IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már azért elég régóta repkedek,ismerek jórészt mindenkit ,és soha egy rossz szót nem hallottam senkitõl. Asszem az Il2 -õt használók a legtoleránsabb társaság . Mindig segítõkész volt mindenki,lett légyen az bárki akár a dongóktól,vagy a pumáktól is. Persze ehhez két fél kell ,de ha valaki elfogadja ,hogy pl a másik ügyesebb ,és nem szégyell tanulni akkor nincs gond. Szerintem.Ha meg valakinek olyan a vérmérséklete ,hogy mindenért káromkodik az biza hamar kikopik. Én egész egyszerûen azt szoktam csinálni,hogy lenémítom a ficakot és akkor hiába beszél.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébbként elég brutál beállítások vannak.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
www.smart-bus.hu
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Viszont l2-zöm is, ott a 2 legnagyobb magyar klán folyamatosan oltja egymást, bár az egyik kezdte, másik csak válaszol... És máshonnan is inkább ez utóbbit hallom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Meg nekem nehéz vezetni és pötyögni egyszerre.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A ricsi felvételi szobába jelszó nélkül lehet jönni bárkinek.
A honlapról elérhetõ.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Márcsak, hogy még jobban értsük egymást!
www.pcpilot.hu
Ma délután 4 magyar pilótával is repültem igaz Laca?
Én voltam az egyetlen, aki nem szd tag. Élvezetem, bár ellenfél csak szivességbõl volt.
Csak a személyeskedést nem szeretem. Én azt hiszem mindenkinek megadtam a kellõ tiszteletet eddig. Senki tudását vagy képességeit nem vontam kétségbe, és nem is hasonlítgattam a magam teljesítményét másokéhoz. Csak emiatt húztam fel magam kicsit. Biztos öregszem.
Béke.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ennyire egyszerû. Persze a szar pilótából is lehet kiváló .
Tudhatnád, hogy egy gépet kiismerni az kevés.
Ez azt jelenti, hogy a Zero-val eredményesebb vagy Hellcat AI ellen, mint Hellcat-tel Zero-AI ellen. Az AI-k nem feltétlenül egyformán mûködnek két gépen, és te sem feltétlenül értesz egyformán két géphez.
Akkor külön érdem, hogy externalból sem tudsz lelõni egy AI repülõt (bocs, ha már személyeskedünk.)
Akkor ne az legyen már, hogy beleordítod a nagyvilágba, hogy a HELLCAT SZAR !!!!!, és XY csak úgy lõhet vele bármit, ha gyorsítórakétája van, hanem azt mondd, hogy a jelenlegi hardvereddel hátrányban vagy, ezért nem megy.
"mi köze ennek az egésznek a szerénységhez?!"
Lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok, de ha valaki személyeskedik, bírál úgy, hogy életében együtt nem repült velem/ellenem, és fogalma sem lehet róla, hogy hogyan tudok vagy nem tudok csinálni valamit, sõt kinyilvánítja, hogy mire nem vagyok képes, akkor az igen is beképzelt, pökhendi.
Hát komolyan mondom, te aztán makacs ember vagy. Jól van, legyen igazad. Valószínüleg helytáll a véleményed, még akkor is ha több elismert tehetség (nem én, hanem pl Phantomass) szögesen máshogy látja.
2 hete a WarCloudson A9-bõl 30-as találatot értem el egy Shitfire bal szárnyának külsõ harmadán.
Mintha semmi sem történt volna...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://www.youtube.com/watch?v=sZZGaEEi8Ek&feature=related
Nem sok idõm van rá, de élõben azért hajtom az EXTRámat... <#bohoc>#bohoc>
Majd repülhetünk egy dogot már lassan! <#violent>#violent>
Na CSÁÁ
Remélem minden ok 😊 Repülj sokat!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Kerestelek az imént, de aszonták hogy nem voltál még fent. Viszont, most indulok modellezni. Ha fontos, keress mobilon vagy írj PMet...
Bocs az offért... 😊
Pl. Achtung! hallatszik, és még írva van hogy hány óránál de már nem mondja
Vagy csak annyit mond: "Nummer Sechs" és fel kell néznem mit is akart kinyögni mert utána viszont nem mondja tovább.
Ez csak amióta van hogy felraktam az 1946-ot, FB+AEPnél nem volt ilyen problémám.
Próbáltam utánanézni de én eddig nem találtam róla semmit, hátha volt már itt valakinek hasonló.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Akkor a magyar wiki Hartmann szócikke teljesen rossz.
A: No, never by an enemy plane, but I had to crash land fourteen times due to damage from my victories or mechanical failure, but I never took to the parachute. I never became another pilot’s victory.
forrás
Tûrhetetlen.😄
Zorro,ha lesz idõd nézz fel a TS-re légy szíves!Lenne kicsi vista-s kérdésem.
Bocs az offért!
Isten áldja a pogányokat!
www.pcpilot.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az f3 az hellcat nem? mintha azt lõttem volna.