IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól mondták a srácok...
A jelenlegi géped bõvítésével kb. 40-45kHuF-ból elég jó gépet lehet varázsolni.
Egy gyengébb Intel kétmagos, vagy egy AM2-es csodákra képes a mostanidhoz képest. (Sempron, Celeron felejtõs...) Eddig kb.25eFt, 1GB RAM-mal együtt.
10k-ért elég jó vidkarit kapsz (pl.HD2400pro)
Meg keress egy használt Microsoft joyt, 4-5eft.

Ha használt gépben gondolkoznál: Barton (2500+) magos AMD már olcsón kapható, jó gép, nekem is volt. Könnyen húzható 3200-ra.

Használt videokártya sem rossz megoldás: 3hónapja 20ezerért számolták be a 7800GT-met, most a 8800GT-t tudnám annyiért eladni...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

kérdeztem egy bírátom õ nyáron vesz új gépet és lehet eladja nekem de még nem tuti, van egyi nternetes oldal ahol tényleg olcsó cuccok vannak azt is a barátom ajánlotta de ezt még meg kell beszélnem a szüleimmel, bár van esély rá

Ha annyira pénzszûkében, vagy vegyél használt gépet. Sok szakbolt foglalkozik ilyesmivel is és néha meglepõen jó gépet lehet elfogadható áron venni. Ált 1-2 hónap garanciát is adnak.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ne tesco gépet vegyél. Menj szakboltba. Kérdezd barátaidat ismerõseidet hova érdemes. Ott az eladó segítségével jobb és olcsóbb gépet rakathatsz össze. Késõbb meg könnyebben upgradelheted.

egy kész gép drágább és szarabb mint ha te raknád össze. szoval nemértelek.
heh jó is lenne, mostanában max egy joystikra futná de az nemkell amíg a multi 46 nem érhetõ el talán nyár végére valami kedvezményes mondjuk madaras tesco gép nem jön szóba addig semmi

Her Laca
Javaslom szerezz be egy ocsó lapot 10 pénzért van egy csomó ,adj hozzá egy amd procit az is tíz pénz,1gb ramot az négy ,meg egy vidkari az húsz.
az eggész 45 ezer. És nincs probléma.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Online nem tudod megállítani😊 Reccs a vége.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

igen, pacific figheters-ben volt egyszer, hogy egy szigetet támadtam és a légvédelmi tüzérség miatt beállt kicsit de megállítottam az idõt és sikerült megúszni a küldetést

én anno egy 1.7+ (1.4-en futott) proci, 1gb ram, ati 9200se -vel pekedtem. lazán elment mindenhol. onlinewarra is jó volt. sztem csak ram kell bele. az mindenképpen hasznos a földi célok miatt.
Scottt
1700mhz proci,512mb ram,ATI RADEON 9250 128mb és nem sd ram elfut😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sztem nálam egy gépcsere kéne nem egy felújítás, de elõbb még megnézem, hogy megy a 46. Bár nyár végére beterveznék egy új gép vételét, de ez nem tõlem függ.

Her Laca
Igazad lehet😊 De pl egy közepes amd proci is 1,6gh -en ketyeg,oszt eszembe se jutott,hogy sd-ram ról van szó. Tényleg ? lehet aztat még kapni? De pl nekem van egy 256os 400 as ddr ramom itten a pohárban a monitor mellett ha kell szivesen odaadom a kollegának. Ingyé persze.
Feltéve hogy ilyen kell neki.

TG Gida
Lesz.

Isten áldja a pogányokat!

Sanyo
Az DDR2 lesz. Ami abba a gépbe szerintem kell az SD ram, azok pedig jóval drágábbak. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Pontosítok. 3920 forint.

Her Laca
Csak finoman és megfelelõ alázattal jegyzem meg,hogy a memória árak oly mélységekben vannak hogy az csuda. 1gb ram van vagy 3500 huf az aquaban.😊

de ha a grafikán állítok vagy az alapokon kívül mást nem futtatok akkor talán nem lesz ilyen bár ha akadást észlelek én pause-t nyomok egybõl

TG Gida
A 46 simán elfut 512 rammal is.A baj akkor van amikor elkezdesz lõni
egy gépre,megáll kicsit töltögetni és mire magához tér, már mögötted vannak.

Isten áldja a pogányokat!

azt olvastam egy helyen hogyha 512-es van a dobozra írva akkor grafikai hibák kizárása után ami nem új kártyát jelent még a csak szükséges illetve kevésbé szükséges progik mellett mûködik egy game mi lehet valós ebbõl?

a várás nemszámít ha a menü és maga a játék nem akad akkor ráérek várni ha szépen futa a képi része minden ok😄

ne matlantis igazából nem is hallottam atlantisról

Muki100
Nekem is hasonló de 768 mega rammal is épp elég kivárni néha :\

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a 9200 az atlantis? Mert azon biztosan megy, volt nekem is 6-7 éve

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem is gondoltam, hogy tudnék vele kezdeni vmit, akkor elsõ lépséként elmentem az oldal címét, hátha elfelejteném, mármint nem az sg.hu-t😊
Akkor elkezdem szedni a 46-ot remélem lejön, köszi a segítséget majd irok még.

Nekem kezdetben ennél gyengébb PIII-ason ment az eredeti (õs) Il2 Sturmovik, és a Forgotten Battles is.
Szerintem próbálkozz 800x600-ban, és a táj részletességét, a megvilágítást, a felhõket tedd minimumra, a z objektumok részletességét pedig közepesre.
Az élsimítást kapcsold ki. Nem lesz túl szép a kép, de lehet használni.

Aztán a QM-ben csinálj egy 16vs.16 légiharcot, és ha nem akad különösebben, akkor van esélyed, hogy online is tudsz játszani.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Aha értem, itt az adatok a gépemrõl nemtom hogy mennyire elérhetõ a 46 RAM:256MB proci 1,6GH vidkarim RADEON 9200 64MB-ás megnéztem az APE letölött fájlait és van egy patch mappa ami PF-hez tartalmaz patch-eket 4.04m az utolsó patch

Inkább írd le, hogy milyen konfigurációd van (proc,ram, vga), aztán majd valamit kiokoskodunk.
A merged telepítés már eléggé idejét múlt, ráadásul a "Pe-2 (Peshka)" patch (azt hiszem, ez a 4.05m) nem nagyon érhetõ el.
Azt nem tudom, hogy nem eredeti 1946 hogy megy a lobbyn, mindenesetre a 4.08m patchet rá kell telepíteni, aztán lehet próbálkozni.

ja és az FB 1.22-es verzió a PF pedig ha jól tudom 3.04-es alapból kell valamilyen patch mergedhez fõleg az érdeklene

lehet, hogy a 46 túl erõs gépigényû a számomra, bár jólenne, de lehet.

Hello!

Mekkora az a gépigény amin a 46 még jól játszható, a betöltési idõ max 5-6 perc és maga a játék még nem akad, vagy nagyon ritkán? Nekem megvan eredeti FB letöltöt AEP és még egy eredeti bár Ecobit-os PF-em, külön mûködnek, de nemtudom, hogy megoldható e a merged install illetve ezekhez van-e letöltés, új térkép, repülõk stb. A másik, hogy ha letöltött 46-al tudnék-e multizni?

Nekem ált 1 zöld szokott lenni.
Tegnap elõtt 10-en voltunk. Valóságos tömeg.<#smile>

Sanyo
Ma beüzemeltem az il2 server commandert. A problémákat ezzel remélem sikerül(t) kiszûrnöm.

Idõnként a szolgáltatóm új ip címet ad, ezzel sajnos még nem tudok mit csinálni. 😞 (kábelneten lógó géprõl van szó)

www.pcpilot.hu

Nekem idõnként a ping-visszajelzõ zöld négyzet mellé betett egy sárgát is, de más nem történt. 14ms körül szokott lenni.

Her Laca
Sanyó! Valamit kéne csinálnotok a szerverrel,mert sûrûn .NAGYON!!! sûrûn kidob. Nem csak engem ,másokat is. Olyat csinál ,mintha egy ujj térképet töltene be de úgy szépen megáll ,oszt semmi,persze a térkép nem változik.

én azt használom...
mondjuk megvenni már nem lehet, úgyhogy trial módban ragadt örökre 😊

Szia Phan.
A TheAllSeeingEye szerverkeresõ úgy olvastam már nem üzemel.
Nekem sem sikerült egy ideje mûködésre bírni,sem újratelepíteni.
Ha valkinek más tapasztalata van írjon....

Scottt
Sztem cfg másolással.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sanyo
32 bites vistán próbáltam nemrég, xp kompatibilis módban felmegy, de a skin akkor sem jelenik meg. Használni azért lehet.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Csak a hyperlobbyn van fent.

www.pcpilot.hu

Annyiért nagyon jó, ha nincs baja.
Ha esetleg megveszed megkérlek, hogy hasonlítsd össze a nonpro X52-vel.

PhantomAss
csak mondtam a srácnak adja meg a telószámát
(kezdõ vaterás vagyok, nem tudtam hogy nem lehet)
érdekel az a joy...😮)

GOOBY, pls

ase megy nekem. vista32.
viszont azon nem látom a flyonline.hu-t. keressem még, vagy ott tényleg nem jelenik meg? lobbyt nem használok.

Pumáknál kérdezõsködj, vagy ha itt eléred Sanyót.

(Mi volt az a nyomdafestéket nem tûrõ kérdésed a Vaterán? <#gonosz1>)

PhantomAss
hali
vista alatt játszik vki?
nem tudtam feltelepíteni a hyperlobby-t, és az all seeing eye-t sem

GOOBY, pls

Raven qrva jó fej! Igaz, hogy kiköpött angol focihuligán, de valami oknál fogva szereti a magyarokat. Nuke-kal is jóban van, veled is, velem is...

Ja, tényleg! most hogy mondod, már beugrott. Tegnap is magyarázott nekem, de amikor Raven beoltotta és kiállt mellettem, és felemlegette neki hogy a múltkor 4 db enemy-t szedtem ki mögüle, az nagyon jól esett. El is halgatott egybõl 😊)

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nekem a DEY-esekkel egyetlen ilyen esetem volt (Karlwb), de privátban letisztáztuk.

Tegnap Nuke kollégával éjfélbe nyúlóan harcoltunk a vörhenyesek ellen a WC-WF-on méghozzá a balatoni map-on. Jó ideje összehaverkodtam az ottani kompániával, már elõre köszönnek nekem ha felmegyek a TS-re, ahhoz képest hogy elõször csak azért mentem fel, mert az egyik DEY-es már nem tom melyik azonnali magyarázatot várt, hogy hogy képzelem azt, hogy lenyúltam a kill-jét.
Na, mindegy, inteligens ember lévén nem mentem bele egy értelmetlen anyázásba, hanem higgadt ember módjára elmagyaráztam neki, hogy õ béna volt én meg leleményes oszt kész.

Na de nem is ezt akartam mondani, csak szájmenésem van, hanem azt, hogy tegnap sehogysem értettem, hogy mit magyarázzák nekem, hogy ellenség van Floridánál, amikor magyarországon vagyunk. Na nem szaporítom a szót, végül is leesett, hogy a Florida az nekik nem más mint a Tihanyi félsziget! LOOOL <#wilting><#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nincs mit csodálkozni. Induljuk ki abból, hogy egy repülõ szimulátor alapból iq játék. Hát már csak ha a katonaságot nézzük, ott is a repülõsök a hadsereg krémje. Vagy nem ??? <#wilting>