91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#85367 GTA 5-öt lehet kapni 30€ alatt. -
#85366 Van pár, ami nagyon jó, de csak rendes könyvben ismerem: B. Stenge Csaba: Elfelejtett Hősök, az pl egész új, és rengeteg kutatás van mögötte. Szentgyörgyi családról is van egy Szentgyörgyi Kálmán: Pilóták egy családban címmel. Ezeken felül neten fent van Szentiványi János önéletrajza és sztorijai, pumaszálláson is megosztottam: link. Életrajzi könyvekből e-bookban Tobak Tibor három könyvén kívül a Krascsenics Lajos: Egy magyar Királyi Vadászreülő Visszaemlékezései, Illetve Tomor László: Harcok orosz égen c. van meg, de ez utóbbi egy 1942-es kiadás, nem tudom mennyire lehetett akkor objektív vagy tárgyilagos, mindenesetre érdekes olvasni. -
Solt #85365 Azt is nézegettem már... fel is teszem a listámra! :) -
#85364 Nekem a Withcer 3 tetszett, pedig nem sokat vártam tőle, csak hogy valami kardozós hack and slash lesz, de a fő történet szál egész érdekes és baromi szép a kidolgozása is. És embertelen időt lehet a mellékküldetésekkel elszórakozni :) -
#85363 Urak, először is boldog új évet :) A kérdésem az hogy tudnátok nekem mondani olyan háborús pilóta (na jó lehet más is, kivéve a politikusok:) önéletrajzi műveket amiket esetleg ebookben is le tudnék szedni? Az alapművek nagy része megvan rendes könyvben, , de hátha van olyan hely ahol nem kell egyesével vadásznom ezeket.
Köszönöm! -
Solt #85362 Á, nem foglalkozom ilyenekkel... azt a pár ajrót rászánom szerintem. Vártam egy 50%-s GTA V leárazást, de mivel az gyaníthatóan már nem lesz, a félretett lóvét elköltöm másra! :) -
#85361 hát, nekem nem annyira tetszett
de van akinek nagyon bejön. Próbáld ki a wirágboltból, azt ha jó akkor megveszed. -
Solt #85360 Na de a történet érdekes? Mert ennek az a lényege... :) Megéri azt a pár ajrót? -
#85359 aha
kb 2 óra alatt végigjátszható grafikai techdemó. Szép, viszont fizika pl. nincs benne. Gyakorlatilag végigbóklászod és megpróbálod megfejteni a rejtélyt. -
Solt #85358 Urak!
EZT ismeri valaki? -
Frenky #85357 Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok HUNter & HUNAF
-
#85356 -
Frenky #85355 Hi! Várunk minden DCS érdeklődőt a FaceBook csoportunkba! Magyar DCS_t használó játékosok/pilóták jelentkezését várjuk az alábbi elérhetőségeken: [email protected] és a DCS Virtual Hungarian Air Force Csoport a Facebook_ON Jelentkezzetek, hogy egy kulturált magyar közösségben legyünk. Üdv, HUNter és a HUNAF csoport. -
Indi69 #85354 azt látom, hogy a házak meg minden egyéb az orrom előtt jelenik meg. Akkor ez így van jól? Vagy ebből valami kevés : P8H61 alap- i5 2500-gtx 570- 8gb memó- seagate baracuda 7200 -
Solt #85353 Nekem is hasít, csak éppen pár percenkét megakad egy pillanatra... (IPTV HD adásnál venni észre) -
Indi69 #85352 A túlterhelést látnám a speedtesten, de nagyon hasít. -
Solt #85351 Nekem a Telekomos net az ünnepek kezdete óta egy kalap szar... gondolom túlterhelt. -
#85350 A clod rengeteg trükköt csinál, hogy ennyi objektum ennyi játékossal kezelhető legyen, ráadásul úgy, hogy elvileg ide-oda ugrálhatnál a gépek közt az egész térképen (onilne ez nyilván mindenhol tiltva van). Nagyon sok mindent csak a háttérben számol és akkor mutat meg, ha olyan közel értél, hogy azt látnod kellene. Amikor a tankozást akarta a TF jobban átdolgozni, észrevettük, hogy az épületek és minden térkép elem csak akkor kerül a térképre, ha humán vagy AI repülőgép volt 30 km-es körzeten belül. Addig csak csupasz 3D alap táj, akkor is, ha tankokban humán vezetők ültek. Fegyvertelen Tiger Moth-okat kellett a térképre tenni a tankcsaták fölé, hogy a probléma megoldódjon :) -
#85349 Semmiképp nem normális, legalábbis gépeknél. Ott a kontaktok kis szürke pöttyként már nagyon messziről láthatóak, olyan 5 km-en belül kezdi átváltani a 3D modellek LOD szintjeit. Régebben találkoztam olyan buggal, hogy ha a modellek kidolgozása nem volt maximálisra állítva, akkor néhány gép 3D LOD-ja eltűnnt olyan 1 km közelében. Erre a megoldás, hogy a 3d modellek komplexitását a maxra rakod.
A földi egységek közül azokat látod fekete pöttyként, amiket utólag tettek a térképre. Jellemzően a célok és azok környékei. Régi, ismert probléma, ezért online warokon sok dummy objectet is betesznek a térképre, hogy ne legyen annyira egyértelmű, hogy mi a cél és mi nem. ATAG-on ezzel annyira nem foglalkoznak, lévén inkább dogszerver, nem online war.
A ping az akkor jelenthet gondot, ha már nagyon közel értél a másikhoz. A 147 ms-os ping is azt jelenti, hogy cca másfél tizedmásodpercenként firssíti az adatokat. Annyira azért nem reflex játék ez, hogy egy-másfél tizedmásodperc késés nagy hátrányt okozna. Térugrást, warpolást biztos nem :) Egyébként ATAG-on nekem is olyan 100 körüli pingem szokott lenni.
A hajóknál így, hirtelen jelennek meg kis pöttyök, amikor kb 20-25 km-re vagy tőlük, sőt, a helyzetüket is ekkor uprgadeli, ezért ha többször voltál hajók felett, ilyenkor látható, hogy a pöttyök odébb csúsznak a vízen. Amikor közel vagy hozzájuk, akkor ilyen gond már nincs. -
Indi69 #85348 digi -
Solt #85347 Telekomos vagy? -
Indi69 #85346 Erre nincs valami ping monitor ? A régiben volt a zöld négyzet. Más nem tapasztal ilyen anomáliát? -
Lacusch69 #85345 Ha stabil a ping, én 250-ig játszottam (még a régi Il-2-vel). -
Indi69 #85344 Üdv. Az ATAG server nekem akkorákat lagol, hogy a fal adja a másikat. A hajók meg az enemy a hipertérből lép ki, vagy éppen teleportál. Nem is érzékelem a repülőgépeket csak mikor már nagyon közel vannak. Persze a saját szárazföldi egységek 50km-ről is láthatók. A server ping nekem 147. A netem le-fel 94 mb/s. Ez így normális? -
#85343 aha azt -
sakkay #85342 Elég az alap. HA a BOS-t kérdezed. -
#85341 Il-2 Stalingrad multihoz elég ha az alapot megveszem, vagy a deluxe kell? -
#85340 Vak voltam! Fent gyönyörűen le van írva!
Bocs! -
#85339 Üdv mindenkinek!
Szeretném felrakni az IL2 DBW 4.12-t
Pontos sorrendet szeretném megtudni,hogy mi kell hozzá
Köszönettel,
Zsolt
-
#85338 akkor én a 88as évjárattal még zöldfülű vagyok viszont örülök hogy nem 13 évesektől tanulhatok -
Phyrrus #85337 Lala, eszem ágába sem jutott sértésnek venni, nem vagyok én sértődös fajzat :) Isten éltessen akkor mindannyiótokat még sokáig, s köztetek engem is. -
sakkay #85336 Gyerekek..hogy mennyi vén fax jár ide. Már magamnak is gyanús vagyok!!!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.12.27. 21:36:23 -
#85335 Vén pöcs ;) -
#85334 Ok. Az ablakokat alt+bal klikkel tudod "aktíválni", majd jobb klikkel kiválasztod a customization info window"-ot. Ott vannak a beállítási lehetőségek, hogy mutasson-e bordert vagy ne (azzal tudod átméretezni), mutassa-e az ablak nevét vagy se (azt megfogva lehet vonszolni), illetve azt, hogy az ablakban milyen infókat jelenítsen meg (listában jobboldalról középső oszlopba mozgatod). A sorokat kijelölve az egyes elemek beállításait állíthatod.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.12.27. 21:16:12 -
Indi69 #85333 nem -
#85332 fel tudsz jönni TS-re? privátban elküldöm az adatokat. -
Indi69 #85331 A képernyőn az információs sávokat hogyan lehet eltüntetni és vissza hozni? Van erre valami leírás, és ha igen akkor hol? -
Indi69 #85330 Nem jön elő. Lehet, hogy azt a sort töröltem véletlen? lehet ilyet? -
#85329 Én is ma délután raktam fel nulláról a HSFX 7.0.3-at az a link alapján amit Jani adott #85316 -ban. Rendben felment, semmi gond nem volt vele. Ha még küzdesz vele, akkor írj, hogy hol akadsz el. -
Indi69 #85328 köszi