IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
De ez sem biztos 😊 Majd még töprengek ,rajta.😄D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
tudomtudom
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ám a Ta -ban 3 van😊 Legalábbis asszem😊
Akkor már FW ha tûzerõ,nem? Na ott van 3 108 as ha kell, meg mellé az apró😄
Amúgy ha Téged el lehet ítélni CS miatt, hát engemis 😊
másodszor bármit. ügyetlen,kezdõ,lelkes amatõr.sztem találhatnánk rá szininímát. sztem a láma kicsit sértõ.én legalábbis ezt a 13-15 éves korosztálytól szoktam meg anno CS-ben.igen mert én játszottam azt is. ez az én keresztem 😄 ezért engem lehet elítélni 😄
Hát azzal mi a bánatot lehet csinálni? Mert repülni azt nem nagyon😊
109 es orrába szerelve?
Amúgy mitõl van a vulching "erkölcsi" határa?😊
Egyébként a K4-ben az a jó, hogy a legerõsebb fegyverzetû együléses. Egy mk 108-nál a két mk108 a jobb, de a legjobb a három mk 108. :-)
Igaz, nagyon rizikós a dolog, ha beülnek az ember mögé, max imádkozhat, de három mk 108 elõl még nem lépett meg egy Thunderbolt sem. :-)))
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Inkább megkeresem Oktoberfestet és csapatát és velük "gomolygok" 2000-3000 méteren. Elõbb-utóbb lejön forgolódni egy-két spit. Lehet bennük bízni! :-)))))
Egyébként háború és fair play, hát... Akinél az elõny, az gyõz... :-) És természetesen igazad van, nem baj ha láma, a lényeg, hogy robbanjon! :-DDD
De gyakoribb, hogy bemegyek mélyen az ellenséges reptér mögé kondenzhatár alatt egy kicsivel, "elbújok" a Napban, nézegetem a reptér forgalmát, majd amikor eltávolodnak a front irányába, és felemelkednek 2-4ezerre (hogy ne lehessen vuchinggal vádolni), akkor a magassági fölény segítségével utolérem õket, és váratlanul puff...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Hartmann is azt mondta, hogy az ellenséges kötelékben mindig vannak kezdõk, azokat lõjék le elõször. Nem fair, dehát háború volt...
Persze, ha mindenkinél magasabban van, akkor nincs semmi gond. Csakhogy, a dogszervereken - ellentétben mondjuk az online warral - az a gond, hogy elõbb-utóbb jön valaki még magasabban. Ahogy Laca írta. A dogszerverek kicsit olyanok, mint valami idõjárási front. A frontvonalig felszálló légáramlat segíti az embert, ott viszont belekerül egy leszállóba. :-)
Szerintem inkább érdemes keresni egy 4-5 baráti gépbõl álló csoportot egy helyen. Elõbb-utóbb megjelennek felettük a spitek, meg a P-sorozat tagjai, és elkezdenek csapkodni. Amikor már sokadszor fordul ki elõlük az ember, akkor elõbb-utóbb elvesztik a türelmüket, és elkezdenek fordulózni. Fordulózás közben pedig még egy spit energiája is elkopik, igaz kell neki pár perc. És akkor vége.
És igazad van ! Sokkal hamarább elkezdõdik. Alapvetõen inkább ésszel kell megvívni a harcot , persze van amikor már csak az ösztön meg a rutin segít. Szerintem ,mindenkinek a saját lehetõségeihez kell alkalmazkodnia.
De pl minden vadászrepülõk egyik legjobbika egy bizonyos Galland nevû egyén aszonta ,hogy támadj minden körülmények között, mert azzal megzavarod az ellenséget.
De mint írtam, mindenkinél magasabbra menjen, akkor nincs egyenlõ energiaszint és nincs gond...
azonos energiaszintnél mindig a Spit IX. nyer ... :-DDDDDD
Most elõször a "meglógást" gyakorlom, h életben tudjak maradni és a Lacush által az elõbb említett módon 2 Spitet is leráztam, tényleg nem értek utol. 1000 méterrõl földig majdnem, és lemaradtak. Kezdem megszeretni a fókát, pedig eddig aztán nem szerettem, pedig csak nem értettem😊
Aztán szóljatok ha zavar, hogy itt összelámázom nektek a fórumot.<#lookaround>#lookaround>
Utálom nagy magasságban a P51, P47 mindenféle változatát meg a HF Shiteket.
Lényeg az, hogy:
-mindenkinél magasabbra menj,
-qrva messzire kerüld el a közelharcot,
-minden azonosítatlan gép ellenségnek számít,
-csak 1, azaz egy rácsapás, rövid sorozat közelrõl, és ha talál, ha nem, húzás a fenébe onnan, lehetõleg a Nap felé emelkedve, de mindenféleképpen a repgép mentes, tiszta irányba.
-nincs támadás, ha az magassági fölényed nagyon nagy (több ezer), vagy a kinézett célpontod közelében vannak más gépek is, amik a hasonló magasan vannak a támadás elõtti magasságodhoz
-ha befeketedsz a zuhanásból felvételkor, akkor full farokra trimmelj, úgy felemelkedik, de ne felejtsd el idõben visszavenni a trimmet
-csak végsõ esetben támadd szembe a szövi vadászokat
-figyelj arra, hogy 850-nél ne engedd magasabbra a sebességet zuhanásban, csak ha egy amerikai gép kerget (a Shitek hamarabb szétesnek)
nem, nem állok le fordulózni ezt már 1 csomó helyen olvastam, hogy öngyilkosság Fókával, meg Messzerrel. Csak az a baj, hogy egyenlõ energiaértékeknél is utolérnek emelkedés közben és nem értem h ez hogy lehet.
Deez nagyon tetszik: Sose akard a revidet mindenáron a célra tapasztani - hagyd, hogy õ kerüljön bele. 😊😊😊
Hol emelkedik stabilan 400 al a cobra????????
A Compare az egy szar,én már a fáradtságot sem veszem rá ,hogy megnézzem.
Ahhoz kell jól repülni, hogy harc közben ne engedd a sebességet bizonyos érték alá esni. Szerintem a 262-esnél ez olyan 500km/h körül van.
Egyébként a Compare 4.07 szerint a P63 leemelkedi a 262-est...
Ez még nem bizonyítja azt, hogy a két nyomjelzõ közti lövedékek nem mentek alá vagy fölé.
Lehet, hogy a P39 aerodinamikája jobb nagy sebességnél. Ki kellene próbálni online. (Ismét a compare szerint a P39-Q10 1000-3500m között gyorsabb a G2-es Messzernél. Bár a compare gyakran ír hülyeséget)
Más kérdés, hogy P39 ellen EMELKEDNI kell, ha egyébként is gyorsabb vagy.
Pontosan😄DD
De az a baj,hogy sok spit pilóta ugyan úgy felmegy a magasba.
Mellesleg zuhanásban el tudsz gyorsulni.
Ember,ezzel bármit faképnél lehet hagyni ,mégpedig mindenféle görcsölés nélkül. Tegnap pont két Spit IX ellen hatoltam,utána a srácok átültek P51 be de csak a füstömet nézegették. Le is lettek lõve. Mondjuk nem 400 al kel vele közlekedni,hanem olyan 6-700 körül,és semmi forgolódás. Nem is szeretik a szövi pilóták,szerintük unfair az egész. Mondjuk 900 kürül már zavaró a rázkódás vele😊