IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha követni akarnánk a hardverek fejlõdését ,valószínû csak arra keresnénk.
De van egy pár ismerõsöm aki mindig arra apellál ,hogy majd ha kijön az újabb akármi és leesik ennek meg annak az ára na akkor vesz majd,de mindig van újabb ,és újabb oszt még mindig a 10 éves hardverral vegetál.
Mondjuk ez nem is lenne gond csak ne akarna mondjuk egy frissen megjelent játékkal szimplán csak játszani ,és fõleg meg ne terheljen mondjuk engem a problémáival miszerint segítsek már mert nem érti miért nem indul el a game. Multkor is elkönyörgtek egy használaton kivüli karit mert (bár csúcs gépe van) de nem ment a COD4 és azt pedig feltétlenül ki kell próbálni. 😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De mikor lesz film pl. Hartmannról vagy Barkhornról? Vagy az "ciki"?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
8800GT-t már 35e körül kapsz, valamivel olcsóbban meg 9600GT-t.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Erröl a filmröl mit tudni?Mikor lesz a mozikba, mert ha jol láttam azt irták, hogy a németeknél április 10, de az már rég elmult
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ha az Il-2-t komolyabban akarod játszani, akkor inkább NVidia kártyát keress. (OpenGL miatt)
A géped fejlesztése az nem BOB , hanem kézpénz függõ😄 Én meg azokon mosolygok akik majd akkor fejlesztenek ha kijön a következõ újabb hardver ,játék stb. Na nekik nincs soha jó gépük.
Elnézést ,én sem akartam senkinek a lelkivilágába taposni.😄D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyetlen szabály: 110%, gázt elvenni tilos!
Az számít, hogy a motor besülését jelzõ hang kezdetéig hányat lõsz le. (Addigra a 20mm-es készletezése is kb. elfogy)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elnézést, ha vkit megbántottam, de én majd akkor veszek új vasat, ha majd a polcon lesz a BOB 😉
Lehet, hogy sok mod megjelent, biztosan értéket is teremtettek, ezt most nem cinikusan mondom. Úgy láttam vannak új gépek, térképek, stb.
Az, hogy nem kezdett el csalni boldog boldogtalan, csak annak köszönhetõ, hogy a komolyab szájtok, fórumok, nem engednek olyan modot publikálni, amiben FM/DM módosítás van.
Ez nem jelenti azt, hogy fû alatt nem terjednek ilyen jellegû modok is.
Az, hogy csak az orosz verzóval megy, szerintem csak azzal magyarázható, hogy QTim a saját verzóját törte meg. A il2fb.exe felelõs az SFS fájlokból kibontani a tartalmat. Ez az egy változat elég mindenkinek.
Az akár az elõny megtartása miatt, de akár a többiek védelmében is történhetett, hogy titkolták (kevesebb mod, kevesebb csalás)
A francnak nem foglalkozik kedvenc programommal,oszt a modderek sem kellenének.
Azért annak fel kellene tünnie, hogy orosz verióval megyen, más verzokkal meg nem. Vajon melyik oldalnak kedvezett ez a dolog??? <#wow1>#wow1>
Ugyanez a baj a másolásvédelmekkel: olyan mélyen épülnek be az operációs rendszerbe, hogy kikerülik a vírusvédelmet, tûzfalat, stb, és ezt nem nem mindenki nyeli be egy játék miatt.
Szerintem ez örök probléma lesz. Olyan szerveren kell játszani, ahol többnyire megbízható emberek repülnek, és szûrik a csalókat. Mást nem nagyon lehet tenni.
Azt a ruszki gyereket kéne tökön rúgni, aki közzétette az SFS extractor-t. (Bár most páran biztos nem értetek egyet, mert akkor SoundMod se lenne)
Azért kíváncsi vagyok, ezek a komák mit élveznek rajta. Lõttem végtelen lõszerrel és sérthetetlen géppel valakit ? Ha valaki megnézi a statomat láthatja, 6x lelõnek minden gépért. Mégis szeretek online repûlni. Reszkessenek a földi célok ! <#violent>#violent>
ja, mire megszoksz egy disznóságot, már jön a következõ fokozat.
Utálom a csalást. Uk1 pl rendszeresen kidobja a csalással gyanusítottakat. Bár inkább a lagg a bûnös.
Én speciel ignorra teszem aki már több mint gyanus,meg nem megyek be olyan szerverekre ahol olyanok repülnek akiket nem ismerek. Megjegyzem eleinte az Il2 elég csalásbiztos volt ,de mint mondottam mára azt csinálnak benne amit akarnak. Talán majd a BOB helyreállítja amit helyre kell állítani😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Akkor mi van az MMORPG-k sikerével? Ott nem közvetlenül rajtad múlik a gyõzelem, mégis örül a sok ki zabi minden alkalommal, ha gyõz a level-81 darkelfmagekillerorcjával😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Autó-szimulátoroknál is vannak ilyen gyökérarcú emberek. Nincs olyan online játék, ahol ne bukkanna fel egy ilyen. Bi6-os kiscsászárnak innen kívánom, hogy az a repülés legyen élete legnagyobb élménye.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Humán ellenfél: kicsit hülyén hangzik, de ha észrevett, akkor figyelem, hogy milyen távolságról fordul ki, és a következõ rácsapásnál ennél messzebbrõl nyitok tüzet. Persze ez Messzernél kisebb probléma a koncentrált fegyverek miatt, Fókánál nagyobb probléma, mert 150m a fegyverek összetartása (nálam). És mindezek közben igyekszem a Nappal is sakkozni egy kicsit... (fõleg ikonmentes szerveren)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha megengedtek egy nagyon amatõr kérdést: ugye a vadászoknak két csoportja van: az egyik a fordulóharcokra jobb (Rata, Lavocskinok, Zero), a másik pedig az izomgépek (P47, FW stb.). Utóbbiaknál ugye a boom-n-zoom taktikát javasolják mindenhol. Ami ugye ha jól tudom, kiszúrni az alacsonyabban repülõ gyanútlan célpontot, aztán óriási sebességtöblettel lecsapni rá, majd spuri vissza a magasba, ami ugye az ilyen gépek erõs motorjaival gyerekjáték. Kérdésem a következõ: mi van akkor, ha a kisebb, gyengusz gépnek nem vak a pilótája, és az uccsó pillanatban egy éles fordulóval kitér a 800-al lezúduló Fóka elõl? Aztán a következõ lecsapásnál mégegyszer? Ugye egy FW nem kezdhet fordulózni mondjuk egy Ratával, de ha a Rata már látja õt, akkor hogy lehet b'n'z-zni ellene? A Rata mivel lassú, nem tud támadópozícióba kerülni, de mivel nagyon fordulékony, könnyen ki tud fordulni az ólomesõbõl. Ilyenkor mi a meccs vége, feltételezve két egyformán jóképességû pilótát?
Trucker, tod hogy nem rád gondoltam 😉
Mit akarsz látni a mûszereken? Érzésbõl kell repülni, a mûszerek csak önellenõrzésre szolgálnak.
Mikor a srácokkal repülök gyakran megmonjuk milyen gép milyen oldalon mit csinál a pixelbõl kb 7km távolságból. Én most kb 14 km-tõl látom a vadászokat (kiv. spit és rata) volt mikor 18! természetesen alap pixel méreten (tudniillik lehet állítani a pixel méretét szerver oldalról). 1024ben nálam 10 km alá csökken a látótáv. Ez messzerben ülve még okés, lehet reagálni az enemyre de fókában már kevés.
Csak segítséget próbálok nyújtani a tapasztalataimmal, hogy erõsödjön a magyar mezõny 😊