IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten áldja a pogányokat!
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nekem volt olyan, hogy nalyib kollégával reppentünk, ott ovlt elõttem, közben megpillonatottam belõle még egy példányt a reptéren álldogálni 😉. Körberepültem, még a tracken is látszik, azt hiszem õ maga is látta a másik gépet. 😊
Nekem rendszeresen elõfordul, hogy olyan helyeken hallom gépek hangját, ahol senki nincs, forgolódok körbe körbe, mint egy hülye, de nincs ott senki. Mintha a lelõtt gépeket nem mindig "takarítaná ki" megfelelõen a program, azok poltergeistként továbbra is ott kolbászolnak az éterben, amikor a valódi játékos lõ, a klónok is hangot adnak, stb...
Érdeklõdnék,hogy honnan tudnám megszerezni a legelsõ IL2 Sturmovik progit???
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt hiszem, Richthofennek is volt már hasonló tapasztalata, de hogy saját magát le tudja lõni valaki...
Apropó, tegnap Folkstone térségében elkaptam egy Shitfire-t, de nem zuhant le. Amikor kiléptél, kaptam egy "enemy aircraft: destroyed"-et.
Te lehettél?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
röpködtem a cz ah ded. szerveren, erre megpillantom saját magamat egy ugyanolyan fókában (ha közel megyek kiírja a nevet)
és utána le is lõttem magam!
hogy ez mi volt arról fogalmam sincs
GOOBY, pls
Lista
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet a net kapcsolatod bibis ,vagy amikor nem enged be éppen tele van a server. Sokan nem a lobbyn keresztül jönnek be ,és nem látod mennyien is vannak bent .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintetek az miért van hogy a bob server nem enged repülni Ju-88-al?
Tegnap is próbáltam, de ahogy indítom a motort már jön is az üzenet hogy nem vagyok jogosult használni a gépet. Minden egyébb megy.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az csak az egyik gond, hogy nem egyforma állapotúra vannak modolva a kliensek, de cheater modok is ugyanugy lehetnek, legfeljebb ráfogják, hogy rosszul van modolva a játék.
Amit járható útnak látok: az AAA oldalról letölthetõ egy 'unified installer' nevû csomag, ami a legnépszerûbb (garantáltan cheatmentes) modok gyüjteménye. Még nem próbáltam, mert hamarosan jön egy új változat, azt meg akarom várni. Szóval ha egy ilyen egységes csomaggal megy a host, és bekapcsolják a checkruntime=2-t, akkor én is játszanék. Akkor garantált, hogy mindenkinek egyforma kliense lesz (jelenlegi tudásunk szerint a crt2 mûködik, vagy csak nagyon kevesen tudják kijátszani).
A csatorna MOD-on felbuzdulva írok, hátha valakinek újdonság: A 352nd Virtual Fighter Group dolgozik egy hasonló projekten. Mindenesetre nagyon profinak tûnik, ahogy a fórumukon található képek alapján meg lehet ítélni. Sajnos linket nem tudok beszúrni (új regisztráció miatt) de így talán könnyebben megtaláljátok: http://352ndfg.com/IL2/
<#szomoru1>#szomoru1>
Más: Ez a K-14es messzer atom erõs😊 Csak ijeszgetésbõl elküldtem egy össztüzes sorozatot 2db mk108-as talált,egy a pilótafülke és az oldalkormány közé a másik pedig a jobb szárny végét tépte-szaggatta fel.A csórikám ki is ugrott😊 P-47es alanyt vettem kezelése direkt strapabíró gépet akartam lelõni erre 2bõl leesett😊