91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #85287 Akit érdekel a stratégia, az igazi részletekkel teli, hiper reális zászlóalj szintű-2 vh csata-annak kihagyhatatlan. Aki nem szeret szöszölni, vagy rts-re gondol-ki ne próbálja. -
sakkay #85286 A steamon most akciós ez a progi és a dlc-i.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.12.26. 14:08:45 -
#85285 Igen, de az agyad az egy qrva jó lengéscsillapító. Egy felhelyezett kamera képe mindig sokkal jobban ugrál, mint amit például a fejkamera viselője érzékel. Ezt sajnos a PC előtt soha nem fogják megoldani, ezért van az, hogy clodban is a 20-as úgy rángatja a gépet, hogy alig látod a célt. A fejlesztőknek kellene ezt kompenzálni, hogy nem rángatják a kamerákat annyira, amennyire a kaszni, szék, ülés, stb mozog. -
sakkay #85284 Nézd ha jól bebaxol egy BTR-oldal ajtót pl, és éppen netán egy távcsőbe nézel kifelé, vagy nyílt irányzékon valamelyik lehetőségnél-még az is meginog. De ha nagyon nem akarod ezt mert a PZ-III nagyobb, úgy is felfoghatod mint pszichológiai hatás.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.12.26. 14:02:14 -
Solt #85283 Nálam mindenhol akadozik, és nem csak forgolódás közben... A RoF gyönyörűen fut, igaz ott is van bőven CPU limit, de az meg sem rezzen. -
Lysandus #85282 Márhogy a Jak 20 millise MEGRÁZTA a több tonnás tanktornyot amikor eltalálta???
Ahhoz még a gyengített urán is kevés lenne szerintem... Ezt most így hogy? A torony elég alaposan van rögzítve a testen, nem szokott lötyögni. Az egész tankot meg pláne nem tudja megrázni néhány 20-s, úgy mint foxi a lábtörlőt! -
sakkay #85281 Mondjuk nekem semmi ilyen nincs. Az első körbenézésnél esetleg, de ennyi. -
Solt #85280 Igen, már végig zongoráztam mindent ami a tapasztalataim alapján eddig bárhol segített valamit... :)
Amíg FPS szempontjából nem fut stabilan egy program, addig részemről a többi el sem jut az agyamig! :)) A látványból tudok engedni, de a stabil 60 FPS-ből, és az akadásmentes futásból nem, mert iszonyatosan érzékeny vagyok arra, ha TIR-l való nézelődés közben akadozik a kép! :))
-
#85279 Ha maxról leveszed a grafikát, akkor is?
Vicces, hogy én pont fordítva nézem - amíg ilyen hibák vannak az FM-ben és máshol, addig hulla mindegy mennyi az fps :) -
#85278 úgy úgy, hogy másképp? :) -
feca1229 #85277 Én is ilyet tapasztaltam már nem repül olyan furcsán a messer bár azért lehet méh mit javítani, bár teljesen igaza van Tomnak így érzésre elég nehéz bármiről is véleményt alkotni, de a 777 -ből bármit kinézek! -
sakkay #85276 Mindig atom komolyan. Én csak annyit éreztem, hogy egy viszonylag szar rácsapás után és megkezdett fordulás közben eszembe jutott, hogy elemelkedni kellene nem forogni-szóval mindezek után simán elemelkedtem, majd rácsapás és halál az oroszra. Na régen ilyen nem volt. Ennyi. -
Solt #85275 Jelenleg mondjuk hulla mindegy milyen az FM, mert idegesítően laggol az 1.105-s verzió, és ezen az 1.106 sem segített. A RoF után én azt hittem, hogy ilyen alapvető hibákat ezek nem csinálnak. -
#85274 Ne vedd magadra, de nem hiszem hogy mérés nélkül az ilyen változásokat bárki érzésre megmondaná, még akkor sem, ha nem hagyott ki egy évet. Például indítsd el a stoppert, és érzésre állítsd meg mondjuk 24 másodpercnél (ne nehezítsük azzal, hogy repülsz vagy harcolsz is közben, csak szimpla fejben számolás). Majd nézd meg, mennyit lőttél mellé. Na, pont annyira lehet érzésre megmondani a tutit . A jegyzőkönyvek olyan 5%-os hibahatárral dolgoznak, amikor a szimulátorról van szó, akkor mondjuk pontosnak, ha az is nagyjából ezen a határon van, 24 másodpercnél az 1,2 másodperc...
Egyébként amit mondtam, hogy beta tesztereknél már nézik a meszát, az zárt beta teszterekre vonatkozik. -
feca1229 #85273 Csak akkor tudsz beülni a tankba ha nem használják mindet, ahol van szabad tank abba beülsz, de ha a német oldalon használk az összes tankot akkor nem enged beülni. -
feca1229 #85272 Én nem mondtam, hogy a BOSban bejelentették volna az FM reviziót, csak egyszerűn néha kicsit javitanak mindig az FM-en, hiszen Sakkay a megmondhatója, hogy kb olyan 7-8 hónappal másképp repült a messer mint most, és ők soha nem mondták, hogy állitottak volna a szinte tökéletes FM-en. Kicsit sunyin csinálják és lassan, habár hajlamosok szembe menni bárkinek bármilyen dokumentumával, ha ök is rendelkeznek akár bármilyen fecnivel is amelyre rátudják huzni a saját igazukat. Aztán mikor rájönnek, hogy valami nem fasza a szépen csendben kicsit kalapálják, de be nem ismernek semmit. -
sakkay #85271 Köszi. Lassú víz partot mos?! Na néha mostantól repülök vele. Hátha. Mondjuk több mint 1 év után reggel dogoltam egy miggel lelőttem mint a szart. Jobbnak tűnt a messzer mint aminek emlékeztem-lehet akkor nem placebo. -
#85270 Reflected tett fel puma fórumra egy nagyon hangulatos BoS videót pár napja, kíváncsi vagyok rá én is, hogy hova jutnak, de hagyjunk még időt kifutni a témának (egyébként ebben a dev diariban sem írnak olyat, hogy FM revizió lenne, azt tudjuk, hogy beta tesztelők foglalkoznak a meszával, de semmi konkrétum). A mesza végsebessége állítólag már pontos (nyári térképen) csukott hűtővel, WEP-el kb egy percig tartani is tudja. A hőtővel viszont megy a kavarás, nemrég rájöttek, hogy az automata kezdetektől fogva túl alacsony fokot akart tartani (80 C fokot) ezért mindig sokkal jobban nyitva volt, mint kellett volna (ergo a mesza a "csukott hűtő + full wep"-en kívül mindenhol máshol túl lassú volt). Ezt elvileg megcsinálták. Hurrá... lenne, de... van viszont valami teszt, amit csak a sivatagi mesza teszt néven emlegetnek a fórumokon, még senki nem látta, de az alapján átdolgozták a légellenállás értékeket, és a hűtő nyitás most jobban lassítja a meszát mint korábban. Tehát egyrészt megcsinálták a hűtőt, hogy ne legyen annyira nyitva repülés közben, másrészt viszont megnövelték a hőtő légellenállását ezzel az ismeretlen forrásból származó doksi alapján. Hát köszi. A pontos értékekről azért nincs fogalmunk, mert azt a bizonyos sivatagi tesztet nem láttuk még, nem tudni pontosan, hogy mi alapján csinálják (lehet, hogy belsős beta teszter fórumokon már meg van osztva, nem tudom), azt sem, hogy ha tényleg van ilyen teszt, milyen géppel és milyen körülmények között tesztelték, és végül, hogy azt hogyan számolják át téli, nyári/nyári európai körülményekre.
Ugyanez a titkolózás a fókával kapcsolatban is megvan még mindig. A németek mondják, hogy rossz, ők meg azt, hogy igaz, hogy kevesebbet tud, mint amit a németek hisznek, hogy tudnak de a német tesztek hibásak (gázkar állás és feltöltő nyomás körüli kavarás, hogy a németek "nem azt írták a tesztre, amit gondoltak". Régebben már írtam róla). Ezzel ezek után már vitázni sem érdemes, elfogadod, hogy ilyen a játék és kész.
Az ívelős videóban nem találtam meg azt a részt, aminél a fékszárny lenyitását teszteli, illetve sehol nem látni, hogy hogyan mozog a bot (az alap kérdés ugye, hogy fékszárny nyitás a gép bólintási szögét hogyan befolyásolja). Van itt egy orosz műrepülő pilóta, aki szerint istenbizony jó a BoS (videón pont nincs rajta ilyesmi), más pilóták meg régóta mondják fórumon, hogy nem jó. Megint te döntöd el, hogy kinek hiszel, mert bizonyíték, ami egzakt módon leírná és bemutatná, hogy mi történik, az most sincs... Majd kifaggatom Mátét, remélem még élénken emlékszik a Jak52 kiképzésre, hogy mondjon erre valamit :)
Amúgy betehetne egy ilyen videót arról is, hogy hogyan viselkedik egy gép, ha koppig orranyomod a botot (tudom, gonosz vagyok, és rosszindulatú )
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.12.25. 21:07:49 -
#85269 Na remek, most bent vagyok bár érdekes, hogy csak ruszki tankot tudtam választani, németet nem.
Itt vagyok a vezető ülésben, mozogni már tudok de a lövész pozícióba nem tudom átküzdeni magam. :( -
Sidewinder #85268 Nekem is gond nélkül bejött az oldal. A lényeg, hogy úgy tűnik végre kezdenek foglalkozni a flight modellel (amit eddig tökéletesnek hívtak...). Előkapartak eredeti CAGI szélcsatorna adatokat, polárgörbéket, és egy jelenséget kipróbáltak Jak-52-essel(az orosz műrepülő bajnokság Jak-52 kategóriájának ezüstérmese az egyik fejlesztő jó barátja), amit videóra is vettek. Nagyon örülök,hogy nekiálltak javítgatni a "tökéletesen". Ha így folytatják, lehet, hogy megveszem a cdgalaxisnál a játékot. Persze csak ha olcsóbb lesz :D
-
sakkay #85267 Aha. Sőt csak ott van fura módon. -
#85266 Ööö várj, a BoS multiban már van tank is? Nnna megnézem akkor azt is, eddig csak kampányt sasoltam. -
sakkay #85265 Nem, mindkettőt lehet. Egész jól elpöfögtem, egy jak belém kötött. 4. rám csapásnál megvolt a szög, szépen ereszkedett-na mondom véged-egyszerre kezdtünk lőni. És tök jó az effekt, habár nem sokat ért ellenem a fegyvere, úgy rázott a találat, hogy simán nem tudtam eltalálni. Egész élethű volt az effekt. Hiszen még nyílt irányzékon is lehet billegne a cél, de optikán tuti amikor a 20'pattog a tornyon. Egészen meglepődtem. 55 ember volt fen, és a tankban lehetnek egyszerre többen is. De nem kötelező. -
#85264 A multis tankozásnál lehet repülni is, vagy csak tank vs tank? -
feca1229 #85263 Pedig a kezdetek óta elég sokt javult, az elején tényleg gáz, csak az volt vele a probléma, hogy akkor is azt mondták, hogy jól van az úgy az FM már 97%-on van (by 777)! Ez így hiteles! Persze azóta sokat javítottak, csak azt nem verik nagydobra...
Szerintem a félpénzért megéri, bár talán így is túl van kicsit árazva, de egyszer hátha rendben lesz és akkor azt mondhatod, hogy de fasza üzletet kötöttél :-) Én teljes áron vettem úgy, hogy mikor megvettem még látatlanba nem ezt igérték, azért reménykedem, de amúgy tényleg lehet tapasztalni fejlődést. -
sakkay #85262 Ja viszont ma reggel tankoztam egy kicsit vele multiban..El lehet pötyögni,már aki szereti. -
sakkay #85261 Figyi én fizető béta teszter voltam-meg sem mondom mennyi pénzért..aztán amikor kb. jó 1 éve rájöttem, hogy most már tuti, hogy át lettem baxva, abbahagytam vele a repülést. Csak mivel most megint feldobták ezt az fm dolgot, feléledt kicsit a reményhal.
Ezt a pénz vissza csere dolgon meg ne is agyalj. Felesleges. -
Phyrrus #85260 Igen, kösz a meghivást, szivesen kipróbálnám magam egy szerveren, főleg a kötelékben repülést kell gyakorolnom, persze előtte igen pontos utasításokat fogok kérni, hogy mire van szükség, milyen verziókra, milyen rádióra, és mit hogyan kell konfgurálni, mert sosem repkedtem online... -
Phyrrus #85259 Boldog karácsonyt mindenkinek a fórumon, 3 napig lehet zavartalanul játszani, juhééééé!!! -
#85258 És a mostani horror performanciát is javítják? Mert ez baromi gázos jelenleg. Megvettem tegnap előtt de már filózok rajta, hogy visszakérem a pénzt (steamen szerencsére van refund), mondjuk nem csak emiatt. -
sakkay #85257 Köszi köszi. Lehet mégis elkezdte ránézni mi a fax, egy éve befejeztem, de most úgy látom megint bele kezdtek belemenni az fm-be. -
#85256 Ha a devblog 117-re gondolsz, akkor igen, megtudtam nyitni. :) -
#85255 Nekem betöltött az oldal.:-) -
sakkay #85254 Mert ha Igen, akkor Tom nézzél már rá légyszi'!! -
sakkay #85253 Repülés teszt
Légyszi srácok. Meg tudjátok ezt nyitni? Az aki nincs regisztrálva a BOS-hoz! -
#85252 Békés, boldog karácsonyt minden szobapilótának! :)
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2015.12.24. 19:47:37 -
Valka78 #85251 Boldog karácsonyt (küldjetek ajándékot)! -
#85250 Boldog karácsonyt mindenkinek :) -
croatianus #85249 Áldott Karácsonyt!
-
feca1229 #85248 Boldog karácsonyt mindenkinek!