IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
aha 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ird le papírra a fontos lépéseket ha jól tudom meg lehet állítani a videót. Próbáld ki nekem bevált😄

panther112
Végre megvan az elsõ légiharc gyõzelmem (egy légvédelem által lesebzett Mustang😊 ), de úgy érzem, hogy még nagyon instabil a repülésem, ami nem is csoda, hisz még keveset játszottam. A tutorial filmeket meg lehet nézni játékon kívül is valamilyen lejátszóval? Nagyon hosszúak, és a begyakorláshoz egy évig kell néznem az elejét, hogy eljusson azokhoz a részekhez, ami miatt elkezdtem nézni. Utána kilépek, felszállok, gyakorolom azt a néhány manõvert, amíg nem magy, majd utána megint pár perc idle😞

Sanyo
Alfa tesztnél tartanak kb. amit majd követ a béta, talán decemberre lesz belõle valami, de inkább jövõ tavasz...

www.pcpilot.hu

Errõl nekem az jut eszembe, hogy sosem láttam még csak az egyik szárnyból ömleni az üzemanyagot... én vagyok hülye?😄

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

A internet szerint ez év szept 7.-én kerül a boltokba.
Hát szerintem a BoB-ra még egy jó háromnegyed évet várni kell, szerintetek?

A 110-esét nem tudom fejbõl (majd keresek egy metszetképet), de a 2.vh-ban már több gépen is volt öntömítõ üza.tartály, és (ha jól tudom) Olegék szimulálták is.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

panther112
köszi

Sanyix
A valóságban is 1ben van az üzemanyagtartálya a bf110-nek? Mert más gépnél volt olyan hogy kilõtték, folyt egy ideig, majd abbamaradt, és még volt üzemanyag. Ezt a night and day singlét csináltam, és 4 bõl 1x sem sikerült nem menetszéltõl forgó légcsavarokkal leszállni, mert ezek a tetû pe2 hátsólövész zajcevek mindig 800-1km-rõl telibekapják a szárnyat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PhantomAss
sztem ha így lenne, már jó nagy felhajtást csináltak volna neki
én mát tavaly nyáron is a megjelenésrõl olvastam külföldi oldalakon, oszt azóta sincs semmi
még 2 hét és ittlesz...

GOOBY, pls

Én sajnos bétatesztrõl sem hallottam. De hátha...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

F9-cel lehet valtogatni a nezegetes modjat.

Pedig igy hasznalhatobb, mint mikor allandoan visszamegy alapba. Konfigolj be egy gombot a kozepre nezesre. (Sajna jo bena az Aviator botjanak a teteje, siman tehettek volna me'g ra gombot, peldaul egy az egyben a Cyborgot.)

Jostick 2 Mouse programmal egesz jol lehet allitani a nezelodesen (gyorsulas peldaul).

#ofp.hu@irknet

panther112
Pár órája lett egy joystick-om, és kipróbáltam a játékot. Az ok, amiért írok, hogy egy fél órája valahogy elállítottam a 8 irányú kapcsolót, és fixen otthagy, ahova legutóbb néztem, nem ugrik vissza alapállásba. Próbáltam már minden beállítást reset-elni, de semmi. Saitek Aviator-om van, ha ez segít a megoldásban. köszi

2019

#ofp.hu@irknet

Willenbrock
Az IGN és a Gamekapocs oldalain és még néhány helyen az olvasható hogy a Storm of War:BOB megjelenése Szeptember 7-e.Állítólag ez már megerõsített dátum.Valahol viszont Decembert meg 2009-et írnak.Ki mit gondol melyiknek lehet hinni?

i robot
Ugy látom tetszettek a képek ugyhogy bátorkodtam bebökni még kettöt. Utóbbiból még csöpögött az olaj.<#taps>

i robot

i robot

i robot
Ez a kép Londonban, a Hendon-i RAF Museum-ban készült. A háttérben egy Moscito és egy Me-262 van.

Nagyon úgy néz ki, amikor elõször néztem még nem volt ott xd

sztem moszki <#vigyor2>

meg talán egy 262 farka?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez gyönyörû, hol készült? A háttérben egy Junkers 88-as vagy egy Moscito van?

i robot
így már jobb lesz:

i robot
Hadd bökjek egy képet 😄

Kép

Találtam egy másik oldalt is azért van pár olcsó cucc itt is : www.rufuszcomputer.hu/webshop/

Ha jól gondolom sztem max 70 ezer-bõl lehetne valamit kiválogatni.

Sanyix
Azért, mert a p4 is ultraszar, hát a hozzá tartozó celeron az meg egyszerûen borzalmas.

PhantomAss
nem mindegy hogy tojással vonult fel vagy anélkül <#integet2>

GOOBY, pls

Én egymagosban 3700+ vagy 4000+-os Athlon64-et vennék, ez a kettõ volt a legjobb (az 1MB cache elég sokat dobott rajtuk). A korai, hasonló árú kétmagosokat is leverték...
Két- vagy többmagosnál inkább Intelt válassz, nekem most egy C2D 8400+ van a gépemben, hát elég kemény...

Sanyo
Nézz meg egy Celeron vs Athlon 64 tesztet, fényévekkel nyer az utóbbi és kb. egy árban vannak.

Ha megmondod mennyi a keret, akkor az árlisták alapján összeválogatunk neked egy olcsó de jó gépet. Egyébként meg azt veszel, amit jónak látsz. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Mert ugyanazért a pénzért egy 2X jobb procit kapsz azé!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Celeron-nal nem is indul a 46? Mert ha indul és rendesen megy nemértem, hogy mért legyen Athlon.

Kérlek Zorro ugye ezzel nem azt akarod mondani hogy szombaton felvonultál.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Én az ilyenekhez nemértek mért jobb az amit te írtál?

A Cerkákat felejtsd el, inkább egy Athlon 64-eset keress bele (ne Sempront!), pl. A64 3700+.

Storm of War: Battle of Britain.

Az Il-2 folytatása (jelentõsen átalakítva) lesz, a Jóisten sem tudja, hogy mióta ígérgeti Oleg...

Keresgéltem egy kicsit és kinéztem magamnak egy direkt game-re csinált gépet. http://hardwaredepo.hu/?p=productsMore&iProduct=160&sName=hd-gamer-lowcost-(p4-cel.-2,8-ghz--512-mb--80-gb--dvd--hang--lan--ati-hd-2400-pro-256mb-vga) Bocsi hogy így irtam ide nézzétek meg a linket szerintetek ezzel már lehet 46-on normálisan menni?

Mi az a BoB még nem hallottam róla.

Õszintén szólva: én két és fél éve online-ozok, de ameddig itt fel nem merült az "XFire", addig azt sem tudtam, hogy mi az...

PhantomAss
köszi 😮)

GOOBY, pls

DonZorro
Csak egy nagyon picike OFF:

Britney

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

proway
Akkor a többség nem használja az XFire-t?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Phan kollega: válasz ment!

Nagyon RAM-függõ a játék. Ugyanolyan configom volt mint neked, de ha közelrõl akartam tüzet nyitni egy rácsapás végén mindig ugyanaz lett a vége: összeütköztem a céllal. A procira is érzékeny a game, de annyira nem. Viszont lassú processzorral nem tudsz hostolni. Nálam a régi gépemen rendszeresen elõfordult hostolásnál, hogy mindenkinél szépen futott a játék jó pingekkel, kivéve nálam. A gyenge procim miatt diavetítés lett belõle.

A jó hír, hogy valóban nem olyan nagy a gépigénye. AMD 3000+ Athlon egymagos procival 1 giga RAM-mal és egy HIS Excalibur 9600 XT Turbo videokártyával simán elmegy. Ez egy kb. két éves config, és nem is fogok addig gépet cserélni, amíg ki nem jön a BoB (olegék több éve készülõ új II. vh-ás repszimje).
Próbáltam 128 megás kártyán 1GHz-en, de 640*480-ban sem ment rendesen. Egy töküres térkép, két géppel.

A minimum konfig kb azt jelenti, hogy elindul majd a játék, de olyat még nem láttam egy játéknál sem, hogy játszani is lehessen vele...az ajánlott konfig alatt általában nem nagyon érdemes szenvedni.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

A kérést visszavonom hülye vagyok tényleg bnene van minden. Viszont azt írják, hogy 64MB-os 3D kártya?! 1GHz proci ha ze igaz akkor csak RAM kéne bele mindegy új gép lesz az a biztos.

Nekem az AEP van meg ezen kívül az is letöltés😊 Ha jól tudom ugye a 46-ban benne van minden amit eddig kiadtak? Hülye kérdés, de ha igen akkor mit kezdjek a megvett PF, FB-vel?

Nohab
Na azt már én sem tudom.
Gratulálok.

Nekem még nincs med a 46 csak a PF és a FB.Semmi más.