IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ha kezdõ vagy akkor tök mindegy, mert ahogy nalyib is írta, valszeg boldog-boldogtalan szanaszét lövi majd a segged 😊
amíg bele nem jössz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha csalók ellen gyakorolsz attól úgyis csak jobb leszel, játékban nincs dicsõség😊
Azért ne várakozz túl sokat, ha a '46 gépi ellenfeleihez szoksz hozzá, mindenki legyalul majd;Ð
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyéb kérdés: FAQ. Nagyon jól leírt benne mindent Neuro.
Apropó: Oleg, hol van a Messzerek és a Fókák benzines szélvédõmosója???
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a rata viszont sokkal átesõsebb lett.
Ráadásul nem mindenki Maggi.
A 30db-os javadalmazás az M4-hez tényleg sovány egy kicsit.
Régebben sokkal hajlamosabb volt a dugóra, most már közel sem annyira (Oleg's wonderful world).
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az immelman veszélyes, ritkán használható (nem tudom az eredeti, átesõs változatra gondolsz-e), a sima hátas pedig szerintem mindig rossz ötlet, ha üldöznek. Csak figyeld meg, milyen könnyû célpont az, aki felhúzza elõtted a gépét.
109-essel (kivéve K-4) az amerikai gépeket (kivéve P-40) mind le lehet fordulni, ha néha nehezen is. Továbbá általában jobban is emelkedik náluk.
Ha spittel kerülsz szembe akkor 109G2-vel bezárólag jó esélyed van, az újabbakkal meg tûnj el, hacsak nem bízol benne hogy a másik rosszabb pilóta nálad. Akkor megpróbálod ügyesen magad elé engedni, aztán gyorsan adsz a szájának😊 Tempesttel hasonló a helyzet, de pl G-10-bõl nekem legyûrhetõnek tûnt (csak ezeknél valahogy mindig ott terem egy spit is😄)
109-ben egyébként azt kell kihasználni, hogy nagyon szereti a meredek manõvereket: ha 400 km/h fölött repülsz vagy harcolsz, érdemes meredeken emelkedni vele, így mentesz meg a legtöbb energiát. Egyenesben repülve sokszor csak elvész a többlet.
Másrészt, utazáskor kíméld a hûtõt és a benzint, 50-60% gázzal a messzer kb ugyanott van egyenes repülésben, mint 100%-kal. Így fél tank is elég szinte akármelyik Warclouds-térképen, és annyival is könnyebb a géped.
Ha zuhanásban utolérnek akkor valószínûleg lassan repültél.. 350 alá csak biztonságban érdemes menni! Az amerikaiak utolérhetnek, de azok elõl meg nem kell zuhanni😊
Szerintem ne mindjárt a Spit vs. 109-en kezdj online, hanem gyere a Skies of Valorra, ott mindig sokan vannak. Igaz, színes ikonok engedélyezettek, és van külsõ nézet is, de jól el lehet szórakozni.
Ha mégis komolyabb szervert szeretnél látogatni, akkor inkább a WarClouds ajánlom. Nem fullreal, de ahhoz közeli (speedbar, térképen saját gép megjelenítése, és közelrõl fekete ikonok használata), és hidd el, hogy itt is nagyon jó (ha nem jobb) pilóták vannak.
A földháttér-probléma... szóval az nálam is megvan... Ha téli térkép van, akkor persze semmi probléma...
Részben kiküszöbölhetõ a nem világos háttér elõtt is, ha 1024x768-ban játszol. Ilyenkor bazinagy fekete pöttyöt jelenít meg távolabbi gépek esetén. Igaz, hogy ronda, de hasznos...
A WarCloudson ezen ment el az elõzõ féléves staton a 109K4-gyel elért jó helyezésem, mert az utolsó 10-12 bevetésre már az új, 22-es wide TFT-vel mentem 1680x1050-ben, és gyakorlatilag nem láttam a távoli gépeket a pici pixelek miatt. Azóta megoldottam...
Jó szerver még gyakorolni a =gRiJ=Dedicado, a BGserver, UKD2-3. A BG-n pl. kifejezetten jó pilóták vannak mind a két oldalon, és a színes ikonok ellenére gyakran vannak itt srácok a Pumától, a Dongótól, néha a Ricsitõl stb..., meg még néhány századon századon kívüli magyar. A külföldiek is jók, a =FI=, a ROSS, és (természetesen) a BgAF tagjaiból is sokan vannak.
#ofp.hu@irknet

#ofp.hu@irknet
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tanácsra volna szükségem. Megvan az IL-2 Sturmovik Forgotten Battles alapjáték eredetiben. Felrakom a játék fut rendesen stb, de teljesen kiszámíthatatlanul, néha már az elsõ küldetés után kifagy. Amikor lerepülted a küldetést, elolvasod az értékelést és lépnél tovább akkor egy pillanatra megáll és a következõ oldalként nem az új küldetés szövegét+térképét adja be, hanem ugyanaz azoldal csak kb. "nincs kitöltve". Mutatja a térképet-üresen, mellette a szöveges rész helyén semmi. Közben persze az asztalon hibaüzenet.
Valakinek ötlet?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ha érdekelne valakit:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=6693912&i_where=1&i_where_tv=1
szerintem érdemes megnézni
How much can you take,before you snap?
Addigra csak sikerül majd kiolvasnom ezt a rengeteg könyvet <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ezúton is szeretném megköszöni a bizalmatokat és a fáradozodásotokat hogy ilyen költségekbe vertétek magatokat. Éppen és egészségesen megérkeztek a könyvek! Komolyan mondom, ezt már nem lehet tovább ÛÛÛberelni!! 😊)))
Te jó Ég! Hogy fogom én ezt nektek meghálálni?????
Lacusch: próbálom minnél hamarabb lefényelni õket és továbbítani neked.
Szepy
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha már veszel valamit, mindenképp a helyszinen bontasd fel a csomagolást.
Valami ilyen képnek kell lennie a korongon. Természetesen 2 DVD-nek kell lennie a csomagban.
Addig ne várj, vedd meg az Il-2Sturmovik 1946-ot... Vagy az "Exclusive" változatát. Tökmindegy, csak az ára más (elvileg)
1, IL-2 Sturmovik: 1946 (megjelenes: 2006-12-12) 6990.-Ft
2, IL-2 Sturmovik: 1946 Exclusive (megjelenés: 2007-09-28) 2990.- Ft
A leirasoknal sehol semmi nem utal arra mi a kulonbseg a ket verzio kozott, az aran es az "excluziv" jelzot leszamitva.
Viszont ha jol ertem akkor jon valami ujabb kiadas hamarost amire erdemes varni?
Gondolok itt mondjuk angol Hawker Typhoon , japán Ki-44 Shoki , Re-2000 stb . Amugy a Sturmovik a kedvenc repülös progim de ehelyett a sok 1946-os fantazma gép helyett jobban örülnék eredeti II. vh paripáknak amibõl még lehetne egy csomot berakni !!!
amúgy az van, hogy megrendelték, aztán majd jön.