IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.pcpilot.hu
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én mát tavaly nyáron is a megjelenésrõl olvastam külföldi oldalakon, oszt azóta sincs semmi
még 2 hét és ittlesz...
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Pedig igy hasznalhatobb, mint mikor allandoan visszamegy alapba. Konfigolj be egy gombot a kozepre nezesre. (Sajna jo bena az Aviator botjanak a teteje, siman tehettek volna me'g ra gombot, peldaul egy az egyben a Cyborgot.)
Jostick 2 Mouse programmal egesz jol lehet allitani a nezelodesen (gyorsulas peldaul).
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
meg talán egy 262 farka?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Két- vagy többmagosnál inkább Intelt válassz, nekem most egy C2D 8400+ van a gépemben, hát elég kemény...
Ha megmondod mennyi a keret, akkor az árlisták alapján összeválogatunk neked egy olcsó de jó gépet. Egyébként meg azt veszel, amit jónak látsz. 😊
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az Il-2 folytatása (jelentõsen átalakítva) lesz, a Jóisten sem tudja, hogy mióta ígérgeti Oleg...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
A jó hír, hogy valóban nem olyan nagy a gépigénye. AMD 3000+ Athlon egymagos procival 1 giga RAM-mal és egy HIS Excalibur 9600 XT Turbo videokártyával simán elmegy. Ez egy kb. két éves config, és nem is fogok addig gépet cserélni, amíg ki nem jön a BoB (olegék több éve készülõ új II. vh-ás repszimje).
A minimum konfig kb azt jelenti, hogy elindul majd a játék, de olyat még nem láttam egy játéknál sem, hogy játszani is lehessen vele...az ajánlott konfig alatt általában nem nagyon érdemes szenvedni.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Nekem még nincs med a 46 csak a PF és a FB.Semmi más.