IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
És ha õstehetség az illetõ ?? Akkor mi van??😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amiket leírtál ,teljesen helyénvalóak!De mi köze ezeknek az egy giga ram hoz???????????? Mert hát néha azért játszol te is ,és azért sokszor olvasom ,hogy idegesít ez meg az. Szóval szerintem ez a két dolog nem függ össze.
Én sem ülök a gép elõtt állandóan,lévén vannak elfoglaltságaim mint pl munka,család ,sörözés😊 stb.Én örülök ha egy héten két ,három órát ennek is tudok szentelni. No de nem akarom paskolni a kakit tovább,mert elõbb utóbb híg állapotú valami lesz belõle😊
Egy szónak is száz a vége tégy ahogy neked tetszik😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mi vén hülyék - így 40 körül/felett - már jobb szeretünk meló után kevésbé akciódús életet élni, inkább egy kicsit ejtõzni, repkedni...
Nekünk már nem kell csajok után rohangálni, motrozni se szeretek már, annyi barátom meghalt...
Nade hogy ellent mondjak magamnak? jövõ héten kezdem el összevásárolgatni a paintgun szerkót... <#violent>#violent>
Igen, ez így van.
Nem akarok itt megsérteni senkit, úgy hogy akinek nem inge, ne vegye gatyára, de az igazat megvalva, minden egyes alkalommal amikor kint szép idõ van, vagy sem, de mégis bedugom a joy-t, kissebb nagyobb lelki vívódáson megyek keresztül. Vacilálok, hogy most reppenjek egy igazán jót, majd kapcsoljam ki a gépet úgy, hogy bár volt egy kiadós adrenalin öntetem, de valójában mégiscsak elb*sztam egy rákas idõt, ami alatt annyi sokkal értelmesebb dolgot is tehettem volna. Pl elolvashattam volna egy jó könyvet (hála Lacuschnak), vagy szociális tevékenység pl: buli a haverokkal-ismerkedés csajokkal, mehettem volna egy kiadós kört a hegyekben az álomjó gépemmel stb. stb.
Egyszóval élni az életet ahelyett, hogy zsibasztom magam a 4 fal között és rongálom a szememet.
Félre értés ne essék! Igenis sok örömöm telt és telik ebben a játékban, és még most is azt vallom, hogy ez az a játék amire mindíg is vágytam, de ugyanakkor szeretném megtalálni az egészséges középutat is. Sokszor aludtam el úgy, hogy azon elmélkedtem hogyan "repülhetnék" jobban és mosolyogva gondoltam vissza egyes sikereimre, de nem hagyom hogy ez töltse ki az életemet. Egyszóval szenvedéllyé váljon!
Épp ezért, ha valaki igazán jó egy számítógépes játékban, akár ebben, akár másban, azt én magam kicsit inkább sajnálom, minthogy felnézzek rá.
Bocs, ha kissé letargikusnak tûnt amit mondtam. Mindenkinek kívánok további jó repülést!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
milyen gép kabinja volt az egyik alsó képen? az il2-õt ismerem, de azt a másikat még nem láttam
GOOBY, pls
Nekem 2Giga van benne, és van, hogy nekem is beszaggat, igaz nagyon ritkán. De a szervereken, inkább lag miatt lehet szerintem.
Nem olyan drága 1 giga ram, már 10ezerért lehet kapni.
Mondjuk az is igaz, hogy ezek mindíg olcsóbbak lesznek, de ha most jászik nem érdeme 512vel szenvedni (mert az).
Laca jó volt a tegnapi repülés. Hétfõtõl megint leszek. <#wave>#wave>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Isten áldja a pogányokat!
Mielõtt megpróbáltam bekonfigolni, elég volt ha rám lõttek, akkor végem is volt egybõl.
Ami nálam szokott lenni, hogy 10 percig zökkenõmentesen játszom, aztán egyszer csak, persze biztosan a legjobb pillanatban, épp amikor a shájtfájör betölti a célkeresztemet, vagy épp zuhanok rá 800-al a gané Tempestre ( 😉 ), na akkor 2-3-4-5 másodpercre megfagy a játék, és mire magához tér akkora a shájtfájör mögöttem van, a gané Tempestet elvétettem, és beleálltam a földbe. És ez fáj. Na szerintem ez a fajta szaggatás a nem a swappelés miatt van.
700+ MB foglalt a legjobb rendszerbõl is, ha fut az XP meg az IL2, és ha ezt mégis 500 MB-ra bízod rá, akkor abbõl soha az életben nem lesz normális játék, hacsak nem kis lapos térképen és össz. néhány féle géppel.
Ha többmagos vagy HyperThreading a processor:
a conf.ini-ben a processAffinityMask=1 (ne legyen elõtte pontosvesszõ), az elsõ (nullás) magon futtatja az il-2-õt.
Az egyéb programokat (TrackIR, Hyperlobby, TeamSpeak, TeamspeakDisplay, stb) elindítás után Feladatkezelõben át lehet állítani a második (egyes) magra. Folyamatok fül, kiválasztod, jobb klikk, process affinitás, bepipálod, hogy csak a második (egyes) magon fusson.
Úgy külön magon fut az il-2 a többi programtól.
Vírusírtót, tûzfalat egyéb vacakokat meg persze játék alatt kilõni
Inkább beszaggat a játék nem? Nekem is csinálta/csinálja sokszor, ugyanis elég öregecske a masinám.
Saját tapasztalat szerint a szaggatás nagyrészt megszûnik, ha a következõket beállítod (ezek durván befolyásolják a program teljesítményét). Én mostanában offline kampányokat nyomok, sok géppel és földi ojjektummal, ezért aktuális volt egy kis tuningolás. Ezekkel a beállításokkal még elég faszán néz ki a program szerintem, és simán megy öregebb gépeken is.
1. conf.ini-ben a ProcessAffinityMask=1 -re veszed (Hyperthreading-es vagy többmagos proci esetén, esetleg többprocis rendszeren). Az 1-2 másodperces szaggatásokat ez nagyrészt megszünteti. HardwareShaders=0.
2. kikapcsolod a videokártyád driverében az anizontrópikus szûrést, és max 4x-esre veszed az antialiasing-ot (nem kell semmilyen adaptive vagy temoprary AA, csak normál élsimítás)
3. il2setup.exe felületén kiválasztod a Video fülön a Custom Settings-et. Ezeknek a beállításoknak komoly hatása van, és némelyiknek semmi értelme hogy be legyen kapcsolva, vagy együtt értelmetlenek. Fél napig keresgettem a neten, mire mindegyiket úgy-ahogy megfejtettem.
Számomra így optimális:
- anizontropikus szûrés helyett Trilinear esetleg bilinear szûrés
- textúra tömörítés S3TC
- dither KI
- vertex arrays BE
- polygon stipple KI
- az extensions keretben mindegyik hintet BE, kivéve a "Texture Anisontropikus Extension", ezt KI
4. a játékon belül a videó mód OpenGL-re, felbontás 1024x768x32.
Opciók. Excellent mód, Apply, aztán Custom. A Landscape lightening levéve Excellentrõl High-ra(ez nekem nagyon sokat gyorsított). A többi opcíót is lejjebb lehet venni, de nem sokat számítanak szerintem. A fénnyel kapcsolatos számítások (textúrák árnyalása) ami a régebbi videokártyákat nagyon megöli.
Csak azért rohadt kellemetlen mert egyrészt kezd elmenni a kedvem az egésztõl, meg mióta újrekezdõdött a stat, próbálok nagyon oda figyelni a statisztikámra.
Akárhogy is, memória bõvítés lesz a vége 😞(
www.pcpilot.hu
A külföldi sávszélességgel van a gond, úgy tûnik a Hyperlobby húzza le az egészet.
www.pcpilot.hu
Sanyo tegnap hiba nélkül csináltam a lányon 2 fordulót. Se lag se kidobás. A ping változó volt.
Hogy de milyen mérges voltam,vagyok!!!stb Telepíthetek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A következõeket teszem:
- vasárnapig a nem túl sok hátramaradt lehetõséget még kipróbáljuk
- hétfõn kijön a gép, a rendszergazdám otthon próbálgatja tovább
- ha ez sem jön be, linux letörölve, kap egy Win2008-at, azt legálisan 3 hónapig lehet trial verzióként használni
- remélem lesz olyan, aki tud egy kicsit támogatni a licenc megvásárlásában
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Se SoW, se BS (DCS kinek, hogy tetszik) se semmilyen szim, legalább nem kell költeni HW-re... 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF