IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nem az IL2ben 😛
A 2.vh-ban a legtöbb japán gépet Hellcattel lõtték le.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

a hellcat az nem mustang... mert ennyibõl a zero is lehet ta...
Még most sem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Énvagyokazapád
nem O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

nektek megy a lobby?
nahát igen.elég pöpetz 😊
Kevésbé rutinosak számára: a PhantomAss-Mustang kombó messzire kerülendõ...

Nálam most ez a legjobb Il2 videó:

http://www.youtube.com/watch?v=9sQFX98_W5Y&feature=related

PhantomAss
de lehetek mustanggal is...

GOOBY, pls

PhantomAss
ok majd egyszer kipróbáljuk😊

GOOBY, pls

Énvagyokazapád
Üdv!

Újra elkezdtem játszani, hát elég vicces amit mûvelek 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

akkor viszont nem nagyon értem. ez is egy olyan nyelvi fordulat, ami a magyarból kimaradt, vagy homi a riporter?
nekem is messze a fóka a kedvenc gépem(a4, a9, d9), de azt azért nem mondanám, hogy a leghatékonyabb. spittel meg la-val sokkal több gépet le tudok szedni adott idõ alatt.
hát.csakha olyan repüli aki nem tudja. fóka a leghatásosabb gép. még olegék is azzal repkedtek...
😛

Jaja, a Fóka is ingyenfrag.. csak ne Richtofen üljön benne;Ð

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Naaa, azért ne írjuk le a Hellcat-et meg a Corsair-t...

szó szerint..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

f4u az ingyenfrag <#ravasz1>

mikor próbál menekülni és fordul, akkora felület van, szinte vakon is eltalálni <#hehe>

azt mondogatja, hogy f*ck me, vagy csak rosszul hallom?
ha már választhatok akkor inkább a6m5a, aztán jöhetsz akármilyen hellcattel vagy f4u-val...
Szitutól függ...

Trucker39
A Libero biztos teleszaladt....<#buck>

TG Gida
Rendicsek!

Isten áldja a pogányokat!

Nem is tudtam hogy Alan De Cadenet repülõkkel is foglalkozik. 😊 Jó kis vidi. 😊

PhantomAss
de egy f4u-nak vagy hellcatnek nem ellenfél...

GOOBY, pls

Ombika
Nekem meg azzal tokeletesen mukodik!!

DonZorro
http://www.indavideo.hu/video/Nagyon_alacsonyan

Ez a kircsi...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Én azért azt csipázom, amikor egy A9-esben egy Shit mögött vagyok...

Ó, nekem elég ha néha a BGszerveren 2-3 bevetést megyek Zeróval.
Olyankor mindig meggyõzõdök róla, hogy nem felejtettem még el közelharcolni...<#violent><#boxer>

DonZorro
Szia Gida! <#integet2>

Nekem van, és mûködik is rendesen alatta... Csak a gyári driver amit leszedsz a honlapról az nem jó. <#ejnye1>

Majd ha otthon leszek este felnézek a TSre olyan 19-20 körül... <#email>

Na üdv,
DonZorro

TG Gida
Halihó!
64bites vista vs. x-52 problémára van valakinek tapasztalata?

Isten áldja a pogányokat!

DonZorro
Szia Szepy! <#integet2>
Anyira nem csipázom eme japó csodát.
Mégis csak a BF nõtt a szívemhez... <#puszi><#law>

A többi az nekem nem jön be...
Habár, talán még a B17G. Na az IGEN! <#worship>

Akkor tudom ajánlani a Zeke vs Wildcat-et. Ott mindíg kapsz Zérót 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DonZorro
Na igen, a Zero, az ZERO... <#buck>

De ha Zerót kapunk, már sírnak...<#mf1>

DonZorro
Ez már bizony igaz. Ha nem fordulózok vele, akkor már nem olyan nagy legény...<#mf1>

Igen, csak engem egy kicsit irritál, hogy "Experte" módban játszom, az ellenfél meg "Novice"-ben. És a két teljesítményt összemérik...

Persze a Shitek ellen is ellenszer: nem állok le velük fordulózni.

DonZorro
Szerintem meg van! Akár milyen jó vagy is, egy spittel szemben elég esélytelen a küzdelem! Vagyis nem esélytelen, de mindenképpen egyenlõtlen... <#falbav>

Nincs semmi baj a spitekkel. Fogjátok fel úgy mintha nehézségi szintet választanátok 1 fps.ben. Belépõszint kezdõknek. <#papakacsint>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

DonZorro
ÚÚÚTÁLOM A SPITIKET... <#boxer><#violent><#gun>

Ezzel is az a baj hogy csak animácio de nagyon jol sikerült animácio az tuti. Az il2-ben látott manövereket talán még egy csotány sem élné tul nemhogy egy ember (A repcsiröl nem is beszélve) <#buck>
Azt tudom hogy az oroszok mindent vittek magukkal de hogy bmw mocikat gyártottak volna bárhol is még nem hallottam
Nem láttam a Shitfire-nek azokat a manõvereit, amelyekkel bohócot csinálnak belõlünk "Oleg Csodálatos Világában", közeli dogfight esetén ...

i robot
Éredemes megnézni egyszer!
http://www.youtube.com/watch?v=2Cx6V0QAVEU&feature=related

😊

LeonSilver
Éppen most akartam linkelni én is 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"