IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Pedig Szepy Bácsi, tudomásom szerint a motor alatt lévõ nyílásban volt a sziréna. Lehet hogy nem igaz, de majd utánna nézek ha lesz idõm... <#email>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

És tényleg 😊

"A gépet ívelõ, féklap és a szárny aljából merõlegesen kinyitható zuhanófék lassította, hogy a kb. 500km/órás sebességet ne haladja meg.
Lélektani dresszírozást végzett a bal futóra szerelt, fa légcsavarral hajtott sziréna, ami az oly annyira jellegzetes hangját adta az õszinte bombázási szándéknak."

forrás: http://forum.rcmodell.hu/index.php?topic=7636.0

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ha jól tévedek akkor a futómûszár-ra építették a szirénát, aminek volt egy kis propellere is. És talán épp az adta a hangot amikor felgyorsult a zuhanásban.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DonZorro
Ebbõl is következhet, hogy nem a féklap adta a hangot.
Amúgy meg tudtam... <#eplus2>

DonZorro
Nézd meg, hogy a D5-ösön nincs is sziréna, pedig féklap van...

Her Laca
Stornó😊 Nem mûködik😞

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

most néztem a Stuka könyveb, van amelyiken nem is láttam, csak a magát a szirénát, az áramvonalazó dudorjában

Her Laca
Eztet ismeritek é?😊
??????

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Scottt
Tudod aza csúúúnyyaaa *ci facita kereszt?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

a futószár burkolatának belépõ élén volt egy kis propeller az hajtotta jericho(?)-szirénát

Her Laca
Itten ezt írják.
Az 1935-ben kifejlesztett speciális zuhanóbombázó a spanyol polgárháborúban "debütált". Lengyelországban, Franciaországban ill. a Németalföldön félelmetes hírnevet szerzett nagypontosságú, a beépített sziréna miatt lélektanilag is rémisztõ bombatámadásaival
stuka

Her Laca
A Discóveribõl tudod?

DonZorro
Pedig ha jól tudom, nem a fékek adták a hangot, hanem a motor alján lévõ sziréna... <#vigyor>

Ez most nem vili..

Van egy néhány fehér kereszt a Stukán, meg a vezérsíkon p-f-z trikolor...
Sziréna nincs rajta, a zuhanóféknek volt sivító hangja...
Zuhanóbombázó, mint az SBD...
Sirályszárnyú, mint a Corsair...

Egyszerûen nem értem...

Várj, megvan! Nem lehetett behúzni a futómûvét, és ezzel olyan volt, mint egy ragadozó madár támadáskor kinyújtott lábakkal...
Na ezért volt gonosz a sok ártatlan galamb(lelkû) szemében!<#falbav>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Olyan nem vót a Discóverin ergo nincsis 😊

Her Laca
És mi a vélemény a Eurofighter-rõl?

Gundark
Na várjál segitek. Milyen jel van az oldalán? Volt e rajta sziréna hogy megijessze a lentieket zuhanás közben? Mert az hogy bombáz az egy dolog. De ijesztegessen mán 😊 És a diszkóverinek mindig igaza van. Pl ott a Mustang. Olcsóbb mint a raptor. Igy jobb is. A Raptor meg csak száguldozik. És még egy nyamvadt géppuska sincs rajta. Az 51esen meg mindjárt 6! 😊)

Her Laca
Csak😊

Bárcsak tudnám, hogy miért gonoszabb, mint egy SBD vagy egy Corsair...<#confused>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

pedig ott meg mondták:
"azért valjuk be, a Stuka egy gonosz gép" 😄

azon betegre röhögtem magam <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A p-51 a legjobb! A Discóveri is megmondhassa <#eplus2>

TG Gida
Jaja!A terveit az ufók hozták a delta kvadránsból😊

Isten áldja a pogányokat!

Olyasmi a repülõk között, mint Csáknorrisz az emberek között?

Negwar
Nem az a jó öreg orosz 3x20 mm Berezin B-20 ágyú. Csak ennyire jó hogy felveszi a versenyt a mai rakétákkal is. 😄

\"This is a good day to die!\"

Sanyix
akkor nyilván a fegyverei sem csak vasdarabokat lõnek ki, hanem valami proton-plazma ágyú lehet (ezt mondjuk tapasztaltam miután úgy vitte le 1 találat a 262-es szárnyát, mint ahogy a 4 x mk108-nak kellett volna a la-7esét).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Negwar
A helikopter képes egy helyben megfordulni, hasznos tulajdonság. A La-7 meg hajlítja a teret tehát erre neki nincs is szüksége...

Sanyix
helikoptert is? XD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DonZorro
<#nevetes1>

Negwar
Szerintem meg a La-7R a legjobb gép a mai napig 😄 nincs ellenfele mert neki még lopakodnia sem kell, lefordul mindent 😄

Sanyix
ahaha szép álom 😊

Nem, van olyan, aki nem tudja...

Sanyix
nekem is csak 512 megás, és c2d helyett x2. Ez olyan mint az ofp vagy az arma. SOHA nem lesz olyan gép amin ne tudna szaggatni.

Na ezen ne kezdjünk el vitatkozni, mert mindig Villeneuve nyerne, ha visszatérne, és normális kocsit kapna...<#eplus2>

Nekem is 3850/256 van és C2D 2GB RAM
Sanyix
Azért ha Schumi visszatérne, mindenkit péppé verne <#idiota>

Sanyix
Hát nekem még kevesebbre is, valamelyik csendesóceáni szigetnél, ahol a sziget környékén repked 20+ repülõ, tele van légvédelemmel, és minenféle dizájnelemmel. De néha 20+ gép egyedül is elég, bár én 1280x1024-ben játszom.

Szerintem erre mindeni tudja a választ, egyértlemû, hogy mind mozgékonyságban mind fegyverzetben és elektronikában a Raptor a nyerõ. Szép-szép a Flanker de ahhoz, hogy ütõképes legyen fejlettebb elektronika kell és pontosabb és hatékonyabb fegyverzettel. Mert most ez a lényeg. Mint F1-ben úgy a repülésben is egyre kevesebb jelentõsége van a pilóta képességeinek.
Nekem is leesik az fps-számom (15 körülire), ha Berlin felett zoomolok, még 1024x768-ban is. Pedig nem épp gyenge gépem van

Laca, PhantomAss: most pont ezen vitázok egy Index-fórumon, ahol én az F22-est tartom jobbnak (kb. a Ph. kolléga érvei alapján), és nemrég "hisztizõ és csõlátó okoskodó komolytalan palinak" ugatott le egy topiktárs...
Mondjuk konkrét érveket nem hozott fel...

Igenis, beletörõdöm. 😊
PhantomAss
sztem az f22 az übergép manapság
lopakodik, szupercirkáló képesség, durva elktronika, stb
egy baja van, az iszonyatos ára, ezért kevés példány áll hadrendbe
kb mint a tigris tank a 2. vh-ban
(egyébként bevethetõ az elsõ nõi raptor pilóta , lásd aranysas legújabb száma)
szal a ruszkik hiába csinálnak tolóerõvektoros gépeket, helyben megfordul, mittudomén, ha a hajtómû sokat eszik, a fegyverzet elavultabb, a kabinban meg régi analóg mûszerek vannak, és a pilótát leköti a gép vezetése
nem azt mondom , hogy rossz gép a szu, sõt az egyik kedvencem, de ma a raptor ellen sztem nincs túlsok esélye egyik gépnek sem
ma nem a manõverezõképesség számít, hanem az elektronika és a fegyverzet
ebben pedig az oroszok mindig egy lépéssel el voltak maradva
persze ez csak az én véleményem, biztosan van aki nem így látja...

GOOBY, pls

Sanyix
Hát törõdj bele.

Sikerült átraknom 1680x1050 -be DirectX és minden High-on. Ugy vettem észre egy kicsit szaggat város közelében. Pedig ez 2004-es játék. A konfig meg idén lett összerakva 😊
Stealth: nem volt olyan nagyon rossz film, max az nem tetszett benne, hogy totál valótlan volt a repülés is és a pilóták viselkedése a kabinban hatalmas terhelés esetén 😊 Hna meg, hogy a kamerát folyton rángatták. Összességében nézhetõ.
Her Laca
Én nem is tudtam ,hogy van ilyen film 😄
Mondjuk most rákerestem,megnéztem egy két részletet,és asszem nem vesztek sokat ha kihagyom😊

A stealth bõl van..

Nem néztem végig asszem.. Übergyenge

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Her Laca

Her Laca
Mondjuk a Raptor mellett szól az elzárt fegyverzet,meg gondolom a fejlettebb elektronika. Bár ki tudja az oroszok hol tartanak a katonai elektronika területén.

Her Laca
Szerinted melyik a jobb. Nekem az orosz technika valahogy meggyõzõbb ,de igazából a fülem se tudja. Minden esetre bitang egy erõs madár ez a SU.