IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a motorral szoktam kezdeni az elsõ rácsapásnál, így a keletkezõ füst miatt meg tudom jelölni, hogy merre jár.
Aztán vagy a szárnytõ vagy a farokrész a célpont. Ez a 6órából gyors rácsapásra igaz.
Szembõl a pil.fülke, egyértelmû.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Urak!

Szerintetek egy bombázó támadásánál mit érdemes lõni, a motort, a pilótafülkét, vagy esetleg a szárnytöveket? Fõleg, ha kisebb kaliberrel kénytelen támadni az ember.

Trucker39
De szeretem nézni mikor leszáll az Ally. Apró, pici darabokban! 😄

JG107_StayHigh kolléga filmje a WoE-ról:

http://www.youtube.com/watch?v=JdihrdJn4Yk&feature=related

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Valamit valamiért...

Újabb frankó kis videjó faszányos zenebonával:

http://www.youtube.com/watch?v=8eK9APDsM6E&feature=related

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

nálam a szovjetunió már eleve pejorativ értelemmel bír, csak ezt nem lehetett kihallani a hozzászólásomból...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

De ha jönnek a vadászok akkor oldani kell rögtön, mert különben síma agyaggalamblövészet lesz.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

mindenkinek az marad meg amit túlélt😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

De a vadászok tudnak bombázni is, ha nagyon muszáj.

Szerintem rosszul emlékszel. Nekem a levegõben darabokra esett B25-ösök maradtak meg emlékként...

Érdekes, errõl nekem holmi lángoló Hayaték jutnak eszembe😊)

deha nincsenek vadászok akkor a bombázók nagyon nyugodtan bombázhatnak! viszont ha nincsenek bombázok a vadászok nemtudnak nyugodtan vadászni 😛😛
De ha nincsenek saját vadászok a bombázód közelében, akkor az is mehet a MÉH-be... (megy is...)

<#taps><#mf1><#taps>
Szerintem, már ha róla van szó, akkor volt honnan hoznia az Attitûdöt😄D

Lebo: na ja, ha nincsenek bombázók, a vadászok mehetnek a MÉH-be😊

Esetleg -=LFK=- ? (Lógó Farokkal Kelõk) 😊

Vogel
Erre visszatérve, alap Il2ben nincs skin váltás a kampányokban. Végig vittem a német fighter küldiket, 80akárhány küldi összesen.

Vogel
=BY=PIRAT a legnagyobb fasz a vidéken, nincs rá más szó. 84es strake után lõtt szándékosan ernyõn, visszafordulva. Aztán fél évig köszönt rám lobbyn hogy én vagyok az aki lelõtte. Még BW fórumban is megjegyezték a modorát, külföldiek, akik nem is repültek velünk. Nem sírtam én sehol csak vertem az asztalt otthon. Egy életre elásta magát nálam.

"pl pussy Pirat a volt su légierejében vadászbombe pilóta volt."

A szovjet unió hõse...

Trucker39
Ez lehetne a század neve is !!!!

Amugy meg legfeljebb kicsit lassabb a reflexe az embernek és akkor mivan ???
(meg nem ébred merev farokkal reggel) 😊

bocsi a helyesírási hibákért! lusta voltam felkapcsolni a villanyt! <#vigyor2> nameg nemszeretem magamban ismételni magam. (fú ez kétértelmû.pfujj😊 )
ez a sim amú általában öregfiúl játéka.má bocsánat😄 csak némely olyan fiatal marhát is megfertõz mint engem annó 14 évesen😄 dejó is volt.mély benyomást tett rám a heinkel 😊 namost a sok "árkádvadász" (by KP😄😄😄) naddon szíd engemet😊

akkor is a bomberek csinájják az történelem!<#violent>
Meglepõdnél... minden tekintetben...

Scottt
Oldtimerek

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Pirat is járt afganisztánban😊 Csak suhojjal operált,és asszem nem szerették😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A Pumáktól "TB" Gripen-pilóta, "Scottish" megjárta Afganisztánt.
A WarCloudsok arcok között is vannak nem semmi figurák, pl. afganisztáni veterán britek...

Valamelyik nap nézegettem a WarClouds fórumán a ki-kicsodát. Vannak érdekes arcok. _79_SilverAce sem éppen mai gyerek...

http://www.war-clouds.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1890

Her Laca
Hát ezt már sokszor kitárgyaltuk,asszem, Hál istennek ez nemcsak a fiatalok játéka.SÕtt ! Akiket ismerek azok közelebb vannak a harminchoz ,de nem ritka a 40 körüli sem. Pár lengyel,ukrán ,belorus srácról is tudom,hogy már a 4x felé poroszkálnak.Meg igen sok a volt pilóta ,meg bõven vannak aktívak is. PL a Sthvs es srácok egy jó része repülõgép szerelõ a hadseregben. Muhaha mindenképp. Ha jól tudom,és jól tudom mert mondta pl pussy Pirat a volt su légierejében vadászbombe pilóta volt.
Popey a pumáktól meg Ancsán ténfereg a világban, de kisgépes pilcsi is akad bõven.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hát valakinek a legidõsebbnek is kell lenni. Bár annak örülök, hogy nem csak tinik repülnek. Gyerek koromban az zavart, hogy mindig én vok a legfiatalabb. Ez már nem zavar. Sajnos.

Bakker, én csak jövõre leszek 40... Nehogy már ne férjek bele!!!???

Azért a fórumban Te vezetsz... 😊

Trucker39
Üdv a csapatban. Nem csinálunk egy nyugdijas századot ?,

Her Laca
Na végre😊 Nem én vok itt a fórumon a legidõssebb😄DDDD
Aszondom akkor maradsz fiatal,ha megörzöl magadban egy picit a gyerekkorodból. 😊

Na megnyugodtam. Én féltem bevallani hogy 49 vagyok. Látom más is megõrzi a játékosságát.<#wink>

Ritkáááán??? A "fél WarClouds" azzal megy.

A Lavórt akkor emelkeded le, ha 850-nel repesztesz lefelé a Dórával, meglövöd, aztán felhúzol. Így bármit le lehet emelkedni, a Lavórt erõbõl csak a K4 emelkedi le (meg a MiG29). Bár ezt tudod.

Her Laca
Pont úgy kel vezetni mint a fókát,és akkor jó az.

nem rossz gép tényleg, de elég ritkán használják. bár igaz, ott a shit, meg a lavórocskin, akkó meg minek erõlködni?! a9-el dogoltam ellene többször, kis magasságon és ált. lenyomtam. az a baj, hogy ez is olyan gép amire specializálódni kell, de senki nem veszi a fáradságot.
Her Laca
DE pl a Lavort le se emelkeded😊 Nincs menekvés ,ha nem tök hüle a kollega aki benne ül.Max elgyorsulsz de hát az meg nem egy életbiztosítás.

Her Laca
Apropó ! A legidõsebb Il2-t nyûvõ kollega akit ismerek az Flóra .70 fölött van már ,és ami a legszebb 65 évesen szerzett pilóta jogsit. Mondjuk a szimben vannak problémái,sõtt soha nem felejtem el amikor jelentkeztem a ricsibe oszt mentünk dogolni és észrevettem 5k-n egy gépet amit azonnal le is lõttem ,és nagyon boldog voltam,de erre mondták ,hogy õ Flóra és õ csak békésen repked nem illik lelõni😊 Na amikor találkoztunk és mondta ,hogy megreptet bennünket hát erõsen pislogtunk,de aztán sorsot húztunk és KV felment vele. Barátaim ,élõben tökéletesen csinálta. Olyan vajpuha landolást ritkán lát az ember amit produkált .Nekem õszintén mondom a példaképem,mert a gyerekkori állmát nem adta fel és bármily késõn is de megvalósította.
Na de elég az érzelgõsségbõl😊 remélem nem untattalak benneteket evvel a kis történettel.

Aztán csodálkozik a sok hülye, hogy nem akarunk fordulóharcolni ellenük...

Her Laca
Ó a tempest😊)) A legcudarab repülõ szerkentyû a játékban . Minap dogoltunk ,mondom kipróbálom. Õszintén mondom nem kellett tiz perc oszt összelõttem vagy kétezer pontot. Hihetetlen a fegyverzete ,olyan mint a száznyólcas csak nem esik le a golóbis hanem ellõ a végtelenbe. Na meg nem egy lomha madár. A másik az volt amikor a war miatt mondták a 77esek ,hogy most mi menjünk orosz gépekkel. Õszintén mondom nem szoktam repülni velük,persze ki kipróbáltam már õket,de a LA5FN -nel hihetetlen mit lehet csinálni. Az valami ufó vagy mi mert még ha el is találják ,meg owerhitel,meg hiányos a szárnya akkor is vígan ledogolok vele bármilyen messát.

Itt tudomásom szerint Herr Laca (von Adalbert, stb...) a korelnök, Trucker a második, én a harmadik. Amúgy baxottul nem izgatja a korunk egyikünket sem.
4-5 ezer a legrosszabb magasság, ott minden állat elõfordulhat, a felmerészkedõ Tempestektõl és LF Shitektõl a normál Shiteken át a lemerészkedõ amcsi gépekig.
Néhány jó tanács: Shitfire ellen igyekezz minél hamarabb sebességet gyûjteni, ne forgolódj! Shit ellen, ha távolabb van, jó a tartós emelkedés, különösen a csapott szárnyúak esetében.
Ha magasan meglep egy amerikai gép, akkor zuhanj, nem szívesen jönnek le közepes vagy alacsony magasségba forgolódni, abban gyengébbek.
Ha egy Tempest beül mögéd, akkor inkább imádkozz...

Apropó Tempest... úgy tudom, igen megbízhatatlan volt a motorja, ezt miért nem szimulálták bele a játékba?

Én szerencsére nem ütköztem senkivel, de volt hogy beleültem a gépbe és kibombáztak belõle mielõtt elindulhattam volna. A korom (nem a fekete) már néha engem is aggaszt, de a szenilitás még nem jellemzõ. <#papakacsint>
Hm én csak 4-5 e magasan voltam, majd miután senkit nem láttam, lementem földközelbe. Vesztemre.

Aha... szóval Te is vén hülye vagy? 😊
A statod miatt ne izgulj, vannak rossz napjai is az embernek (meg még rosszabbak is... pl. tegnap...)
Tegnap pl.többször "haltam meg", mint az egész hónapban összesen.
Az elsõ volt a legjobb. Nézem a térképet, 3 repterünk van, egyiken 8, másikon 10, harmadikon 1 gép települt. Akkor irány a harmadik...
Kiválasztom a gépet, "Fly", megjelenik a pilótafülke kb. 0.5mp-re, és pont akkor gurul belém a reptéren levõ másik gép. Na, ez betett az aznapi hangulatomnak.
Aztán még kétszer lelõttek emelkedés közben (bazi erõs volt a "Nap", semmit sem láttam...)
De legalább lelõttem 7500-8000-ren egy P47-est.

A Shitfire-ökkel meg nehogy leállj alacsonyan fordulózni! Igazából én 6000m alatt rosszul érzem magam, inkább 8000m-en szeretek lenni. Bár a P47-esek miatt nem árt felfelé nézegetni abban a magasságban sem.

Hát nem is volt rossz. Persze nem az eredményre, hanem az élményre értve. A stat vérszegény ? Az. Az is marad, amíg tapasztalatot nem szerzek. Nem leszek élvonalbeli, de egy közepes elérése a cél. Már nem vagyok tinédzser. Mellesleg az utálatos légelhárítás is lelõtt v megrongált többször is. Hazafelé a megrongált gépet meg könnyen lelõtték. Sztem két gép õrködött a saját reptér felett és lecsaptak minden gyanúsra. Persze ha mindenki ezt csinálná az a játék halála volna.

Fú Laca! Megállt bennem az ütõ, amikor a soraidat olvastam 😊))
Távol álljon tõllem, hogy más teljesítményét negatívan bíráljam😊)

Mielõtt írtam volna a hozzászólásomat, már sírt a szám Lacuschnak hogy milyen kár, hogy nem tudom hogy kit lõttem le, és hogy engem ki lõtt le.

Ebbõl a szempontból, meg a WOE statja sokkal jobb, csak azon meg újabban alig, vagy senki sincs 😞

"Te sem voltál annó egy hú de mesterlövész ha nem csal az emlékezetem ,oszt mégse dörgölte az orrod alá senki. Atyailag😊) mondom."

Ezt kikérem magamnak kérem! 😊) Én olyanokra emléxem, hogy: "Na végre egy gyerek aki tud lõni..." "Szepy haggyá má' élni!" De olyan is volt, hogy: "Szepy te egy kis vérszomjas dög vagy" 😊)))

Trucker39
Szerintem egyértelmü volt, hogy az oldal statjára gondolt! 😊

Her Laca
Akkor nem szóltam😊