IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor megszületik a trónörökös... na onnantól kezdve véged, mint a botnak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
"...El kell menni a leánynak venni ruhát, mert nincs semmije !..." Ebben az a gáz, hogy az anyák nagyon jól tudják, hogy a lányos apák nem tudnak nemet mondani, ha kis pelyhes seggűekről van szó és evvel vastagon vissza is élnek. Persze, hogy kap a lányka új ruhát, de azért mindig jut vagy 4-5 szatyornyi az oldalbordának is valahogyan. 😊)
Csak altat téged, jó lesz azért résen lenni ! 😊)
( egy kis önzést is vezérel,de remélem másnak esem lenne rosszul ha valami kisülne belőle)
Szóval én gépésztechnikus és műszaki rajzóló is volnék, igaz a müszaki rajzot csak hobbyból üzöm a meló mellett.
Na a lényeg, hogy van egy régi FLCS+TQS hotasom és már régóta tervezek hozzá(igaz csak fejben) egy mechanikát ami a gyáriak gyengéit nélkülözi és örök élet +1 napot birja és olcsón meg lehetne csinálni.
A viperpit oldalon van egy ember aki tud olyan chipet programozni mint a warthogban van , a chip maga nem drága csak a égető eszköz hozzá igy már ugy kellene a chipeket megkérni töle, hogy a pontos adatokat ráprogramozza.Ezek az adatok viszont a bot kitérésének a határai , ehhez kellene egy mechanika ahonnan ezek a méretek kiderülnek és nem kotyog semmilyen irányba sem.
Ehhez én ugy gondoltam, hogy a legegyszerübb kivitel egy önbeálló csapágy vagy egy gömbcsukló lenne az ideális , az akadásmentes mozgatás megvalósitására. a pontos méretekhez a megfelelő gombcsukló vagy csapágy kiválaztása lenne fontos, amiből az egész szerkezet méretét meghatározhatnánk. Egy 20mm-es belső átmérőjüre gondoltam, hogy a markolat tengelye ekkora lenne ,igy kellö átmérő maradna a gombok vezetékeinek a levezetésére is.
A megtervezésben és lerajzolásban tudok segiteni a legyártással vannak gondok.Ki mit szól az ötlethez ?
www.smart-bus.hu
Nem csinálunk egy "szaknévsort"? 😊 Leírja mindenki, hogy ő mivel foglalkozik, és, ha adott szolgáltatásra igényünk van, akkor egymást keressük! 😊 Na?
www.smart-bus.hu
Muszáj volt venne egy ILYEN cockpit szerűséget, ezt betámasztottam a fal mellé, így legalább oda nem kerülhet már új szekrény! <#gonosz1>#gonosz1>
www.smart-bus.hu
A lényeg hogy néha vidd el vacsorázni vagy lepd meg ezzel azzal aztán jó sokáig békén hagy😊
Nálunk is cipőből van sok főleg. Külön egy hatalmas cipős szekrénye van, van vagy nem is tom.. vagy 50 pár cipője 😊
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.04.23. 21:46:51
@Gabika: <#wink>#wink>
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ami kiveri a biztosítékot az az, amikor áll a butiknyi cipő és ruha előtt, majd közli, hogy nem tud mit felvenni... na ilyenkor elkezd lilulni a fejem!! Nekem lenne annyi számítógép alkatrészem, tudnék vele mit kezdeni... 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.23. 19:28:46
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.04.23. 15:29:46
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Úgy meg lett szokva, hogy mindig tévedsz, hogy mán a kákán is csomó van keresve nálad :-)
(Egyébként, ha nagyon magyarul akarunk beszélni, akkor a hajó "propellerét" meg hajócsavarnak, de leginkább csigának hívjuk.<#nezze>#nezze>)