IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát úgy ráfigyelés nélkül, csak annyira húzom a botot, hogy már rázkódik már rendesen, de nem dugózik be soha. p51-nél és 47-nél gyakran, de nem is baj, útálom a meggymagköpködõket 😊, bár a 47-es tank szerû tulajdonsága nemrossz.
Szövetséges oldalon én csak f4u, vagy p-38.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Én még csak az AI-kat gyilkolom... jó lenne látni, hogy bizonyos szitukban a gyakorlottak, hogy reagálnak!
Köszönöm! 😊
www.smart-bus.hu
Eredetileg Gyuri.
Érdkes nevet adtatok neki: Tóth Lasereye. 😄
ha megvan a magasságod, rácsapásokkal elég hatékony, de elég egy elrontott forduló ( hajlamos vagyok rá <#zavart1>#zavart1> ) oda az energiád, és ha nem tudsz elsunnyogni, akkor ower..
ctrl+e
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kferro ! Nem tudod bannoltak az uk1-rõl ? Nem tudok belépni, és nem követtem el semmit. Ráadásúl a fiam sem tud belépni.(lasereye)
2 napja a skies of valor-on vagyok és tetszik. Most meg Sanyo új projektje izgat.
Nem meredek zuhanások, mint a Messzerrel, hanem finomabbak, gyakran vízszintes megközelítés. A lényeg a nagy sebességen van.
Persze ismerek olyat is, aki A8-A9-cel 6500-ról meredeken csapkod. Sikeresen.
- Le kell gyõzni azt az ösztönt, ami arra törekszik, hogy minél elõbb tüzelési helyzetbe kerülj. Ez a gép nagyon koptatja a sebességet az elnyújtott fordulókban. Ha mindenképpen hirtelen irányváltás kell (pl. nyomjelzõket látsz a kabin mellett 😉 ), akkor rövid határozott húzásokkal érd el, nem több másodperces fordulókkal
- Figyelj a sebességre. Tapasztalatom szerint 350-400kmh/óra mellett a legfordulékonyabb. Ha ennél gyorsabb vagy, és szeretnél irányt váltani, akkor konvertáld a sebességet magasságra (finoman húzd fel) amíg le nem lassulsz 350-400-ra, és ezzel a sebességgel fordulj.
- Csûrõje nagyon érzékeny, ezt ki kell használni. Ha ellenfél van a 6 órádon, egy Split-S manõver nagyon gyorsan kivitelezhetõ, nagy sebességnél is.
- Függõleges manõverekben jó. Boom & Zoom taktikára kiválóan alkalmas.
- Tûzereje kiemelkedõ, ezért nem feltétlenül kell mesterlövészkedni, rövid snapshotok jó nagy elétartással általában romboló erejûek bármilyen célponton, és nem pazarolod a sebességet az ellenfél mögé való helyezkedéssel. A legtöbb találatom akkora elétartással érem el, hogy nem is látom az ellenfelet.
Ne állj le fordulózni Fókával, mert nem arra való! 😊
Régebben én sem szerettem a 190-est. Mivel én jobban szeretem a fordulóharcot, mint a B'n'Z-t, így kezdetben nem értettem, hogy ezzel a masinával miért nem érek el eredményt? Aztán kaptam tanácsokat, s egyre jobban szeretem.
Tényleg, mindenki áradozik a fókáról, én meg nem tudok repülni vele. Nem szeretem mert hisztis mint 1 csitri. Offlinében lõtem vele 1 küldi alatt 6 ai-t, és mégsem. Valaki jótanácsot hozzá ? (a ne repülj vele nem jó, mert most azt teszem)
A fórum már elkészült, de még hátravan néhány finombeállítás. A weboldal még keményebb dió lesz, ahhoz még kell pár nap.
www.pcpilot.hu
Sindelnet... emlékszem, hogy életem egyik elsõ online bevetésén egy Shitfire-ben voltam (létszám miatt), és egy Dorával kapásból lelõtt. (Azt sem tudtam, mi-merre-hol vagyok)
Akkor mondta (és eleinte nem hittem el), hogy a D9 a legjobb gép a játékban. Már régóta elhiszem... <#eljen>#eljen>
jak3 volt az én gépem, mindenkit le tudtam lõni vele
aztán egyszer valaki szarráalázott a d9-es fókával, 10-bõl kilencszer lelõtt,
mehettem ellene akármivel...
LW KRASNAJA volt az illetõ, ha vki ismeri
egy nálam fiatalabb szlovén HÖLGY
na akkor álltam át a fókára, mustangra, és a nehezebben kezelhetõ gépekre
szerintem nincs rossz gép, igazából gyakorlás kérdése az egész
a mustangot mindenki leszólja, szerintem az egyik legjobbb gép
nem dicsekvésképpen, de lõttem már egy felszállással 5 német gépet
vagy fordítva, egy körben 7 la5-öst az a5-ös fókával
Sindelnet úrral sokat repültünk régen együtt, õ tudja hogy általában fókával vagy mustanggal repültem
szal gyakorolni kell,ismerni a saját és az ellenfél gépét
ennyi
béke 😮)
GOOBY, pls
Szerintem nem szégyenletes, ha valaki nem vállalja az olyan harcot, ahol kisebb esélyei vannak, mint az ellenfélnek.
Hellcat hulladék? Lehet... De arra a harcmodorra kiváló, amikor elõnyben van. És arra is tervezték...
Pont ugyanaz az eset, mint az Emil vs. I16 a Barbarossa idején. Sz@r lett volna az Emil és gyávák a német pilóták, mert nem álltak le fordulózni a Ratákkal?
Bizonyos Erich Hartmann kerülte a fordulóharcot, mint ördög a tömjénfüstöt. Mi lett belõle? A világ legeredményesebb vadászpilótája, és 1450 bevetés alatt egyszer sem lõtték le. Sõt, meg sem sebesült soha...
Richthofen kollega megítéléséhez ennyit:
WarClouds stat
A magyarok közül egyedül nekem jobb a fajlagos statisztikám, de az az eltérõ harcmodor miatt van.
www.smart-bus.hu
Semmi sem tökéletes, de lássuk már be, hogy a legtöbb kudarc a gyakorlatlanságból következik.
Elöljáróban: nem vagyok kiemelkedõen jó pilóta. Soha nem állítottam.
De "kissé" pökhendi vagy, ha ilyet mondasz:
"ha richthofen valaha is lõtt hellcattel zerot, az valszeg úgy történt, hogy jó nagy fölénnyel kezdte a harcot, vagy nem 1vs1 volt a szitu, vagy nagyon amatõr valaki volt az ellenfél."
Számomra ez csak azt mutatja meg, hogy nem vagy túl tapasztalt játékos, és ha egy AI zerot nem tudsz legyõzni, akkor inkább gyakorolj.
Ugyan szinte soha nem játszom a pacific hadszíntéren, és nincs túl nagy rutinom az említett gépekkel, de hidd el párszor harcoltam velük, és lõttem már Zérót is.
Egy ace AI Zerót Hellcat-tel lenyomni még Disatvantage-bõl sem kihívás szerintem. Szívesen csinálok neked egy QMB tracket, ha szeretnéd látni hogyan lehetséges ez a már-már mesébe illõen bonyolult feladat.
És ha elfogadsz egy építõ jellegû kritikát: fõ a szerénység. <#shakehead>#shakehead>
ace f6f5 vs. a6m5a hátrányos helyzetre állítva, hozzám sem tudott érni.
ugyan ez f4u 1d ellen kicsit tovább tartott, de a végeredmény ugyanaz.
mikor én mentem hellcattal, egyenlõ helyzetre állítva sem tudtam elérni a zerot. egyértelmûen jobb ez utóbbi. ha richthofen valaha is lõtt hellcattel zerot, az valszeg úgy történt, hogy jó nagy fölénnyel kezdte a harcot, vagy nem 1vs1 volt a szitu, vagy nagyon amatõr valaki volt az ellenfél.
a hellcat egyenlõ helyzettel indítva a harcot, 1vs1-ben nem ellenfele a zeronak!
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
annélkül, stb. Ha esetleg coop szervert akar a nép jobban, azt is
lehet."
http://flyonline.hu/
A hostot ismerve színvonalas lesz. (Tudom, hogy ki csinálja, de nem vagyok felhatalmazva a pletykákra)
Hátránya, ha zuhanórepülésben 750 felett kicsit erõsebben nyúlsz a botba, leszakad a szárnya.
Tényleg hasonló az Anton Fókához, de annál fordulékonyabb és jobban emelkedik.
Bár szerintem okosabb nagyobb sebességet tartani velük, ha finoman bán velük az ember iszonyú stabilak, fordulékonyak, és nagyon lassan is irányíthatók.
Sok pilótát az riasztja el tõlük, hogy óvatlan botmozdulatra egybõl bedugóznak. Meg egy kicsit lassabbak. De ezek többcélú gépek, nem kifejezetten elfogóvadászok.
ismerni kell a gépet és a zéró a közeledbe se szagolhat
csak nem szabad leállni forgolódni
persze ez így egyszerûkek hangzik de nem az 😊
4e fölött meg azt csinálsz amit akarsz
GOOBY, pls