IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Én speciel nem használok. Szerintem jó a bot is erre ,de van aki esküszik rá,hogy jobb pedállal.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

panther112
Tényleg, ezt már régóta meg akartam kérdezni, pedált használtok, vagy a joystick tengelye körüli elforgatást?

Trimmelni szoktam én is, tudom mire való😊
CSak azért érdekes volt, mikor a bannolt egyéneket nem tudták a adminok, hogy léptek be egyáltalán, és kickelni sem tudták õket.
Akkor hogy is van ez?
Mellesleg egy-két millenium falcon is volt, aki hipersebességre kapcsolt, még az egyik admin elõtt is (õ is csak csipázott).
Na mindegy, azért jó a kihívás, így csak jobbak lehetünk, ha ezeket is leforduljuk, és leszedjük😄
Trimm-trimm-trimm...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Félve jegyzem meg,de pl a joy beállítások is szerepet játszhatnak abban ki milyen ívben fordul. Meg még sok más is. Van olyan ,hogy G6 al szétfordulok egy La5fn -t ,és láttam már olyat is aki P38-al jobban fordult mint egy messza. Na akkor hogy is van ez?
Ne keressetek már mindenben megmagyarázhatatlan dolgokat😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja, csak nekem soha nem sikerül 400m-en belül😄
De a lagg befordult, mintha állnék, vagy inkább tolatnék😊, vagy tb3-al mennék.
Nekem a lagg nem akart így fordulni😊
Sanyix
Ilyet az ai is tud 😄 megyek 262-essel 600-al, jön a p39 szembe, mondom haha úgyse ér utól. Ahogy elmentünk egymás mellett, hurkot csinál, és 400 méteren belül van, úgy hogy nem is marad le 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PhantomAss
ha az ágyúra gondolsz azt láttam

GOOBY, pls

PhantomAss
mijaza pak40?

GOOBY, pls

Sziasztok !

Voltam a flyonline szerveren, nekem tetszik. Legalább nem arcade. Tájokozódni kell, nem rossz az a hozzászólás, hogy odarepülsz a célhoz, és megnézed, honnan lõnek rád😊 Egyébként togyo is szokott a szerveren lenni, meg egy-két magyar is, csak kevesen vagyunk.
Tegnap voltam a DED1-es szerveren, hát volt néhány érdekes pillanat.
Olyan 20 géppel vezettek a kékek (német vs orosz), és feljött pár orosz srác. Onnantól érdekes lett. Megyek a G-2 vel szemben jön egy lagg-3IT. Olyan 450-el tekerek felé, elhúzunk egymással szemben, majd a lagg befordul mögém, 280-re, és lelõ😞
De ezt olyan derékszögesen, mikor a kisgyerekek játszanak a repülõkkel a kezükben. Onnatól az il-2 esek üldözték a 109eseket, fordulgattak rájuk. De gyõztünk talán 2-vel azt hiszem.
Jó kis játék volt, de nem tudom mire vélni ezt a derékszöges fordulást.
A Korea map miatt van Shit benne, és a múltkor azon voltunk többen.

Ha már a Mitchellt és a Corsairt nem láttad, legalább a Pak-40-est megtaláltad?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

PhantomAss
bezzeg szombaton se mitchell se corsair nem volt...
mit keres a spit25 az elsõ helyen a flyonline statban???? <#violent>

GOOBY, pls

Hát, ezekkel a röntgenszemû, radarvezérlésû AI fedélzeti mesterlövészekkel a csemegétõl messze vannak (illetve az egy személyes Il-2-re ez nem vonatkozik)

Úgy emlékszem, minden fontos infót leírtam hogyan lehet megtalálni. Bevetés elõtt meg kell nézni a térképet.
Elrepülsz a megadott helyre (jelen esetben, mint írtam, egy falu a szektoron belül) és megnézed, honnan lõnek rád...

Egyszerûbb módszer, de ez már cheat 😊, hogy a nyugati reptérre települsz, a folyó mentén észak felé haladsz, majd amikor egy naszád tüzel rád, elfordulsz kelet fele, ott a falu, a páncélosok, légvédelem, stb...
A másik (szintén kék) célpont meg ettõl északabbra van.

A vörösöknek meg a folyó mentén dél felé kell tartaniuk, ugyanígy találják meg a kék tankokat...

Sanyix
Persze, ha látni lehet, vagy te csináltad akkor igen. De nálam egyik sem igaz 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem, ez rossz megszokásokat okozna. De egy Il-2 vagy Pe-2 a kezdeti sorozatból egy - korban hozzá illõ - Messer-nek azért csemege kell, hogy legyen egy kezdõnek is.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Her Laca
Ezt hogy gondolod? Mi az hogy jobb gépekkel mennek a kezdõk.
A kezdõ 45 ös a haladó 38 as géppel?😊 Ez butaság. Tapasztalatból tudom,hogy a legtöbbet akkor tanulja az ember amikor lelövik. Már ha a büszkesége sarkallja. Engem anno egy lengyel srác naponta 100x lelõtt és kellett vagy két három hónap mire elõször sikerült levakarnom a levegõbõl.
Volt pár álmatlan éjszakám miatta😊 De track-et vettem fel megnéztem miket csinál ,miért tud maga elé engedni mégha hátulról támadok is, és lassan megtanultam tûrhetõen repülni. Mondjuk ezen fel buzdúlva meglátogattam két pumás srácot ,hogy majd jól ledogolom õket,de asszem még lõhejzetbe sem tudtam kerülni😄 Akkor kicsit elgondolkoztam 😊

Bocs, lemaradt:FLYONLINE STAT

(Egyébként könnyû megtalálni a tankokat)

Hmmm... FlyOnline.hu... VO101_Sanyo üzemelteti, néhány missiont én írtam.

Amirõl Sanyix ír, az Korea mission. Meglepõ, de a koreai háború kezdeti szakaszát szimulálja (nem történelmi küldetés). USSR/Kína vs. ENSZ, ezért vannak orosz ill. amerikai, angol gépek (pl. a P38 a TwinMustangot helyettesíti). A "csöveseket" nem akartam ide keverni.
Minden térképet aláírok (amit én készítettem), úgyhogy nálam lehet reklamálni, javaslatokat tenni.

Más. Most értem haza a repnapról, Póni nem volt, de a Mitchell és s Corsair legalább repült...

Akkor nem szóltam, nem jártam még az említett szerveren.

Sanyix
És persze egyik oldalon csak az egyik fajtát lehetett választani. kéken amcsi angol, vörösön szovjet.

Sanyix
Ezen a mapon 6-6 gép volt asszem, nem az összes. 6 amcsi/angol gyártmány 6 szovjet.

Sanyix
Azon sajnos nem lehet segíteni, hogy az il2 grafikus motorja maximum 1 km-ig jeleníti meg a jármûveket, csak úgy ha jelzi a térkép (bár akkor is csak pár másodperc van a ráfordulásra, miután az 1km-es körön belülre ér az ember, de legalább tudja hol keressen). Persze dogfightolni azért lehet, mert a repülõket normálisan rendereli, de az meg úgy egyedül olyan unalmas.

Ha a kezdõk jobb gépekkel mennek mint a haladók akkor azért jobb a helyzet, csak meg kell egyeznie a népnek. 😊

Nem ismerem az üzemeltetõ szándékait, de régen azért raktak be minden gépet, hogy egyszerûen lehessen változatossá tenni a dog-ot. A cseten egyszerûen megegyezett a nép, hogy keleti vagy nyugati hadszintér, melyik évjárat ésa akkor adott volt mivel lehet menni mivel nem. Ill, ha megunta a nép a gépeket, akkor ugrottak egy-egy évet a következõ felszállásnál.

Ez full real szerver. Kezdõknek nehéz. Jó lenne ha többen látogatnák. Aztán lehet segíteni egymásnak.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Sanyix
kipróbáltam a flyonline-t 😊 érdekes küldetés volt fenn, ilyet még nem láttam, olyan 3vh-s feeling 😄 kék oldalon amcsi, angol gépek, vörösön meg oroszok. Persze senki nem volt fenn rajtam kívül. Felszálltam egy p38-al, 2 bombával, hogy szétszedek pár tankot, de semmit nem találtam a jelzett szektorokban, ami mondjuk nem meglepõ, mert csak kb-ra tudtam hol vagyok, és a jármûveket úgyis kb 1 km-rõl rajzolja ki, ami néha még akkor is késõ, ha van jelzés és kbra tudni hogy ottvannak. Hát nekem ez így rávezetés nélkül nem fog menni.

Minden szervernél látsik hányan vannak fönt. Ahol 1, az csak a szerver. A flyonline.hu is jó. Néha más magyarok is jönnek. (pl én)

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

panther112
Ok, ha rendbe jön a szemem benézek.

TG Gida
Kötelékezni sztem tökéletes az AI.Egyébként a kötelékrepülést nem kell különösebben erõltetni.

Isten áldja a pogányokat!

Her Laca
Figyelj!!! Ezt felejtsétek el ,hogy kezdõknek való. A legjobb a full reál.
Van a FlyOnline.hu server,az magyar jók a pingek stb. Oda menjetek fel leginkább a balaton térkép van azon könnyû tájékozódni. Ha könnyített servereken tanulsz meg akkor megszokod ,és nehéz lesz az átállás.
Ha valamit nem tudsz gyere a ricsi ts re keress meg és segítek ha kell.
A ricsi felvételi szobába nem kell jelszó. Ennyit tudok mondani😊

panther112
Köszi, tényleg rengeteg szerver van. Kifejezetten kezdõknek valót tudsz? (ahol meg lehet tanulni kötelékben repülni, stb.)

Her Laca
Beszélni meg ts-t ajánlom.

Her Laca
Forgotten Battles

panther112
És a hyperlobby listájában melyik játékot kell jelölni, 1946-ot nem találtam.

Her Laca
Valamennyire egyetértek veled,de azért nem volt az olyan rossz.
A kiállítások jók voltak szerintem,mi de 10 körül elindultunk a reptéren és kb fél 5 kor pihentünk meg. Addig nézelõdtünk és bizony hamar elment az idõ,meg hát jókat beszélgettünk közben. Na meg találkozhattunk a 1STHVS harcosaival(akik ott szerelõk) és amint meglátták 77PX Dumbo kollegát a pólójában ,hangos enemi kiáltással üdvözöltek bennünket😊
Nekik köszönhetjük,hogy a Corsair hez mehettünk,mert pont elõtte szálltak le és senkit nem engedtek a közelébe.Én nagyon hiányolok egy ilyen repnapi programból veterán gépeket,ne adj isten kis légiharc imitációt. Felõlem Jak is lehet nem vagyok finnyás. Tavaly a Red Bull-on volt két vagy három jak és fergetegeset repültek a duna felett,nekem még a karomon is felállt a szõr.

http://hyperfighter.sk

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

rakjátok fel a hyperlobbyt, annyi üres szerver van..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok!

Az a kérdésem, hogy hogyan oldható meg, hogy egy haverommal közösen repüljünk. Ha valamelyikünk létrehoz egy szervert, akkor a másik hogyan tud belelépni? Xfire progival mûködne a dolog? (Ott tudnánk beszélgetni is...?)

Köszi!
TG Gida
Ott voltunk.Jó volt.

Csoportképek

Isten áldja a pogányokat!

hát akkor tényleg csesszék+... még jó hogy nem mentem le.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem.Úgy tudom az új játékuk ami repcsis lesz a Storm of War Battle of Britain..
PhantomAss
na csesszék meg a repnapjukat, többet nem megyek az tuti
pont azok a gépek hiányoztak amik érdekeltek
me108, mustang, rafale
minden évben ugyanaz van, engem már nem nagyon köt le a gripen meg az f16
a c17-es viszont jó volt
de legalább jó idõ volt

GOOBY, pls

Lesznek-e még uj repülögép kiegészitések kiadva ehez a játékhoz vagy már végleg lezárták a fejlesztõk az IL2-t ?
PhantomAss
én ottleszek😊
remélem nem fog esni

GOOBY, pls

DonZorro
Igen! Sztem holnap nem lesz olyan szar idõ... <#nemtudom>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nos uraim, holnap?

DonZorro
Igen vannak, de azoknak a mozgása és lehetõségei meg sem közelítik a rendes heliknek a mozgását!

Nekem is van egy ILYEN gépem... <#law>

Nagyon kemény! 😊

Vannak egyébként ilyen kis ultralight gépek, szinte törhetetelen rugalmas anyagból. Én biztos azzal kezdenék tanulni.

DonZorro
Én vezettem már ilyet, de meg kell hogy mondjam nem egyszerü... <#worship>

Tán egy hetet is kell gyakorolni hogy az ember függeni tudjon maga elõtt és szemben... <#confused>

Maradok a repülõknél egyenlõre és nyírom az Extrámat... <#boxer>