IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, így van, de én konkrétumokra gondoltam 😊

Nohab
Szerintem a küldetések utáni pontokból kell összegyûjteni egy bizonyos mennyiséget.
holnap megyünk vásárolni és meglesz a 46 a gép pedig nyáron cserélve lesz végre

A tanult szakmám rádió-televízió mûszerész, de 18éve lakatos vagyok.
Kérdezz bátran, legfeljebb nem tudok rá válaszolni... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
lacus te mûszerész vagy ugyi?
lenne néhány kérdésem priviben...

GOOBY, pls

Her Laca
Hát igen. Végül is 3000huf nem pénz érte. Ez hat napi cigaretta,vagy mittudomén mennyi kóla ára. Ennyit biztos adnak a szüleid,és garantálom hosszú évekre megoldódik a játékproblémád. Hovatovább speciel én nem is játszom mással,és mindig találok kihívást benne. Mindig van aki jobb és le kéne gyõzni,mindenki máshogy repül,és más taktikát kell alkalmazni ellene.
Sokat kell agyalni. Persze van akit a büdös életben nem fogok leharcolni az égrõl😊 de próbálkozni azért lehet😄 Pl ez az Ultima gyerek ,hovatovább már a mumusom😄

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DonZorro
Ne tõccséé lee... <#ejnye1>

Vedd meg! Ez a játék azok közé tartozik, amiket érdemes megvenni! Olyan szép a polcon... <#law>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
Igaza van tanult kollegának! Csak szopatod magad.
Vagy vedd meg a 46 ot,vagy töltsd le(ezért megköveznek) ,de ne küszködjél itt ezekkel a kiegészítõkkel.
A gépedrõl ,meg annyit. Kapcsolgathatsz bármit,azzal ami neked van max annyit érsz el,hogy elmegy az egésztõl a kedved. Mármint online.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De hogy témánál maradjak...

http://www.youtube.com/watch?v=TBD9Juqx7PI&feature=related

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Most már tudom mit kérjek karácsonyra!! 😊)))

http://www.youtube.com/watch?v=17Cmel8rvjU&feature=related

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

én még a vírusirtót is kilõttem il2 elõtt, az is bõven kevés volt... hallatszott h összevissza másolgat a vinyón hogy a szerencsétlen térképet 3-4 perc alatt benyomja valahogy..

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

csak szopatod magad..

menj el az elõ tescoig 3 k a 46..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ma este próbáltam merged install-t sajna nem volt idõm végig csinálni addig jutottam el hogy AEP fentvan leszedtem 2.01-es patch-et telepítem amikor indítom v2.0-át ír ki ez jó vagy rossz? mert ha jó akkor leszedem a 2.04-et és folytatom a merged-et

a videobeállításokon lehet változtani, a RAM-ot is lehet nem terhelni, pl. msn vagy bármilyen más progi azokatk i lehet kapcsolni így több ereje marad a game-re

Her Laca
Elmondom én mi kell ahhoz,hogy tökéletesen fusson.
Kb 2GH-es proci,2GB ram,gyors vinyó,és egy középkategóriás videókártya,de szerintem nincs az a videókari amit ne röcögtetne meg komoly felbontásban. PL Leningrád felett 2000-ren rázumolva a városra😊

Attól függ milyen bonyolult a térkép, egy normális online szerveren lehet hogy nem simán, hanem sehogy nem menne...

512-vel szenvedtem jó ideig a 46-tal (elvileg alapjaiban nem különbözik a PF-tõl, legfeljebb a több objektum miatt), és online egyszerûen nem lehet számítani rá. Pl. ha valaki rád lõ, elsõ dolog hogy megáll hangokat betölteni és a végére 90%, hogy halott vagy..stb.

Aztán sokat szenvedtem a RAM-beállításokkal és kicsit használhatóbb lett, de azért a jó nem olyan.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Elkezdtem nézelõdni neten, már van is pár ötletem, hogy mit lehetne összevenni. Sztem nyár végére már 46-tal fogok gémelni, szerintem, de a remény hal meg utoljára. Viszont van egy másik kérdésem. Az igaz hogy a PF minimum-a RAM-nál 512-es? Merth a igen akkor elírták mert nekem simán megy a cucc.

nem tudja valaki, h mi szerint van az elõléptetés az offline kampányban?

Most még béta. Majd két hét múlva... <#vigyor>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
srácok a 409 patch már hivatalosan megjelent? (kicsit le vagyok maradva kb fél éve nem repültem)
csak mert látom le lehet tölteni néhol

GOOBY, pls

PhantomAss

GOOBY, pls

DonZorro
<#wink>

Her Laca
Elfogadom az érvedet😊

DonZorro
Igen fogtam már és ez a véleményem róla... <#gunyos1>

Hidd el Laca Bácsi! Maradj meg Te is a sima X52nél sztem! <#worship>

Her Laca
Most komolyan? Megnézted? Csak azért kérdezem ,mert én csak találgatok,de ha fogtál már meg próbálgattad akkor készpénznek veszem és nem is foglalkozom vele.(még a gondolattal sem)

DonZorro
Külömség csupán a LEDek színe, (zöld vagy piros), szar sima csúszós trimmek amiket egy ujjal nehéz forgatni, ugyan igy a POVok is, döntött MFD kicsit több szöveggel, csúnya zöld háttérrel, még a programozása is ugyan az! <#fejvakaras>

Egyszóval semmi szépsége nincs... <#confused>

Meg ugyebár azon az áron lehet venni egy simát és egy pedált... <#puszi>

Her Laca
Szerintem semmi komoly változás nincs ,talán ,hogy jobban programozható(már akinek igénye van rá) és a fém gombokés forgó tányér.
De a tányért szerintem a sima X52 is ki lehet cserélni.

Jobb a nonpro-nál?

Her Laca
Ha jó akkor megéri ,ha elromlik akkor nem😊 Ez egyszerû😊
Van még ? Lehet vennék egyet.

PhantomAss
no, én megvettem a vaterás x52pro-t 19-ért
vadiúj, de hogyhogynem, doboz-gari nincs
mindenki vonja le a következtetést😮)
ennyi pénzt akkor is megér ha nincs gari...
és van még ugyanott

GOOBY, pls

Her Laca
Jobban programozható asszem.

Her Laca
Jé !! egyenfejléc😊

DonZorro
Csak tudnám a PRO miért a duplája... <#nemtudom>
Enyivel nem tud többet! Sõt, csúnya is az a piros vagy zöld LED! <#gunyos1>

Her Laca
A pedál talán nem annyira necces,nem annyira összetett mint a joy ,kevésbé hibásodhat meg.

Osztanám a véleményed, de most lehet, hogy a Pixmániára fanyalodok...
Pedált keresek, Saitek pedál itthon 35-40kHuF, Pixmánia: 23kHuF...
Ugyanaz a Pro Flight Rudder...

Her Laca
Aszongyák a gariztatás macerás,lévén Francia székhelyûek,és a postaköltség elviszi a megtakarítást,meg hát nem kevés idõ. Én jobb szeretek boltban vásárolni ilyesmiket,mert ott azonnali az ügyintézés.

Her Laca
Nem azt nem😊 Akarok venni de nem tudom hol lehet kapni. Állítólag csak neten lehet rendelni,de utána kéne nézzek.

mi baj a Pixmaniával? Soha nem rendeltem még tõlük semmit

Her Laca
Ja de a gariztatás egy csöppet problémás ott. És biza szokott lenni problema az X52 õkkel.

Her Laca
Mert ha nem a pixmaniában akkor jó😊 De szerintem ennyiért még ma sem lehet kapni boltban.

Her Laca
Hol ennyi az ára?

x52

Her Laca
Minek?

gondoltam hogy akad egy <#zavart1>

már csak 21000 Ft.. hogy megy le az ára basszus.. <#buck>

Her Laca
Dehogynincs😊 De a gázkarja tönkrement,a bot viszontjó . Az a tartalék ha a mostanival történne valami😊 Mármint a bot részével.

és nincs egy x52 esed véletlenül elfekvõben valamelyik sarokban..? <#idiota>

PhantomAss
trackirt esetleg nem akarsz adakozni? 😮)

GOOBY, pls

Her Laca
Na ma jól ébredtem😊 Van nekem egy agp-s GF 6600GT-m, de a gyári hûtése szar. Lehet a kártya is ,mert néha becsíkozódik a képe,de szerintem a hûtés miatt,mert annó én komoly hûtést tettem rá és semmi baja nem volt.
Egy szónak is száz a vége ,odaajándékozom,meg mellécsapok egy 256 os ramot.DDR400 as. Hátha mások is adakoznak oszt még összejöhet egy komplett gép is😊 De kikötöm,hogy nem hurcibálom sehova,ha kell érte kell jönni😄