91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#85327 Az, amit Solt mond, de kell gombot beállítani a "console"-nak a controlsban, amivel előhozod. -
Solt #85326 "fps START SHOW" -
Indi69 #85325 Sziasztok. Az fps számláló mire jön elő a clodban? üdv -
lala42 #85324 Phyrrus! Nem sértésnek ment. Csak egy kicsit gonosz vagyok. -
lala42 #85323 40? Gyerek este pizsomaosztás! Ne maradj fent sdokáig! Majd ha hozzáteszel még néhány évet, mint én. (54) -
#85322 -
Phyrrus #85321 Hát tudom én aztatat, mert a repülőgépek alaposan próbára tették a türelmemet az elmúlt évek során, és én nem sajnálok egy percet sem. Kezdve attól, hogy 3 évig sikáltam a hangárt és tologattam a vitorlázókat azért, hogy 4-5 naponta egy 10 perces iskolakört repülhessek, és hujj de boldogan sikáltam és tologattam, mert az a 10 perc volt a mennyország. A mocsok román instruktőrök minden repülőtéri mocskos munkát velünk végeztettek el, és mi szivesen meg is csináltuk mindet, ha a repülés igérete felvetült - másrész mert egy csomót tanultunk. Csőrlőkről, motorokról, emberekről. Az il2-vel pedig idestova 2004 óta játszom kissebb-nagyobb megszakításokkal, csak én tudom, hogy milyen hardwereken és házilag barkácsolt botkormányokkal repültem végig a világháborút mindenféle mod nélkül. nem is volt internetünk, a 20 km-re lévő internetkávézóba jártam némi infót beszerezni. Szóval hidd el, volt hozzá türelmem, és még most is akad, csakhát nehéz úgy, hogy a család folyton a nyakadon van, na... hiszen ti is tudjátok,milyen nehéz kiverekedni azt a kis időt, amit játszásra szánhatsz anélkül, hogymindenki hülyének ne nézzen a családban... Szóval ilyenkörülnémyek közt érthető, ha kicsit felment a cukrom a telepítés sikertelenségein. De sebaj, holnap ujra kezdem :) -
#85320 Ezek a szimulátorok nem épp a gyorsan csapassunk egyet kategóriájú, könnyen tanulható dolgok. Türelem kell. Én is 45 elmúltam, végigtoltam a szimulátor műfajt a DOS korszaktól kezdve
Mostanában inkább FSX-et repülöm, némi Falcon4 BMS-t, meg a DCS vonalat néha.
A fejmozgás érzékelő remek dolog, én már nem szívesen repkednék nélküle, bár nekem csak FreeTrack van, de remekül szuperált eddig mindennel. -
Solt #85319 Az igen!! :)) -
Phyrrus #85318 nnnA, mire már épp feladtam, találtam egy csomagban letölthető HSFX 7.03 tákolmányt, amit HSFX 7.0-ra lehet tenni, ehhez nem kell updaterrel pöcsölni.
Ha eseteg valaki még ebben az században akarna il2 hsfx 7.03-at, akkor itt a "link"
http://www.sas1946.com/main/index.php?topic=39475.24
http://www.derrierloisirs.fr/il2/HSFX70/HSFX7.0_to_7.03.rar
Azaz linkelni persze nem tudok, mert az ujoncoknak ugyebár nem szabad... biztonsági okokból -.- -
artivizsla #85317 HSFX JSGME :
-
JanKo72 #85316 A hsfx 7.0.3 illetve a sima 4.13 ami kell a hyperlobbyn.Igy érdemes mindkét verziót megcsinálni külön-külön. És amikor játszani akarsz, mindig az aktuálisat hagyod normál néven, a másikat meg átnevezed. A hsfx-hez fontos, hogy a history mod be legyen kapcsolva. Én is a napokban csináltam meg rendesen. Ez a link biztos segít, innen sorba mindent le tudsz tölteni:
IL2 1946 verziok
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2015.12.26. 22:12:11 -
#85315 Én is közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz :)
CloD-os fórumon volt ilyen kérdés régebben, milyen korosztály repked vele, 666 válaszadó között a 40-50 közötti jött ki a leggyakoribb életkornak. a 30-40 között a 2. és az 50-60 között lett a 3.
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=7744&highlight=pilot
Hát ja, ez nem a gyorsan megtanulható játékstílus, amit pr hét alatt ki lehetne maxolni :) -
artivizsla #85314 HSFX 7 :
1. IL2 4.11.1
2. HSFX 6.0-át bemásolni a főmappába
3. HSFX 6.01 Patch 1 telepítés a főmappába
4. HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17 ( ez helyettesíti az Auto Updater-t )
5. NGEN mappát bemásolni ( Így az orosz briefing átíródik. )
A HSFX 6 esetében a 6.01 után az Auto Updater 6.017 -ig peccseli, de csak akkor működik, ha van a gépen
Microsoft Visual C++. Ezt ki is írja az updater, ha nem jó.
Nálam nagyjából megy minden, de az is igaz, hogy bele is őszültem a végére. :)
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.12.26. 21:48:33 -
Phyrrus #85313 Köszi a magyarázatokat a trackIR-al, illetve megnyugodtam a koromat illetően is (habár ha kissé logikusabban belegondoltam volna, magam is rájöhettem volna, hogy nem vagytok mai gyerekek ti sem :)) Ezek szerint nem a korommal van a baj, hanem a türelmemmel.
Ami a trackIR-t illeti, nekem nincs olyan fejmozgáskövető infravörös divájszom, tehát a szoft sem kellhet hozzá. (Ami azt illeti, egy rendes botkormányom sincs, két régit eszkabáltam össze egybe, úgy elmegy valahogy) Naszóval nagyon kedvesek vagytok, és türelmesek, holnap nekivágok még egyszer a telepítésnek, ma már esti mese következik... Artivizsla, ami a DBW 1.71-et illeti, én úgy értettem, hogy a Big Fckin Superpackban már eleve benne van az UP3Rc4, vagy rosszul értettem? erről van szó: SAS UP3 DBW F'nBigSuperPack, linkelni nemtok, csak 30 nap múlva... biztonsági okokból... -.-
Látom az asztalodra ki van téve a HSFX 7.03 is, az hogy sikerült? Nálam nem megy anyomorult auto-updater, nem lehet letölteni? muszáj az auto-updatert használni?
Utoljára szerkesztette: Phyrrus, 2015.12.26. 21:29:54 -
#85312 A TrackIR-re értettem :) -
artivizsla #85311 -
#85310 Épp pár perce raktam fel a gépre, nem is tudtam, hogy van 5.3-as szoft. Azt hittem már nem foglalkoznak vele. -
artivizsla #85309 TrackIr :
-
Solt #85308 No, én vagyok itt a taknyos a magam 39 évével... mondtam én, hogy ne nyomasszon a korod! :DDD -
artivizsla #85307 Ezt mindjárt meg is mondom az asszonynak, hogy egy tizest visszavehetek a koromból, mert itt a fórumon úgy döntöttek, hogy karácsony alkalmából fiatalítanak. -
artivizsla #85306 A Mod-ok nagyon érzékenyek arra, hogy mit-miután és főleg, milyen sorrendben teszel fel, no meg melyik alapból indulsz ki.
Fogadd meg L_Viper tanácsát és készítsél egy IL2/UP3RC4-et egy mappába, teljes beállítással. Ne nyúljál hozzá, csak ezt másold át egy másik mappába és azt mod-old fel a DBW-re.
DBW 1.71 telepítési sorrend :
1. - Telepíteni az IL2 UP3RC4-et.
2. - DBW mappát bemásolni az "DBW" főmappába.
3. - Tiger 33 / DBW-t telepíteni.
4. - Conf.ini-t bemásolni.
Ha nem tölti be a pályát, akkor a conf.ini -ben átírod a:
[Render_OpenGL] -résznél:
TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1
5. - Highres Textures mappát a #DBW mappába másolni.
JSGME :
Az IL2 már alig-alig van fent pár embernél szerintem, akinél meg fent is van, már nem nagyon használják. A Mod-ok már nem tudták megtartani a játékosokat, az új játékok pedig "elvitték" a többséget, vagy egyszerűen, csak abbahagyták a repülést. A Mod-ok telepítése soha nem volt egyszerű, azon sem csodálkoznék, hogy ha már alig lenne jelentkező, aki tudna ebben segíteni, mert már a többség "elszokott" ettől a művelettől. Én is a régi telepítési puskámat vettem elő, pedig én a megszállottja voltam a különféle mod-oknak és a java most is fent van még a gépen. ( HSFX 7.3, SAS 5.3, DBW 1.71, UP3RC4, 4.13 )
-
#85305 Ja, TrackIR hogy kell e neked? Igen, kell. Lehet monyákolni frétrekket, meg mi ttudom én mit, de azokkal csak a kúródás van... -
Lacusch69 #85304 Ha közelebb lennék a negyvenhez, mint az ötvenhez... -
#85303 Negyveeeeen?? Az is kor? :D -
Solt #85302 TrackIr
A társaság jó része itt közelebb van a negyvenhez mint a harminchoz, szóval ne nyomasszon a korod! :))) -
Phyrrus #85301 Track-IR? Az mi? Azaz minek kell az nekem? Jesszus, ilyenkor nyomaszt, hogy már 40 vagyok, a suhancok ejsze jobban vágják ezeket, mint én.... régebben legalábbis volt türelmem mindennel órákat szöszmötölni, de már egyre kevesebb van. -
#85300 Ja egy jó tanács, (bár régen nincs fent nálam 1946):
de annak idején én is kipróbáltam egy rakás verziót. Volt mentve egy másik meghajtón egy komplett 1946 4.10.1m-ig feljavítva.
Sokszor jól jött, ha valami nem tetszett, vagy elbarmoltam, nem kellett teljesen az elejétől kezdeni a telepítgetést :) -
#85299 Nekem DBW esetén a JSGME-ben a: #DBW_6dofTrakIR_ClassFiles mindenképp kell a jobb oldalra.
Ennek hiányában, már a főmenüben kiakad, vagy be sem tölti a játékot. Ha ez bent van, bármit pakolhatok még jobbra. -
Phyrrus #85298 A mai estém egy totál csőd. Felraktam a Hyperlobbit, bejelentkeztem, látom a sok skacot meg a sok játékot, de nem tudok csatlakozni egyik játékhoz sem, mert connection timeout. Természetesen a tűzfalban az exe hozzá van adva a kivételekhez. vajon miért nincs ma szerencsém? Ejsze visszamegyek Rome II-zni... -
Phyrrus #85297 Skacok, olyant lehet csinálni, hogy felmegyek valami 1946 szerverre és egyedül eljátszogatok kicsit, akkor is, ha nincs fent senki? Csak hogy gyakorolljam a full modot... AI gépek lehetnek a szervereken? lehet tök butákat kérdezek, de sosem voltam online szerveren, na.
Megyek, letöltöm a hyperlobbyt és körülnézek kicsit azon a szerveren, ahol régebben ti szoktatok játszani. Biza melyik volt az?
Utoljára szerkesztette: Phyrrus, 2015.12.26. 18:57:07 -
sakkay #85296 Persze, az arányon lehet vitatkozni-de közelebb van a valósághoz mint az, hogy kapod a találatot a legtöbb szimben és semmi mozgás, rázkódás. Majd nézem az arányt, de amikor velem történ, éppen nagy nagyításon néztem az optikán. Na úgy reálisnak tűnt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.12.26. 17:48:27 -
sakkay #85295 Huh nekem G940 van..viszont itt megtalálod a tankos dolgokat
3. a listán pdf
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.12.26. 17:44:56 -
Phyrrus #85294 Sziasztok. Követtem a tanácsokat, és felraktam a DBW 1.71-et il2 1946-ra, (big fcking Superpack http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,21514.0.html, végre lehetne egy kicsit játszani, de sajnos valamiért nem megy, és szétb*sz az ideg. A sima DBW elindul, ha selectorból csak azt inditom, de ha a JGSME-ből szeretném kiválasztani az almodokat (mint pl a hakenkreutz-ot meg a small fonts modot), akkor az egész el sem indul. karácsony első napját megint a mission4today fejtágító fórumain töltöttem, és ahányan vannak, annyi féle utasítást adnak hozzá, úgyhogy fellfort az agyvizem és kitöröltem az egészet a francba. Maradok a HSFX-nél azt hiszem...
A korábbi kérdésem továbbra is fennáll: melyik mission generátort ajánlanátok, amelyik stabilan végigvisz a háborún és követi a hadosztály történetét ( Heinz meghalt jan8 -án Caen felett, 9-én Fritzet áthelyezték a JG27/III csoportba, Player 10-én lelőtt 1 Spitet dunkirk felett, majd kémyszerleszállt és fogságba esett, blablabla, ilyensmi....)?
Köszi :) -
#85293 Ó és tényleg. :) Köszi szépen. Mondjuk fura, Clodban nem kellett így trükközni ezzel ( meg vártündérben sem :D ).
-
Lysandus #85292 Bocs, nem veled vitatkozom. Hanem a 777-el. Amikor a BMP hátsó ajtaját becsuktuk, akkor alig volt érezhető...
Szerintem ezt megint jól eltúlozta a 777. -
Lysandus #85291 A guncam felvételekből meg elég jól kiderül, hogy a 20-s nem rángatta ennyire a Messzert. -
#85290 Ha kettős trigger van, akkor a másodikat úgy tudod aktiválni, hogy behúzod első klikkig, aztán klikkelsz a 2. fokozat beállítására, majd elhúzod a 2. klikket is. így csináltad? -
#85289 Ez elég komolynak tűnik, köszi a tippet :) -
#85288 Sakkay hogy lehet az X-52-es dupla ravaszára külön bindelni mg-t és gun-t? Nekem nem akarja, csak az egyiket veszi be. :(
A ruszki gépek meg csak a csíter AI miatt ilyen szívósak, ugye? Quick missionben menten 1vs1-et, F4-el Lagg ellen, 2. headon után beálltam a fenekébe, lövöm, lövöm aztán hopp csináltam egy szép nagy lyukat a jobb szárnyára de repült tovább mint ha mi se történt volna.Maradtam mögötte adtam neki az ívet tovább és a jobb szárnyát is lyukasztottam sőt már ki is gyulladt de az még mindig repkedett tovább.
Ez mi? Kitáraztam rá aztán csak akkor pottyant le.
Valamint mivel lehet átülni tankban a lövész helyére? Biztos baromi vak vagyok de nem találtam meg. :(