IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól láttam az spit IX volt, emilek ellen?
Nem elég kiegyenlített nem?
Viszont a spit, akármennyire is "utáljuk", nem olyan rossz gép azért.
Jó nem az il2-ben mert ott kicsit "túlcicomázták".
De a maga nemében nem rossz, és kinézetre sem csúnya. A mig3-nál azért legalábbis szebb😊
pár éve már repülök uh azis megvolt.és bombázó voltam tgben meg 102ben is...
"bár mongyuk olyat még nem éltem át h heinkellel szétdurranjak azonnal,kivéve egyszer 88as légvédelemtõl.. "

menj 44-es gépek ellen..nekem bejött😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

najo igen.enter sandban örökzöld 😊
eeeeez nagyondurván jo! 😊
bár mongyuk olyat még nem éltem át h heinkellel szétdurranjak azonnal,kivéve egyszer 88as légvédelemtõl.. de télleg kuvajo a video.pláne amikor lebombázza szegény kicsi gurulo buldogképût 😊
Her Laca
A videó nem érdekes ,de a ZENE az igen😊
ÓÓÓÓÓ

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DonZorro
Csak a gép ne az lenne ami... <#boxer>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nocsak örömmel hallom hogy van is más Prodigy fan is 😊 Akkor itt a másik Prodigy-IL2 combo: Spitfire

Régi kedvenc <#szeret>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

TG Gida
Úgy lehet elõhozni,hogy beteszed az intrók közé és indításkor lejátssza.

Isten áldja a pogányokat!

jaja prodigyt szeressük 😊
DonZorro
Igen, az a manõver nem is olyan rossz! <#nezze>

DonZorro
Az a helyzet Szepy Tesó, hogy már csak a zenei aláfestésért is megérte megnézni... <#law><#worship><#taps><#buck>

Sanyix
Ennek a gyereknek sok szabadideje lehetett...

Egyébként tudja valaki egy visszajátszásnál hogy lehet elõhozni azt a régi fekete-fehér filmes effektet ami az introkban van? Vagy csak videoszerkesztõprogrammal lehet rárakni a videokra?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ilyen szép stílusos repülést a Fókával sem sokat látni! Különösen ajánlom a 4:54-nél lévõ manõvert

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Azért valjuk meg õszintén, hogy az IL2 társadalma sem mentes a pihent agyú egyénektõl XDDD vidó

Iiiiiss! <#nevetes1>

"Ráadásul megakartam lepni egy shit-et 6K-rõl merõlegesen, erre megint elkezdtem kávét darálni ahogy Nalyib kollega mondaná, szóval 15 sec után a földben ébredtem..."

És errõl a Spit tehet, vagy a WarClouds?😄D

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

"Nálad milyen pingek vannak a WarCloudson? Nekem tegnap szaggatott, rossz pingek (150-200 között), és amikor üzenetet gépeltem, meglepett egy Shit."

Sz*r! Ráadásul megakartam lepni egy shit-et 6K-rõl merõlegesen, erre megint elkezdtem kávét darálni ahogy Nalyib kollega mondaná, szóval 15 sec után a földben ébredtem... <#boxer><#violent><#duma><#falbav>

TG Gida
Ez repült is?

Isten áldja a pogányokat!

Vogel
Me109 BMW motorral

Erõsen hasonlít a lavorra 😄

Bucser
lehet ilyen sokáig célon tartani a revit. megfelelõ távolság kell hozzá. egyébként véleményem szerint a gép amit lõtt nem enemy volt (azaz nem volt ellenségesnek megjelölve) ugyanis sok ellentevékenységet nem folytatott.

Azt meg tudjuk, hogy aki így közelít meg egy bombázót az = dead meat..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
B&Z-zni tud a srác csak lõni nem... kb 5 olyan lehetõsége volt amikor símán le lehetettvolna kapni a spitet minimális korrekcióval.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem azért, mert pedállal sokkal finomabban lehet korrigálni, mint a bot csavargatásával. Másrészt meg eléggé "rookie"-nak tûnik a célpont...

Nálad milyen pingek vannak a WarCloudson? Nekem tegnap szaggatott, rossz pingek (150-200 között), és amikor üzenetet gépeltem, meglepett egy Shit. Alig tudtam meglépni... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

i robot
Hello! Tegnap szenvedtem egy magyar szerveren (naggyon jóóó volt), de
miért van az hogy nem lehet messzebbre látni? Sokszor elég hátrányos helyzetbe kerültem ez végett. Lehet ezen állítani?(bár nekem minden max.on van)

Sanyo
A soksokéve húzódó il2 videóm egyik eleme, azért nincs kitéve. 😊 Lehet, hogy ha mégsem tudom végsõ formába önteni, ismét publikussá teszem. A zene a 3dmark 2005 vagy 2006 végérõl lett leszedve.

www.pcpilot.hu

Ami engem mindíg lenyûgöz és rabul ejt, és számomra rendkívül izgalmas téma, az az elõretartás helyes megválasztása, amit én mûvészetnek nevezek! Igazán ez az ami megadja a közelharc szépségét és sava borsát. Mert amit felépítettél aprólékos taktikázással és manõverezéssel "elõjátékkal", azt igazán a helyes elõretartással és tüzeléssel tudod megkoronázni.

Olyan ez, mint a sex. Ha elrontod, olyan mint a korai magömlés 😊))

Jó videók, bár én az ilyen dolgokat a röppálya túlsó - érkezési - végérõl szoktam nézni... 😄

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

DonZorro
Szerintem ez nem FULL REAL-ban megy... <#fejvakaras>

DonZorro
Semmi baj Szepy... Csak hozzászóltam picikét... <#papakacsint>

ja és itt a srác hogy képes ilyen sokáig a célon tartani a revit lövés közben?

Lehet, hogy itt van az FFB joy hátránya??Messer Guncam

Tényleg Sanyó! Volt neked egy videód, ami nagy magasságban sok B-17 repült, valami gyönyörû lírikus zene alatt. Hol van az neked, mert sehol sem találom. A "Tecsõ-n" már egész tekintélyes IL2 filmek gyûjteményem van, de ezt a gyöngyszemet sehol sem lelem 😞((

mi nem tetszik Zorro kartárs??? 😊)

Kedves kiskorú kollega! Ha már a játéknál és a guncam-eknél tartunk, akkor nekem ezek a kedvenceim:

ez piszok jól adja vissza az archiv felvételek hangulatát

ez szintén

Ja, és mindkét videon az általam preferált oldal húzza rövidebbet... 😊

panther112
Köszi a válaszokat. P-51-en pl. tudom állítani a prop. pitch-et, ill. majdnem mindent, ezért is lepõdtem meg, hogy 109-esen ezek mind nem állíthatóak, vagy nem voltak.

DonZorro
<#ejnye1>

hopp, vki megelõzött <#buck>

"prop pitch-en, mixture-ön, supercharger-en sem tudtam változtatni (CEM-re tettem), és nem találok visszapillantó tükröt sem. Magneto-t miért érdemes változtatni?"

Válasz: mert nem kell, olyan ennél nincs, neked az nem kell. Ennyi.

1. Igen, csak a magassági trimmelhetõ
2. A Prop.pitch-et manuálra kell állítani, aztán tudod állítgatni, de az újabb játékverziókban felesleges, mindent automatán kell hagyni, ami nem az
3. Tükör nem is volt, csak kísérletileg
4. A magneto-t felejtsd el
5. A Feather prop. arra jó, hogy némelyik többmotoros gépen "vitorlába" lehet állítani a nem mûködõ motor légcsavarját.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Múltkor valaki megkérdezte mi is az a BnZ. Nos, ez nem éppen IL2, de ennél jobb demonstrációt még nem láttam, ráadásul a srác nagyon jól kommentálja a teendõket: Boom and Zoom

panther112
A bf-109-essel tényleg csak a magassági kormány trimmelehetõ? A prop pitch-en, mixture-ön, supercharger-en sem tudtam változtatni (CEM-re tettem), és nem találok visszapillantó tükröt sem. Magneto-t miért érdemes változtatni?

(Valaki meg tudja mondani, mit állít a játékban a Feather prop.?)

Elõre is köszönöm😊

DonZorro
Még nem LacaBá, de nagyon jó!!! <#worship>

Her Laca
Ezt az oldalt ismeritek?
Messer

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ha nem voltak 30-asok a 110-esen, akkor a 20-asokból elég sok kellett egy négymotoros lelövéséhez. Egyébként az eredeti felvétel kb. fél perccel hamarabb kezdõdik, és ott is van néhány találat.
Az is kérdéses még, hogy a találatok miatt mikor fog besülni 2-3 motor, mikor szakad le a szárnyról egy burkolólemez, mikor folyik el az üzemanyag, vagy éppen ez a Messzer kivált a támadásból, de esetleg a kísérõ ért-e el találatot...

Az még nem biztos h a gép hazament. A meglõtt gépek jó része kényszerleszállással végezte.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Az nem tûnt fel senkinek, hogy a találatok többsége milyen kis kárt okozott?
Esetleg itt is Oleg keze munkálkodott? 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Scottt
Pl ittis(#15457ben)egyáltalán nem lõttek vissza,itt meg <#wow3>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hát bizony. Azon röhögök, h a pörögve zuhanó gép lövésze is eltalál.

Szerintem az a "no comment", hogy a valóságos fedélzeti lövészek nem annyira sniperek, mint a játékban.

Ez egy részlet egy LW oktatófilmbõl, ami nekem 8'45" változatban van meg.