IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja mindig amikor kérdeztem segítettetek... Mert IL2-vel nem játszanak Blood Stevek szóval itt kultúrált a társaság 😊

Her Laca
Én ezt nem értem????
Én már azért elég régóta repkedek,ismerek jórészt mindenkit ,és soha egy rossz szót nem hallottam senkitõl. Asszem az Il2 -õt használók a legtoleránsabb társaság . Mindig segítõkész volt mindenki,lett légyen az bárki akár a dongóktól,vagy a pumáktól is. Persze ehhez két fél kell ,de ha valaki elfogadja ,hogy pl a másik ügyesebb ,és nem szégyell tanulni akkor nincs gond. Szerintem.Ha meg valakinek olyan a vérmérséklete ,hogy mindenért káromkodik az biza hamar kikopik. Én egész egyszerûen azt szoktam csinálni,hogy lenémítom a ficakot és akkor hiába beszél.😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem kell egymást sértegetni. Otthon lehet káromkodni. A másikat leszóllni udvariatlanság. Aki másként gondolja menjen máshova.
Egyébbként elég brutál beállítások vannak.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Hát nem tudom, mi ArmA-val teljesen jól el vagyunk! Minden este játszunk, 4-10 fõ között vagyunk, és nagyon jó a hangulat! Szerintem ez a jó magyar szokás. Vannak néha viták, de az abból adódik, hogy nem mindenkinek azonos az elképzelése a szabályok terén. Tisztáztuk, egyszer így, másszor úgy játszunk, így mindenki kívánsága teljesül. Viszony anyázás egyszer sem volt!

www.smart-bus.hu

Muki100
De ha jó brutál szerverbeállítások vannak szerintem elég hamar kiszûrné az anyázosabb fajtáját a játékosoknak (meg engem is 😞) gondolom én, inkább csézni mennek.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sanyix
pff elõbb utóbb erõs anyázásba torkollna. Jómagyar szokás. Bár ofp-vel sokat nyomtuk a magyar csapattal, és ott csak csíter west-east, lelõttél köcsög volt, de persze mindig szigorúan szmájlikkal 😊
Viszont l2-zöm is, ott a 2 legnagyobb magyar klán folyamatosan oltja egymást, bár az egyik kezdte, másik csak válaszol... És máshonnan is inkább ez utóbbit hallom.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

kölón=külön

Ts jó volna, kölón szoba ha lehet. Más élõ szóban, mint írásban.
Meg nekem nehéz vezetni és pötyögni egyszerre.

?

DonZorro
Igen. az jó lenne sztem is. Majd nyitunk egy szobát nekije és ott barátkozunk... <#law>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
ott a ricsi ts . Úgyis van ott mindenki wow ,meg istentudja kifélék.
A ricsi felvételi szobába jelszó nélkül lehet jönni bárkinek.
A honlapról elérhetõ.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Meg az, hogy délután is legyen fent valaki. Nekem este 7 körül már pizsamaosztás van...<#rinya>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DonZorro
Kellene hozzá egy közös TS szoba is valahol... <#vigyor>
Márcsak, hogy még jobban értsük egymást!

Her Laca
És nem utolsó sorban lehet tanulni egymástól ,a hibákra felhívni a figyelmet stb.

Her Laca
Biza ,jó lenne ha minél többen jönnének magyarok és akkor parázs csatákat lehetne vívni. Meg legalább értjük is egymást😊

Sanyo
Kiegészítettem a szerver nevét a .hu végzõdéssel, hogy könnyebben megtaláljátok. "FlyOnline.hu". Jelenleg a Menyus által készített Prokhorovka dogmap fut.

www.pcpilot.hu

Flyonline müködik, lehet látogatni !
Ma délután 4 magyar pilótával is repültem igaz Laca?
Én voltam az egyetlen, aki nem szd tag. Élvezetem, bár ellenfél csak szivességbõl volt.

Ez utóbbi a 14092-re ment.

Értem én amit mondasz, osztom is a véleményed.

Csak a személyeskedést nem szeretem. Én azt hiszem mindenkinek megadtam a kellõ tiszteletet eddig. Senki tudását vagy képességeit nem vontam kétségbe, és nem is hasonlítgattam a magam teljesítményét másokéhoz. Csak emiatt húztam fel magam kicsit. Biztos öregszem.

Béke.

A WOW szerverrõl automatikusan kirúgnak ha háromszor lelõnek, vagy tényleg valakinek az agyára mentem a két torpedó találattal..? <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Her Laca
Tisztelt kollega. Valahol a Pumáknál olvastam ,annó még az online repkedések megkezdése elõtt,hogyaszongya. Vannak kiváló "pilóták" ,aztán vannak közepesek,és végûl szar pilóták. Mit kell itt ekkora feneket keríteni Valka kollega problémáira. Én megmondom neki a tutit. Fell kell szállni oszt ha lelö mindenkit akkor kiváló pilóta,ha 50 % ban eredményes akkor közepes,ha meg úton útfélen levakarják az égrõl ,akkor meg szar.
Ennyire egyszerû. Persze a szar pilótából is lehet kiváló .

"az tény, hogy hellel ezelõtt kb. kétszer repültem(nem véletlenül)"

Tudhatnád, hogy egy gépet kiismerni az kevés.

"repültem zeroval ai hellcat ellen és hellcattal ai zero ellen. ennél korrektebb tesztet nem tudok elképzelni, az eredmény pedig magáért beszél."

Ez azt jelenti, hogy a Zero-val eredményesebb vagy Hellcat AI ellen, mint Hellcat-tel Zero-AI ellen. Az AI-k nem feltétlenül egyformán mûködnek két gépen, és te sem feltétlenül értesz egyformán két géphez.

"nem repülök fullreal szerveren."
Akkor külön érdem, hogy externalból sem tudsz lelõni egy AI repülõt (bocs, ha már személyeskedünk.)

Akkor ne az legyen már, hogy beleordítod a nagyvilágba, hogy a HELLCAT SZAR !!!!!, és XY csak úgy lõhet vele bármit, ha gyorsítórakétája van, hanem azt mondd, hogy a jelenlegi hardvereddel hátrányban vagy, ezért nem megy.

"Miért lennék pökhendi?"

"mi köze ennek az egésznek a szerénységhez?!"

Lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok, de ha valaki személyeskedik, bírál úgy, hogy életében együtt nem repült velem/ellenem, és fogalma sem lehet róla, hogy hogyan tudok vagy nem tudok csinálni valamit, sõt kinyilvánítja, hogy mire nem vagyok képes, akkor az igen is beképzelt, pökhendi.

"fenntartom a véleményem, hogy a hellcat egy kalap sz@r a zerohoz képest. érdekes módon zeroval hátrányból is simán lenyomom a hellcatet, fordítva viszont egy félórás kínkeserv az egész. innentõl kezdve egyértelmû, hogy melyik jobb. a hellcatnak CSAK akkor van esélye, ha fölénybõl indulhat és jobb a pilóta, de fölénybõl szinte mindegy is, hogy az ember milyen gépben ül."

Hát komolyan mondom, te aztán makacs ember vagy. Jól van, legyen igazad. Valószínüleg helytáll a véleményed, még akkor is ha több elismert tehetség (nem én, hanem pl Phantomass) szögesen máshogy látja.

Meg kéne mutatni Olegnek.
2 hete a WarCloudson A9-bõl 30-as találatot értem el egy Shitfire bal szárnyának külsõ harmadán.
Mintha semmi sem történt volna...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Egy kis elégtétel:

http://www.youtube.com/watch?v=sZZGaEEi8Ek&feature=related
DonZorro
Szia Szepy! <#integet2>

Nem sok idõm van rá, de élõben azért hajtom az EXTRámat... <#bohoc>

Majd repülhetünk egy dogot már lassan! <#violent>

Na CSÁÁ

Szeva Zorro testvér!

Remélem minden ok 😊 Repülj sokat!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DonZorro
Szia GIDA Testvér!

Kerestelek az imént, de aszonták hogy nem voltál még fent. Viszont, most indulok modellezni. Ha fontos, keress mobilon vagy írj PMet...

Bocs az offért... 😊

én ugy kikapcsoltam mint a huzat, mert ha netán több ai van azok nagyon sipitoznak😊
Muki100
Most olyan problémám van az IL-2vel, hogy egyszerûen a beszédek háromnegyede kimarad, de feliratozva viszont van.
Pl. Achtung! hallatszik, és még írva van hogy hány óránál de már nem mondja
Vagy csak annyit mond: "Nummer Sechs" és fel kell néznem mit is akart kinyögni mert utána viszont nem mondja tovább.
Ez csak amióta van hogy felraktam az 1946-ot, FB+AEPnél nem volt ilyen problémám.
Próbáltam utánanézni de én eddig nem találtam róla semmit, hátha volt már itt valakinek hasonló.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Köszi!

Akkor a magyar wiki Hartmann szócikke teljesen rossz.
Kösz Muki, ezek szerint ugyanazt a forrást ismerjük. (Hartmann interjú)

Hartmann hét P-51 és egy b-17 lõttle a szövetségesek közül.
Muki100
Q: Were you ever shot down?

A: No, never by an enemy plane, but I had to crash land fourteen times due to damage from my victories or mechanical failure, but I never took to the parachute. I never became another pilot’s victory.

forrás

Tévedés. Hartmannt többször lelõtték. Egyszer még az ellenséges vonalak mögött is. A wiki azt írja, hogy 16-szor lõtték le (http://hu.wikipedia.org/wiki/Erich_Hartmann), de szerintem ez túlzás. A szócikk abban is hibás, hogy mind a 352 killje szovjet volt. Tobak látta, és le is írta a Pumák földön égenben, amikor "Bubi" lekapott a reptér felett egy Mustangot.
Her Laca
Jé!! Vita van😊)) Én meg melózok még hétvégén is😞
Tûrhetetlen.😄

TG Gida
Hali!
Zorro,ha lesz idõd nézz fel a TS-re légy szíves!Lenne kicsi vista-s kérdésem.
Bocs az offért!

Isten áldja a pogányokat!

Sanyo
A szerver fut, jelenleg egyetlen térképpel: Balaton 44-45 tele. Sikerült lobbyról is csatlakoznom, most az lenne a cél, hogy lássam, hány embert bír el. Sokasodjatok. 😊

www.pcpilot.hu

csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy mennyire nem érdekelnek ezek a gépek és részemrõl a téma lezárva. ennyi.
:-D

Bucser
ez olyan mintha azt mondád, hogy tök mindegy, hogy Bf109 G-t vagy e-t repülsz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tök mindegy, egyik 19 a másik 20-1 (nekem)
vagyis f4 az wildcat, az f6 meg hellcat
most már engem is összezavarsz 😊
az f3 az hellcat nem? mintha azt lõttem volna.
Már hülye is vagyok: ...Zero vs. Hellcatet...

Máshol hol tudsz Zero vs. Wildcatet összehozni?

Lemaradt: ha már Zero vs. Wildcat: tanulmányozd, hogy mivel sz*patták meg az amcsik a japókat. Spoiler: Thatch-féle háló. (Thatch weave)