IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark007
El se indul, vagy elindul, de kigyullad?

Ha nem indul, akkor beállitásokban "select engine 1"/"select engine 2"-re állits be egy-egy gombot.
Aztán játék közben Megnyomod a "select engine 1"-et, aztán az I-betût(vagy amivel általánosan inditod a motort), és ugyenzt a 2-es motorral, aztán a végén állits be egy gombot a "select all engine"-re. Ezzel kiválasztod mind a két motort, és nem csak a 2-est fogod szabályozni.

Ha elindul, de kigyullad, az azért van, mert hirtelen adod rá a gázt.
Fokozatosan csináld, akkor nem gyullad.

Willenbrock
You Tube-on láttam hogy a mûszerfalakat-talán az egész fülkét le lehet valahogy cserélni még élethûbbre.Hogyan lehet ezt?És van-e esetleg Angol térkép is a játékhoz?

Sziasztok!
Az Me 262 hajtómûveit nem sikerül elindítanom. Legyen szíves valaki informáljon róla!
Köszönöm!
Ombika
Igen az!! Mellesleg sp1-es vistaval semmi gondom,bar elotte se volt es ,dx 10 miatt is szuksegem volt ra,nah meg 4 giga ram miatt 64 bites!! Szal eddig csak ez nemindult el?! 😞

Jogtiszta vista ? Mellesleg sztem a vistára váltás fölösleges. Az xp kiforrottabb. Már van hozzár sp3, bár nem tudom mennyivel lett jobb. Egyébbként is 1-3 év és új vindows lesz. Tán arra váltok majd, de még ez sem biztos.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ombika
Nalam 1946 se fut 64 bites vista alatt?! 😞 <#conf>

"Nem tudom,van e köztetek olyan, aki tud segíteni, de nyáron szeretnék összehozni egy A és egy B kategóriás siklórepülõ jogosítványt 😊
Lehetséges ez?"

Hát, ha nagyon penge vagy... 😊))

"...és hol tudom megcsinálni?"

Attól függ, hogy hol laksz és onnan hol van a legközelebbi repülõs klub.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Strami11
na.. 2 honap utan raneztem a topicra. 😊) en nem vagyok nagy il2s.. inkabb mfs de annyit tudok hogy vista alatt nekem a hyperlobby nem fut.. de meg csak nem is megy. viszont az 1946 tokeletesen. 😊

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

i robot
Ezek szerint az Il-2 FB nem lesz jó a közös függésre.
Hétvégén akkor megveszem a 1946-ot.
De ettöl függetlenül nem tudom elindítani azt a hyperlobby progit. Egyszerüen nem indul el a telepítés. Vista 64 bit van fenn, lehet az a baj? <#help>

Sziasztok!
Nem tudom,van e köztetek olyan, aki tud segíteni, de nyáron szeretnék összehozni egy A és egy B kategóriás siklórepülõ jogosítványt 😊
Lehetséges ez? Valakinek esetleg van tapasztalata, és hol tudom megcsinálni?
Pmben is jöhet, elõre is köszi!

How much can you take,before you snap?

1946 ot tedd fel,

v4.08m

majd hyperlobbyval keresel szervert és mehet a vadaszat

<#violent><#bdead>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Trucker39
Ez érdekes. Persze, átkapcsoltam DirectX módba. Attól tartok, nálam a felbotással lesz a gond. Ha megy valakinek, kellö dukumentálással szivesen olvasnám itt a fórumban.

i robot
Sziasztok! Véletlenül akadtam ma rá erre a topikra. Nekem az Il-2 FB a kedvencem. Nagy örömmel vettem észre hogy még nem halt ki ez a játék!<#taps>
Gyorsan beleolvastam a dolgokba és lenne is egy két kérdésem:
pontossan melyik patch kell hogy multizni tudjak Il-2 FB vel?

Hogyan tudnám müködésre bírni azt a szerver keresõ progit?
(már letöltöttem a legújabbat de valamiért nem tetszik a gépemnek)
Elöre is köszönöm a segítséget!

Nekem ment, bár elõször én is OpenGL-lel próbáltam, úgy nem használ.

Sajnos csak az egyik effekt mûködik, rendesen beállítani még nem volt idõm. Azt még nem tudom harc közben mennyire zavaró, de hogy a naptól nem látni semmit az biztos...talán a beállítás megoldja.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

samsung123
hmm, ne majd kipróbálom ,mert nincs még fent a gépemem a játék, és irok hogy megy-e.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Trucker39
Letöltöttem, kicsomagoltam, bemásoltam, elinditottam, aktiváltam (illetve csak próbáltam) és ..... meg se nyikkan.

Microsoft Sidewinder Precision Racing Wheel. Nem force-s.
Még nem. Milyen ?

Milyen kormányod van? Az rFactort nem próbáltad még véletlenül?

Ha beüzemelted írd le mi változott, miben lett jobb, és hogy csináltad.

Üdv: togyo

Kormánnyal. Van 1 haverom aki nagyon jól irányítja bill-el is. Sztem úgy nehezebb.

samsung123
Innen töls HDR-t
bemásolod a fõkönyvtárba majd a játékba Shift+F12 nyomsz és tádám faszák lesznek a fények és a szinek, de lehet pöcsölni kell a ini fálj módositásával. még nem teszteltem de szinte tuti hogy megy

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Trucker39
Nem tudjuk. Kicsit részletesebben ha lehet.

samsung123
HDR
azt tudjátok hogy van ez a HDR/Bloom progi ami elvileg a GTAsan andreashoz attak ki, mûködik a GTR, rfaktor, Flat out, Lock on, és IL2 vel is!!! sõt én még a Ship simuatorral is próbálkozok😊
próbáljátok ki egy jó beákllitással naygon szépen néz ki tõle a játék

WarClouds lovagok: ajánlom az új, "Mystery" nevû mapot. Ha láttatok már rendkívüli mennyiségû géptörést felszállás közben...<#vigyor>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A skótok biztos nem. A többiek ki tudja ? 😊

Napjainkban szerintem nem igen szokták ledobálni. 😊

Legtöbbször eldobják. A valós életben ebbõl itatják elõször a motort, így ez ürül ki elõszõr. Aztán dobják. Tobak Tibor egykori pumás írta, egy alkalommal nem töltött neki, a fõtankot kellett használnia. Amikor meg dobni akarta, nem jött le. Alig úszta meg.

Kormánnyal, vagy billentyûvel játszol vele?

Magyar fejlesztésü teljesen ingyenesen használható autóverseny. Tuningolható verdák. F-tõl A fejlõdési kategóriákkal. Ha bejelentkezel egy versenyre, 1-bõl látod ki milyen ellenfél. Minden teljesített versenyért pontokat kapsz, amit levásárolhatsz. Kb öt fajta verseny, pályás, terep, utcai, zászlószerzés. Jó ! Próbáld ki. Netrõl le, instal, regiszt, berreg. <#smile>

A droptank (magyarul póttartály)funkciója az, hogy a repülõgépbe tankolható üzemanyag mennyiségét megnövelje. Ezek általában ledobhatóak, mivel a kiürülése után nincs több haszna, csak a gép légellenállását növeli. Persze a ledobás inkább csak harchelyzetre korlátozódik, azon kívül szépen hazaviszik, s a következõ repüléskor újra használják.

bricsi01
Még volna egy kicsi mûveletlen kérdésem.
Gondolkoztam rajta, hogy mi értelme van a ,,droptank"-nek, de nem jöttem rá.

bricsi01
Ez kicsit spam, de sebaj, illik.
Nagyon köszönöm!

Úgy tudod megnézni, hogy gáz 50%-ra, kerékfék be, és az oldalkormányt (rudder) az egyik irányba beléped. Ennek hatására helyben elfordul a gép, és kilátsz oldalra.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Na, ezt meg én nem ismerem. 😊
MI az?

Csak névazonosság. Az egyetlen online autós pr a Project Torque amiben bent vagyok, csak ott más néven.

Egy nagyon jó F1-es liga, vagy még inkább baráti társaság. Ott volt egy ugyanilyen nevû, s hasonló korú emberke.

Trucker39
És vedd ki az ékeket a futók alól ! 😊

szia,
egyes gépeken kézzel kellett a kereket letekerni és visszahúzni, be kell állítani rájuk 1-1 billentyût, vagy kombinációt. (raise/lower gear manually).
Az elõrelátást 1-2 anyahajós gépen segíti a megemelhetõ ülés (kinyitott fülkénél), a többin behúzott fékkel kanyarodj el kicsit helyben.

Offline/cooperative küldetésnél egyébként látszik ha már az elõtted álló gép indul, láthatóan közelrõl fújja rád a port.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

bricsi01
Jó estét!
Nekem van két olyan gondom ezzel, amióta megvan a Pacific Fighters.
Az ,,F4" típúsú repülõknél, nem nagyon akar mozogni a kerék, se ki, se be.
Meg amikor állunk a kifutón, és nem tudom állnak e elöttem, akkor hogy tudok magam elé nézni?
Elõre köszönöm.

Nem. Nem is tudok róla semmit. Mi az ?

Ok.
Csak halkan kérdezem meg, nem versenyeztél te véletlenül az IndexF1 ligában?

De igen. Repültem vagy négy küldetést. 1 ki61,1 zéro,2 d3. 3x lelõtek én meg lõttem 4 földi célt. A küldetést buktuk. Erõs volt az ellenséges vadászvédelem. Én sem tudok mindig belépni. Néha tán túl sokan vannak, és azért.(?) Ha láttok szóljatok. Hátha összehozhatnánk egy közös bevetést.

Üdv : togyo

Akkor ott néha összefuthatunk, mert szoktam ott is lenni. Van ott jónéhány magyar srác.
Tegnap este nem te voltál ott "togyo" néven? Sajna valamiért nem tudtam belépni a szerverre.

ki csinálja ezt a fun gamer club szervert? az van beleírva, hogy hungarian. viszont a difficulty beállítás ölég gagyi, meg nincsenek szabályok és csak 1 map van. bombázni sincs mit sajna. ez valami kísérleti stádium?
Na megvan 15x. Hm kevesebbre gondoltam, de biztos így van.

Ukdedicated1
Most néztem van négy gyõzelmem, meg 38 földi cél. Azt nem láttam hányszor lõttek le.

Emlékszem rá, jó kis móka volt 😄

A pirosak is csinálnak ilyet néha. Elképesztõen keserves küzdelem volt a kékek számára egy pár hónapja, amikor összekoordináltak vagy 12-15 Mitchellt, és elég szoros kötelékben jöttek kb 1000 méteren. Ez igen durva tûzerõt jelentett alapból is (alig gyõztem nyomkodni a Refly-t), de mellette még vagy 6-8 vadász fedezte õket magasabbról. Csináltak két ilyen offenzívát, és ledaráltak minket.

én KP-val (egyeseknek nemmond semmit ez a név de mind1) anno nagyon sokat jártunk dog szerverekre bombázi.több okból.elõször is évezet volt nézni ahigy a sok buta beseggelt a hatórádba és szépen le lehetett kopogtatni az arcát😊 a másik h mind a ketten ugye bombázok vagyunk fõleg.nemegyszer volt olyan hogy két H6ossal 2x2000 bombával egy rácsapásbol 97%os volt a földi cél megsemmísítési arány😊😊 szal érdemes odafigyelni a bomberekre.
Nem semmi! Nagyon meggyõzõ látvány lehetett egy arra repülõ piros számára az a sok 110-es. 😊 Egész véletlen nem csináltál screenshotot?

Melyik UKD szerver volt az?