IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
CSak azért érdekes volt, mikor a bannolt egyéneket nem tudták a adminok, hogy léptek be egyáltalán, és kickelni sem tudták õket.
Akkor hogy is van ez?
Mellesleg egy-két millenium falcon is volt, aki hipersebességre kapcsolt, még az egyik admin elõtt is (õ is csak csipázott).
Na mindegy, azért jó a kihívás, így csak jobbak lehetünk, ha ezeket is leforduljuk, és leszedjük😄
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ne keressetek már mindenben megmagyarázhatatlan dolgokat😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De a lagg befordult, mintha állnék, vagy inkább tolatnék😊, vagy tb3-al mennék.
Nekem a lagg nem akart így fordulni😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Voltam a flyonline szerveren, nekem tetszik. Legalább nem arcade. Tájokozódni kell, nem rossz az a hozzászólás, hogy odarepülsz a célhoz, és megnézed, honnan lõnek rád😊 Egyébként togyo is szokott a szerveren lenni, meg egy-két magyar is, csak kevesen vagyunk.
Tegnap voltam a DED1-es szerveren, hát volt néhány érdekes pillanat.
Olyan 20 géppel vezettek a kékek (német vs orosz), és feljött pár orosz srác. Onnantól érdekes lett. Megyek a G-2 vel szemben jön egy lagg-3IT. Olyan 450-el tekerek felé, elhúzunk egymással szemben, majd a lagg befordul mögém, 280-re, és lelõ😞
De ezt olyan derékszögesen, mikor a kisgyerekek játszanak a repülõkkel a kezükben. Onnatól az il-2 esek üldözték a 109eseket, fordulgattak rájuk. De gyõztünk talán 2-vel azt hiszem.
Jó kis játék volt, de nem tudom mire vélni ezt a derékszöges fordulást.
Ha már a Mitchellt és a Corsairt nem láttad, legalább a Pak-40-est megtaláltad?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
mit keres a spit25 az elsõ helyen a flyonline statban???? <#violent>#violent>
GOOBY, pls
Elrepülsz a megadott helyre (jelen esetben, mint írtam, egy falu a szektoron belül) és megnézed, honnan lõnek rád...
Egyszerûbb módszer, de ez már cheat 😊, hogy a nyugati reptérre települsz, a folyó mentén észak felé haladsz, majd amikor egy naszád tüzel rád, elfordulsz kelet fele, ott a falu, a páncélosok, légvédelem, stb...
A másik (szintén kék) célpont meg ettõl északabbra van.
A vörösöknek meg a folyó mentén dél felé kell tartaniuk, ugyanígy találják meg a kék tankokat...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A kezdõ 45 ös a haladó 38 as géppel?😊 Ez butaság. Tapasztalatból tudom,hogy a legtöbbet akkor tanulja az ember amikor lelövik. Már ha a büszkesége sarkallja. Engem anno egy lengyel srác naponta 100x lelõtt és kellett vagy két három hónap mire elõször sikerült levakarnom a levegõbõl.
Volt pár álmatlan éjszakám miatta😊 De track-et vettem fel megnéztem miket csinál ,miért tud maga elé engedni mégha hátulról támadok is, és lassan megtanultam tûrhetõen repülni. Mondjuk ezen fel buzdúlva meglátogattam két pumás srácot ,hogy majd jól ledogolom õket,de asszem még lõhejzetbe sem tudtam kerülni😄 Akkor kicsit elgondolkoztam 😊
Amirõl Sanyix ír, az Korea mission. Meglepõ, de a koreai háború kezdeti szakaszát szimulálja (nem történelmi küldetés). USSR/Kína vs. ENSZ, ezért vannak orosz ill. amerikai, angol gépek (pl. a P38 a TwinMustangot helyettesíti). A "csöveseket" nem akartam ide keverni.
Minden térképet aláírok (amit én készítettem), úgyhogy nálam lehet reklamálni, javaslatokat tenni.
Más. Most értem haza a repnapról, Póni nem volt, de a Mitchell és s Corsair legalább repült...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Isten áldja a pogányokat!
Van a FlyOnline.hu server,az magyar jók a pingek stb. Oda menjetek fel leginkább a balaton térkép van azon könnyû tájékozódni. Ha könnyített servereken tanulsz meg akkor megszokod ,és nehéz lesz az átállás.
Ha valamit nem tudsz gyere a ricsi ts re keress meg és segítek ha kell.
A ricsi felvételi szobába nem kell jelszó. Ennyit tudok mondani😊
A kiállítások jók voltak szerintem,mi de 10 körül elindultunk a reptéren és kb fél 5 kor pihentünk meg. Addig nézelõdtünk és bizony hamar elment az idõ,meg hát jókat beszélgettünk közben. Na meg találkozhattunk a 1STHVS harcosaival(akik ott szerelõk) és amint meglátták 77PX Dumbo kollegát a pólójában ,hangos enemi kiáltással üdvözöltek bennünket😊
Nekik köszönhetjük,hogy a Corsair hez mehettünk,mert pont elõtte szálltak le és senkit nem engedtek a közelébe.Én nagyon hiányolok egy ilyen repnapi programból veterán gépeket,ne adj isten kis légiharc imitációt. Felõlem Jak is lehet nem vagyok finnyás. Tavaly a Red Bull-on volt két vagy három jak és fergetegeset repültek a duna felett,nekem még a karomon is felállt a szõr.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az a kérdésem, hogy hogyan oldható meg, hogy egy haverommal közösen repüljünk. Ha valamelyikünk létrehoz egy szervert, akkor a másik hogyan tud belelépni? Xfire progival mûködne a dolog? (Ott tudnánk beszélgetni is...?)
Köszi!
Isten áldja a pogányokat!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
pont azok a gépek hiányoztak amik érdekeltek
me108, mustang, rafale
minden évben ugyanaz van, engem már nem nagyon köt le a gripen meg az f16
a c17-es viszont jó volt
de legalább jó idõ volt
GOOBY, pls
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Nekem is van egy ILYEN gépem... <#law>#law>
Vannak egyébként ilyen kis ultralight gépek, szinte törhetetelen rugalmas anyagból. Én biztos azzal kezdenék tanulni.
Tán egy hetet is kell gyakorolni hogy az ember függeni tudjon maga elõtt és szemben... <#confused>#confused>
Maradok a repülõknél egyenlõre és nyírom az Extrámat... <#boxer>#boxer>