IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
il2-vel meg sztem az a baj, hogy olegék kezdeti lelkesedése elapadt, és egy arcade tömegszimulátor lett a játékból, kb 300 repülhetõ géppel
az a bajom, hogy a full real beállításokkal is a játék épphogy az arcade szint felett van
és ezt még lehet butítani szinte a nulláig, se sérülés, se dugó...
maradt volna az eredeti il2, minden frontról csak a fontosabb gépekkel, normális repmodellel, ultraüberrealizmus kapcsolóval, aztán ha vkinek nem tetszik, akkor butíthatja
na mindegy, nincs más
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Isten áldja a pogányokat!
DCS meg teljesen más téma
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Jah elég érdekes, meg elég bugos is az FSX. Hajóról kellett felszállni eleve, és ha nem szállok fel elég gyorsan akkor kiírja hogy összetört a helikopter. :o
www.smart-bus.hu
Rampstart klikkelve, majd fél tankkal fegyverzet nélkül vonat kergetés, sárga busz kergetés, necces helyekre leszállás.... 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Linux alá viszont sikerült felszuszakolni, az volt a baja hogy ékezet volt a könyvtárnévben, és rosszul volt beállítva a Wine.
Nézegettem most kicsit. Hátöh.. nehéz. Fõleg csak billentyûzettel. 😄
a komoly szim
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha talál olyanokat akik nem akarnak teljesen profi szinten repülni és több évig gyakorolni, akkor még multiban is lehet nem komoly szándékkal játszani.
Bár én ilyen kettõ között vagyok, nem akartam profi szinten repülni, de azért szeretném minél jobban elsajátítani,minél jobban kiismerni a játékokt, a repülõket.
Az persze igaz, hogy kiismerni teljesen nagyon sok idõ.
Könny fokozatu AI pilóták ellen, meg kezdõkkel szemben lehet sikereket elérni, aztán lehet fokozni :-)
Ha esetleg rossz változatot találtál volna, EZ biztosan megy XP-n. (Csak most nem lehet letölteni...)
Akkor azt hiszem keresgélek az ismerõseim (ismerõsei) között olyat aki komoly szimulátoros (megszállott? 😊, és kipróbálom nála. Majd kiderül hogy mennyire tetszik komolyan. 😊
Demo ügyben nem tudok nyilatkozni. Ha létezik is valami hozzá elég ... gagyi lehet. Az eredeti, dobozost, vagy a Steames verziót ajánlanám, ha komolyan érdekel a dolog.
Igen, nehéz az irányitás. Azért hívják szimulátornak, mert ezt a játékot nem lehet elsajátítani pár óra "repkedés" után. Botkormány mindenképp javallott a szimulátorhoz, Valamint, sok-sok idö, amit hajlandó vagy a tanulás fáradságos folyamatával eltölteni. A durva "fejmozgásokat" vélhetöleg valamilyen fejkövetö rendszerrel követték el (TrackIR, Freetrack, Webcam)
Javaslom, ebbe a játékba csak akkor kezdj bele, ha "komolyak a szándékaid", különben kevés sikerélményed lesz.
Magam néhány éve gyakorlok, repülök ezzel a szimulátorral. Repültem offline, online, virtuális században, mégis, mindig van ujabb tanulni való. Átlagos "pilótánál" jobbra mégsem merném magam értékelni.
Elég rég játszottam "nagy" játékkal, mostanában csak néha-néha, akkor is valami opensource dologgal játszom. DE! Annyira megtetszettek az Il2-sturmovik / Pacific Fighters jutubos videók hogy ezt nekem ki kell próbálnom. 😊
Elõre is bocsi a béna kérdésekért (meg amiért nem nyálaztam át a 16e hozzászólást).
Létezik még a játszható demó fogalma? Pacific Fightershez nem találtam semmit, az IL2-höz sikerült letöltenem valamit, de az meg kehes. Linux alatt wine-nal futtatva a setup.lid fájl nem tetszik neki, windows xp alatt meg az hogy 16-bites programot õ nem futtat..
Másik kérdésem hogy nehéz az irányítás? Gondolom rendes botkormány nélkül esélytelen, de azokat a durva "fejmozgásokat" mivel csinálják, amikor körülnéznek a fülkében?
Samut, LG-t (stb) plazmát én sem használnék játszani, Piót, Panát lehet.
PC-re soha nem használnák Plazmát.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olvasgasd EZT a topikot (nem azonos azzal, amit Bucser linkelt)
Bõvebben Olvasgasd az LCD/Plazma TV-k topicot.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
IL-2 be szeretném használni!
én nemrég vettem angliából kb 33 ezerért , szal egy tizessel mindenképp olcsóbb
ha tudsz, inkább rendelj a neten
GOOBY, pls
TrackIR
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az melyik küldetés volt, amikor a viharban kell felszállni?
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
mikortól lehet majd kapni, hol..stb
www.pcpilot.hu
TS szervert tudtok mondani?
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Azok a hiteles valós "éles" felvételek, amik a háttérbõl mutatják, hogy pl a katonák éppen távolodva tûnnek el a füstben, vagy a romok között stb.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb