IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
I.vh-s nincs😞
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Megjegyzem, én az elsõ esetet szoktam elõnyben részesíteni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A spit csak a második.
De a harmadik a MIG21!!!
Micsoda szakértelem,micsoda éleslátás .
Az indoklások csodálatosak😊)
annyi az egész, hogy amikor a spitfire próbál lefordulni pl balra, akkor leborítasz szintén balra, ezzel "levágod" a fordulókört.
kicsit alá kerülsz, az igaz de legalább nem lát...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
il2 1946-al szeretnék neten játszani, de a hyperlobby valamit
vacakol! 4.07 verzióm van. Patch kéne vagy mi a gond? A hyperlobby
valamit keres.
elõre is thx!
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
ez a saját tapasztalatom, lehet, hogy rutintalan pilótákkal volt dolgom, de az esetek nagy többségében sikerül..
Ezt most komolyan is gondoltad???
én általában La5 tel v 7 tel repülök ( köpjetek le <#ravasz1>#ravasz1> ) de ha nem földközelben támadod meg a spitet, akkor picit "aláfordulsz" és onnantól nem ellenfél..
menekülésnél ugyanez..
utána túl sok kék volt, gondoltam átülök a spitbe
hát komolyan mondom, amit én azzal bénáztam...
simán lelõtt mindenki
egyszerûen nem éreztem azt a gépet
próbáltam taktikázni vele, de béna voltam
aztán rájöttem, hogy ezzel a géppel nem kell taktikázni, nem kell gondolkodni úgy, mint egy német géppel
húzd a botot oszt jóvan..
túlságosan megszoktam a fókát, valszeg azért nem tudtam a spittel repülni
na mindegy
GOOBY, pls
A spitrõl meg elhiszem hogy sok mindenre nem képes a játékban, de Richtofen, pont veled lett egyértelmû (spit vs. spit) hogy akkor hozod ki belõle közelharcban a legtöbbet, ha véletlenül sem (!) törõdsz az energiaveszteséggel... (ti. akárhogy húzod-téped, végül nem lesz kevesebb energiád, mint a megfontoltabb másik spitnek) Ilyen gép meg nincsen..azt hiszem.
Így sem spit ellen, sem spitben ülve játszani nem érdekes.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A Shit elõnye szerintem abban van, hogy nem muszáj 10-30 percig építgetni egy szituációt, hanem azonnal mehetsz bele a legnagyobb kavarodásba. Persze ez sem szentírás...
Pár napja a SoV-on mentem. Spanyol polgárháborús térkép, saját gépeink Emil (max 3! db), Stuka, digó f*sok. Ellenfél: Rata, Gladiátor, jó sok...
A Messzerek foglaltak voltak, marad a Stuka. Kétszer lelõttek, na jó, akkor "vadász-konfig", vagyis fél benzin, bomba nélkül.
Bemegyek a legnagyobb zûrbe, Ratába sorozat, nem esik le. Lövészem kattogtat, hátranézek: 3-4 Rata mögöttem.
Na nézzük, mit tudtok közelharcból: 0m-en Stuka bal késbe, fékszárny leszállóhelyzet, full farokra trimm, végtelen számú bal kör gyártása indul...
Eredmény: egy Gladiátort lelõtt a lövészem, 3(!) Rata esett át, amikor követni próbált, és csapódott a földbe. Hangosan röhögtem...
Abban is szép a spit, az il2-ben meg egy kicsit túl jó😊
Persze a kihívás mondjuk a fw189-el lelõni a spitet😄, az is jó lehet, vagy emillel kergetni a vágott IX-et. Az már szép.
De szerintem mindenki -függetlenül attól, hogy szereti e a spitet vagy sem- aki beleülhetne, vagy repülhetne egyet egy igazival maga alá csinálna már a felszállásnál😊
Köztük én is. De még egy "sima" La-5-el is.
Az meg csak a csúxs lenne, ha egy 109-seel lehetne repülni.
De hát erre mondják tanulni,tanulni (az iskolában) és akár sikerülhet is.
De az nem okozna nekem megelégedést. Nem lenne benne kihívás. Míg fordított esetben gyõzni, az maga a kielégülés 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"De a maga nemében nem rossz, és kinézetre sem csúnya. A mig3-nál azért legalábbis szebb😊"
Errõl csak annyit, hogy nekem sokáig a Spit volt a favorit, a Messer-rõl nem sokat tudtam, a Fókáról meg semmit(!)
Aztán megismertem ezt a játékot, és azóta a Fóka a szerelmem, a Messer a kedvencem, és Spit pedig IMÁDOM szét<#violent>#violent><#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF