IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az ismeretlenek meg nem tudnak repülni
annyit tudnak hogy húzzák a botot a spiten azt jónapot
ha már csinálsz egy ollót akkor bajban vannak
biztos vannak kivételek, de valahogy ilyen érzésem van
mintha most érne be az arcade szint a játékban
persze lehet hogy nem jól látom,
lehet hogy csak szerencse
GOOBY, pls
Sokan vagyunk itt akik régebbi verziókban kezdték tanulni ezt a játékot. A Forgotten Battles-ben még kicsit más volt a fel-leszállás 😊, nem ilyen, mint most, hogy szinte minden gép magától felszáll, ha egyenesben bírod tartani. Meg nem volt Shitfire sem... 😉
Hát nem tudom. Háromszor futottam már neki a játéknak, de mindig elment a kedvem tõle különféle okokból. Kezdve a béna hangokkal (ugyanaz az effekt megy le amikor egy másik géphez közel repülsz, függetlenül attól, hogyan milyen iránybó és sebességgel közelíted meg). A menüje ha lehet még az IL-2nél is primitívebb, logikátlan, (pl. képtelen voltam a menüt 60Hz-nél jobb frekin mûködtetni). A grafikájáról ne is beszéljünk (kezdve a tájjal, ami gyengébb mint az FS200x-ben). A repülés- és sérülésmodell-t csak érintõlegesen sikerült megismerni, de nem tetszett. Nem azért, mert elsõre nehezebb, vagy más, mint az IL-2-ben, de az összkép... Meg hát az alig tucatnyi repülhetõ gép (tudom, nem öleli át az egész háborút, de akkor is).
Mindazonáltal értékelem, ha neked tetszik, sokan szeretik.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a gyorsulása pl másfélszerese volt a mustangénak, emelkedésben is lekörözte
zuhanásban csak a p47 volt jobb
meg kellett tanulni repülni vele
nekem is az egyik kedvencem 😊
GOOBY, pls
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Áhá, tehát erre jó a canopy, én mondjuk nem vettem észre hogy túlságosan feljebb ült volna :|
Feljebb ülni meg az open/close canopy-val lehet, amikor kinyitja a kabint, és így feljebb tud ülni. Csak az anyahajós gépek tudják ezt, azok se mind. De az f4 igen, és az összes f.
Be kell rá állítani valamit, alapból nincs billentyûre osztva.
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
külsõ nézetbõl közelítsd meg a hajót, leszállás elõtt nézd meg, hogy a kampó lent van-e
én csutkán farokra is szoktam trimmelni, és kb 170-180-as sebességgel leszálni, minél kevesebb annál jobb, csak ugye annál nehezebb irányítani is..
ja meg van ülésállítás is, jobban kiemelkedsz a pilótafülkébõl, és jobb a kilátás
a játékban van egy training opció, ott részletesen elmagyarázzák a leszállást ff4u-val, esetleg nézd meg elõtte
GOOBY, pls
Tegnap is próbáltam, 1x sikerült megállnom, bár akkor sem tökéletesen, viszont ma akárhogy próbáltam egyszerûen nem tudok megállni. Kerék kinntvolt, HOOK kinntvolt, de egyszerûen hiába érkezek le a hajóra, nem fogja meg a hook a "kötelet" (nem tudom hogy hívják :|). Arra rájöttem, hogy a gépen van az air brake is, amit ha kinyitok, akkor a hookot becsuka. Ha kiengedem a kereket akkor utána valamikor kiengedi, valamikor nem, biztosan csak akkor engedi le, ha a kerék kiengedése elõtt nyomom rá és nem használok air brake-t. De sajnos hiába engedi is ki, valamiért nem hajlandó megfogni akkor sem. Akivel gyakoroltam, õt szinte mindig elkapta, olyan is volt, hogy továbbpattant, de elapta és visszahúzta. Én is pattantam tovább a géppel, viszont 1x szó szerint végig gurultam a hajón, úgy hogy külsõ nézetbõl ellenõriztem, a hook kinnt volt, úgy zuhantam bele a vízbe utána (kb. 210 -el értem a hajóra).
Ez valami bug, és az air brake-t nem lehet használni egyáltalán, vagy bennem van a hiba és én nem értek valamit ennél a gépnél?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha valamelyik alakulatnak szüksége lenne bombázo pilótára akkor értesitsetek!
A Béna.
"Nem számgép kell hozzá, hanem diavetítõ, amennyi képet láttunk mostanában, a soha megnemjelenõ mozgó verzióval szemben."
Nagyot nevettem😊)))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy BUÉK!!!
Ez egy free trial progi (a felsõ részre tesz egy pici feliratot), de lementi a videofájlt.
Ez így baromi nagy lesz, amit a "Virtualdub"-bal tudsz átkonvertálni más fájlformátumba (természetesen minõségvesztéssel). Letölthetõ INNEN.
Egyébként ebben nem vagyok nagy májer, én Sanyo kollégát javaslom "kiképzõnek" (ha véletlenül van szabadideje...).
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
BUÉK
jó spitlövöldözést jövõre <#integet2>#integet2>
GOOBY, pls
www.pcpilot.hu
azt a formátumot amiben menti(ntrk?) nem ismeri fel egyetlen lejátszó sem a környékemen, ezenkívül mûrepülni is szoktunk és meg szeretném mutatni 1-2 havernak, de nekik nincs il2.
Kérlek segítsetek!!!
Azt szeretnéd, hogy a mentett tracket (filmet) meg lehessen nézni valamelyik médialejátszóval, illetve lemezre kiírva hordozható legyen?
Az elmentett küldetéseket milyen progival tudnám egy olyan formátumba konvertálni, hogy akár egy lemezre is írható legyen?
Örülnék ha valaki tudna segíteni
köszi
a bob2-õt is ismerem, de az annyira nem jött be
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
www.smart-bus.hu
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
Isten áldja a pogányokat!
Az öreg nem sokat repült életében 😊 ha jól emlékszem Jakokkal, majd Mig- ekkel pár évtizedet. Na a kisöreg nézegette ,forgatta a botot ,ingatta a fejét majd tömören közölte ,hogy ugyan szép szines a kép meg minden de semmi ,ismétli semmi köze a repüléshez.