IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor az il-2 hosszú életû lesz.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

DonZorro
Igen. Sajnos... <#sir>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Úgy értendõ h 2009 nyara ha nem csúszik?

DonZorro
Ezek szerint szarul fest a helyzet...<#fejvakaras><#falbav>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Oopsz... Szóval BL RapierCanadának válaszolt.
A "wink" egy kacsintó smile volt az eredetiben.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

BlueLion írta a WarClouds fórumon:

"RapierCanada wrote:

This implies that SOW is ever going to be released.

Oleg stated last week he is aiming for end of summer 2009. That date seems to match his two weeks Wink

BL"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Reménykedjünk h hamar megoldják a problémát.
Flíonlány forever !!

Köszönöm, megnyugodtam..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem.
Sanyó írta a flyonline.hu fórumán:

"A gép órája idõnként elmászik, a ping is ezért ugrál még egy kicsit. Sajnos "túl új" alaplap van a szerverben, még nincs rendes (hibátlan) linux driver hozzá. Ezért vannak az idõnkénti timeout problémák, folyamatosan próbáljuk finomítani a rendszer mûködését."

Vagy majd a sok sírás után jön 1 patch és a spit megint sarkonfordúl.<#bdead>

Sanyix
Úgyis fixelik...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tegnap egyedül voltam mégis kidobott, közvetlen azután h indítottam a motort.<#rinya>

tegnap írtam, hogy a flyonline szerver idõnként ledob..

rájöttem csak akkor, ha valaki kilép a szerverrõl.. ha egyedül repülök, semmi gond..

nálam van a hiba?

kalóz

Itt olvastam a fórumban. Valszeg mát tesztelõk kezében van, esetleg béta v kolóz verzió letölthetõ. Az ûrgolyhók óta tudjuk : a kalózverzió mindig elõbb jön ki.<#wink>

Sanyix
Hogy káromkodnak, hogyha még kint sincs a játék?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ezek a sosem volt v csak rajzasztalon létezett gépek egyértelmüen marketingbõl lettek betéve. Majd a bob-nál meglátjuk milyen reptulajdonsággal rendelkeznek a gépek. Jó hír h a spitesek káromkodnak.

Persze, nem kellett volna, inkább menjen csõdbe a sorozat, mennyivel jobb lett volna, nem?
Szerintem, ha ez volt az ára annak, hogy legyen következõ rész (Bo😎 akkor legyen. Amíg tudja tartani a szimes részt addig had pakolja bele azt is ami meg a bevételt fokozza.
Az FB (PF?) kapcsán már felmerült a sorozat befejezése mert olyan mértékû volt a warez, hogy éppencsak behozta a ráfordított pénzt. Ha a 46 megmenti akkor szerintem belefér. 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Gundark
Errõl már sokszor beszéltünk. Sajnos. Az egész 46 nem kellett volna. Pontosabban igy nem. Tette volna bele mondjuk afrikát, a Trop messzerekkel meg a hurri konzervnyitókkal. Ez tényleg csak arra volt jó hogy x-wingekkel sugárpárbajba bonyolódjon az ember 😊 Vagy jöhettek volna nehézbombázók, vagy bármi aminek van valóságalapja. No majd két hét múlva a BoB 😛

Most találtam.
mig 9

MiG-9 létezett, kb.600db készült belõle. 910km/h-t tudott 4500m-en.
Csak azt nem tudom, hogyan lett volna kész 1946-ban, ha addig nem nyerik meg a háborút, nem dolgoznak nekik elfogott német mérnökök, és nem zsákmányolnak BMW003-as turbinákat?

Ugan már. örülj neki, h nem fordult sarkon és nem lõtt ki rád 40 lézerirányítású rakétát.

Sanyix
hát ez kész, az agyam lezsibbad olegéktõl... kipróbáltam egy 1946-os küldetést. Úgy kezdõdik, hogy me-262hg-ii-vel vagyok. Ugye szép kis nagy sebességû változat jól hátranyilazott szárnyakkal. Na hát kb az volt, hogy jöttek a mig-9-esek, és 1000 m magassági fölénybõl nem tudtam a közelükbe menni, az akkor nagyon lecsapta a biztosítékot, amikor 780 km/h-val (tas) követtem a miget, és az másodpercenként 100 métert szökött meg tõlem. HOPPÁ az oroszok tudnak valamit, hogy egy nyílegyenes szárnû géppel átlépik a hangsebességet. Hihetetlen. Olegegéknél ha terv gépet kell megvalósítani rögtön elgurul a gyógyszer? Miért nem csinálták sebezhetetlenné azokat a gépeket, ugyan már mekkora fun lenne 😄D

az il2 gyökeret add meg neki!
Sok sikert.
Üdv : togyo

i robot
Nem az 1946 ba rakta. Csinált magának egy külön Ubi-s mappát. Ezután csak bemásoltam gondoltam így müködni fog...

i robot
Köszi!

nem akarok hülye kérdést feltenni, de az 1946 ra raktad?

Passzolok. Talán más tud segíteni. Nézz föl többször.
Vagy próbálkozz a virtuális vadászszázadoknál.
virtuális vadásszázadok

i robot
Aha az elején fölajánlotta, program files stb. Erre már rájöttem hogy nem jó helyre rakta. Most bemásoltam mindent de még így se jó. A játék angol alapban.

Már nem emlékszem. Fölajánlotta a könyvtárválasztást ? Ha nem lehet be kell kopizni a játékkönyvtárba és úgy indítani a patchet. Az is lehet h nem angolra van állítva a game.

i robot
ja ezeket is de mindig a 4.08 a gondja.

A patch az jóhelyre telepíti magát vagy még másolgatni kell?

Milyen szervereket próbáltál ?
Skie of valor ?
Warclouds ?
Spit vs 109 ?

i robot
Biztos hogy én vagyok a hiba mert még soha nem csináltam ilyet

i robot
az 4.08.

Mit ír ki ? 4.08 ? Bal alsó sarok ha igaz.

i robot
Fõsirok!<#rinya> nem megy ez a sz.r

i robot
Szerintem arra telepítette magát. Nem volt hibaüzenet. Biztos hogy 4.08 a versió (F.A.Q ból töltöttem le)

Az is lehet hogy a host kilépett.

most már felszállás elõtt kidobott, utána nem is látja a szervert a lobby..

Az 1946-ra telepítetted a 4.08-at ? Hibaüzenetet nem kaptál közben ? Kijelzi a verziószámnál 4.08 ?

i robot
Persze fent van minden. A hyperlobby-n látok egy csomo szervert akármelyikre próbálok csatlakozni csak addig jut el hogy kiírja nincs 4.08 p. de az is fent van

Akkor passz. Én még nem tapasztaltam hasonlót. Esetleg a lobby ûjratelepítése segít. Il-2 fut rendesen offline ?

Utolsó OFF:

Ha nyernék a lottón tuti hogy egy ilyennel húznám el a csíkot

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

nem.. és semi mod nincs fent

Nem írt olyat h cheat detected mielõtt kidobott ?

más szerveren még nem csinálta

..fent...

felenged a szerverre, repülök, ( bombázok arcomon kaján vigyorral ) és egyszer csak kidob..

Tegnap Zsolesszel voltunk ketten, mielõtt megszakadt, mintha láttam volna, h õ is disconnectelt..

Internet kapcsolat stabil?

Biztos jól csináltad ? A hyperlobby fent van ?
lobby