet, hacsak nem leszel frusztrált tõle. mert vannak olyan lehetõségek is a csalásra amiket nem lehet egyértelmûen észlelni, de egy jó pilóta számára óriási elõny. (pl. nincs overheat... ilyet már láttunk 😊 )
persze ha kezdõ vagy akkor tök mindegy, mert ahogy nalyib is írta, valszeg boldog-boldogtalan szanaszét lövi majd a segged 😊
amíg bele nem jössz.
Ne aggódj a csalás miatt, a hivataloson kívül 100% konkréttal még nem találkoztam. Néhány (nagyon) gyanús eset már volt, de olyan elenyészõ számban, hogy nem érdemes izgulni a dolgon.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A csalás azért nem ekkora jelenség.. lehet hogy közömbös vagyok kicsit, de még nem láttam olyan ellent, aki biztosan csalt volna.

Ha csalók ellen gyakorolsz attól úgyis csak jobb leszel, játékban nincs dicsõség😊

Azért ne várakozz túl sokat, ha a '46 gépi ellenfeleihez szoksz hozzá, mindenki legyalul majd;Ð

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Én is gyúrom a 46-ot. Elötte meg az fb-t. Eddig kizárólag offline. Most gondolkodom netes játékon, de mint olvasom egyesek csalnak. Tényleg ? Én nem szeretem a csalásokat, azt meg még kevésbé, hogy valaki engem vádoljon csalással. A hozzászólásokat olvasva ilyen is volt. Hogy lehet ellene védekezni ? Kezdõként majd keresek nekem való ellenfeleket, mert a profik úgyis megennének reggelire.<#nevetes1>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Régebben valóban nagyon sok játékból és patchbõl (5CD + patchek tömkelege) kellett összerakni, az 1946 megjelenése nagyon sokat egyszerûsített a dolgon.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Palinko
igen pont az említett FAQ zavart össze mostmár látom hogy az a sok instalálási útmutató 3 különbözõ játékot ad és nem kell az összes kiegészítõt az alap játékra rárakni 😊
Vogel
Kis sebességen G2-t veri, ja és 4000m alatt mindenben jobb. 4000m fölött halott. Oda más P-k kellenek 😊

Vogel
P39 a kedvencem szövi oldalon ha rávetemedek 😊 Nem bántani.

Tesco, 3000Ft: Il-2 Sturmovik 1946. Aztán letöltöd hozzá a 4.08m patchet, és kész.
Egyéb kérdés: FAQ. Nagyon jól leírt benne mindent Neuro.

Palinko
valaki segítene olcsón megszerezni ezt a játékot? 😊 kérem szóljon privátban mert itt annyi kiegészítés meg minden van hogy nem tudok elmenni rajta, hogy valami fizikailag, kinézetileg is jó játék legyen és elmennyen nem ép atom gépemen 😄 vagy nem olyan veszélyes ennek a szimulátornak a gépigénye?
Igen, megvan az az elõnye ebbõl a szempontból, hogy a középmotoros felépítés miatt nem köpi tele olajjal a szélvédõt motortalálat esetén.
Apropó: Oleg, hol van a Messzerek és a Fókák benzines szélvédõmosója???

Én offline az õs-Sturmovik 1.1-et használom. Az AI sokkal jobb ellenfél, mint a 4.08-ban. A sérülésmodell viszont elég röhejes...

Her Laca
És még égve is jól lehet vele harcolni,füstölve meg neadj isten még egy komplett órát is elrepked. Én speciel a szövi gépek közül a legjobban szeretem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

na azért 1.22-höz képest a 109-ben is antidugó van😊

a rata viszont sokkal átesõsebb lett.

Viszont piszok jól ég...
Ráadásul nem mindenki Maggi.
A 30db-os javadalmazás az M4-hez tényleg sovány egy kicsit.

Régebben sokkal hajlamosabb volt a dugóra, most már közel sem annyira (Oleg's wonderful world).

Her Laca
Repülj Maggi ellen amikor cobrába ül. Majd meglátod millen hatékony az a fegyverzet😄DDDDD Meg mé kéne dugóztatni ? Megjegyzem ki lehet azt venni ,csak köll egy kis magasság.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

a p39 jól fordul, de ha dugóba esik ott is marad, nem olyan stabil mint a messzer. kis magasságon egész jó, fõleg a d2-es a fegyverzete miatt. a 37 milissel elég nehéz eltalálni akármit is ami mozog és közel sem olyan hatékony, mint azt az ember várná.
Mikor utoljára próbáltam úgy tûnt nem egy fordulóharcos...persze más meg a G6-ot tartja téglának😊

Her Laca
Bocsi ,hogy belevakkantok ,de ha lefordulsz egy Cobrát bármillen messerrel ,hát hogy is mondjam akkor a hiba az ellenfélben van😊

Vedd le a felbontást annyira, hogy terep fölött is jól lásd a pontnyi gépeket. Sajnos nem mindig garancia (néha közelebbrõl képesek a legjobban beleveszni), de enélkül nekem pl. esélytelen lenne a rácsapásos támadás.

Az immelman veszélyes, ritkán használható (nem tudom az eredeti, átesõs változatra gondolsz-e), a sima hátas pedig szerintem mindig rossz ötlet, ha üldöznek. Csak figyeld meg, milyen könnyû célpont az, aki felhúzza elõtted a gépét.

109-essel (kivéve K-4) az amerikai gépeket (kivéve P-40) mind le lehet fordulni, ha néha nehezen is. Továbbá általában jobban is emelkedik náluk.

Ha spittel kerülsz szembe akkor 109G2-vel bezárólag jó esélyed van, az újabbakkal meg tûnj el, hacsak nem bízol benne hogy a másik rosszabb pilóta nálad. Akkor megpróbálod ügyesen magad elé engedni, aztán gyorsan adsz a szájának😊 Tempesttel hasonló a helyzet, de pl G-10-bõl nekem legyûrhetõnek tûnt (csak ezeknél valahogy mindig ott terem egy spit is😄)

109-ben egyébként azt kell kihasználni, hogy nagyon szereti a meredek manõvereket: ha 400 km/h fölött repülsz vagy harcolsz, érdemes meredeken emelkedni vele, így mentesz meg a legtöbb energiát. Egyenesben repülve sokszor csak elvész a többlet.

Másrészt, utazáskor kíméld a hûtõt és a benzint, 50-60% gázzal a messzer kb ugyanott van egyenes repülésben, mint 100%-kal. Így fél tank is elég szinte akármelyik Warclouds-térképen, és annyival is könnyebb a géped.

Ha zuhanásban utolérnek akkor valószínûleg lassan repültél.. 350 alá csak biztonságban érdemes menni! Az amerikaiak utolérhetnek, de azok elõl meg nem kell zuhanni😊

Ne aggódj, Hartmann is sokat hibázott eleinte... 😊
Szerintem ne mindjárt a Spit vs. 109-en kezdj online, hanem gyere a Skies of Valorra, ott mindig sokan vannak. Igaz, színes ikonok engedélyezettek, és van külsõ nézet is, de jól el lehet szórakozni.
Ha mégis komolyabb szervert szeretnél látogatni, akkor inkább a WarClouds ajánlom. Nem fullreal, de ahhoz közeli (speedbar, térképen saját gép megjelenítése, és közelrõl fekete ikonok használata), és hidd el, hogy itt is nagyon jó (ha nem jobb) pilóták vannak.
A földháttér-probléma... szóval az nálam is megvan... Ha téli térkép van, akkor persze semmi probléma...
Részben kiküszöbölhetõ a nem világos háttér elõtt is, ha 1024x768-ban játszol. Ilyenkor bazinagy fekete pöttyöt jelenít meg távolabbi gépek esetén. Igaz, hogy ronda, de hasznos...
A WarCloudson ezen ment el az elõzõ féléves staton a 109K4-gyel elért jó helyezésem, mert az utolsó 10-12 bevetésre már az új, 22-es wide TFT-vel mentem 1680x1050-ben, és gyakorlatilag nem láttam a távoli gépeket a pici pixelek miatt. Azóta megoldottam...
Jó szerver még gyakorolni a =gRiJ=Dedicado, a BGserver, UKD2-3. A BG-n pl. kifejezetten jó pilóták vannak mind a két oldalon, és a színes ikonok ellenére gyakran vannak itt srácok a Pumától, a Dongótól, néha a Ricsitõl stb..., meg még néhány századon századon kívüli magyar. A külföldiek is jók, a =FI=, a ROSS, és (természetesen) a BgAF tagjaiból is sokan vannak.

TG Gida
Mindig öröm látni egy pörögve zuhanó Spitfire-t...😊

Isten áldja a pogányokat!

Alapbol q-val tudsz felvenni tracket es leallitani is, de menubol is elerheto ez, ha jatek kozben nyomsz egy escape-t. Ezeket a Play Track menuben tudod lejatszani.

#ofp.hu@irknet

Willenbrock
Valóban sajnos a 109-essel nem nagyon aratok.Próbáltam nagy lendületbõl magasból is támadni meg mindenhogy de sokszor beszürkül a kép meg szem elõl vesztem az ellenfelet.Immelman fordulóban a felsõ ponton mindíg leszednek,zuhanórepülésben utolérnek.Fordulóban persze lefordulnak-ahogy tapasztalom a váltakozó irányú meredek emelkedés lehetõleg a nap felé rövid ideig bejön mint védekezés.Meg a lassú palástorsó néha.A legnagyobb gondom hogy a talaj színébe veszik az ellenség és manõver közben gyakran szem elõl vesztem.Pár P-47-est azért már leszedtem meg 1 Spitet is-párat megsebeztem.Bezzeg La-5FN-nel kapásból leszedtem 1 Bf-109-est,manõverezõ harcban.Meg KI-84 essel is elég könnyen 1 Corsairt.Amúgy a Statot hogy lehet megnézni?És hogy lehet trackot csinálni az online harcról?Majd figyellek a szerveren és szívesen csatlakozom hozzád.Kooperatív hadjáratokhoz hogy lehet csatlakozni?

na hát csak megjött ez is, kicserélték nekem is 😊

Scottt
Már kezdi<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

enyém 32 bites

Sziasztok!

Tanácsra volna szükségem. Megvan az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles alapjáték eredetiben. Felrakom a játék fut rendesen stb, de teljesen kiszámíthatatlanul, néha már az elsõ küldetés után kifagy. Amikor lerepülted a küldetést, elolvasod az értékelést és lépnél tovább akkor egy pillanatra megáll és a következõ oldalként nem az új küldetés szövegét+térképét adja be, hanem ugyanaz azoldal csak kb. "nincs kitöltve". Mutatja a térképet-üresen, mellette a szöveges rész helyén semmi. Közben persze az asztalon hibaüzenet.
Valakinek ötlet?
Igen mer' a Gladiator a legjobb mer' lefordul mindent😛

Scottt
Szerintem meg nem.Nem lehet eldönteni.Pilótán múlik sok minden.És 5:2hez, hogy megint vita lesz..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

most volt a discoveryn A legjobb címû mûsor vadászrepülõk mûsora.
ha érdekelne valakit:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=6693912&i_where=1&i_where_tv=1
szerintem érdemes megnézni

How much can you take,before you snap?

Ombika
Nekem 64 bites van es el se indul a telepito meg a fomenu se?!

fut

Ombika
Van akinek fut Vista alatt?

Sanyo
😊

www.pcpilot.hu

10 darabot csomagoltak félre, már kifutott az az adag. a következõ szállítmány már jó lesz. vagy a fejükön verem szét az összeset 😊

"Újabb kiadás a SoW: BoB lesz, kb. 2020-2025-ben."

Addigra csak sikerül majd kiolvasnom ezt a rengeteg könyvet <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Kedves Sanyo és Lacusch, és kedves Lacusch és Sanyo 😊)

Ezúton is szeretném megköszöni a bizalmatokat és a fáradozodásotokat hogy ilyen költségekbe vertétek magatokat. Éppen és egészségesen megérkeztek a könyvek! Komolyan mondom, ezt már nem lehet tovább ÛÛÛberelni!! 😊)))

Te jó Ég! Hogy fogom én ezt nektek meghálálni?????

Lacusch: próbálom minnél hamarabb lefényelni õket és továbbítani neked.

Szepy

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Trucker39
Az "Exlusive verziót szerintem messze kerüldd el. Volt róla szó itt a fórumban. Nem az van a csomagolásban, amit hirdetnek.
Ha már veszel valamit, mindenképp a helyszinen bontasd fel a csomagolást.

Valami ilyen képnek kell lennie a korongon. Természetesen 2 DVD-nek kell lennie a csomagban.

Újabb kiadás a SoW: BoB lesz, kb. 2020-2025-ben.
Addig ne várj, vedd meg az Il-2Sturmovik 1946-ot... Vagy az "Exclusive" változatát. Tökmindegy, csak az ára más (elvileg)

Mindket aruhazban 2 verzio van:

1, IL-2 Sturmovik: 1946 (megjelenes: 2006-12-12) 6990.-Ft
2, IL-2 Sturmovik: 1946 Exclusive (megjelenés: 2007-09-28) 2990.- Ft

A leirasoknal sehol semmi nem utal arra mi a kulonbseg a ket verzio kozott, az aran es az "excluziv" jelzot leszamitva.

Viszont ha jol ertem akkor jon valami ujabb kiadas hamarost amire erdemes varni?

Vogel
Nem esélyes. 4.09 lesz az utolsó ha minden igaz. Re-2000 majdnem lett csak kitolták a projektbõl egy másik géppel. Azt hogy miért van fantázia gép; marketing. Miért van BFhez secret weapons of ww2? Újra eladhassák 😊

Az IL2 1946-hoz nem fognak még II vh-s gépeket kiadni kiegészitésként ??
Gondolok itt mondjuk angol Hawker Typhoon , japán Ki-44 Shoki , Re-2000 stb . Amugy a Sturmovik a kedvenc repülös progim de ehelyett a sok 1946-os fantazma gép helyett jobban örülnék eredeti II. vh paripáknak amibõl még lehetne egy csomot berakni !!!
Scottt
Oleg mindig aztmondja, hogy 2 hét mulva

ja, úgy látszik, így megy ez 😊
amúgy az van, hogy megrendelték, aztán majd jön.

Oleg is így szokta... 😊

amextec.hu a kiadó, ott várd meg, hogy legyen. nekem azt mondták, 1hét, 2hét, 1hónap. kábé...

TG Gida
Boltot kéne megkérdezni.

TG Gida
Amirõl én írtam az csak egy szemüveg ami kettébontja a monitor képét.