IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos a légiharcot még elég gyengén ûzöm, de a földi célok már aggódnak ha látnak. <#vigyor0>#vigyor0>
Tegnap Kferroval és Cukival egész jót repkedtünk, csak erõs volt az ellen és kikaptunk. De azért jó volt ismerõsökkel repülni.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Nagyon jó videó!
P40 1.
P40 2.
P40 3.
Jó kis gép ez a P40, (a játékban is az), és talán a 2 méteres habtestem is jobban elférne benne mint egy Messzerben. 😊 Az elsõ videót megnézem tízszer, jól megjegyzem, és ha vmi repnapon õrizetlenül látok egy feltankolt Warhawk-ot, tudom majd mit kell csinálnom! 😄D
Á nem . Asszem ha ráviszed az egeret a plecsnire valami szövegbuborék megjelenik ,hogy miért adta Negh Vezértízezredes .
Különben mint rep egység ,hát már nem nagyon vagyunk,jószerivel ,csak magányosan repül már aki néha megjelenik. Pedig ,volt mikor tizen sõtt többen is mentünk háborúba,és volt ilyenkor olyan is ,hogy egy komplett Ross -os brigádot leabáltunk tán egy saját veszteséggel. Node akkortájt még együtt gyakoroltunk ,mondhatnám napi szinten . Különben a legjobb (szerintem) ha csapatban megy az ember ,összerádiózva. Ha sokat repülsz ugyanazokkal,egy idõ után már egy távoli pötty-bõl is tudod ,hogy ki az ,mit csinál.
És hogy hogyan fogsz repülni?
Szerintem az csak rajtad és a belefeccõlt idõn múlik.
Van a lobbyn egy srác,másfél éve megkeresett ,hogy kicsit repkedjek vele.Kezdõ volt ,de a fejébe vette ,hogy megnyer valami versenyt.
Nos lekapkodtam párszór ,mutattam ezt azt ennyibe is maradtunk.
Fél év múlva ismét jön,hogy dogoljunk.Nos alig bírtam kihozni 50% ra a dolgot. Eltelt ismét pár hónap,megjelenik,hogy nosza reppenjünk.
Csak annyit mondok ,már azon gondolkoztam hány darabra törjem azX52-õt.
Aztán mondtam neki,hogy a moszkvai nénikéjét alázza én erre nem vagyok vevõ😄D Na asszem harmadik vagy negyedik lett .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://www.youtube.com/watch?v=K8Rfs8dgLZ8
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nos a plecsnik semmit nem jelentenek,bár van amelyikre büszke vagyok.
Már tizedannyira sem tudok repkedni mint pár éve,lévén keveset gyakorlok.
Van aki õstehetség ,pl Maggi,Vogel,Natedog, meg még istentudja hányan ,nekem nagyon nagyon sokat kellet gyakorolnom,és bizony ha nem tréningelek
hát meg is látszik. De nem lehet mindenki Hartman😄
Legalábbis evvel nyugtatom magam.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Komolyan mondom hogy felnézek Rá! <#worship>#worship>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Te Ricsi tag vagy ? Mert most láttam a ricsinél Her Laca néven pilótát, annyi kitüntetéssel, amennyi tán csak Brezsnyevnek volt. 😊)
A végén az emlékérem kilépés ?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
- Fiacskám! Amikor én ilyen idõs voltam mint te, a barátaimmal Párizsban voltunk és nagyon jól szórakoztunk.
Minden délben a legjobb éttermekben ebédeltünk. Végigettük az étlapot és a legjobb borokat ittuk hozzá.
Amikor jóllaktunk fizetés nélkül távoztunk. A vendéglõs és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, hát jól elvertük õket.
Délután felkerestük a kocsmákat finom francia borokat, pezsgõt és konyakot ittunk. Amikor jól berúgtunk fizetés nélkül távoztunk.
A kocsmáros és pincérek persze utánunk jöttek reklamálni, hát õket is jól elvertük õket.
Esténként elmentünk a kupikba, minden kurvát megdugtunk. Amikor kiszórakoztuk magunkat elindultunk, persze itt se fizettünk.
A madame és a felvigyázók persze utánunk jöttek reklamálni, hát õket is jól elvertük.
Éjszaka kipihentük magunkat, majd másnap újra kezdtük a kört. Ezt így csináltuk minden nap míg Párizsban voltunk a haverokkal.
Az unokát nagyon feldobja ez a program, összeszedi a haverokat, mesél nekik a nagypapa Párizsi kalandjairól és elhatározzák,
hogy õk is kimennek szórakozni.
Két hét múlva hazajönnek, az unoka alig él, keze lába törött, feje bekötve.
- Mi történt fiam? - kérdezi a nagyapa.
- Elmentünk a vendéglõbe, bekajáltunk beittunk, le akartunk lépni, erre a vendéglõs megvert mint egy lovat.
Sebaj, délben elmentünk egy jó kocsmába finom francia borokat, pezsgõt és konyakot ittunk, amikor fizetés nélkül le akartunk
lépni, a kocsmáros és a haverjai irgalmatlanul megpofoztak.
Este elvánszorogtunk egy kupiba a nap fénypontjaként keféltünk egy jót megpróbáltunk lelépni fizetés nélkül, hát a
stricik kegyetlenül elvertek, ráadásul elszedték minden pénzünket. Nagyon rossz volt.
- Hát sajnálom kisunokám, hogy ilyen rosszul sikerült az utatok, de biztosan rossz volt az utazást szervezõ cég. Kivel utaztatok?
- A Neckermannal nagypapa.
- Õket nem ismerem, mi annak idején a Waffen SS-szel voltunk.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Elnézést ,én sem akartam senkinek a lelkivilágába taposni.😄D"
Mióta megismertem az IL-2 (kb. 2,5 éve,) már az elsõ percben rájöttem, hogy ez az amit 12 éves korom óta keresek. Mással nem játszom, mert számomra az új játékok grafikai telejesítménye egyenesen arányos a nem is tudom kifejezni mivel... az agyatlansággal. Már mondtam párszor, de a COD meg CS meg pléne a Quake féle játékoktól hányok. Ebben a kategóriában csak is a OFP.
Jelenleg is csak az IL van fent, meg a SWAT4, de az utóbbi csak azért, hogy ha az IL-ben felbaxnak, akkor a SWAT-tal vezetem le 😊
Egy repszimben nem látom értelmét a 16xAF-nek. Próbáld meg 4x-esen. Sokat dobhat a képregényen. Igaz sokkal régebbi a kártyám (9600XT), de 4xAF-el 25-60fps között tud produikálni IL-2-ben, 8x- meg kb a fele.
Vajon miért érzem úgy, hogy ez most baromira aktuális ránk nézve itt Böszmiában??? <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
A magyar tisztek között nagyon sok tartalékos volt. Igazi csatában sosem voltak elötte. Az elit fegyvernemek még hagyján. A légi és páncélos csapatok a felszerelés 2.o. volta ellenére jól harcoltak.
Már ha hibának lehet nevezni azt ,hogy nem ismertek fel egy merõben új a megszokottól eltérõ hadviselést. Ami utána történt az szerintem a Francia történelem szégyenfoltja,nem is csodálom ,hogy el akarják felejteni,és inkább scifit gyártanak erre az idõszakra. Annyi ellen álló volt állítólag hogy az már csoda.
De ne feledkezzünk meg azokról a francia katonákról akik tevékeny részesei voltak az afrikai hadszintérnek ,majd a partraszállásnál is képviselték magukat.
A magyar tisztikar ,nem hiszem hogy rossz lett volna én inkább abban látom a hibát,hogy a politikai vezetés tûzött ki megoldhatatlan feladatot számukra. Õk mint jó katona megpróbálták teljesíteni de hát a feltételek. Most nem a Fõtisztekre gondolok,azok mindig is gyökerek voltak,meg szerintem ma is azok.
Juj, ez nagyon OFF! ELNÉZÉST! 😊
www.smart-bus.hu
Kifejteném bõvebben de nem hiszem hogy eme fórum lenne a megfelelõ hely erre. Mindenesetre vesd össze pl az akkori Francia katonai vezetést a Magyarral.
Sok hasonlóságot fogsz találni.
Szerintem van! Az általad említett hõsök, és hitványak száma, és aránya határozza ezt meg. A vezetés pedig olyan, amilyet az a nemzet választ, vagy éppen hatalomban hagy. Erre van egy Széchenyi mondás is, nem idézem, biztos ismeritek...
Mindenesetre a lent említett viccek is segítenek megérteni a Francia Román barátság mibenlétét... 😄
www.smart-bus.hu
Én ezt ismerem:
-Hány sebességes a francia tank?
-Öt. Egy elõre, négy hátramenet.
A francia vezetés tényleg sz.r volt. Képtelenek voltak reagálni,csak a saját I.vh.-s téveszméik foglyai maradtak.
Ott is voltak hõsök ,vagy hitványak ,mint ahogy nálunk is. Én azt rühelem ,hogy ránk mindenfajta jelzõt lehet aggatni és ha szóvá tesszük akkor az csak olaj a tûzre.
De lehet, hogy a keleti front nélkül az US-sel együtt is...
A szabad franciák ? Hahaha. A németek megették volna õket reggeli elött az us és uk hadsereg nélkül. 😊)
1 gesztus volt, hogy megengedték nekik hogy õk vonuljanak be párizsba.
-Le van barnulva a hónalja.
-Hány katona kellett Párizs megvédéséhez?
-Nem lehet tudni, sohasem próbálták.
A németek bevezették a tiszteknél a vörös trikót, hogy ne lássák a katonák, ha a vezetõik megsebesülnek.
A franciák válaszul bevezették a barna alsógatyát.
Majd keresem.
Az még egy komoly társaság😄 Megkérdezel egy Franciát ,hogy kik szabadították fel az országukat ,aszongyák a szabad Francia hadsereg Charles de Gaulle al az élen😊
De persze ez nem tartozik a tárgyhoz.
Tobak Tibi bácsi írta valahol, hogy Franciaországban betiltották a "Pumák földön-égen"-t, "mert fasiszta".
. Ötvenhatról csinált filmet ,akkor hátha ez is belefér😊))
Mondjuk Berlin felett, erõs légvédelemmel támogatva aprítom az alacsonytámadókat. A legkisebb FOV-nál bizony 15fps körülire is leesik, ha házak vannak a háttérben. (1024x768, 4xAA, 16xAF)
Szerintem a 9600pro-n ez csak képregény lenne...
Maga a film jó, de a poén kedvéért német eredeti hang, orosz alámondással. Szörnyû...
Nekem is, ezért mondtam, hogy kár volt a hollywoodi stílust átvenni.
Bár igazság szerint az I.vh-ban sokkal nagyobb volt az adott légtérben a gépsûrûség.
A "Légi háborúk története" c. könyvben láttam egy I.vh-s csoportos légiharcról fényképet, ott 6-an vannak egy egymás közvetlen közelében, de a trailerben látottakat ettõl függetlenül túlzásnak tartom.
A hagyományõrzõket lenyilasozóknak meg üzenem, nyitva a határ. Akinek nem tetszik ez az ország, keressen másikat magának.
Õszintén ? Öt hat gép kergetõzése (rajtunk kívül) hány embert csalna a mozikba?😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha belegondolsz errõl az oldalrol csak a németeknek sikerült filmeket csinálniuk,és hát ugye a két ország lehetõségei nem ugyan azok.
Meg a világon kit érdekelnének holmi magyar pilóták ,valami Debrõdy György meg Fábián,Molnár ,Mátyás stb.
Iróniát félretéve !
Tudod sajnálatos ez a dolog. Szerintem is megérdemelnének, mint õk mint a téma egy nagy filmet. És itthon biztos sikere is lenne.
Vannak akik öreg masinákkal új gémeket akarnak futtatni ? Naivitás.
Ciki ? Az bizony.
Állítólag Hans Joachim Marseille-rõl készült film (Diamond swords 1995).
Érdemes elolvasni a wikipédiát. Hehetetlen mit tudott.
Mondjuk ebben a red baronban és a másik 1VH-s filmben is nekem az volt a furcsa, hogy nagyon sok gép volt egy helyen egyszerre.