IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem indul, akkor beállitásokban "select engine 1"/"select engine 2"-re állits be egy-egy gombot.
Aztán játék közben Megnyomod a "select engine 1"-et, aztán az I-betût(vagy amivel általánosan inditod a motort), és ugyenzt a 2-es motorral, aztán a végén állits be egy gombot a "select all engine"-re. Ezzel kiválasztod mind a két motort, és nem csak a 2-est fogod szabályozni.
Ha elindul, de kigyullad, az azért van, mert hirtelen adod rá a gázt.
Fokozatosan csináld, akkor nem gyullad.
Az Me 262 hajtómûveit nem sikerül elindítanom. Legyen szíves valaki informáljon róla!
Köszönöm!
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Lehetséges ez?"
Hát, ha nagyon penge vagy... 😊))
"...és hol tudom megcsinálni?"
Attól függ, hogy hol laksz és onnan hol van a legközelebbi repülõs klub.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Hétvégén akkor megveszem a 1946-ot.
De ettöl függetlenül nem tudom elindítani azt a hyperlobby progit. Egyszerüen nem indul el a telepítés. Vista 64 bit van fenn, lehet az a baj? <#help>#help>
Nem tudom,van e köztetek olyan, aki tud segíteni, de nyáron szeretnék összehozni egy A és egy B kategóriás siklórepülõ jogosítványt 😊
Lehetséges ez? Valakinek esetleg van tapasztalata, és hol tudom megcsinálni?
Pmben is jöhet, elõre is köszi!
How much can you take,before you snap?
v4.08m
majd hyperlobbyval keresel szervert és mehet a vadaszat
<#violent>#violent><#bdead>#bdead>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyorsan beleolvastam a dolgokba és lenne is egy két kérdésem:
pontossan melyik patch kell hogy multizni tudjak Il-2 FB vel?
Hogyan tudnám müködésre bírni azt a szerver keresõ progit?
(már letöltöttem a legújabbat de valamiért nem tetszik a gépemnek)
Elöre is köszönöm a segítséget!
Sajnos csak az egyik effekt mûködik, rendesen beállítani még nem volt idõm. Azt még nem tudom harc közben mennyire zavaró, de hogy a naptól nem látni semmit az biztos...talán a beállítás megoldja.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Még nem. Milyen ?
Üdv: togyo
bemásolod a fõkönyvtárba majd a játékba Shift+F12 nyomsz és tádám faszák lesznek a fények és a szinek, de lehet pöcsölni kell a ini fálj módositásával. még nem teszteltem de szinte tuti hogy megy
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
azt tudjátok hogy van ez a HDR/Bloom progi ami elvileg a GTAsan andreashoz attak ki, mûködik a GTR, rfaktor, Flat out, Lock on, és IL2 vel is!!! sõt én még a Ship simuatorral is próbálkozok😊
próbáljátok ki egy jó beákllitással naygon szépen néz ki tõle a játék
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Gondolkoztam rajta, hogy mi értelme van a ,,droptank"-nek, de nem jöttem rá.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
MI az?
egyes gépeken kézzel kellett a kereket letekerni és visszahúzni, be kell állítani rájuk 1-1 billentyût, vagy kombinációt. (raise/lower gear manually).
Az elõrelátást 1-2 anyahajós gépen segíti a megemelhetõ ülés (kinyitott fülkénél), a többin behúzott fékkel kanyarodj el kicsit helyben.
Offline/cooperative küldetésnél egyébként látszik ha már az elõtted álló gép indul, láthatóan közelrõl fújja rád a port.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Nekem van két olyan gondom ezzel, amióta megvan a Pacific Fighters.
Az ,,F4" típúsú repülõknél, nem nagyon akar mozogni a kerék, se ki, se be.
Meg amikor állunk a kifutón, és nem tudom állnak e elöttem, akkor hogy tudok magam elé nézni?
Elõre köszönöm.
Csak halkan kérdezem meg, nem versenyeztél te véletlenül az IndexF1 ligában?
Üdv : togyo
Tegnap este nem te voltál ott "togyo" néven? Sajna valamiért nem tudtam belépni a szerverre.
Most néztem van négy gyõzelmem, meg 38 földi cél. Azt nem láttam hányszor lõttek le.
A pirosak is csinálnak ilyet néha. Elképesztõen keserves küzdelem volt a kékek számára egy pár hónapja, amikor összekoordináltak vagy 12-15 Mitchellt, és elég szoros kötelékben jöttek kb 1000 méteren. Ez igen durva tûzerõt jelentett alapból is (alig gyõztem nyomkodni a Refly-t), de mellette még vagy 6-8 vadász fedezte õket magasabbról. Csináltak két ilyen offenzívát, és ledaráltak minket.