IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jelenlegi géped bõvítésével kb. 40-45kHuF-ból elég jó gépet lehet varázsolni.
Egy gyengébb Intel kétmagos, vagy egy AM2-es csodákra képes a mostanidhoz képest. (Sempron, Celeron felejtõs...) Eddig kb.25eFt, 1GB RAM-mal együtt.
10k-ért elég jó vidkarit kapsz (pl.HD2400pro)
Meg keress egy használt Microsoft joyt, 4-5eft.
Ha használt gépben gondolkoznál: Barton (2500+) magos AMD már olcsón kapható, jó gép, nekem is volt. Könnyen húzható 3200-ra.
Használt videokártya sem rossz megoldás: 3hónapja 20ezerért számolták be a 7800GT-met, most a 8800GT-t tudnám annyiért eladni...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
az eggész 45 ezer. És nincs probléma.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Feltéve hogy ilyen kell neki.
www.pcpilot.hu
egy gépre,megáll kicsit töltögetni és mire magához tér, már mögötted vannak.
Isten áldja a pogányokat!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Akkor elkezdem szedni a 46-ot remélem lejön, köszi a segítséget majd irok még.
Szerintem próbálkozz 800x600-ban, és a táj részletességét, a megvilágítást, a felhõket tedd minimumra, a z objektumok részletességét pedig közepesre.
Az élsimítást kapcsold ki. Nem lesz túl szép a kép, de lehet használni.
Aztán a QM-ben csinálj egy 16vs.16 légiharcot, és ha nem akad különösebben, akkor van esélyed, hogy online is tudsz játszani.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A merged telepítés már eléggé idejét múlt, ráadásul a "Pe-2 (Peshka)" patch (azt hiszem, ez a 4.05m) nem nagyon érhetõ el.
Azt nem tudom, hogy nem eredeti 1946 hogy megy a lobbyn, mindenesetre a 4.08m patchet rá kell telepíteni, aztán lehet próbálkozni.
lehet, hogy a 46 túl erõs gépigényû a számomra, bár jólenne, de lehet.
Mekkora az a gépigény amin a 46 még jól játszható, a betöltési idõ max 5-6 perc és maga a játék még nem akad, vagy nagyon ritkán? Nekem megvan eredeti FB letöltöt AEP és még egy eredeti bár Ecobit-os PF-em, külön mûködnek, de nemtudom, hogy megoldható e a merged install illetve ezekhez van-e letöltés, új térkép, repülõk stb. A másik, hogy ha letöltött 46-al tudnék-e multizni?
#ofp.hu@irknet
Tegnap elõtt 10-en voltunk. Valóságos tömeg.<#smile>#smile>
Idõnként a szolgáltatóm új ip címet ad, ezzel sajnos még nem tudok mit csinálni. 😞 (kábelneten lógó géprõl van szó)
www.pcpilot.hu
mondjuk megvenni már nem lehet, úgyhogy trial módban ragadt örökre 😊
A TheAllSeeingEye szerverkeresõ úgy olvastam már nem üzemel.
Nekem sem sikerült egy ideje mûködésre bírni,sem újratelepíteni.
Ha valkinek más tapasztalata van írjon....
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu
Ha esetleg megveszed megkérlek, hogy hasonlítsd össze a nonpro X52-vel.
(kezdõ vaterás vagyok, nem tudtam hogy nem lehet)
érdekel az a joy...😮)
GOOBY, pls
viszont azon nem látom a flyonline.hu-t. keressem még, vagy ott tényleg nem jelenik meg? lobbyt nem használok.
(Mi volt az a nyomdafestéket nem tûrõ kérdésed a Vaterán? <#gonosz1>#gonosz1>)
vista alatt játszik vki?
nem tudtam feltelepíteni a hyperlobby-t, és az all seeing eye-t sem
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Na, mindegy, inteligens ember lévén nem mentem bele egy értelmetlen anyázásba, hanem higgadt ember módjára elmagyaráztam neki, hogy õ béna volt én meg leleményes oszt kész.
Na de nem is ezt akartam mondani, csak szájmenésem van, hanem azt, hogy tegnap sehogysem értettem, hogy mit magyarázzák nekem, hogy ellenség van Floridánál, amikor magyarországon vagyunk. Na nem szaporítom a szót, végül is leesett, hogy a Florida az nekik nem más mint a Tihanyi félsziget! LOOOL <#wilting>#wilting><#taps>#taps>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb