IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így: D:\Játékok\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\il2fb.exe
az exe file-ig megadtam. Utána elkezd keresni és nem találja.
Csak a biztonság kedvéért: jól adtad meg az elérési útvonalat?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

A 4.08m, már volt fent és úgy sem mûkszik. Router beleszolhat a dologba?
panther112
Köszi, az FF minek a rövidítése, ill. valahol olvastam (már nem emlékszem hol), hogy van egy vietnámi háborús is, az nagyon arcade?

Scottt
Modern idõkbõl: Lock On,meg a FF generáció.
I.vh-s nincs😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Hoppá! Ez ha jól látom a 09 es bétája. A 4.08 at tedd fel ,oszt azt a helyet add meg a lobby nak ahol van.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

panther112
Az Il-2-n kívül milyen más szimulátorok vannak ma, amikkel érdemes játszani? Semmi I.VH-sat nem találtam😞 De szívesen kipróbálnék egy vietnámi, vagy akár mai gépet is. (polgári repülésbõl ugye csak a ms fsx van?)

ez a helyzet sajna. légyszi valaki segítsen már ez a patch van fent: IL2S_409b1m
Köszi, de még mindig nem ok!
Sanyix
76756szorra ismétlik má. Tényleg jó indoklások, aszem a shitnél "gyönyörû gép" 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Persze. Ha nem vesz észre, vagy mindenáron el akarja kapni az áldozatát, vagy kezdõ.
Megjegyzem, én az elsõ esetet szoktam elõnyben részesíteni.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
De azé lelõni csak le lehet😊?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bucser
nekem kedvencem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Her Laca
És mé nem a LA7??? Teszem fel a kérdést!

Nem is szoktam nézni.

Az a gond, hogy egy Fókával vagy egy Messzerrel nem vágod le a Shit fordulóját, ha jó pilóta vezeti...

Her Laca
Ja ja😞 Nagy nagy bánatomra.
A spit csak a második.
De a harmadik a MIG21!!!
Micsoda szakértelem,micsoda éleslátás .
Az indoklások csodálatosak😊)

Póni...

Her Laca
Nem ,nem😊)) DE közel jársz.

Nohab
Ez?

<#idiota>
Her Laca
Most volt a discóverin a valaha volt legjobb vadászgép címû mûsor. Nos kitaláljátok é melyik az elsõ????😊)

ez minden gépre érvényes.amúgy ha ezt egy messerel próbálod megcsinálni akkor elég kevés ideig vagy lõhelyzetben mivel a spit kisebb íven fordul. szerintem.
a hyperlobbyn forgotten battles mellé rakd a pöttyöt. amikor connectelsz akkor az exe fájlt keresei.hagyd futni és megtalálja magától majd rákatt save és minden tuti! amúgy 4.08 pöcs kell h neten tudj játszani
übermanõver? <#nyes>

annyi az egész, hogy amikor a spitfire próbál lefordulni pl balra, akkor leborítasz szintén balra, ezzel "levágod" a fordulókört.

kicsit alá kerülsz, az igaz de legalább nem lát...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

L Viper
4.08-ra patch-eld.
Üdvözlet!
il2 1946-al szeretnék neten játszani, de a hyperlobby valamit
vacakol! 4.07 verzióm van. Patch kéne vagy mi a gond? A hyperlobby
valamit keres.
elõre is thx!
Tûzköpünk.<#mf1>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

DonZorro
Le is köpünk... <#bee1><#gunyos1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

letudnád irni, rajzolni, animálni ezt a manövert ami ekkora über mert ez engem is érdekelne!?
TG Gida
Ne hülyéskedj!A La-7-tel semmi nem ellenfél.

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
Ha GunRunner-re gondolsz akkor igen.

Isten áldja a pogányokat!

halálosan.

ez a saját tapasztalatom, lehet, hogy rutintalan pilótákkal volt dolgom, de az esetek nagy többségében sikerül..

"ha nem földközelben támadod meg a spitet, akkor picit "aláfordulsz" és onnantól nem ellenfél.."
Ezt most komolyan is gondoltad???
najo a la5-7 az egy t-fighter.pláne a 7.
nem tudom mi a gáz a spittel

én általában La5 tel v 7 tel repülök ( köpjetek le <#ravasz1> ) de ha nem földközelben támadod meg a spitet, akkor picit "aláfordulsz" és onnantól nem ellenfél..

menekülésnél ugyanez..

PhantomAss
a múltkor egyik szerveren fókával repültem, néhány spitet sikerült lelõnöm
utána túl sok kék volt, gondoltam átülök a spitbe
hát komolyan mondom, amit én azzal bénáztam...
simán lelõtt mindenki
egyszerûen nem éreztem azt a gépet
próbáltam taktikázni vele, de béna voltam
aztán rájöttem, hogy ezzel a géppel nem kell taktikázni, nem kell gondolkodni úgy, mint egy német géppel
húzd a botot oszt jóvan..
túlságosan megszoktam a fókát, valszeg azért nem tudtam a spittel repülni
na mindegy

GOOBY, pls

régen azzal szórakoztunk h D5nek letörtük a kerekeit, és úgy dogoltunk.elég vicces.ugye kevés gépek egyike ahol telivan a 20as úgyhogy lehet neki nyomni rendesen😊
Na ja, a ratát újabban tudni kell vezetni...1.22-ben milyen jó kis übergép volt;ÐÐ

A spitrõl meg elhiszem hogy sok mindenre nem képes a játékban, de Richtofen, pont veled lett egyértelmû (spit vs. spit) hogy akkor hozod ki belõle közelharcban a legtöbbet, ha véletlenül sem (!) törõdsz az energiaveszteséggel... (ti. akárhogy húzod-téped, végül nem lesz kevesebb energiád, mint a megfontoltabb másik spitnek) Ilyen gép meg nincsen..azt hiszem.
Így sem spit ellen, sem spitben ülve játszani nem érdekes.

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Ez azért erõsen pilótafüggõ. Mondjuk ha BlueLion (Shitfire) ellen harcolsz Fókával (vagy én...), akkor azért inkább BL-re fogadnék...
A Shit elõnye szerintem abban van, hogy nem muszáj 10-30 percig építgetni egy szituációt, hanem azonnal mehetsz bele a legnagyobb kavarodásba. Persze ez sem szentírás...
Pár napja a SoV-on mentem. Spanyol polgárháborús térkép, saját gépeink Emil (max 3! db), Stuka, digó f*sok. Ellenfél: Rata, Gladiátor, jó sok...
A Messzerek foglaltak voltak, marad a Stuka. Kétszer lelõttek, na jó, akkor "vadász-konfig", vagyis fél benzin, bomba nélkül.
Bemegyek a legnagyobb zûrbe, Ratába sorozat, nem esik le. Lövészem kattogtat, hátranézek: 3-4 Rata mögöttem.
Na nézzük, mit tudtok közelharcból: 0m-en Stuka bal késbe, fékszárny leszállóhelyzet, full farokra trimm, végtelen számú bal kör gyártása indul...
Eredmény: egy Gladiátort lelõtt a lövészem, 3(!) Rata esett át, amikor követni próbált, és csapódott a földbe. Hangosan röhögtem...

Kerüld el... Csak akkor harcolj vele (de mással is), ha valamilyen szintû E-fölényben vagy. Kétes kimenetelõ fordulóharcba ne menj bele, lépj le onnan...

Laca véleményét osztom. Az ûber-spit teória képviselõknek csak annyit, hogy menjenek fel mondjuk WarClouds-ra, egy átlagos mezõnyben, üljenek be egy ûber spit9-be, és lehet kardozni. Igenis megvannak a gyengéi ugyanúgy mint minden gépnek, sõt szerintem nem olyan könnyû túlélni benne, mint pl fókában. Semmivel nem potensebb.

Igen, szép a mig3-is😊, de a való életrõl beszéltem.
Abban is szép a spit, az il2-ben meg egy kicsit túl jó😊
Persze a kihívás mondjuk a fw189-el lelõni a spitet😄, az is jó lehet, vagy emillel kergetni a vágott IX-et. Az már szép.
De szerintem mindenki -függetlenül attól, hogy szereti e a spitet vagy sem- aki beleülhetne, vagy repülhetne egyet egy igazival maga alá csinálna már a felszállásnál😊
Köztük én is. De még egy "sima" La-5-el is.
Az meg csak a csúxs lenne, ha egy 109-seel lehetne repülni.
De hát erre mondják tanulni,tanulni (az iskolában) és akár sikerülhet is.
Willenbrock
Sikerült már valakinek leszednie a RafGunner nevû illetõt?A spit vs. 109 szerveren rendre megkeseríti az életemet.Ördögien manõverezik minden szövetséges géppel és mindíg leszed.Ilyen emberek ellen alig van esély.

Her Laca
Gyerekek! A spit az egy kúrrrrr....a.jó gép volt . Ezt nem is lehet megdumálni. És igen avval is meg kel tanulni repülni ,,mint ahogy a messerrel,és a fókával is.

"sztem senki sem sikoltozna akkor hha bele kellene ülnie egybe netán egy dogban.."

De az nem okozna nekem megelégedést. Nem lenne benne kihívás. Míg fordított esetben gyõzni, az maga a kielégülés 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

sztem a mig is szép.ami nem szép az a lerche.amugy sztem ez az 'utáljuk a spitit mert spit'hisztéria nekem egy kicsit álszent. sztem senki sem sikoltozna akkor hha bele kellene ülnie egybe netán egy dogban..
"Viszont a spit, akármennyire is "utáljuk", nem olyan rossz gép azért."

"De a maga nemében nem rossz, és kinézetre sem csúnya. A mig3-nál azért legalábbis szebb😊"

Errõl csak annyit, hogy nekem sokáig a Spit volt a favorit, a Messer-rõl nem sokat tudtam, a Fókáról meg semmit(!)

Aztán megismertem ezt a játékot, és azóta a Fóka a szerelmem, a Messer a kedvencem, és Spit pedig IMÁDOM szét<#violent><#violent><#eplus2>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF